Alx1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ισχύει αυτό για το λιντλ του Ρέντη και καναδυο ακόμα. Ο λόγος που δεν τα αποσύρουν από ό,τι μου είχαν πει κάποιοι υπάλληλοι, ήταν καθαρά επειδή έχουν πολυτέλεια χώρου και μεγάλα ράφια. Δεν είναι δεδομένο όμως ότι ακόμα κι έτσι θα βρεις εκεί κάτι που ψάψνεις.
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ...εννοείται πως όχι. Απλά είναι ένα καλό μέρος για να δοκιμάσει κανείς την...τύχη του... Πάντως, όσον αφορά την εξήγηση των υπαλλήλων, έχω αμφιβολίες, διότι άλλα καταστήματα κρατούν τα προϊόντα στην αποθήκη τους (για καιρό μάλιστα), έχοντάς τα αποσύρει "άρον-άρον", τη στιγμή που εμφανώς έχουν χώρους στα καλάθια. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ΜΑΛΛΟΝ είναι λίγο "ό,τι να 'ναι" η "πολιτική" που ακολουθεί κάθε μαγαζί και έχει να κάνει με μεμονωμένες αποφάσεις διευθυντών καταστημάτων (όσο για τις αξηγήσεις που δίνουν για διάφορα θέματα οι διάφοροι υπάλληλοι, συνήθως διαφέρουν κατά πολύ...). Κάτι ανάλογα ενδεικτικό είναι, πάλι το Σάββατο, που πέτυχα στο ένα μείωση 25% στα "ελληνικά δαμάσκηνα" στο ένα, και...50% στο άλλο (μιλάω για τις μειώσεις στα φρουτολαχανικά που κάνει το Λιντλ το Σάββατο για να μην του μείνουν προϊόντα για την Δευτέρα). Με ανάλογες ποσότητες διαθέσιμες και μάλιστα για ίδια ποιότητα στην κατάσταση προϊόντος (...δεν ήταν, να πεις, του ενός πιο ώριμα από του άλλου, οπότε σήκωναν περισσότερη έκπτωση...). Κάτι άλλο που ισχύει (και είναι επίσης ενδεικτικό ότι τα κατά τόπους καταστήματα λειτουργούν με κάποιες δικές τους αποφάσεις), είναι το σχόλασμα των σεκιουριτάδων : σε άλλα παραμένουν μέχρι να βγει από το μαγαζί κι ο τελευταίος πελάτης από την πόρτα, κι ας έχει περάσει και μισάωρο από το κλείσιμο - ενώ σε άλλα φεύγουν ακόμη κι αν απλώς έχουν μείνει ένας-δυο πελάτες στα ταμεία...). Γνωρίζω πως δεν είναι απ' ευθείας εργαζόμενοι του Λιντλ οι σεκ, αλλά και πάλι παίρνουν προφανώς γραμμή από διευθυντές καταστημάτων (οι αυτοί, ή οι προϊσταμένοι τους στη σεκιούριτι). ..."περίεργα" ολ' αυτά για μια εταιρία που υποτίθεται πως λειτουργεί τέρμα φασονατζίδικα...
mr.Vox Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Άσχετο. Αυτό με τις τιμές συμβαίνει και στα mediamarkt . Άλλες τιμές στο ένα άλλες τιμές στο άλλο. Μου είχε συμβεί όταν έψαχνα γυαλιά 3D για την τηλεόρασή μου. 70 στο κατάστημα Συγγρού 30 στο κατάστημα Θηβών την ίδια μέρα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από mr.Vox
orck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μπορω να τσεκαρω αυριο το καταστημα στην Θηβων που λετε (village η μη) αλλα δεν ξερω που ακριβως ειναι.
stelios18120 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αν πιάσεις την θηβων έχει συνολικά σην ευθεία της 3 lidl καταστήματα. Το ένα είναι στο village δίπλα από τον ΑΒ Το άλλο είναι πιο μετα μερικά στενά Και το επόμενο είναι καμία 700αρια μέτρα αλλά είναι μικρουλι καταστημα με ένα μικρό πάρκινγκ απ έξω. 1
washcloud Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Στο Λιντλ του Βίλατζ ("δίπλα" στο Βίλατζ του Ρέντη, μαζί με ΑΒ που είπε κι ο αποπάνω) έχει νόημα μόνο να πας πάντως. Ή ίσως και στο της Π. Ράλλη ("πάνω" από το Αλλού Φαν Παρκ). Επίσης στο σάιτ τους έχει ευρετήριο με "παραμέτρους εγγύτητας" (από την περιοχή σου), και μπορείς να βρεις τις πλήρεις διευθύνσεις καταστημάτων.
mentoras99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ακομη δεν εβγαλαν το νεο φυλλαδιο της επομενης βδομαδας; Αργησαν σημερα.
haris_216 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Άσχετο. Αυτό με τις τιμές συμβαίνει και στα mediamarkt με τις τιμές. Άλλες τιμές στο ένα άλλες τιμές στο άλλο. Μου είχε συμβεί όταν έψαχνα γυαλιά 3D για την τηλεόρασή μου. 70 στο κατάστημα Συγγρού 30 στο κατάστημα Θηβών την ίδια μέρα. Έτσι ακριβώς είναι. Μου είχε τύχει να δω κάτι στο media στη Συγγρού και μετά να το κοιτάξω σε αυτό του Κηφισού και να έχει μια σημαντική διαφορά στην τιμή. Σε σχετική ερώτηση ως προς το "γιατί" η απάντηση ήταν τελείως κουκουρούκου. Μου τα μάσαγαν, έλεγαν για δοαφορετικά καταστήματα, παραγγελίες, κλπ αλλά τίποτα που να έχει λογική στα πλαίσια συγκεκριμένης πολιτικής αλυσίδων.
iordanis77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Άσχετο. Αυτό με τις τιμές συμβαίνει και στα mediamarkt . Άλλες τιμές στο ένα άλλες τιμές στο άλλο. Μου είχε συμβεί όταν έψαχνα γυαλιά 3D για την τηλεόρασή μου. 70 στο κατάστημα Συγγρού 30 στο κατάστημα Θηβών την ίδια μέρα. Τα γυαλια 3D που λες ειναι ιδια με αυτα που σου δινουν στους 3D κινηματογραφους?
Myron Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ειναι με διαιρουμενη καθετη στηλη (2 κοματια) και τα ραφια με ξυλο. δεν αντεχει παρα πολυ βαρος. αν εχεις υγρασια στο γκαραζ/υπογειο θα εχεις θεμα με τα ραφια στο μελλον. μπορεις να περασεις με ενα λαδι τα ξυλα για να εισαι σιγουρος αλλα ετσι θα ανεβασεις τελικα το κοστος. αγορασε απο το πρακτικερ ενας γνωστος μου το ιδιο με μεταλλικα ραφια και το στησαμε μαζι. πανω κατω τα ισχυουν τα ιδια με του lidl . το μονο καλο αλλα και κακο τα καρφωτα ραφια που στηνονται χωρις βιδες. επιβεβαιωμενο 60 κιλα ανα ραφι το μεγιστο επιτρεπτο βαρος. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ειδικά για το κόλπο με το λάδι Καλησπερα, μια ερωτηση, στα lidl πουλανε ακομα καρτες για το play store της google? Και τι τιμες? (βρηκα διαφορα ψαχνοντας στο google αλλα ειναι ποστ και αρθρα απο το ΄13) Νομίζω ότι πήρε το μάτι μου κάρτες για google, apple κλπ στο Lidl Βριλησσίων (πας και με τα πόδια από το Μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Στο λέω με επιφύλαξη όμως, γιατί έλειπα σε διακοπές. Αν μπορείς να περιμένεις, το Σάββατο που θα πάω για ψώνια μπορώ να κοιτάξω αν έχει και να σου απαντήσω εδώ ΥΓ: Επίσης, για όποιον ψάχνει εβδομαδιαίες προσφορές που έχουν τελειώσει από άλλα καταστήματα, μπορεί να δοκιμάσει και το Lidl στα Σπάτα (εκεί βρήκα και τα ράφια το Σάββατο που γύρισα από τις διακοπές )
mr.Vox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τα γυαλια 3D που λες ειναι ιδια με αυτα που σου δινουν στους 3D κινηματογραφους?;O OFF TOPIC Τα συγκεκριμένα λειτουργούν με μπαταρίες και επικοινωνούν με την τηλεόραση με bluetooth. Πούλαγαν φθηνά την τηλεόραση αλλά δεν έδιναν καθόλου γυαλιά στην συγκεκριμένη περίπτωση και έψαχνα όλα τα καταστήματα για να βρω ήταν που ήταν εξαφανισμένα από την αγορά. Είναι δυο ειδών τα Active και τα Passive. Τα μεν φθηνά τα άλλα ακριβά. Ανάλογα με το panel της τηλεόρασης πάνε. Δεν θυμάμαι ακριβώς λεπτομέρειες.
iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλα γυαλια εχει ο 3D κινηματογραφος, αλλα η 3D τηλεοραση?
gia_nnis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε γαμωτο το εχετε γ@μησι το θεμα.. Μπαινω για να διαβασω κανενα σχολιο-εντυπωσεις για προιοντα της εβδομαδας και σεις κολλατε σε ενα σημειο και κανετε διατριβη.. Την δουλεια αυτη μπορειτε να την κανετε με προσωπικα μηνυματα.. 2
mr.Vox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλα γυαλια εχει ο 3D κινηματογραφος, αλλα η 3D τηλεοραση? Άλλα γυαλιά είναι.
terryman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, μια ερωτηση, στα lidl πουλανε ακομα καρτες για το play store της google? Και τι τιμες? (βρηκα διαφορα ψαχνοντας στο google αλλα ειναι ποστ και αρθρα απο το ΄13) Ναι πουλάνε. Έχει των 15, 25 και των 50 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις