haris_216 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 O vox ομως ποιον εννοουσε, μηπως εσενα? Μάλλον εμένα θα εννοούσε. Γι' αυτό κι έκανε like στο post μου που quotάρησες. Μάλλον δεν το πρόσεξες βέβαια. Ανθρώπινα αυτά
iordanis77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μάλλον εμένα θα εννοούσε. Γι' αυτό κι έκανε like στο post μου που quotάρησες. Μάλλον δεν το πρόσεξες βέβαια. Ανθρώπινα αυτά Kαι σε μενα εκαναν like 3 ατομα, και λοιπον? Θα επικαλουμαστε αλλους για να υποτιθεται ενισχυουμε τις θεσεις μας? το εχω δεί παρα πολλές φορές , δίποδα ζώα πελάτες (σάν αυτά πού βάζουν τά βρωμοχέρια τους μέσα στούς ξηρούς καρπούς γιά νά κλέψουν οσα χωρά η χούφτα τους) ανοίγουν τήν πόρτα τού καταψύκτη γιά νά πάρουν κάποιο προιόν κ αφού τό βάλουν μέσα στό καρότσι φεύγουν χωρίς νά ξανακλείσουν τήν πόρτα τού καταψύκτη κ μήπως χάλασαν ετσι τά μύδια ? ορισμένοι (δυστυχώς ειναι παρα πολλοί...) πρέπει νά ζούν στά βουνά μόνιμα σέ σπηλιές ...... Να ταν μονο τα μυδια, ειναι συνηθες να αφηνουν τις πορτες ανοιχτες. Γιαυτο να διαλεγεις προϊοντα απο τη κατω-κατω σειρα. Τα ορθια ψυγεια του Βασιλοπουλου εχουν συστημα αυτοματου κλεισιματος της πορτας.
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Kαι σε μενα εκαναν like 3 ατομα, και λοιπον? Θα επικαλουμαστε αλλους για να υποτιθεται ενισχυουμε τις θεσεις μας? Να ταν μονο τα μυδια, ειναι συνηθες να αφηνουν τις πορτες ανοιχτες. Γιαυτο να διαλεγεις προϊοντα απο τη κατω-κατω σειρα. Τα ορθια ψυγεια του Βασιλοπουλου εχουν συστημα αυτοματου κλεισιματος της πορτας. Αυτό είναι το καλύτερο, όλα έτσι θα έπρεπε να ήταν!
bedazzled Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και αυτόματο κόψιμο χεριών σε ηλίθιους... 1
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και αυτόματο κόψιμο χεριών σε ηλίθιους... Για τα ψυγεία λες ή για τους ξηρούς καρπούς; Για τα ψυγεία οκ είναι και αφηρημάδα...
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Kαι σε μενα εκαναν like 3 ατομα, και λοιπον? Θα επικαλουμαστε αλλους για να υποτιθεται ενισχυουμε τις θεσεις μας? Ε, τότε την έχεις μεγαλύτερη. .....την αποδοχή. Σταματώ εδώ λοιπόν (ως προς εσένα) Καλή συνέχεια
bedazzled Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Για τα ψυγεία λες ή για τους ξηρούς καρπούς; Για τα ψυγεία οκ είναι και αφηρημάδα... Μπα, στο ψυγείο του σπιτιού του δεν υπάρχει καμία «αφηρημάδα» (είπαμε να είμαστε καλόπιστοι Zio, αλλά εσύ το παράκανες ). Απλά ο Έλληνας δεν το έχει με κοινόχρηστες υποδομές. Στα @@ του όλα. 5
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μπα, στο ψυγείο του σπιτιού του δεν υπάρχει καμία «αφηρημάδα» (είπαμε να είμαστε καλόπιστοι Zio, αλλά εσύ το παράκανες ). Απλά ο Έλληνας δεν το έχει με κοινόχρηστες υποδομές. Στα @@ του όλα. Δεν είναι παντού έτσι, πχ στα ΙΚΕΑ, το 99% συμμορφώνεται με την πολιτική του εστιατορίου ας πούμε (να πας τον δίσκο σου στον ειδικό χώρο). Σπάνια να δεις παρατημένο τραπέζι, άρα κάτι άλλο φταίει αλλά δεν ξέρω τι!
tomato9 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν είναι παντού έτσι, πχ στα ΙΚΕΑ, το 99% συμμορφώνεται με την πολιτική του εστιατορίου ας πούμε (να πας τον δίσκο σου στον ειδικό χώρο). Σπάνια να δεις παρατημένο τραπέζι, άρα κάτι άλλο φταίει αλλά δεν ξέρω τι! ισως ειναι η υπερβολικη βουβαμαρα / ζομπιαση που επικρατει στα καταστηματα του lidl. πιο απροσωπη αλυσιδα δεν υπαρχει
washcloud Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μπα, στο ψυγείο του σπιτιού του δεν υπάρχει καμία «αφηρημάδα» (είπαμε να είμαστε καλόπιστοι Zio, αλλά εσύ το παράκανες ). Απλά ο Έλληνας δεν το έχει με κοινόχρηστες υποδομές. Στα @@ του όλα. ...δεν συγκρίνεται σε καμμία περίπτωση το ένα ψυγείο του σπιτιού όπου μένουν μέχρι μια χούφτα άτομα και δεν περνάνε από πάνω του χιλιάδες κάθε μέρα (στατιστικά και μόνο να το πας δηλαδή, ε ήμαρτον, θα γίνει μαλακία), με πόρτα που έχει την τάση να κλείσει μόνη της από μια κλίση κι έπειτα, σε σχέση με τις συρόμενες οριζόντιες των ψυγειοκαταψυκτών (που θέλουν να βάλεις και μια τάδε δύναμη για να τις σύρεις). Στο δε σπίτι σου είσαι χαλαρός και σε λίγα τετραγωνικά και θα ξαναπεράσεις από κοντά του και θα δεις την πόρτα - συν ότι τα οικιακά έχουν στην πλειονότητα "συναγερμό" αν μείνει πάνω από τάδε λεπτά ανοιχτή. Στο σούπερ όλο και κάτι θα τρέχεις να προλάβεις, είτε να φύγεις είτε να μην τελειώσει το ωράριό του, κι αν είσαι και μάνα (πονείς δεν πονείς) και έχεις και μερικά ζωηρά κουτσούβελα μαζί σου να τρέχουν/να φωνάζουν ε δεν είναι κι απίστευτο εκεί που άνοιξες πόρτα και να ξεχάσεις να την κλείσεις και μη σου πω να μην πάρεις καν αυτό για το οποίο την άνοιξες. Δεν είναι θέμα "καλοπιστίας" του Ζιο λοιπόν. .....ούτε είναι και θέμα "Ελληναρά". Για την ακρίβεια, πιο πιθανό είναι να τις αφήνουν ανοιχτές τίποτε ρεμαλοειδείς αλλοδαποί (ρωσόφωνοι/Γεωργιανοί κυρίως που είναι και οι πιο ρεμαλοειδείς). Κι επειδή τόνισα το ρεμαλοειδείς (διότι προφανώς δεν είναι τέτοια η πλειονότητα των αλλοδαπών), μια χαρά μπορεί, ως δεύτερη επιλογή, να είναι επίσης ρεμαλοειδείς, Έλληνες όντως αυτή τη φορά. Τέλος, μη ξεχνάμε ότι όλο και περισσότεροι ηλικιωμένοι ψωνίζουν εκεί (για προφανείς πλέον λόγους), συν το ότι τραβάει κι αρκετά παιδιά (όχι καν απαραίτητα με γονείς). Ε ο ηλικιωμένος λόγω γενικής ανημπόριας είναι πιο πιθανό να αφήσει/ξεχάσει ψυγειοπόρτα ανοιχτή. Το ίδιο ισχύει και για το παιδί... Δεν είναι παντού έτσι, πχ στα ΙΚΕΑ, το 99% συμμορφώνεται με την πολιτική του εστιατορίου ας πούμε (να πας τον δίσκο σου στον ειδικό χώρο). Σπάνια να δεις παρατημένο τραπέζι, άρα κάτι άλλο φταίει αλλά δεν ξέρω τι! ...απορώ με το σχόλιο περί ΙΚΕΑ, τις 2-3 φορές που έχω πάει (αργά/προς το κλείσιμο πάντως, κι όχι πρωι/μεσημέρι που θα είναι όλα neat), ήταν ευδιακρίτως μπουρδέλο η φάση με τα τραπέζια. Μου 'κανε μάλιστα εντύπωση η ρουστίκ κατάσταση. ισως ειναι η υπερβολικη βουβαμαρα / ζομπιαση που επικρατει στα καταστηματα του lidl. πιο απροσωπη αλυσιδα δεν υπαρχει Προσωπικά την βρίσκω καλύτερα εκεί παρά την βαβούρα/τις σπαστικές μουσικές/την Σταματίνα Τσιμτσιλή που επικρατούν στα λοιπά σούπερ, με άνετους/απλωμένους χώρους και ράφια που δεν νιώθεις ότι θα πέσουνε να σε πλακώσουνε και δεν πιάνω την αίσθηση της "ζομπίασης" που είπες επικρατεί μέσα σε Λιντλ. Άρα και το "απρόσωπη" δεν πιάνω - πόσο μάλλον που έχω κουβέντες με υπαλλήλους (σε διάφορα καταστήματά τους) και δη με μερικούς υπεύθυνους, ενώ δεν έχω με σχεδόν κανένα από άλλες φίρμες σούπερ...