Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

washcloud, για τις οδοντόβουρτσες δεν απάντησες επειδή δεν μπορούσες να γράψεις πολλά ε;  :P  :D

Όντως. Μα κάνουν και μερικοί ΚΑΤΙ ερωτήσεις...

(....όσο και να το παίδεψα, απάντηση μεγαλύτερη των 2 σειρών δεν μου έβγαινε, και φυσικά έχω ρυθμίσει έτσι το πληκτρολόγιο που να μην γίνεται να ποστάρει ποστ < 2 σειρών. Αμ πώς.)

....ουουου ρε ειρωνιάρη :P

• Like 2
Δημοσ.

^...κοίταγα γρήγορα τη σελίδα, και εκεί που λέει "πολύμετρο", για μια στιγμή νόμισα ότι η γκόμενα έπαιρνε μέτρηση από ροζ ψηλοτάκουνη γόβα...

Φορ φαξ σέηκ δηλαδή, γουάτ ε μάιντ φακ

• Like 2
Δημοσ.

Απο τα κρεατα της σειράς "του χασάπη" ποια αξιζουν? Πήρα κάτι σουβλάκια κοτόπουλο με πιπεριές και δεν μ άρεσαν καθόλου το κρέας δεν ήταν απο φιλέτο κοτόπουλο.

Δημοσ.

...δεν είναι το θέμα να είναι "από φιλέτο", αλλά από μπούτι ή στήθος, καθώς το κοτόπουλο βγάζει φιλέτο είτε σε μπούτι είτε σε στήθος (μιας και "φιλέτο φτερούγας" δεν παίζει...).

Κι αν θυμάμαι καλά, τα συγκεκριμένα είναι από στήθος. Και είναι μια χαρά για τα λεφτά τους (ειδικά αν τα πετύχεις με προσφορά -30%).

...ελπίζω μόνο να μην εννοείς ότι δεν ήταν από κοτόπουλο το "κρέας"....

Αυτά που δεν πολυλένε, είναι τα χοιρινά του σουβλάκια. Κι αυτό διότι είναι από "ευτελή" μέρη του ζώου (και όχι ιδιαίτερα ζουμερά) και χρειάζεται να τα ψήσεις με πολύ προσοχή, αλλιώς θα στεγνώσουν/συρρικνωθούν/καούν κτλ πολύ εύκολα (κι αν δεν τα φας ά-με-σα, πά-πα-λα).

Κατά τ' άλλα, και αυτά όταν τα πετυχαίνεις σε προσφορά τύπου +50% δωρεάν προϊόν (συχνότατη φάση, πλέον), ε, όπως και να το κάνεις, αξίζουν (το απόλυτο τριπ είναι όταν πετυχαίνω +50% με ταυτόχρονη μείωση -30% λόγω σύντομης ημ. λήξης και καβατζώνω/καταψύχω σουβλάκια με περιπου 2.5 Ε το κιλό. Οργασμόςςςς).

Κατατά, χοιρινιές τηγανές ( :P) / παντσέτες-μαντσέτες / μπριζόλες-μιζόλες / μπούτια-μούτια / γαλοπούλες-μαλοπούλες / ρολά-μολά, "Του Χασάπη", όλα μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Κι εγω ειχα παρει κατι μπιφτεκια και τα κανα burger τις προάλλες, καλα ηταν μ'αρεσαν, αν κ τα αγορασα ψυλιασμενος γιατι εγραφε κατι μυστηρια συντηρητικά. Αυτο που εχω να φαω χρονια γενικοτερα και θελω να αγορασω απο τα lidl ειναι ρολο κοτοπουλο γεμιστο με φετα, πιπερια κτλ αλλα ξεροντας οτι το ρολο εχει οτι ναναι κρεας, δισταζω.

Δημοσ.

Ότι νάναι κρέατα και όλα αυτά γ να γλυτωσετε μερικά € ;;

Δεν λέω οκ οι καιροί είναι δύσκολοι απλά πριν αγοραζετε από lidl κτλπ δείτε απ έξω τι συντηρητικά και κρέας έχουν μέσα...κάντε ένα googlαρισμα και δείτε..

Οκ μπορεί να είναι νόστιμα και να στοκαρετε σε προσφορά αλλά μην ξεχνάτε ότι είμαστε ότι τρώμε..και μην ξεχνάτε ότι ότι τρώμε φέρνει και τις ανάλογες επιπτώσεις στην υγεία μας.. ;)

Δημοσ.

Καλα μην το δενουμε ολα κομπο. Τιποτα δεν μπορούμε να ξερουμε. Ουτε απο το κρεοπωλείο αν είναι καλο το κρεας.

Τις προάλλες πηρα ρολο χοιρινο, απο κρεπωλη που τον εμπιστευομαι. Εκανε πανω απο τρεις ωρες να ψηθει και το λρεας μαυρισε. Δεν μπορεις να ξερεις αν το ηξερε ο κρεοπωλης ή οχι. Δεν ειναι μεσα στο κρεας. Μπορει να σε δώσει το καλυτερο κομματι, μπορει και το πιο σκαρτο

• Like 2
Δημοσ.

...ρε πάτε καλά; Το μοσχαράκι του χασάπη της γειτονιάς σας έρχεται δηλαδή με πτυχίο πιάνου και Γαλλικά;

Το μεγάλωσε ο ίδιος με μπιμπερό/ δεν του έδινε γαριδάκια κι άλλες αηδίες/ το φώναζε τζουτζούκι πριν το σφάξει στο γόνατο; Σιγά που ποτέ θα μάθετε τί πχ έτρωγε το ίδιο, ή τί τρώγανε αυτά που έφαγε κάποια στιγμή αυτό.

Ή αν δεν είναι μολυσμένα με χημικά και λιπάσματα κτλκτλ εκεί που βόσκαγε, ή αν δεν το καπανάγανε αντιβιοτικά, βιταμίνες και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο για να καρδαμώσει. 

Σαφώς και υπάρχουν κρέατα που έχουν περάσει πολλά, αλλά αυτά φαίνονται. Απ' όπου και να τα πάρεις.

Η πλειονότητα άλλωστε των συσκευασμένων (και όχι κατεψυγμένων - κατεψυγμένα ΔΕΝ είναι, με μόνο μερικές εξαιρέσεις) κρεάτων στα μάρκετ προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς.

Την μπριζόλα ας πούμε Ολλανδίας με τρία χιλιόμετρα λίπος στο γύρω-γύρω (που συνεπάγεται πλάκωμα στις ενέσεις) την βλέπεις κι αν θες (και σε παίρνει) την αποφεύγεις.

Επίσης σαφώς υπάρχει και κρέας, στα χασάπικα, που φωνάζει ότι τουλάχιστον "ποιοτικά" (=καλό/ακριβό μέρος του ζώου) είναι ξεχωριστό. Το πληρώνεις 15Ε το κιλό και ησυχάζεις.

Το ίδιο ήσυχος όμως είσαι αν πάρεις και τα κοτόπουλα του Λιντλ και δη σε προσφορά.

Ήμαρτον δηλαδή, διότι υπάρχει και κόσμος που την έχει δει ότι "τα ληγμένα των σούπερμάρκετ εγώ δεν τα βάζω στο πιάτο μου", ενώ ούτε "ληγμένα" είναι (αλλά με σύντομη ημερομηνία "λήξης" - και καλά) ούτε τίποτα.

Να τους πάρουμε και αυτούς στα σοβαρά δηλαδή;

Όποιος θέλει και τον παίρνει (οικονομικά  :P), ας στηρίζει τα χασάπικα της γειτονιάς. Γιατί όχι, επιλογή είναι άλλωστε.

Μην το τραβάμε μακρυά όμως και πείθουμε εαυτούς ότι μόνο τα ακριβά του κρέατα είναι τα μόνα που αξίζουν στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι νάναι κρέατα και όλα αυτά γ να γλυτωσετε μερικά € ;;

Δεν λέω οκ οι καιροί είναι δύσκολοι απλά πριν αγοραζετε από lidl κτλπ δείτε απ έξω τι συντηρητικά και κρέας έχουν μέσα...κάντε ένα googlαρισμα και δείτε..

Οκ μπορεί να είναι νόστιμα και να στοκαρετε σε προσφορά αλλά μην ξεχνάτε ότι είμαστε ότι τρώμε..και μην ξεχνάτε ότι ότι τρώμε φέρνει και τις ανάλογες επιπτώσεις στην υγεία μας.. ;)

Εννοειται!

Ολα τα επεξεργασμενα κρεατα στις συσκευασιες τους ειναι τιγκα στις ουσιες, αναφερονται αναλυτικα στις ετικετες.

Νο touch :)

• Like 1
Δημοσ.

Απο τα κρεατα της σειράς "του χασάπη" ποια αξιζουν? Πήρα κάτι σουβλάκια κοτόπουλο με πιπεριές και δεν μ άρεσαν καθόλου το κρέας δεν ήταν απο φιλέτο κοτόπουλο.

Απο που ηταν?

Οποιο κρεας ειναι καθαρισμενο, δηλαδη χωρις ξυγκια και ασπραδια το ονομαζουν φιλετο.

Αν ηθελες κατι σε ποιο νοστιμο επρεπε να παρεις χοιρινο.

Εχω παρει κι εγω 3-4 φορες αλλα ετσι οπως το εχουν(σε καλαμακι) ειναι για τα καρβουνα, αν ειναι να το βαλεις στο φουρνο τοτε παιρνεις κανονικο κοτοπουλο.

Κι αν θυμάμαι καλά, τα συγκεκριμένα είναι από στήθος. Και είναι μια χαρά για τα λεφτά τους (ειδικά αν τα πετύχεις με προσφορά -30%).

Συνηθως το βαζουν 30% οταν ειναι κοντα στην ημερομηνια ληξης.

Υποψιν οτι το στηθος ειναι πιο ασφαλες απο το μπουτι, στο οποιο συγκεντρωνονται τοξινες.

Καλα μην το δενουμε ολα κομπο. Τιποτα δεν μπορούμε να ξερουμε. Ουτε απο το κρεοπωλείο αν είναι καλο το κρεας.

Τις προάλλες πηρα ρολο χοιρινο, απο κρεπωλη που τον εμπιστευομαι.

Εσυ τον εμπιστευεσαι, αυτος εμπιστευεται τους προμηθευτες του? ή απλα παιρνει απ τον φτηνοτερο?

Εχει πολλα εξοδα το μαγαζι...

Δημοσ.

προσοχή στόν  χυμό EVIVA 100% φρέσκος χυμός πορτοκάλι , μέ τιμή 1.39 euro τό ενα πήρα 4 τεμάχια  μέ λήξη τέλος αυγούστου κ τα 4 μετά από 5-6 ημέρες  μέσα στό ψυγείο τό πλαστικο μπουκαλι φουσκωσε  κ ανοιξα τό 1 κ διαπίστωσα οτι ειχε ξινίσει ο χυμός κ ηταν γιά πέταμα , τά πήγα πίσω κ μετά από πολλά μπλά μπλά πήρα πίσω τά λεφτά μου,προσοχή χυμός EVIVA 100% πορτοκάλι

Δημοσ.

προσοχή στόν  χυμό EVIVA 100% φρέσκος χυμός πορτοκάλι , μέ τιμή 1.39 euro τό ενα πήρα 4 τεμάχια  μέ λήξη τέλος αυγούστου κ τα 4 μετά από 5-6 ημέρες  μέσα στό ψυγείο τό πλαστικο μπουκαλι φουσκωσε  κ ανοιξα τό 1 κ διαπίστωσα οτι ειχε ξινίσει ο χυμός κ ηταν γιά πέταμα , τά πήγα πίσω κ μετά από πολλά μπλά μπλά πήρα πίσω τά λεφτά μου,προσοχή χυμός EVIVA 100% πορτοκάλι

Συνήθως οι χυμοί γράφουν ότι μετά το άνοιγμα να καταναλώνονται μετά 3-4 μέρες πάντως, δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο. Αν και είναι όντως περίεργο να χαλάσουν σε τόσες λίγες μέρες.

edit, μάλλον κατάλαβα λάθος και δεν τους είχες ανοίξει καν τους χυμούς ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...