Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του LIDL είναι αυτή; Από την εικόνα δε βλέπω κάτι "περίεργο" πάντως, μια χαρά δείχνει.

Btw το Praktiker εγώ το τιμώ συχνά, γνωρίζοντας βέβαια ότι είναι αρκετά ακριβό. Διότι θα πάρω από το ίδιο μαγαζί τον ξυλόστοκο ή το τρυπάνι ή τη μπογιά μου, τη λάμπα που μου κάηκε στην κουζίνα ή ένα πολύπριζο, το σαμπουάν για το αμάξι, αλλά και τους σπόρους ή το λίπασμα για το μπαλκόνι. Πληρώνω την ευκολία μου.

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρακτικερ φτηνομαγαζο; Ακριβομαγαζο, μεχρι και διπλασιες τιμες απο τις κανονικες εχω δει. Ηθελα να ηξερα οσοι ψωνιζουν απο εκει κοιτανε τι τιμες παιζουν στην αγορα τα διαφορα εργαλεια;

...δεν ξέρω τί ακριβώς έχεις κατά νου αδερφέ και το λες, αλλά ναι, το Πράκτικερ ΕΙΝΑΙ "φτηνομάγαζο", καθώς σε όλα τα είδη έχει αρκετά μεγάλη γκάμα από μάρκες και φυσικά τιμές, οι φθηνότερες των οποίων είναι ΑΠΟ τις φθηνότερες της αγοράς.

Προσωπικά έχω βρει τα φτηνότερα πέλετ, μπρικέτες, ξυλόσομπα, βούρτσα καπνοδόχου, πυροστιά, θερμοσίφωνο, πολύμπριζα, χρονοδιακόπτη μπρίζας, λάστιχο ποτίσματος, κλειδαριά πέταλο, φτυάρια/τσάπες και δεν θυμάμαι τώρα τί άλλο. Έχω επίσης κατά καιρούς συγκρίνει ηλεκτρικά εργαλεία με αποτελέσματα από Σκρουτζ, και το συμπέρασμα ήταν ότι δύσκολα βρίσκεις πιο φτηνά και κοντά σου.

Από την άλλη, πχ θυμάμαι που τσέκαρα πέρσι ένα κλαδευτήρι που είχα πάρει από Λιντλ 7-8, ενώ κάτι αντίστοιχο στο Πρακτ δεν βρήκα κάτω από 15 (και ενώ ναι μεν ήταν όντως αντίστοιχης φάσης, καθώς υπάρχουν διαφόρων ειδών, του Λιντλ τελικά ήταν ένα κλικ καλύτερο). Στα "μικρά" δε καταστήματα, η τιμή ξέφευγε τελείως (20-25...). Και σίγουρα και άλλα προϊόντα που τώρα δεν μου έρχονται - προφανώς λοιπόν και θα υπάρχουν διάφορα που συμφέρει να τα πάρεις από αλλού. Αλλά, όπως είπα, έχει και μεγάλη γκάμα φτηνοπροϊόντων. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απορείς που το αποκάλεσα "φτηνομάγαζο".

• Like 1
Δημοσ.

εχω κρατήσει 1 τέτοιο πλαστικό μπουκάλι πού τό εχω γιά νερό μέσα στό ψυγείο , τό εχω μπροστά μου κ διαβαζω , EVIVA 100/% φυσικός χυμός πορτοκάλι από συμπυκνωμένο χυμό χωρίς συντηρητικά ,παρασκευαζεται στην ελλαδα από τήν εταιρεία,βιομηχανία γάλακτος κατερίνης α.ε.κάτω αγιος ιωάννης πιερίας κ εχει 1.39  euro κ τό εχουν στό τελευταίο πάνω ράφι εκεί πού ειναι τά γάλατα κ γιαούρτια (μιλάμε γιά  τό κατάστημα αλίμου), μέ τόν αλλο χυμό πού εχουν ανάμικτο μέ πορτοκάλι-ροδάκινο μήλο ποτέ δέν ειχα πρόβλημα ,τό προσοχή ειναι γιά τά μικρά παιδιά -γερόντια η γιά ατομα πού εχουν στομαχικά προβλήματα κλπ.

Προχτες πηγα στο lidl, εχουν απο eviva χαρτινο και πλαστικο μπουκαλι με ποικιλια χυμων. Ο συγκεκριμενος που λες ειναι εντος ψυγειου οντως με τιμη προσφορας 1,39 και αναφερει 100% χυμος πορτοκαλι... αλλα απο συμπυκνωμενο χυμο. Καλο ειναι να επιλεγεις χυμους απο ΜΗ συμπυκνωμενο χυμο. Οι συμπυκνωμενοι αφορουν παγοκολωνες που ερχονται συνηθως απο το εξωτερικο, ελαχιστες βιταμινες  δηλαδη.

(ο πορτοκακαλι-ροδακινο-μηλο εχει ζαχαρη και ουσιες)

• Like 2
Δημοσ.

Του LIDL είναι αυτή; Από την εικόνα δε βλέπω κάτι "περίεργο" πάντως, μια χαρά δείχνει.

Btw το Praktiker εγώ το τιμώ συχνά, γνωρίζοντας βέβαια ότι είναι αρκετά ακριβό. Διότι θα πάρω από το ίδιο μαγαζί τον ξυλόστοκο ή το τρυπάνι ή τη μπογιά μου, τη λάμπα που μου κάηκε στην κουζίνα ή ένα πολύπριζο, το σαμπουάν για το αμάξι, αλλά και τους σπόρους ή το λίπασμα για το μπαλκόνι. Πληρώνω την ευκολία μου.

Συμφωνώ οτι ειναι τσιμπημένο τουλάχιστον σε εργαλεία και αναλώσιμα . 

Δημοσ.

Ναι η μεγγενη ειναι του Lidl, την ξεκιναει απο αυριο στην Αγγλια, www.lidl.co.uk/en/our-offers-2491.htm?action=showDetail&id=36535

θελω μια μεγγενη οχι για πολυ βαριες δουλειες και κοιταζα την STANLEY MAXSTEEL 1-83-065 100mm με 30€, δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη. Ουτε πως να κρινω την καλη ξερω, ουτε μπορω να βρω και τις δυο σε εκθεση να τις δω απο κοντα. Γιαυτο ρωτησα μηπως ξερει κανεις κατι περισσοτερο.

STANLEY_1-83-065_1010514105551.jpg

Συμφωνω με την ευκολια, για αυτη την ευκολια παω και εγω στο Leroy αλλα οι τιμες αντικειμενικα μπορουν να συγκριθουν για ακριβως τα ιδια προιοντα φυσικα μιλαμε παντα. washcloud βιδες χρησιμοποιεις καθολου; Ας μην το συζητησουμε αλλο γιατι ειναι εκτος θεματος.

Δημοσ.

washcloud βιδες χρησιμοποιεις καθολου; Ας μην το συζητησουμε αλλο γιατι ειναι εκτος θεματος.

...ε πώς να μη το συζητήσουμε, όταν με ρωτάς;

"Σπανίως", είναι η απάντηση - αλλά αν εννοείς ότι του Πρακτ είναι πανάκριβες (δεν έχω παγιωμένη άποψη, όμως από το λίγο που το είχα ψάξει δε νομίζω ότι κάτι τόσο ευτελές, το διαθέτουν σε ψηλές τιμές - αλλά τεσπα), δεν βλέπω πώς αυτό καταδεικνύει ότι είναι ΓΕΝΙΚΑ "ακριβομάγαζο".

Ειδικά όταν έχω δώσει ενδεικτικά και με την μία, καμμιά 10αριά παραδείγματα φτηνοπροϊόντων που μου ήρθαν στο μυαλό (και σίγουρα υπάρχουν πολύ περισσότερα, είτε που έχω πάρει, είτε και όχι).

Τεσπα, ο λόγος που συνέχισα αναλυτικότερα πάνω στο σχόλιό σου "μα αυτό δεν είναι φτηνομάγαζο", ήταν για να υπερασπιστώ με πρόχειρα στοιχεία το ότι δεν το είπα ξεκάρφωτα, αλλά επειδή έχω λόγο εμπειρικό να το θεωρώ έτσι και όχι για να..."αλλάξω την γνώμη" οποιουδήποτε άλλου. Αν πχ εσύ βρίσκεις εύκολα/άμεσα, φθηνότερα/ανάλογης φάσης ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προϊόντα, δεν μου πέφτει λόγος να αντιπαρατεθώ στην τελική ΣΟΥ σούμα για το Πρακτ.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ το lidl ειναι η χαρα του antifitness, εχω παρει burgers, ψωμακια, sauce, salsa dip, ποπ κορν, σιροπια, τορτιγιες, νατσο, πιτσες, κοτοπουλα κ.α κ ολα ειναι τελεια. Ομολογω ιδιοφυεις οι υπευθυνοι τροφοδοσιας αν και οτι προιον εχω παρει ειναι καλο.

• Like 1
Δημοσ.

εχουν θεμα στο μοτερ.περιεργη υλοποιηση,για να μην βαλουν μειωτηρα.αν το δουλεψεις εντατικα,θα χαλασει μεσα στην τριετια και τσιμπας καινουριο.αλλιως,θα μεινεις με χαλασμενο το εργαλειο.

Δημοσ.

Φερνει παλι μποξερακια livergy, αλλα της προηγουμενης φορας(πριν βδομαδες), μου φαινονταν καλυτερα σαν σχεδια.

Σαν ποιοτητα βεβαια υποθετω ειναι ιδια.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ το lidl ειναι η χαρα του antifitness, εχω παρει burgers, ψωμακια, sauce, salsa dip, ποπ κορν, σιροπια, τορτιγιες, νατσο, πιτσες, κοτοπουλα κ.α κ ολα ειναι τελεια. Ομολογω ιδιοφυεις οι υπευθυνοι τροφοδοσιας αν και οτι προιον εχω παρει ειναι καλο.

Σου πουλανε τα burger για να παρεις κιλα και μετα σου πουλανε αλτηρακια, ελατηρια αντιστασης και διαφορα αλλα για να τα χασεις.  Μαρκετινγκ, δημιουργει αναγκες εκει που δεν υπαρχουν. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ε ολοκληρη επιστημη ειναι το μαρκετινγκ. Το lidl ειναι εξελιγμενο και σε θεματα εταιρικης κουλτουρας, merchandishing, καθετοποιημενη παραγωγη με σταδια ελεγχου/τυποποιησης. Υστερει μονο σε data mining π.χ δεν εχουν προσωποποιημενα δεδομενα για να βλεπουν τις τασεις στα προιοντα οπως τα μαρκετς με τις Καρτες (carefοur, αβ, μασουτης).

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...