Μη σου πω ότι πιο εύκολα θα μιλήσω με πελάτες σε Λιντλ (ειδικά μπροστά στα ράφια προσφορών), όπου είναι από κάθε άποψη πιο πρόσφορο λόγω διαφόρων συνθηκών, παρά σε άλλα μαγαζιά. Πάντως, είναι αλήθεια ότι το Λιντλ τραβάει αναλογικά περισσότερο κοσμάκη (παρά μικροαστούς), και δη αλλοδαπούς όπως είπα πριν. Ίσως αυτό είναι που βλέπεις εσύ και το ερμηνεύεις όπως το ερμηνεύεις. (....πραγματικά απρόσωπα χανεία, είναι τα Πράκτικερ και Ληρόι πάντως. Και από απόψεως υπαλλήλων, και κόσμου, και διάταξης των μαγαζιών. Σιχαίνομαι την ψυχή μου κάθε φορά εκεί.) 2
tomato9 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 προτιμω κι εγω την ησυχια . αλλα δεν χρειαζεται να περασουμε και στην τεχνητη νοημοσυνη. που μεταδιδεται δυστυχως και στους πελατες. το λιντλ απο την αλλη ειναι το μονο που εχει λογικες τιμες. το περιβαλλον του ομως δεν σε χαλαρωνει, ειναι παγωμενο
mr.Vox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 ¨Ένα από τα καθήκοντα των σεκιουριτάδων είναι να περνούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχουν τις θερμοκρασίες των ψυγείων. Αν υπάρχει κονσόλα με πίνακα ελέγχου στα συστήματα ασφαλείας σε κάποιο χώρο (control room) και φυσικά υπάλληλος σε αυτό για να παρακολουθεί τις ενδείξεις να ηχεί στο σημείο buzzer στην κάθε μεταβολή της θερμοκρασίας και να γίνεται έλεγχος και αντιμετώπιση του προβλήματος. 1
pigeon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 το περιβαλλον του ομως δεν σε χαλαρωνει, ειναι παγωμενο Δεν χρειάζεται να χαλαρώνετε στα σουπερμάρκετ, γιαυτό το σκοπό υπάρχουν οι παραλίες, οι καφετέριες και οι βεράντες. Αν είναι να βάλουν και κομμωτήριο, νύχι, σαουνα και μασάζ με χαρούμενο τέλος. Ετσι, να ζεσταθεί λίγο το περιβάλλον... Κάποιοι από εμάς έχουν άλλο τρόπο διασκέδασης από το να χαιδεύουν συσκευασίες, να δοκιμάζουν σωβρακοφανέλες virtually και να κρυφοκοιτάνε τις γυναίκες των άλλων που σκύβουν να πιάσουν την ντομάτα. Κάποιοι θέλουν απλά να ψωνίσουν γρήγορα-γρήγορα και να γυρίσουν στα σπίτια τους και κάποιοι άλλοι δουλεύουν εκεί μέσα και δεν μπορούν την τόση πολλή χαλαρότητα και το λακριντί. Προσωπικά δεν έχω νιώσει ποτέ "παγωμένος" σε ένα σουπερμάρκετ -εκτός αν είμαι δίπλα στα ψυγεία- ούτε και με νοιάζει που δεν πιάνω κουβέντα για τα προσωπικά μου με τους πελάτες και υπάλληλους. Αλλά και πάλι δεν είμαι τόσο θερμόαιμος Ελληνας όσο ορισμένοι. 1
washcloud Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 το περιβαλλον του ομως δεν σε χαλαρωνει, ειναι παγωμενο ...παίζει να είναι και από τις πόρτες των ψυγείων του που μένουν μονίμως ανοιχτές που λέγαμε ...προφανώς και υπάρχει και βαθμός υποκειμενικότητας στο πώς τα αντιλαμβάνεται τα πράγματα ο καθ' ένας, αλλά δεν μπορώ εγώ να φανταστώ το περιβάλλον ΑΒ πιο "ζεστό", ούτε με τις μουσικές που μου την σπάνε και δεν μ' αφήνουν να συγκεντρωθώ στα ψώνια μου, ούτε με τα φουλάρια των υπαλλήλων ταμείου και τις αστολές α-λα αεροσυνοδέξ κλτκλτ... Αντιθέτως βρίσκω το στήσιμο των Λιντλ τέρμα λειτουργικό (...ο δε Σκλαβεντίτης έχει γενικά σαν ατμόσφαιρα μια "χωριατιά", το Μάι-Μάρκετ είναι κάπως πιο προσεγμένο, αλλά με φανταστρουμφική καθυστέρηση σε τυροαλλαντικοκρεατικά - πράγμα που το κάνει και χάνει στην σούμα, κι ο Μαρινόπουλος μας τελείωσε ως γνωστόν). Αναρωτιέμαι ποιό σούπερ θεωρείς εσύ πιο "ανθρώπινο", από όσα έχουν μείνει....; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις