Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στη λαϊκη ποιος σου εγγυαται οτι ειναι φρεσκα?

Θα ελεγα οτι πιο ευκολο ειναι να σου πει ο λαϊκατζης ψεμματα παρα το sm.

Ειδες ποτε τοματες να πωλουνται σε ψυγειο?

Και γω απόρησα μια φορα που ο μανάβης στα ΑΒ τα ξαναεβαζε σε σακουλες... τα συντηρουν σε ψυγειο.

Ενω ο λαϊκατζης μολις τις εκοψε απ το μποστανι?

Στα sm δε προλαβαινουν να τα βαλουν ψυγειο, εξαντλουνται γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν ειπα το αντίθετο..τι να τα κανουν; να τα αφησουν να σαπισουν;. Θα σ αρεζε αν πηγαινες και εβλεπες ντοματες έτοιμες για σαλτσα απο τι ζεστη;

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί/απαντηθεί ξανά: Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω προϊόντα που είχε φέρει το Lidl πριν κάνα δίμηνο ή απλώς περιμένω και ελπίζω να το ξαναφέρει του χρόνου? :/ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένεις! Συνήθως τα ξανά φέρνει αλλά μερικά όχι.

Όπως ο ανεμιστήρας box.  'Έχει να τον φέρει τρία χρόνια.

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω δεν ειπα το αντίθετο..τι να τα κανουν; να τα αφησουν να σαπισουν;. Θα σ αρεζε αν πηγαινες και εβλεπες ντοματες έτοιμες για σαλτσα απο τι ζεστη;

Για τη λαϊκη μιλας ή για τo sm?

Στον τ.Βεροπουλο εβλεπα συχνα πιπεριες και αλλα λαχανικα σε κακη κατασταση, αλλα τακτοποιημενα επιμελως στα ραφια τους... Με τοσες υψηλες τιμες που ειχαν φυσικα δε τα επαιρνε κανεις, ωστοσο οι υπαλληλοι τα τακτοποιουσαν με θρησκευτικη ευλαβεια.

Στα Καρφουρ παλι εχω δει υπαλληλο να ξεχωριζει και να πεταει πιπεριες με  ελαχιστες ζαρες.

Δημοσ.

Καλά τα περισσότερα είναι λες και τα έχουν περάσει λουστρο με μηχάνημα.

Όταν είναι τόσο άψογο ένα λαχανικό ή φρούτο εμένα με αποτρέπει να το αγοράσω,γ κάτι ξέρω ότι ή φυσιολογική του κατάσταση δεν είναι αυτή.

Είναι υπερβολικά αυτά που κάνουν στα Σ/Μ

Άσε τις τιμές που είναι στα ύψη γενικά,και στις λαϊκές και στα Σ/Μ οι περισσότεροι κοιτανε και δεν αγοραζουν.

Δημοσ.

Για τη λαϊκη μιλας ή για τo sm?

Στον τ.Βεροπουλο εβλεπα συχνα πιπεριες και αλλα λαχανικα σε κακη κατασταση, αλλα τακτοποιημενα επιμελως στα ραφια τους... Με τοσες υψηλες τιμες που ειχαν φυσικα δε τα επαιρνε κανεις, ωστοσο οι υπαλληλοι τα τακτοποιουσαν με θρησκευτικη ευλαβεια.

Στα Καρφουρ παλι εχω δει υπαλληλο να ξεχωριζει και να πεταει πιπεριες με ελαχιστες ζαρες.

Για λαικη..

Δημοσ.

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί/απαντηθεί ξανά: Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω προϊόντα που είχε φέρει το Lidl πριν κάνα δίμηνο ή απλώς περιμένω και ελπίζω να το ξαναφέρει του χρόνου? :/ 

...γενικά περιμένεις να τα ξαναφέρουν και τσεκάρεις το σάιτ μια στο τόσο έστω (αν δεν το τσεκάρεις τουλάχιστον 1 φορά στις 2 βδομάδες), έχοντας υπ' όψη το είδος της "εποχικότητας" του προϊόντος. Πχ αν ήταν κάτι τέρμα καλοκαιρινό, όντως θα το ξαναδείς του χρόνου (ΑΝ το ξαναφέρουν, γιατί κάποια τα φέρνουν στάνταρ - κάποια όχι). Αν πάλι είναι κάτι που σηκώνει να ξανάρθει κι άλλες φορές το χρόνο (εργαλείο, κουζινικό σκεύος κτλ), τότε μπορεί να ξανάρθει με μεγαλύτερη συχνότητα (2μήνου, 3μήνου κλπ).

Για την ιστορία, μπορείς να καλέσεις την γραμμή εξυπηρέτησής τους (αν και εσχάτως ψιλοκωλοβαράει η γραμμή...) και να τους πεις να τσεκάρουν εάν τυχόν υπάρχει καταχωρημένο στο στοκ κάποιου καταστήματος και αν είσαι τυχερή, μπορεί να είναι σχετικά κοντά σου (ή να έχεις άτομο κοντά σε αυτό να το πάρει για εσένα). Μέχρι πριν χρόνια μάλιστα, σου φέρνανε τυχόν στοκ στο κατάστημα της περιοχής σου, αλλά δυστυχώς την έχουν κόψει αυτή την εξυπηρέτηση πλέον...

Επίσης, πες αν θες τί ακριβώς είναι αυτό που ήθελες, μπας και έχει πάρει κανενός το μάτι από εδώ μέσα να υπάρχει το προϊόν σε κατάστημα που πηγαίνει, και αν θελήσει σε εξυπηρετεί (εγώ ας πούμε, διατίθεμαι). Λίγο δύσκολο βέβαια, αλλά καμμιά φορά ξεμένουν κάποια προϊόντα σε κάποια καταστήματα και ποτέ δεν ξέρεις. Έχω κι έναν γνωστό, υπεύθυνο σε κατάστημα, και ίσως μπορεί να κάνει κάτι (μ' έχει εξυπηρετήσει και το λέω, καθώς είχε προϊόν που έψαχνα, στην αποθήκη, και φυσικά δεν το γνώριζα μέχρι να πιάσουμε κουβέντα και να μου το πει). Ρώτα κι εσύ, τους υπεύθυνους σε καταστήματα που έχεις πρόσβαση, να τσεκάρουν την αποθήκη τους, μπας και...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...