vgiozo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ο σολομός του Lidl τρώγεται ή θα τον μαγειρέψω για τη γάτα; Είμαι κι εγώ fan του συγκεκριμένου ψαριού αλλά ο ΑΒ σε εκτελεί εν ψυχρώ με τις τιμές του (σε καπνιστό δε, απλησίαστος, με ~10€ τα 200gr). Δε θα με χάλαγε να βρω με αξιόλογη διαφορά τιμής το ψαράκι, είτε κανονικό για μαγείρεμα, ή καπνιστό για τσίμπημα. Επειδή κι εμένα γενικά οι τιμές στο ψάρι μου φαίνονται απλησίαστες όσον αφορά τα Lidl (και γενικότερα), μπανίζω πότε λήγουν οι συσκευασίες και πηγαίνω μια-δυο μέρες πριν, αν έχει μείνει κάποια θα έχει μπει σε -30% έκπτωση Μιας και δεν αναφέρθηκε, να επισημάνω ότι αυτή τη βδομάδα στα Lidl (στο κατάστημα Παπαναστασιου, Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) έχουν επιπλέον έκπτωση -30% στα τυροκομικά. ...τον ανθρότυρο έψαχνα εγώ, αλλά άφαντος... 1
saxos55 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ο ΑΒ σε εκτελεί εν ψυχρώ με τις τιμές του (σε καπνιστό δε, απλησίαστος, με ~10€ τα 200gr). Έχει και πιο φτηνό (τον Oceanic) http://www.ab.gr/click2shop/TYRIA%2C-ALLANTIKA-%26-DELICATESSEN/c/004?q=%3Apromotion%3AfacetCategories-category%3A004003%3AfacetCategories-category%3A004003002&sort=promotion&view=thumbViewLayout
mentoras99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Απο βδομαδα φερνει σεντονια. Εχει παρει κανεις ποτε να μου πει αν αξιζουν; Το λαστιχο τι ρολο παιζει; Για ημιδιπλο πρεπει να αγοραστει αυτο με τα 9,99?
Haldol Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει και πιο φτηνό (τον Oceanic) http://www.ab.gr/click2shop/TYRIA%2C-ALLANTIKA-%26-DELICATESSEN/c/004?q=%3Apromotion%3AfacetCategories-category%3A004003%3AfacetCategories-category%3A004003002&sort=promotion&view=thumbViewLayout Δε τον έχω δοκιμάσει αυτόν, τον "ΑΒ" παίρνω συνήθως. Αλλά δε χάνω τίποτα.
eidikos33 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 τα ειδα και εγω και μου φαινονται πολυ φτηνα..το λαστιχο ειναι στις ακρες δεν του κρεβατιου για να μην φευγει το σεντονι
washcloud Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Βλεπω και για τις εκτος λιντλ ...απλα ρωτησα αμα την ειχε παρει καποιος και αν κανει δουλεια η του λιντλ η καποια παρομοια και πως... Παντως να μην εχουνε επιλογη να το πας στο οφ το ζεστο η κανα θερμοστατη περιεργο Αμα ξερει καποιος καμια που να μη ζεσταινει καθολου το νερο η εχει καμια επιλογη γιαυτο ας πει και σορι για το οφ τοπικ Δε νομίζω να είσαι καθόλου "οφτόπικ". ...τί εννοείς όμως με το "αν κάνει δουλειά"; Την δουλειά για την οποία είναι φτιαγμένη (του Λιντλ τουλάχιστον), την κάνει κανονικά : "μασάζ", μπουρμπουλήθρες, διατήρηση θερμοκρασίας ζεστού. Τα στάνταρ υπέρ της του Λιντλ είναι η χαμηλότερη τιμή (20άρι, ενώ στο Σκρουτζ βλέπω να ξεκινάνε γύρω στα 30, συν πιθανά μεταφορικά που σημαίνει γύρω στη διπλάσια τιμή τελικά), τα 3 χρόνια εγγύηση (τα άλλα στην καλύτερη 2) και φυσικά η δυνατότητα επιστροφής (αν δεν σου αρέσει) χωρίς ιστορίες. Θερμοστάτη τί να τον κάνεις; Δεν είναι θερμοφόρα/σίδερο/γουατέβερ να το χρησιμοποιείς με τις ώρες - ένα μασαζοποδόλουτρο ζήτημα να το κάνεις μισή ώρα. Τελειώνεις/βγάζεις πόδια/αποσύρεις συσκευή. Άσε που δεν ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ το νερό - απλά διατηρεί (στο περίπου) για κάποια ώρα ζεστό που θα του βάλεις...