Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωτάς υπεύθυνο (αν είναι, θα έχει φέρει έστω πέρσι και θα ξαναφέρει).

Τσεκάρεις στη σελίδα του σέρβις τους, βάζοντας τον σχετικό όρο ("βιβλιοθήκη").

Παίρνεις τηλ. το 800-τόσο τηλ. τους / ρωτάς.

Γκουγκλάρεις (και τσεκάρεις αποτελέσματα στο γερμανικό...."Γερμανικό").

Τί κόλλημα όμως κι αυτό με τις...πτύσεις που το 'χεις...

Μου δινεις τη σελιδα του service που εχει ολα τα προιοντα;

Δημοσ.

Eισαι τρομερος!

==================================

Μηπως θυμαται κανεις αυτη τη ραφιερα σε τι τιμη περιπου την φερνει;

Τέτοιες ραφιέρες έχω δει και στα ΙΚΕΑ αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Έχουν. Σε υγρό (όχι σκόνες-όχι βραστά νερά).

2 Ε (κίτρινο μπουκάλι 1λτ - "αποφρακτικό σωληνώσεων", κοντά εκεί που είναι τα καθαριστικά βε-σε).

Κάνουν. Ακολούθα βέβαια σωστά τις οδηγίες.

Δοκίμασε στην αρχή να ρίξεις λίγο (ένα ποτήρι) και να δεις μήπως έγινε η δουλειά, για να μη πάει τζάμπα το υπόλοιπο.

Το αποφρακτικο αυτο στο μπουκαλι που λες, ειναι πιο αποτελεσματικο απ το κλασικο τουμποφλο σκονη?

Δημοσ.

Εκει στο lidl παντως πρεπει να ψαχτουν με την τιμη του βρωσιμου ζελε.

Παντα, μα παντα ομως, οχι απλα ακριβοτερα, αλλα πολυ ακριβοτερα απο καθε αλλο σουπερ μαρκετ.

Τον ειχε προσφορα σημερα στο 1,27 ή τοσο περιπου....

Οταν πχ στον ΑΒ στις κανονικες μερες βρισκεις με 1 ευρω, και τον εχει συχνοτατα προσφορα ακομη και με 85 λεπτα περιπου....

----

Επισης καλο θα ηταν να βαλουν και κανενα ροφημα σογιας, ή πατους παπουτσιων, σε μονιμη βαση....

Δημοσ.

Εγώ έψαχνα να βρω ταλκ "baby powder", για να κάνω απολύμανση στα στρώματα αλλά δεν έχω βρει ποτέ στο lidl.

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση κι εμενα.

Μπορει να δεις να φερνει για καιρο, τα πλεον απιθανα προιοντα,

αλλα να βαλει στα ραφακια του καθημερινα προιοντα, εδω και χρονια τα λεμε, αλλα δεν τα φερνει.

Ειναι σουπερ μαρκετ...επιλεγμενων προιοντων μονο....για τα λοιπά, στους αλλους που τα εχουν ολα.

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση κι εμενα.

Μπορει να δεις να φερνει για καιρο, τα πλεον απιθανα προιοντα,

αλλα να βαλει στα ραφακια του καθημερινα προιοντα, εδω και χρονια τα λεμε, αλλα δεν τα φερνει.

Ειναι σουπερ μαρκετ...επιλεγμενων προιοντων μονο....για τα λοιπά, στους αλλους που τα εχουν ολα.

Μάλλον είναι επιλογή τους αυτό για κάποιο λόγο (τον οποίο δεν μπορώ να φανταστώ βέβαια...).

Δημοσ.

Εγώ έψαχνα να βρω ταλκ "baby powder", για να κάνω απολύμανση στα στρώματα αλλά δεν έχω βρει ποτέ στο lidl.

Πως κάνεις απολύμανση με ταλκ στα στρώματα; wtf?!
  • Like 2
Δημοσ.

Πως κάνεις απολύμανση με ταλκ στα στρώματα; wtf?!

Νομίζω απλά τα πασπαλίζεις! Εντάξει δε τη λες και απολύμανση αλλά κάτι πρέπει να κάνει! :)

Δημοσ.

Ξέρω ότι η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται σε πχ χαλιά για να τραβήξει μυρωδιές (όπως από υγρασία)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...