Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...απορώ με το σχόλιο περί ΙΚΕΑ, τις 2-3 φορές που έχω πάει (αργά/προς το κλείσιμο πάντως, κι όχι πρωι/μεσημέρι που θα είναι όλα neat), ήταν ευδιακρίτως μπουρδέλο η φάση με τα τραπέζια. Μου 'κανε μάλιστα εντύπωση η ρουστίκ κατάσταση.

Τι να σου πω, εμένα τις (πολλές) φορές που έχω πάει μου έκανε θετική εντύπωση το συγκεκριμένο. :)

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προτιμω κι εγω την ησυχια . αλλα δεν χρειαζεται να περασουμε και στην τεχνητη νοημοσυνη. που μεταδιδεται δυστυχως και στους πελατες. το λιντλ απο την αλλη ειναι το μονο που εχει λογικες τιμες. το περιβαλλον του ομως δεν σε χαλαρωνει, ειναι παγωμενο

κ εγώ προτιμώ τήν ησυχία στά ψώνια μου ,τό χειρότερο απ ολα αυτά πού εχω συναντήσει σέ παρόμοια καταστήματα ....ειναι στά jumbo μιλάμε γιά απίστευτη (κ πολύ δυνατά μάλιστα ) ενοχλητική κουραστική παιδική μουσική βαβούρα ,2-3 φορές πού εχω πάει εφυγα μέ πονοκέφαλο  κ οχι μόνο εγώ.... λυπάμαι τούς εκεί  εργαζόμενους πού καθημερινά βιώνουν αυτό τό ακουστικό μαρτύριο ....

• Like 2
Δημοσ.

Έχουν. Σε υγρό (όχι σκόνες-όχι βραστά νερά).

2 Ε (κίτρινο μπουκάλι 1λτ - "αποφρακτικό σωληνώσεων", κοντά εκεί που είναι τα καθαριστικά βε-σε).

Κάνουν. Ακολούθα βέβαια σωστά τις οδηγίες.

Δοκίμασε στην αρχή να ρίξεις λίγο (ένα ποτήρι) και να δεις μήπως έγινε η δουλειά, για να μη πάει τζάμπα το υπόλοιπο.

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα.

σε τι θα τα χρησιμοποιησεις? εφαρμοστηριο? ξυλουργικες εργασιες? τραπεζι εξοχικου? κτλ 

μεχρι τι βαρος αντεχουν? 

Πηρα τα πτυσσομενα τραπεζια.

Πραγματικα τρομερα.

Μακαρι να χα λεφτα να περνα...κι αλλα!

Παντως αξιζουν.

Κι εγω εκανα την κινηση, γιατι το lidl δεν φερνει π@@ριες.

Προς ωρας δεν θα τα χρησιμοποιησω αμεσα, αλλα τα εχω εφεδρεια και με την πρωτη ευκαιρια θα μπουν σε χρηση.

Αξιζουν ομως περα για περα.

Δημοσ.

καλημέρα.

σε τι θα τα χρησιμοποιησεις? εφαρμοστηριο? ξυλουργικες εργασιες? τραπεζι εξοχικου? κτλ 

μεχρι τι βαρος αντεχουν? 

30 κιλα αντεχουν.

Οχι, δεν θα τα εχω για τετοιου ειδους επαγγελματικες εργασιες.

Μιας και τα τελευταια χρονια με ενδιαφερει πολυ το 'mobility' στη ζωη μου,

θα τα εχω για περιστασιακη χρηση-just in case,

αλλα καλλιστα με βλεπω να τα χρησιμοποιω αν χρειαστει,

και για κανονικοτατη δουλεια γραφειου!

Τι να σου πω, απο (τα φτηνα ομως-οχι τα ακριβοτερα του ικεα) τραπεζια ικεα, πιο φινιρισμενα και αντοχης τα βρισκω αυτα το lidl!

Και δεν βιδωνεις ουτε βιδα! Και ρυθμιζονται και σε υψος.

Τι αλλο να ζητησει κανεις;

Αξιοπρεπεστατα και τρομερο value for money.

---

Εχω μπει σε σκεψεις για το 'πτυσσομενο στρωμα' που φερνει απο βδομαδα.

Το χει ξαναφερει. Εντωμεταξυ το δειχνει σε χρησεις οπως σκαμπω, η πολυθρονα κλπ!!!

Το εχει αγορασει κανεις, να μου πει αν κανεις καπως ανετο υπνο σε αυτο; Τι μαρκα ειναι; Και γενικοτερα τι λεει σαν αντικειμενο;

1zvz5f8.jpg

• Like 2
Δημοσ.

παντως τα gordon bleu ηταν απαιχτα 50% επιπλεον :-D

Συμφωνώ απολύτως, πήρα 3 συσκευασίες , έφαγα μια συσκευασία μόνος μου☺
  • Like 1
Δημοσ.

ανετο υπνο σε αυτο; Τι μαρκα ειναι; Και γενικοτερα τι λεει σαν αντικειμενο;

...άνετο ύπνο σε αυτό, λογικά μόνο αν είσαι φυλακή κατόπιν που θα σε σαπίσουν τα Ες-Ες μετά την ανάκριση (ή ό,τι υπάρχει να σε σαπίσει τεσπα).

Σε αφρώδες υλικό αδερφέ, ένα ζήτημα είναι πόσο "άνετο" θα είναι ούτως ή άλλως (....ε πόσο να είναι; Λίγο...).

Το άλλο άλλο ζήτημα είναι ότι είναι "σπαστό" και όχι ενιαίο - συνεπώς στα χωρίσματα το λακούβιασμα (σαν στρώμα ξάπλας) θα πηγαίνει ακόμη πιο σύννεφο.

Για να βολευτείς με κάτι τέτοιο, θα πρέπει να είσαι γκομενίτσα ανορεκτικού τύπου, και βέβαια φιλοξενούμενη που θα βγάλει απλώς μερικά υπνάκια εκεί. Για μόνιμες ξάπλες και δη με παραπάνω από 50 κιλά, η λογική λέει τσούκου. Άσε που με τα μονιμάδικα, θα λακουβιάσει σύντομα.

Στρώμα τύπου ράντζου είναι (μάρκας "Μεραντίζο" βτς. Το λέει αφού...).

Για να βολέψεις καταστάσεις, και για να "παίξεις" και λίγο με την σπαστή του δυνατότητα κάνοντάς το "σκαμπώ", να μη σου πιάνει και χώρο κτλκτλ. Η δε "πολυθρόνα mode" του, δεν είναι τίποτε παραπάνω από το "βάζω κάπου να ακουμπάει" (τοίχο πχ) το ένα κομμάτι για πλάτη. Και να σε δω μετά να κάθεσαι στα δύο εναπομείναντα κομμάτια της "πολυθρόνας" όμως, ύψους 18εκ : θα σου γίνουν μέση και πόδια κλειδί του σολ.

...όχι δεν το έχω. Έχει καμμία σημασία όμως; Φαίνεται περί τίνος πρόκειται...

Δώστα για παστέλια του καλύτερα. Πιο πολλή γλύκα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα ωραίο μου φαίνεται αυτό το στρωματάκι πάντως, για περιπτώσεις φιλοξενίας. Και τον υπόλοιπο καιρό το κάνεις σκαμπό που λέει και δε σου πιάνει τζάμπα χώρο...

Δημοσ.

...άνετο ύπνο σε αυτό, λογικά μόνο αν είσαι φυλακή κατόπιν που θα σε σαπίσουν τα Ες-Ες μετά την ανάκριση (ή ό,τι υπάρχει να σε σαπίσει τεσπα).

Σε αφρώδες υλικό αδερφέ, ένα ζήτημα είναι πόσο "άνετο" θα είναι ούτως ή άλλως (....ε πόσο να είναι; Λίγο...).

Το άλλο άλλο ζήτημα είναι ότι είναι "σπαστό" και όχι ενιαίο - συνεπώς στα χωρίσματα το λακούβιασμα (σαν στρώμα ξάπλας) θα πηγαίνει ακόμη πιο σύννεφο.

Για να βολευτείς με κάτι τέτοιο, θα πρέπει να είσαι γκομενίτσα ανορεκτικού τύπου, και βέβαια φιλοξενούμενη που θα βγάλει απλώς μερικά υπνάκια εκεί. Για μόνιμες ξάπλες και δη με παραπάνω από 50 κιλά, η λογική λέει τσούκου. Άσε που με τα μονιμάδικα, θα λακουβιάσει σύντομα.

Στρώμα τύπου ράντζου είναι (μάρκας "Μεραντίζο" βτς. Το λέει αφού...).

Για να βολέψεις καταστάσεις, και για να "παίξεις" και λίγο με την σπαστή του δυνατότητα κάνοντάς το "σκαμπώ", να μη σου πιάνει και χώρο κτλκτλ. Η δε "πολυθρόνα mode" του, δεν είναι τίποτε παραπάνω από το "βάζω κάπου να ακουμπάει" (τοίχο πχ) το ένα κομμάτι για πλάτη. Και να σε δω μετά να κάθεσαι στα δύο εναπομείναντα κομμάτια της "πολυθρόνας" όμως, ύψους 18εκ : θα σου γίνουν μέση και πόδια κλειδί του σολ.

...όχι δεν το έχω. Έχει καμμία σημασία όμως; Φαίνεται περί τίνος πρόκειται...

Δώστα για παστέλια του καλύτερα. Πιο πολλή γλύκα.

Καλα μιλαμε η περιγραφη σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!

:D

Κοιτα, για να ειμαστε 'σωστοι', η όποια σύγκριση θα πρεπει να γινει μονο με τις εναλλακτικες παρομοιες λυσεις.

(και οχι με κανονικο κρεβατι!)

Δηλαδη, σπαστο μεταλλικο κρεβατι, ή αερόστρωμα/φουσκωτό(πχ της intex).

Δημοσ.

...μα είναι νομίζω προφανές ότι είπα να σου το συγκρίνω με κανονικό κρεββάτι/στρώμα. Σε περίπτωση δηλαδή που το ήθελες για τέτοιο.

Άσε που θεώρησα ότι γλυκάθηκες πρόσφατα με τα (επίσης πτυσσόμενα) τραπέζια, και πήρες φόρα για αγορές...

Αν όμως όντως δεν περιμένεις πολλά από την κατηγορία του, τότε την ξέρεις την λύση : απλώνεις ένα εκεί στον διάδρομο του Λιντλ και τραβάς μια δοκιμαστική ξάπλα για κα'να 5λεπτο

(...τον νου σου μόνο μη σε πετύχει πουθενά ο Πιτζν και σε ανεβάσει στο Τχιούμπ,

μαζί με τους ντο-ματάκηδες   :-D )

• Like 3
Δημοσ.

...μα είναι νομίζω προφανές ότι είπα να σου το συγκρίνω με κανονικό κρεββάτι/στρώμα. Σε περίπτωση δηλαδή που το ήθελες για τέτοιο.

Άσε που θεώρησα ότι γλυκάθηκες πρόσφατα με τα (επίσης πτυσσόμενα) τραπέζια, και πήρες φόρα για αγορές...

Αν όμως όντως δεν περιμένεις πολλά από την κατηγορία του, τότε την ξέρεις την λύση : απλώνεις ένα εκεί στον διάδρομο του Λιντλ και τραβάς μια δοκιμαστική ξάπλα για κα'να 5λεπτο

(...τον νου σου μόνο μη σε πετύχει πουθενά ο Πιτζν και σε ανεβάσει στο Τχιούμπ,

μαζί με τους ντο-ματάκηδες   :-D )

Αστο τελικα, μαλλον δεν λεει...

Αραγε θα φερει/εχει φερει ποτε...πτυσσομενες βιβλιοθηκες;;;;

Δημοσ.

Ρωτάς υπεύθυνο (αν είναι, θα έχει φέρει έστω πέρσι και θα ξαναφέρει).

Τσεκάρεις στη σελίδα του σέρβις τους, βάζοντας τον σχετικό όρο ("βιβλιοθήκη").

Παίρνεις τηλ. το 800-τόσο τηλ. τους / ρωτάς.

Γκουγκλάρεις (και τσεκάρεις αποτελέσματα στο γερμανικό...."Γερμανικό").

Τί κόλλημα όμως κι αυτό με τις...πτύσεις που το 'χεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...