Πολυτέλεια που θ' ανέβαζε το κόστο, ένας θερμοστάτης. Και είπαμε, η επιλογή "1", είναι για να σου κάνει "μασάζ" με κρύο νερό. ...πάντως -αν και δεν μπορώ να ξέρω τί ακριβώς απαιτήσεις έχεις από κάτι τέτοιο- μη φανταστείς ότι είναι κάτι εκπληκτικό (το "μασάζ" που κάνει). Την έχω πάρει στην δικιά μου επειδή είχε θέμα με κουρασμένα/πρησμένα πόδια, αλλά δεν έκοψε ποτέ και τις φλέβες της για πάρτη της. Από τη στιγμή μάλιστα που θες κρύο νερό, πιθανώς ούτε εσένα θα σου πει κάτι. Γνώμη μου, περίμενε να ξαναφέρει το Λιντλ (φέρνει "ψιλοσυχνά", και όχι απλά 1-2 φορές τον χρόνο όπως διάφορα άλλα πράγματα), τσιμπάς, δοκιμάζεις, και αν δεν σου κάνει, είπαμε : επιστρέφεις/παίρνεις λεφτά. Ο σολομός του Lidl τρώγεται ή θα τον μαγειρέψω για τη γάτα; Είμαι κι εγώ fan του συγκεκριμένου ψαριού αλλά ο ΑΒ σε εκτελεί εν ψυχρώ με τις τιμές του (σε καπνιστό δε, απλησίαστος, με ~10€ τα 200gr). Δε θα με χάλαγε να βρω με αξιόλογη διαφορά τιμής το ψαράκι, είτε κανονικό για μαγείρεμα, ή καπνιστό για τσίμπημα. ....τον αγοράζει η δικιά μου, που υπ' όψη είναι γενικά "δύσκολη", κι όμως είναι μια χαρά ικανοποιημένη με το συγκεκριμένο προϊόν. Για τις συσκευασίες των 250γρ λέω, που βγαίνει γύρω στο 6άρι (η "φέτα", όχι το "φιλέτο"...). Αν δε, τις πετύχεις με -30% (εγώ βλέπω συχνόπυκνα πάντως), τότε ακόμη καλύτερα. Απο βδομαδα φερνει σεντονια. Εχει παρει κανεις ποτε να μου πει αν αξιζουν; Το λαστιχο τι ρολο παιζει; Για ημιδιπλο πρεπει να αγοραστει αυτο με τα 9,99? ...ναι, "αξίζουν". Έν' απλό βαμβακερό σεντόνι είναι πάντως. Απλως φθηνότερο από αλλού. Όσο για το λάστιχο, είναι για να τυλίγει το σεντόνι τις άκρες του κρεβατιού/να πιάνεται εκεί και να μη χρειάζεται φτιάξιμο κάθε τρεις και λίγο όπως τα χωρίς λάστιχο (ειδικά αν κλωθογυρνάει κάποιος πολύ κατά τον ύπνο). Όσο για τα μεγέθη αδερφέ, γράφει τις διαστάσεις, σύγκρινε με το κρεβάτι που θες, και πάρε ανάλογα. Πάντως, μάλλον το 2ο σου κάνει που είναι για διπλό. 1
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Aυτη μου φαινεται κι εμενα η πιο λογικη εξηγηση. Δεν εχουν ολες οι χωρες τους ιδιους κανονες και την ιδια ανοχη. Πχ. το καρκινογονο κυκλαμικο οξυ που εχει η pepsi και η κοκακολα zero επιτρεπεται στην Αμερικη αλλα απαγορευεται στις δυτικοευρωπαικες χωρες. Δηλαδή η zero και η pepsi που κυκλοφορούν στην Αμερική είναι διαφορετικές από αυτές που κυκλοφορούν στην Ευρώπη;
swkhj Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 @washcloud Ειναι καπως μπερδεμα γιατι εγω το θελω (οχι για μενα) να δουλευει μονο με κρυο νερο για ιατρικους λογους: σύνδρομο «καύσου των ποδιών»(BFS) αλλα αυτα βλεπω πως δινουν στανταρ καποια θερμοκρασια στις δυο τελευταιες επιλογες Τωρα αμα απλα διατηρουνε θερμοτητα απο καυτο που εχεις ριξει απο πριν οκΚαι ειναι που στα εως 40€ υπαρχουν μονο κατι μαρκας μεκαψες που πλησιαζουν σε αυτο του λιντλ στις προδιαγραφες και γιαυτο και ρωταω αμα ειχε κανενας παρει απο το λιντλ κανα τετοιο να μου πει πως το ειδεΑμα δουλευει σωστα εννοουσα στην πρωτη σκαλα (στην περιπτωση που μονο αυτη θα χρησιμοποιουσε) δηλ αν εδω αυτη η σκαλα ειναι αδυναμη η κατι γενικα στραβωνειΤωρα στο αξιοπιστοτερο οσον αφορα τη μαρκα και να μην ειναι κινεζια (νομιζω η μπος δεν εχει κινεζιες αλλα μπορει να κανω και λαθος) ειναι αυτο στα απο 45€ http://www.bosch-home.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%B6/PMF2232.html#tab2 που ομως με μπερδευει παραπανω ρε γμτ... Λες να ρισκαρουμε σε καμια κινεζια τυπου μπουμαν η AEG ...(που και η AEG απ΄οτι ξερω κινεζια κατεληξε); ...Α και σε ευχαριστω που εκανες τον κοπο!
washcloud Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ^ ...κανένας κόπος. Να 'σαι καλά πάντως. Κι αφού είναι για συγκεκριμένο ιατρικό λόγο, ίσως να πρέπει αν κοιτάξεις σε κανένα φαρμακείο για κάτι πιο κατάλληλο. Ίσως, λέω. Αρκεί βέβαια να σε παίρνει οικονομικά, γιατί σε εξειδικευμένο μαγαζί, σίγουρα η τιμή θα ξεφύγει. Κι αν όχι, συνεχίζω να είμαι της άποψης ότι καλύτερα να περιμένεις αυτήν από το Λιντλ και να δεις αν σου κάνει κλπκλπ που είπαμε. Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω οι της Μπος (ή της Α-Ε-ΓΚΕ) να έχουν να προσφέρουν κάτι καλύτερο. Άσε που από θέμα "ποιότητας" = αντοχής, η 3χρονη εγγύηση του Λιντλ beats all. Aπό την άποψη της μεγαλύτερης κάλυψης δηλαδή, κι όχι ότι ντε και καλά θα αντέξει περισσότερο. ...αν δε είσαι Αττική και μπορείς να μετακινηθείς και ενδιαφέρεσαι, σου προτείνω να σου δανείσω αυτήν που έχουμε και για να δεις λειτουργία, αλλά και να κάνεις δουλειά (αν υπάρχει βιασύνη - λόγω "ιατρικού λόγου") μέχρι να φέρει άλλες το Λιντλ (μια ςκαι η δικιά μου δεν καίγεται κι ιδιαίτερα να την χρησιμοποιεί, όπως είπα). 1
Alx1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ο σολομός του Lidl τρώγεται ή θα τον μαγειρέψω για τη γάτα; Δεν υπάρχει «σολομός του Lidl». Όλοι από τους ίδιους προμηθευτές ψωνίζουν χοντρική. Δεν έχει δικές του τράτες το Lidl, ούτε δικές του θάλασσες όπου ψαρεύουν αποκλειστικά. Όλα οι μεγάλες αλυσίδες από τις ίδιες ιχθυοκαλλιέργιες σερβίρουν ψαρικά. Η συσκευασία αλλάζει μόνο, αν είναι συσκευασμένος, αλλιώς ούτε αυτή. Και στο δια ταύτα, ναι μια χαρά τρώγεται. Επειδή κι εμένα γενικά οι τιμές στο ψάρι μου φαίνονται απλησίαστες όσον αφορά τα Lidl (και γενικότερα), μπανίζω πότε λήγουν οι συσκευασίες και πηγαίνω μια-δυο μέρες πριν, αν έχει μείνει κάποια θα έχει μπει σε -30% έκπτωση Στον Βασιλόπουλο η αντίστοιχη έκπτωση είναι 50%, αλλά οι συσκευασίες πολύ πιο δυσεύρετες. Επειδή όμως στον Βασιλόπουλος είναι ακριβότερος, η τελική τιμή και στα δυο Σ/Μ είναι συγκρίσιμη.
mary Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Απο βδομαδα φερνει σεντονια. Εχει παρει κανεις ποτε να μου πει αν αξιζουν; Το λαστιχο τι ρολο παιζει; Για ημιδιπλο πρεπει να αγοραστει αυτο με τα 9,99? Ναι, μια χαρα ειναι, βαμβακερο οπως λεει. Το 9,99 ειναι για υπερδιπλο. Για ημιδιπλο μαλλον πας στο 7,99. Αν και εγω πρεπει να ειχα παρει ενα επισης βαμβακερο αλλά στα 12,99...
nvel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω παρατηρησει σε αρκετα τροφιμα οι οδηγιες διατηρησης που αναγραφονται σε αλλες γλωσσες να διαφερουν απο αυτες στα ελληνικα. Πχ βαζο με πιπεριες jalapenos δεν αναφερει, στα ελληνικα, οτι μετα το ανοιγμα να διατηρειται στο ψυγειο μεχρι 5 °C και για 3 μερες, οπως καταλαβαινω εγω τουλαχιστον οτι το αναφερει για τη Δανια. στο δικό μου βάζο το αναφερει και στα ελληνικά, όμως το έχω αγοράσει και παλαιότερα και δεν είχε πάθει κάτι για περισσότερο από μήνα άλλωστε είναι τουρσί
aristos12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 αγορά κεφτεδάκια στά 1.69 euro (μέσα σέ κονσέρβα ) λίγο ζέσταμα κ πολύ ικανοποιητική γεύση γιά πρόχειρο φαγητό ,μαζί μέ μακαρόνια ...μούρλια
diplo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πως τον μαγειρευεις συνηθως? Στο σχαροτήγανο για λίγη ώρα ή στο φούρνο πάνω σε κομμένα λεμόνια. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ο σολομός του Lidl και του Σκλαβενίτη σε σχέση με αυτούς από ΑΒ. Περί ορέξεως... φυσικά
gia_nnis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια την αποψη σας για την ραπτομηχανη που φερνει την αλλη βδομαδα.. Με απασχολει μελλοντικα τα ανταλλακτικα της. Υπαρχει υποστηριξη απο τα lidl??? Τι γνωριζετε? 33 λειτουργίες γαζιού Αυτόματη κουμπότρυπα 4 βαθμίδων Γαζιά κλασικά, διακοσμητικά και overlock, για ράψιμο και γάζωμα Ενδείκνυται και για ειδικά υφάσματα, όπως jersey ή stretch 5 διαφορετικά ποδαράκια γαζώματος, με δυνατότητα αλλαγής με το πάτημα ενός κουμπιού Μax. 800 βελονιές ανά λεπτό, αβαθμίδωτα ρυθμιζόμενο πλάτος βελονιάς 0-4,8 mm 3 χρόνια εγγύηση Τις singer τις εχουν ανεβασει πολυ σε τιμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις