Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πάρεις τηλέφωνο και στην γραμμή πελάτη. Τα αλλάζουν αμέσως. να προσέξεις και τις θερμοκρασίες του ψυγείου σου,

Έτσι ως καταναλωτές τα προϊόντα γίνονται πιο κατάλληλα. 

Τα πολλά μπλα μπλα θεωρούνται απαράδεκτα.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1486

αυτη η μηχανη που εχει λεει τιποτα παιδια?

Σε γενικές γραμμές είναι απλά μια φθηνή μηχανή, όπως άλλες από αλλού (και με 10άρι βρίσκεις). Δηλαδή τίποτε "φανταστικό", κάνει τη δουλειά της και τέλος.

...την ουσιαστική διαφορά την κάνει ο χρόνος εγγύησης όμως : οι άλλες έχουν από ένα έως δύο χρόνια. Αυτή, τρία.

Την αγοράζεις, την δοκιμάζεις, κι αν σου κάνει δουλειά όπως εσύ θες (είναι και λίγο υποκειμενικές οι απαιτήσεις του καθένα), την κρατάς - αλλιώς εντός 30 ημερών την επιστρέφεις και παίρνεις πίσω τα γκαφρά, λέγοντας ότι απλώς δεν είσαι ικανοποιημένος από την απόδοσή της, χωρίς περισσότερα (διότι θα σε ρωτήσουν αν τυχόν χάλασε).

Αν πεις να την πάρεις, τσέκαρε στην συσκευασία αν η μπαταρία της ΕΙΝΑΙ Li-ion (ιόντων λιθίου δλδ).

Αν είναι, παρ' την με κλειστά μάτια. Αν πάλι όχι (και είναι πχ νικελίου-καδμίου) και σε νοιάζει να κάνεις δουλειά ασύρματα, σκέψου το πριν την πάρεις (...θα φορτίζει πιο αργά, θα πρέπει να μην την αφήνεις να υπερφορτίζει, και, τέλος, θα σου χαλάσει όπως και να 'χει πιο γρήγορα η μπαταρία. Και θα 'ναι και κάπως βαρύτερη).

Το 13 της παραπέμπει σε λιθίου πάντως (ενώ οι 10άρες, δεν είναι). Που σημαίνει, 13 για λιθίου, με μάτια κλειστά.

προσοχή στόν  χυμό EVIVA 100% φρέσκος χυμός πορτοκάλι , μέ τιμή 1.39 euro τό ενα πήρα 4 τεμάχια  μέ λήξη τέλος αυγούστου κ τα 4 μετά από 5-6 ημέρες  μέσα στό ψυγείο τό πλαστικο μπουκαλι φουσκωσε  κ ανοιξα τό 1 κ διαπίστωσα οτι ειχε ξινίσει ο χυμός κ ηταν γιά πέταμα , τά πήγα πίσω κ μετά από πολλά μπλά μπλά πήρα πίσω τά λεφτά μου,προσοχή χυμός EVIVA 100% πορτοκάλι

..προσοχή σε τί; Για αρχή, δύσκολο να είναι όλη η παρτίδα σε όλα τα μαγαζιά, γκολ. Σιτ χάπενς - έπεσες σε μπουκάλι που κάτι παίχτηκε και ξύνισε πριν της ώρας του. Συμβαίνει παντού και πάντα, έστω και σπάνια.

Έπειτα, να κάνει τί ο κόσμος; Να ανοίγει τα μπουκάλια επί τόπου, να δει τί παίζει; Δεν παίζει...

Ή μήπως προσοχή να μην την πιούμε και ψοφήσουμε; Ε δεν την κατεβάζει κανείς και μονορούφι χωρίς να καταλάβει άμεσα ότι κάτι πάει στραβά. (...βέβαια θα μπορούσες να εννοείς "προσοχή αν είναι να την δώσετε σε παιδιά/γέρους/πελάτες ξερωγώ", αλλά ακόμη κι έτσι, όταν πρωτανοίγεις ξυνισμένο μπουκάλι, κάνει ΜΠΡΑΦΦΦ - οπότε....)

Δεν νομίζω φυσικά το "προσοχή" να σημαίνει "αγοράστε με δική σας ευθύνη", διότι αυτό σημαίνει "εγώ σας τα 'πα και δεν θα αγοράσω για καιρό - το ίδιο κάντε κι εσείς", το οποίο, δεν θα το έλεγα λογική προτροπή...(απλά "υπερφοβισμένη")

Γενικά σου 'κατσε ένας ξυνισμένος χυμός. Είπαμε, ιτ χάπενς, και πάμε/πάνε παρακάτω.

..το ενδιαφέρον είναι προς τί "τα πολλά μπλα-μπλα" που είπες....Υποθέτω εννοείς ότι σου έβγαλε το λάδι κάποιος μπαγλαμάς για να δεχτεί την επιστροφή; Αν ναι, κι επειδή η γραμμή που δίνουν τα Λιντλ στους εργαζόμενούς τους είναι "δεχτείτε επιστροφές χωρίς πολλά-πολλά", εγώ θα έλεγα να σκεφτείς να κάνεις μανούρα για/με τον συγκεκριμένο (...αν πρόκειται για γκόμενα, no wonder then, και εγώ θα την ξεκατίνιαζα στους προϊσταμένους της. Για να μάθει να μην ταλαιπωρεί τους πελάτες "με πολλά μπλα-μπλα"...).

Εγώ με τον εργαζόμενο κόσμο είμαι (καταλαβαίνοντας τί περνάνε) - αλλά όταν τυχόν μαλακίζεται κάποιος, πάρτα στο κεφάλι.

Δημοσ.

Συνήθως οι χυμοί γράφουν ότι μετά το άνοιγμα να καταναλώνονται μετά 3-4 μέρες πάντως, δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο. Αν και είναι όντως περίεργο να χαλάσουν σε τόσες λίγες μέρες.

edit, μάλλον κατάλαβα λάθος και δεν τους είχες ανοίξει καν τους χυμούς ε;

μιλάμε γιά τελείως  σφραγισμένα κ γιά ημερομηνία λήξης τέλος αυγούστου 2016 ,φουσκώνει  πολύ τό πλαστκό μπουκάλι κ ξινίζει ο χυμός κ ειναι γιά πέταμα,το ιδιο επαθε κ ξάδελφος αλλά αυτός δέν τά ειχε βάλει  μέσα σέ ψυγείο οπως εγώ ,αλλά κ πάλι δέν δικαιολογείται αυτό...πρέπει νά εχει πρόβλημα η μονάδα παραγωγής τους 

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να αλλαξαν προμηθευτη στα νωπα σουβλακια γιατι επεσε αποτομα η ποιοτητα. Εχει κανα ετος που αγοραζω 2-3 φορες το μηνα, το πακετο με τα νωπα σουβλακια τα οποια ηταν πεντακαθαρο ψαχνό κρεας. Τον τελευταιο εναμιση μηνα ολο ξυγκι και παχος τρωω. Νομιζω ηταν γαλλικο χοιρινο πριν και τωρα ολλανδιας που τεμαχιζεται απο ελληνα κρεατο-επεξεργαστη (κορινθια νομιζω). Μαλλον προσθετει πολυ ξυγκι ο τύπος για παραπανω κερδος.

Για τους χυμους του λιντλ εχω να θυμαμαι κακες εμπειριες με αυτον του πορτοκαλιου. Την 1η μερα που θα τον ανοιξεις πίνεται οκ. Απο κει και περα αρχιζει τρελη αλλοιωση και γινεται οξινο διαλυμα. Ηπια καποτε 1 ποτηρι την 4η μερα και ειχα πονους και συχνουρία για πολλες ωρες. Ισως τα αλλα φρουτα να ειναι καλυτερα αλλα το πορτοκαλι επιφοβο. Amita ή Life παιδια.

Δημοσ.

προσοχή στόν  χυμό EVIVA 100% φρέσκος χυμός πορτοκάλι , μέ τιμή 1.39 euro τό ενα ..................

Μου αρεσε το "100% φρεσκος χυμος πορτοκαλι" :)

Προκειται για συμπυκνωμενο χυμο και με ουσιες, αν διαβασεις την ετικετα. Αν ηταν οντως αυτο που λεει δε θα εκανε 1,39. Εντος ή εκτος ψυγειου το εχουν?

Φρεσκο χυμο πορτοκαλιου το lidl εχει εναν(δε θυμαμαι μαρκα), απο τη Γερμανια.

Δημοσ.

εχω κρατήσει 1 τέτοιο πλαστικό μπουκάλι πού τό εχω γιά νερό μέσα στό ψυγείο , τό εχω μπροστά μου κ διαβαζω , EVIVA 100/% φυσικός χυμός πορτοκάλι από συμπυκνωμένο χυμό χωρίς συντηρητικά ,παρασκευαζεται στην ελλαδα από τήν εταιρεία,βιομηχανία γάλακτος κατερίνης α.ε.κάτω αγιος ιωάννης πιερίας κ εχει 1.39  euro κ τό εχουν στό τελευταίο πάνω ράφι εκεί πού ειναι τά γάλατα κ γιαούρτια (μιλάμε γιά  τό κατάστημα αλίμου), μέ τόν αλλο χυμό πού εχουν ανάμικτο μέ πορτοκάλι-ροδάκινο μήλο ποτέ δέν ειχα πρόβλημα ,τό προσοχή ειναι γιά τά μικρά παιδιά -γερόντια η γιά ατομα πού εχουν στομαχικά προβλήματα κλπ.

Δημοσ.

...το θέμα όμως Αρίστο είναι ότι όλοι τον καταλαβαίνουν έναν ξυνισμένο χυμό, πριν καν τον πιούν. Οι μόνοι που δεν θα τον καταλάβουν είναι οι διαννοητικά καθυστερημένοι, οι αλτσχαϊμερικοί και τα βρέφη. Αλλά ούτως ή άλλως αυτούς τους τον ανοίγει/δίνει κάποιος νορμάλ. Συνεπώς, ξαναλέω, δεν έχει νόημα το "προσοχή". Εγώ που το διαβάζω, αναρωτιέμαι σαν τί θα πρέπει να προσέξω (που δεν θα το έκανα ούτως ή άλλως από μόνος) ώστε να με γλυτώσει από περιπέτειες...

Εκτός κι αν όπως είπα, με το "προσοχή" στην ουσία θες να πεις (για καλό) "μακρυά για καιρό" - το οποίο όμως όπως είπα αποτελεί υπερβολή για ένα μπουκάλι που σου 'κατσε (και παραπάνω να σου καθόντουσαν). Άσε που αν είχαν διαπιστώσει μάσιβ πρόμπλεμ, οι ίδιοι οι λιντλαίοι θα είχαν ανακαλέσει την παρτίδα, διότι απλά δεν τους συμφέρει (δεν είναι δική τους παραγωγή για να τους συμφέρει).

Καταλαβαίνω την καλή σου πρόθεση και την επικροτώ ως πρόθεση, απλά για τους τύπους κουβεντιάζω για να καταδείξω την ματαιότητά της...

Θα είχε νόημα μόνο εάν είχες διαπιστώσει ότι κάποιος-κάπου πουλάει κατ' εξακολούθηση (και φυσικά και επίγνωση / χωρίς διάθεση για συμμόρφωση), κάτι σκάρτο. Σε φάση πχ "παιδιά, μακρυά από την τάδε καντίνα στο τάδε μέρος, διότι έχω φάει 5-6 φορές μέσα σε κάτι μήνες και στις μισές μ' έπιασε τσιρλιό".

[...Κάποτε πχ είχα δουλέψει στο γυράδικο ενός μπάρμπα, ο οποίος έβαζε τον υπολειπόμενο γύρο της μέρας στο ψυγείο και την άλλη μέρα ξαναμανα πάνω στη βέργα, να φύγει πρώτος-πρώτος. Ε σε συνδυασμό με κακό ψήσιμο που έκανε ο γέρος, ο γύρος περιστασιακά βρώμαγε μετά την όλη ταλαιπωρία, αλλά ο γέρων εκεί, τον έβαζε στο ψωμάκι (διότι στο ψωμάκι, κάπως ξεγελιέσαι. Για όσους δε η έννοια "γύρος σε ψωμάκι" αποτελεί πολιτισμικό σοκ, μιλάω για β. Ελλάδα :ρ), να τον πασάρει σε φοιτητόνια και φαντάρια...]

Δημοσ.

...το θέμα όμως Αρίστο είναι ότι όλοι τον καταλαβαίνουν έναν ξυνισμένο χυμό, πριν καν τον πιούν. Οι μόνοι που δεν θα τον καταλάβουν είναι οι διαννοητικά καθυστερημένοι, οι αλτσχαϊμερικοί και τα βρέφη. Αλλά ούτως ή άλλως αυτούς τους τον ανοίγει/δίνει κάποιος νορμάλ. Συνεπώς, ξαναλέω, δεν έχει νόημα το "προσοχή". Εγώ που το διαβάζω, αναρωτιέμαι σαν τί θα πρέπει να προσέξω (που δεν θα το έκανα ούτως ή άλλως από μόνος) ώστε να με γλυτώσει από περιπέτειες...

Εκτός κι αν όπως είπα, με το "προσοχή" στην ουσία θες να πεις (για καλό) "μακρυά για καιρό" - το οποίο όμως όπως είπα αποτελεί υπερβολή για ένα μπουκάλι που σου 'κατσε (και παραπάνω να σου καθόντουσαν). Άσε που αν είχαν διαπιστώσει μάσιβ πρόμπλεμ, οι ίδιοι οι λιντλαίοι θα είχαν ανακαλέσει την παρτίδα, διότι απλά δεν τους συμφέρει (δεν είναι δική τους παραγωγή για να τους συμφέρει).

Καταλαβαίνω την καλή σου πρόθεση και την επικροτώ ως πρόθεση, απλά για τους τύπους κουβεντιάζω για να καταδείξω την ματαιότητά της...

Θα είχε νόημα μόνο εάν είχες διαπιστώσει ότι κάποιος-κάπου πουλάει κατ' εξακολούθηση (και φυσικά και επίγνωση / χωρίς διάθεση για συμμόρφωση), κάτι σκάρτο. Σε φάση πχ "παιδιά, μακρυά από την τάδε καντίνα στο τάδε μέρος, διότι έχω φάει 5-6 φορές μέσα σε κάτι μήνες και στις μισές μ' έπιασε τσιρλιό".

[...Κάποτε πχ είχα δουλέψει στο γυράδικο ενός μπάρμπα, ο οποίος έβαζε τον υπολειπόμενο γύρο της μέρας στο ψυγείο και την άλλη μέρα ξαναμανα πάνω στη βέργα, να φύγει πρώτος-πρώτος. Ε σε συνδυασμό με κακό ψήσιμο που έκανε ο γέρος, ο γύρος περιστασιακά βρώμαγε μετά την όλη ταλαιπωρία, αλλά ο γέρων εκεί, τον έβαζε στο ψωμάκι (διότι στο ψωμάκι, κάπως ξεγελιέσαι. Για όσους δε η έννοια "γύρος σε ψωμάκι" αποτελεί πολιτισμικό σοκ, μιλάω για β. Ελλάδα :ρ), να τον πασάρει σε φοιτητόνια και φαντάρια...]

Και δυσκοίλιους! :P :D

Δημοσ.

Καλησπέρα

ποιά είναι η γνώμη σας για την ραφιέρα βαριών αντικειμένων για 29€ που φέρνει την Πέμπτη;

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=56543

θέλω να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χώρο στο γκαράζ για να αποθηκεύω διάφορα πράγματα και (από την περιγραφή) μου φαίνεται αρκετά καλή (αν και θα προτιμούσα να είχε παραπάνω ύψος)

• Like 2
Δημοσ.

...τί γνώμη να έχουμε για κάτι που δεν έχει κινητά/ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά μέρη και δεν έχει τεσπα κάποιου είδους ιδιαίτερη "λειτουργικότητα", αδερφέ;

Μεταλλική κατασκευή, τάδε χωρητικότητας, καμμιά 200άρα κιλά αντοχή ανά ράφι, 29 Ευρώ. Αν σε καλύπτουν αυτά και δη το τελευταίο, πας και την αγοράζεις. Τόσο απλά.

(...η ανάλογη στο σχετικό "φθηνομάγαζο εργαλείων κλπ" = Πράκτικερ = 6 Ευρώ παράπανω...)

• Like 1
Δημοσ.

...τί γνώμη να έχουμε για κάτι που δεν έχει κινητά/ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά μέρη και δεν έχει τεσπα κάποιου είδους ιδιαίτερη "λειτουργικότητα", αδερφέ;

Μεταλλική κατασκευή, τάδε χωρητικότητας, καμμιά 200άρα κιλά αντοχή ανά ράφι, 29 Ευρώ. Αν σε καλύπτουν αυτά και δη το τελευταίο, πας και την αγοράζεις. Τόσο απλά.

(...η ανάλογη στο σχετικό "φθηνομάγαζο εργαλείων κλπ" = Πράκτικερ = 6 Ευρώ παράπανω...)

Από σένα ειδικά περίμενα μια λεπτομερέστερη ανάλυση να πω την αλήθεια...:P :D

Στα ικεα ειχα παρει μια αντιστοιχη στο 10ευρο αν θυμαμαι καλα.

Κανονική τιμή ή από τις ευκαιρίες - τελευταία κομμάτια;

Δημοσ.

Στα ικεα ειχα παρει μια αντιστοιχη στο 10ευρο αν θυμαμαι καλα.

...χλωμό πάντως να ήταν ίδιας αντοχής = 175κιλά/ράφι (και 5 ραφιών)

Δημοσ.

Είχα πάρει πέρυσι δύο τέτοιες ραφιέρες. Η μία, που την είχα σε εξωτερικό χώρο, διάλυσε από την υγρασία. Η άλλη, που είναι στην αποθήκη κρατάει καλά κι έχει βολέψει.

Δημοσ.

Το πρακτικερ φτηνομαγαζο; Ακριβομαγαζο, μεχρι και διπλασιες τιμες απο τις κανονικες εχω δει. Ηθελα να ηξερα οσοι ψωνιζουν απο εκει κοιτανε τι τιμες παιζουν στην αγορα τα διαφορα εργαλεια;

Εχω ακουσει τα καλυτερα για τις ραφιερες, δεν νομιζω να απογοητευτεις.

Ελπιζω να φερει και εδω την μεγγενη σε τιμη χαμηλοτερη απο 25ευρω. Εχει κανεις αποψη για αυτην;

108154_01_f.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...