Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω το πολύπριζο (8 θέσεων) που είχε αυτή τη βδομάδα, αν το πάρει το μάτι κανενός στη Θεσσαλονίκη, ας ρίξει μια ειδοποίηση.

Χαριλάου και Καλαμαριά δεν το είχε.

Δημοσ.

Καλά, ποτέ ο σολωμός πήγε 4,15€; Όχι το φιλέτο, εκείνο είναι ακόμα ποιο πάνω

επειδή είμαι φαν, παντού έχει ακριβύνει... πλέον αν το βρεις στα 16 ευρώ το κιλό είναι επιτυχία!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω παρατηρησει σε αρκετα τροφιμα οι οδηγιες διατηρησης που αναγραφονται σε αλλες γλωσσες να διαφερουν απο αυτες στα ελληνικα. Πχ βαζο με πιπεριες jalapenos δεν αναφερει, στα ελληνικα, οτι μετα το ανοιγμα να διατηρειται στο ψυγειο μεχρι 5 °C και για 3 μερες, οπως καταλαβαινω εγω τουλαχιστον οτι το αναφερει για τη Δανια. Επισης σαλτσα thausant island παραλειπει οτι διατηρειται στο ψυγειο για 4 εβδομαδες μετα το ανοιγμα αν καταλαβαινω καλα βεβαια. Μεχρι και διαφορες στη θερμοκρασια διατηρησης εχω προσεξει σε αλλα. Μηπως οι ξενοι ειναι υπερβολικοι τελικα; Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Επεξ/σία από user27
Δημοσ.

Εχω παρατηρησει σε αρκετα τροφιμα οι οδηγιες διατηρησης που αναγραφονται σε αλλες γλωσσες να διαφερουν απο αυτες στα ελληνικα. Πχ βαζο με πιπεριες jalapenos δεν αναφερει, στα ελληνικα, οτι μετα το ανοιγμα να διατηρειται στο ψυγειο μεχρι 5 °C και για 3 μερες, οπως καταλαβαινω εγω τουλαχιστον οτι το αναφερει για τη Δανια. Επισης σαλτσα thausant island παραλειπει οτι διατηρειται στο ψυγειο για 4 εβδομαδες μετα το ανοιγμα αν καταλαβαινω καλα βεβαια. Μεχρι και διαφορες στη θερμοκρασια διατηρησης εχω προσεξει σε αλλα. Μηπως οι ξενοι ειναι υπερβολικοι τελικα; Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Εγώ παρατηρώ το αντίστροφο στα συμπληρώματα διατροφής πάντως...πχ εγώ παίρνω συμπλήρωμα χονδροϊτίνης, γιαλουρονικού κτλ της Solgar και στο ελληνικό αυτοκόλλητο έλεγε, αν θυμάμαι καλά, δοσολογία 1 την ημέρα ενώ στην εργοστασιακή συσκευασία γράφει 3 την ημέρα (1 για κάθε γεύμα΄).

Δημοσ.

Ακομα να βαλουν το φυλλαδιο ε;

_Ειχε παρει κανενας την συσκευη υδρομασαζ ποδιων;

Τη θελω για μια περιπτωση που θελει μονο κρυο νερο και που να μη το ζεσταινει καθολου

...Εκεινη ειχε θερμοστατη που να πηγαινει στο off γιατι αν ειναι να την περιμενω...

Αμα οχι μου κανει καποια που εστω στη μια σκαλα να μην ζεσταινει το νερο καθολου... 

Πειτε ρε παιδια γιατι μπουχτισα στο ψαξιμα και ακρη δεν εβγαλα ακομα

Αυτο για πχ τι σημαινει:  

4 επίπεδα λειτουργίας: 0=Off,1= μασάζ, 2= ζεστό/δίνη, 3= ζεστό/δίνη/μασάζ 

Πως η πρωτη σκαλα ειναι μονο με κρυο νερο;

Δημοσ.

Ακομα να βαλουν το φυλλαδιο ε;

_Ειχε παρει κανενας την συσκευη υδρομασαζ ποδιων;

Τη θελω για μια περιπτωση που θελει μονο κρυο νερο και που να μη το ζεσταινει καθολου

...Εκεινη ειχε θερμοστατη να πηγαινει στο off γιατι αν ειναι να την περιμενω...

Αμα οχι μου κανει καποια που εστω στη μια σκαλα να μην ζεσταινει το νερο καθολου... 

Πειτε ρε παιδια γιατι μπουχτισα στο ψαξιμα και ακρη δεν εβγαλα ακομα

Αυτο για πχ τι σημαινει:  

Εγώ αυτό καταλαβαίνω πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω ....αλλα να το ρισκαρω και δεν ειναι και για μενα;

Αν είναι από τα προϊόντα που επιστρέφονται ίσως μπορείς να το ρισκάρεις. Ή να ρωτήσεις κάποιον υπάλληλο ή να περιμένεις μήπως ξέρει κάποιος εδώ :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο για πχ τι σημαινει:  

...εγώ πάλι αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο "1" η συσκευή κάνει "απλώς μασάζ" χωρίς να ζεσταίνει το νερό/χωρίς να κάνει "δίνη" (=...μπουρμπουλήθρες), στο "2" κάνει μόνο την δίνη αλλά ζεσταίνοντας το νερό, στο "3" τα...."κάνει όλα και συμφέρει" και στο "0" απλά κλείνει.

Όπως πάντως και να 'χει, αν δεν σου κάνει, απλά την επιστρέφεις εντός μηνός και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω (δεν βλέπω περίπτωση "να μην επιστρέφεται", zio...).

• Like 2
Δημοσ.

Βλεπω και για τις εκτος λιντλ ...απλα ρωτησα αμα την ειχε παρει καποιος και αν κανει δουλεια η του λιντλ η καποια παρομοια και πως...

Παντως να μην εχουνε επιλογη να το πας στο οφ το ζεστο η κανα θερμοστατη περιεργο

Αμα ξερει καποιος καμια που να μη ζεσταινει καθολου το νερο η εχει καμια επιλογη γιαυτο  ας πει και σορι για το οφ τοπικ

Α... βγηκαν και οι επομενες προσφορες αμα εχει ξεχαστει καποιος και θελει να τις δει http://www.lidl-hellas.gr/el/axizei-kai-fainetai.htm

Δημοσ.

Το μαναβικο του Λιντλ εξελισσεται σε φαρμακειο. 7 μικρα πορτοκαλια 3ε?... πιπεριες καθε χρωματος απλησιαστες, ροδια προ πολλου απλησιαστα.

επειδή είμαι φαν, παντού έχει ακριβύνει... πλέον αν το βρεις στα 16 ευρώ το κιλό είναι επιτυχία!

Πως τον μαγειρευεις συνηθως?

Δημοσ.

Ο σολομός του Lidl τρώγεται ή θα τον μαγειρέψω για τη γάτα; :P

Είμαι κι εγώ fan του συγκεκριμένου ψαριού αλλά ο ΑΒ σε εκτελεί εν ψυχρώ με τις τιμές του (σε καπνιστό δε, απλησίαστος, με ~10€ τα 200gr). Δε θα με χάλαγε να βρω με αξιόλογη διαφορά τιμής το ψαράκι, είτε κανονικό για μαγείρεμα, ή καπνιστό για τσίμπημα.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/168761-lidl/?p=54440497

Στα σοβαρά τώρα, μπορεί στη Δανία να έχουν πιο αυστηρούς κανόνες στα τρόφιμα

Aυτη μου φαινεται κι εμενα η πιο λογικη εξηγηση. Δεν εχουν ολες οι χωρες τους ιδιους κανονες και την ιδια ανοχη. Πχ. το καρκινογονο κυκλαμικο οξυ που εχει η pepsi και η κοκακολα zero επιτρεπεται στην Αμερικη αλλα απαγορευεται στις  δυτικοευρωπαικες χωρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...