zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ε ολοκληρη επιστημη ειναι το μαρκετινγκ. Το lidl ειναι εξελιγμενο και σε θεματα εταιρικης κουλτουρας, merchandishing, καθετοποιημενη παραγωγη με σταδια ελεγχου/τυποποιησης. Υστερει μονο σε data mining π.χ δεν εχουν προσωποποιημενα δεδομενα για να βλεπουν τις τασεις στα προιοντα οπως τα μαρκετς με τις Καρτες (carefοur, αβ, μασουτης). Επιλογή τους είναι αυτό νομίζω, δεν θα ήταν δύσκολο να βγάλουν κάρτες με πόντους κλπ.
mad-proffessor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Κοιτα εκ πρωτης οψεως φαινεται να εχεις δικιο: Δειχνουν να εχουν αποφασισει σε μια στρατηγικη οτι θα πουλανε σε σχετικα φτηνες τιμες προιοντα με ποιοτητα 7.5-8.Δυσκολο να πετυχεις αριστη ποιοτητα αλλα θα ειναι πολυ καλη. Τωρα τιμες βρισκεις πιο φτηνες σε εκπτωτικα τυπου discount, bazaar αν τα ψαχνεις. Παντως σαν αποφοιτος σχολης διοικησης και μεταπτυχιακος πληροφορικης θεωρω οτι παντα υπαρχει χωρος για προσωποποιημενα δεδομενα και επεξεργασια πληροφοριων ειδικα σε τετοια μεγεθη αγορων. 1
Myron Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ όσους απάντησαν ...τί γνώμη να έχουμε για κάτι που δεν έχει κινητά/ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά μέρη και δεν έχει τεσπα κάποιου είδους ιδιαίτερη "λειτουργικότητα", αδερφέ; Μεταλλική κατασκευή, τάδε χωρητικότητας, καμμιά 200άρα κιλά αντοχή ανά ράφι, 29 Ευρώ. Αν σε καλύπτουν αυτά και δη το τελευταίο, πας και την αγοράζεις. Τόσο απλά. (...η ανάλογη στο σχετικό "φθηνομάγαζο εργαλείων κλπ" = Πράκτικερ = 6 Ευρώ παράπανω...) Ο λόγος που ρώτησα ήταν για να δω αν κάποιος την είχε αγοράσει και ενδεχομένως του εμφάνισε προβλήμα (όπως π.χ. ο Haldol, που η μία του χάλασε από την υγρασία). Επίσης, αναρωτιόμουν αν κάποιος είχε δοκιμάσει (αγοράζοντας περισσότερες) να τις αυξήσει κατ' ύψος (από τις φωτογραφίες φαίνεται να γίνεται) και αν είχε ενδεχομένως προβλήματα σταθερότητας, αλλά αυτό φαίνεται να είμαι εγώ αυτός που θα το δοκιμάσει
Liverpool89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το τελευτιο δεν θα το προτεινα. Οταν λέει πχ μαξ κιλα 35, αυτο μπορει να αντεχει και 50 κιλα αλλα μειωνεις τον χρονο ζωης του.
KRITOLAOS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Να καταθέσω κι εγώ την θετικότατη εμπειρία μου χθές.θα μου πείτε έγινε το αυτονόητο αλλά πλέον ακόμα κι αυτό είναι πλέον ζητούμενο.Επέστρεψα λοιπόν ένα μουλτι που είχα πάρει απο τα lidl για την σύζυγο και το οποίο στην δεύτερη χρήση του άρχισε να βγάζει καπνούς.Χωρίς πολλά πολλά έγινε η διαδικασία επιστροφής και σε 5 λεπτάκια είχα πάρει τα χρήματα μου πίσω μιας και δεν υπήρχε άλλο να το αντικαταστήσω.Εγώ περίμενα ταλαιπωρία και ξεμπέρδεψα τόσο γρήγορα!!Εξεπλάγην πολύ ευχάριστα!! 2
mr.Vox Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το είχα πάθει με καπνούς με ένα επώνυμο δεν θυμάμαι τι μάρκα το οποίο το είχα στείλει στην εταιρεία για service. Δεν μου το αντικατέστησαν αλλά ούτε το επισκεύασαν και μου είπαν ότι το ζόρισα παραπάνω από το κανονικό. Συνεχίζει βέβαια να δουλεύει αλλά είμαι πολύ προσεκτικός στη χρήση του. Μην ξεχνάμε ότι τα multi είναι για ελαφριά χρήση και αναγράφεται στις οδηγίες ο χρόνος που συνεχόμενα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε. Αν θέλουμε συνεχόμενη λειτουργία πάμε σε άλλου είδους μηχανήματα μίξερ με πολλά πραγματικά watt. Πάντως τα lidl στις αλλαγές δεν κάνουν πολλές ερωτήσεις. 1
Myron Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το τελευτιο δεν θα το προτεινα. Οταν λέει πχ μαξ κιλα 35, αυτο μπορει να αντεχει και 50 κιλα αλλα μειωνεις τον χρονο ζωης του. Έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα. Ευχαριστώ
booka Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) σορυ για τις ετεροχρονισεμενες απαντησεις αν και το αγορασα παλαιοτερα δεν αξιζει. ετσι και αλλιως δεν μετρα μικρορευματα και επομενως δεν κανει για ηλεκτρονικα. και για ηλεκτρολογικα εχει αλλα πιο αξιοπιστα. μονο αν το θες για εκπαιδευτικους λογους ή να το εχεις στο αμαξι οπως εγω για προχειρο και δεν θες να σκοτιστεις αν στο κλεψουν/ το χασεις κτλ... ^...κοίταγα γρήγορα τη σελίδα, και εκεί που λέει "πολύμετρο", για μια στιγμή νόμισα ότι η γκόμενα έπαιρνε μέτρηση από ροζ ψηλοτάκουνη γόβα... Φορ φαξ σέηκ δηλαδή, γουάτ ε μάιντ φακ ειναι με διαιρουμενη καθετη στηλη (2 κοματια) και τα ραφια με ξυλο. δεν αντεχει παρα πολυ βαρος. αν εχεις υγρασια στο γκαραζ/υπογειο θα εχεις θεμα με τα ραφια στο μελλον. μπορεις να περασεις με ενα λαδι τα ξυλα για να εισαι σιγουρος αλλα ετσι θα ανεβασεις τελικα το κοστος. Καλησπέρα ποιά είναι η γνώμη σας για την ραφιέρα βαριών αντικειμένων για 29€ που φέρνει την Πέμπτη; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=56543 θέλω να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χώρο στο γκαράζ για να αποθηκεύω διάφορα πράγματα και (από την περιγραφή) μου φαίνεται αρκετά καλή (αν και θα προτιμούσα να είχε παραπάνω ύψος) αγορασε απο το πρακτικερ ενας γνωστος μου το ιδιο με μεταλλικα ραφια και το στησαμε μαζι. πανω κατω τα ισχυουν τα ιδια με του lidl . το μονο καλο αλλα και κακο τα καρφωτα ραφια που στηνονται χωρις βιδες. επιβεβαιωμενο 60 κιλα ανα ραφι το μεγιστο επιτρεπτο βαρος. ...τί γνώμη να έχουμε για κάτι που δεν έχει κινητά/ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά μέρη και δεν έχει τεσπα κάποιου είδους ιδιαίτερη "λειτουργικότητα", αδερφέ; Μεταλλική κατασκευή, τάδε χωρητικότητας, καμμιά 200άρα κιλά αντοχή ανά ράφι, 29 Ευρώ. Αν σε καλύπτουν αυτά και δη το τελευταίο, πας και την αγοράζεις. Τόσο απλά. (...η ανάλογη στο σχετικό "φθηνομάγαζο εργαλείων κλπ" = Πράκτικερ = 6 Ευρώ παράπανω...) Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2016 από booka 1
NtinosShm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, μια ερωτηση, στα lidl πουλανε ακομα καρτες για το play store της google? Και τι τιμες? (βρηκα διαφορα ψαχνοντας στο google αλλα ειναι ποστ και αρθρα απο το ΄13)
orck Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ναι σε καποια καταστηματα εχω δει, νομιζω 15,25 και 50ευρω ειναι.
orck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εχει δει κανεις εκεινη την ζυγαρια που μετραγε το λιπος; Την ηθελα αλλα την ξεχασα εντελως οταν την εβγαλε και τωρα ψαχνω.
Alx1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τι εννοείς αν την έχει δει? Ρωτάς αν την πήρε κάποιος και αν είναι ΟΚ ή απλά ψάχνεις να την πάρεις δεύτερο χέρι? Την πήρα εγώ πάντως, δεν ξέρω ακόμα για την λιπομέτρηση, αλλά η μέτρηση βάρους δείχνει πολύ αξιόπιστη.
zio10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τι εννοείς αν την έχει δει? Ρωτάς αν την πήρε κάποιος και αν είναι ΟΚ ή απλά ψάχνεις να την πάρεις δεύτερο χέρι? Την πήρα εγώ πάντως, δεν ξέρω ακόμα για την λιπομέτρηση, αλλά η μέτρηση βάρους δείχνει πολύ αξιόπιστη. Μάλλον εννοεί αν έχει ξεμείνει σε κανένα κατάστημα!
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ...μέχρι την Σάββατο πάντως εγώ είχα δει στην Θηβών (Ρέντης). Και μερικές κι όλας μάλιστα, όχι μια-δυο. Δεν θυμάμαι αν ήταν σου Βίλατζ ή στο άλλο (αν και αυτό στο οποίο ξεμένουν πράμματα και μάλιστα για καιρό, είναι συνήθως του Βίλατζ. Ενδεικτικά, οι "τόννοι σε φυσικό χυμό" της προσφοράς του Σούπερ Σαββάτου είχαν ήδη εξαφανιστεί από μεσημέρι κι όλας στα άλλα 2 της Θηβών, ενώ στου Βίλατζ είχε ακόμη κούτες ολόκληρες -τουλάχιστον 5/6- μέχρι ακόμη και το κλείσιμο. Για κάποιον λόγο φέρνουν περισσότερο πράμμα εκεί και δεν το αποσύρουν στις αποθήκες από την επόμενη βδομάδα όπως συνήθως συμβαίνει αλλού). οrck, αν δεν μπορείς να τσεκάρεις ο ίδιος και ενδιαφέρεσαι, πες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις