Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανος και μετραει αγωγιμοτητα του σωματος για να βγαλει αποτελεσματα. Αυτες οι μεθοδοι δεν ειναι συνηθως πολυ ακριβεις καθως επηρεαζεται απο παραγοντες οπως: εαν ηπιες νερο η εχεις φαει, εαν εχει κοιμηθει, εαν εχει κανει γυμναστικη κλπ

Φαντάζομαι όμως ότι αν την μέτρηση την κάνεις πάντα με τις κατά το δυνατόν ίδιες συνθήκες, π.χ. το πρωί που σηκώνεσαι, παίρνεις μια τουλάχιστον στοιχειωδώς αντιπροσωπευτική εικόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι όμως ότι αν την μέτρηση την κάνεις πάντα με τις κατά το δυνατόν ίδιες συνθήκες, π.χ. το πρωί που σηκώνεσαι, παίρνεις μια τουλάχιστον στοιχειωδώς αντιπροσωπευτική εικόνα.

Ακριβως, αυτο ελπιζω και εγω. Αυτο που ξερω ειναι οτι η καλυτερη στιγμη ειναι το πρωι αμεσως μετα την τουαλετα και πριν φας/πιεις οτιδηποτε, ακομη και νερο/καφε/γαλα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή σε αυτά τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που πιάνουν με τα μανταλάκια. Δεν λέω είναι εξυπηρετικά αλλά!

Προχθές αγόρασα αυτό που βάζουμε τα γυαλιά στο σκιάδιο οδηγού συνοδηγού γιατί τα πέταγα από εδώ και από εκεί!

Ευτυχώς όμως που πρόλαβα και το έβγαλα.Το μανταλάκι είναι τόσο δυνατό που προκαλεί φθορά στο σκιάδιο αλλά και στον ουρανό που εφάπτεται. Ευτυχώς το σκιάδιο επανήλθε από τις αυλακώσεις που δημιουργήθηκαν ίσως με τον ήλιο και την ζέστη.Θα βρω έναν άλλο τρόπο να το στερεώσω.

Όσοι τα έχετε προμηθευτεί κοιτάτε τα αυτοκίνητά σας. Εγώ είμαι και ψείρας βέβαια.

Άλλους δεν τους νοιάζει

Δημοσ.

Αξίζει μόνο λόγω χαμηλών τιμών σε προιόντα διατροφής και είδη οικιακής χρήσης.

Η ποιότητα των προιόντων αμφισβητείται αλλά και τα υπόλοιπα δεν φημίζονται για πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει μόνο λόγω χαμηλών τιμών σε προιόντα διατροφής και είδη οικιακής χρήσης.

Η ποιότητα των προιόντων αμφισβητείται αλλά και τα υπόλοιπα δεν φημίζονται για πολλά.

Αγαπάω απάντηση στο αρχικό ποστ σε thread δεκαετίας με 273 σελίδες.

• Like 5
Δημοσ.

Μπορεί να έτυχε σε μένα, αλλά τα μυδια-ψίχα που είχε προσφορά αυτή τη βδομάδα με έστειλαν ένα ολόκληρο βράδυ στο μπάνιο για εμετό και τσιρλιό, μια κατσαρόλα φαγητό (6-8 μερίδες) πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Ελπίζω να ήταν μεμονωμένο περιστατικό και να μην συνέβη σε κάποιον άλλο.

(δεν έμειναν έξω, αποψύχθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες κτλ)

Δημοσ.

Μπορεί να έτυχε σε μένα, αλλά τα μυδια-ψίχα που είχε προσφορά αυτή τη βδομάδα με έστειλαν ένα ολόκληρο βράδυ στο μπάνιο για εμετό και τσιρλιό, μια κατσαρόλα φαγητό (6-8 μερίδες) πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Μπορεί ο υπάλληλος να τα άφησε έξω πολύ ώρα...

Δημοσ.

Περαστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό ιδίως τον Αύγουστο που λείπει η μισή Αθήνα. Συμβαίνει κυρίως στα  σουβλατζίδικα και εστιατόρια ταβέρνες κτλ. Το ίδιο φαγητό το σερβίρουν την επόμενη μέρα αφού το ξανά ζεστάνουν.

Τρόφιμα τα οποία δεν καταψύχονται και αποψύχονται σωστά. Ακόμα και το εμφιαλωμένο νερό αν αφεθεί μέσα στον ήλιο μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες καταστάσεις

Το έχω πάθει από Μαρινόπουλο όχι τώρα αλλά σε καλές εποχές, από Σουβλατζίδικα κοκ. Ιδίως 15 Αύγουστο παραμονές.

Άσχετο αλλά

πριν αρκετά χρόνια με τις πολύωρες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ πρέπει να ήταν αρχές 90 ο μισός κόσμος έτρεχε στα νοσοκομεία

Στο κρεβάτι με σιρόπι primperan.

Να τους πάρεις τηλέφωνο και να εκφράσεις την δυσαρέσκιά σου ζητώντας και αποζημίωση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μια φορά με μύδια (δεν θυμάμαι αν ήταν από Lidl) θυμάμαι ότι είχαν έντονη γεύση αμμωνίας και αφού έφαγα λίγα (χωρίς να πάθω κάτι), τα πέταξα...

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς τα πατατακια με σκόρδο? ?

Εμένα μου αρέσουν τα κυματιστα με την ρίγανη :)

Κανένα άλλο αυτής της σειράς δεν έχω πάρει!

Το πιεστικο που είχε,άξιζε? ?

Δημοσ.

Μπορεί ο υπάλληλος να τα άφησε έξω πολύ ώρα...

το εχω δεί παρα πολλές φορές , δίποδα  ζώα πελάτες (σάν αυτά πού βάζουν τά βρωμοχέρια τους μέσα στούς ξηρούς καρπούς γιά νά κλέψουν  οσα χωρά η χούφτα τους) ανοίγουν τήν πόρτα τού καταψύκτη γιά νά πάρουν κάποιο προιόν κ αφού τό βάλουν μέσα στό καρότσι φεύγουν χωρίς νά ξανακλείσουν τήν πόρτα τού καταψύκτη  κ μήπως χάλασαν ετσι τά μύδια ? ορισμένοι (δυστυχώς ειναι παρα πολλοί...) πρέπει νά ζούν  στά βουνά  μόνιμα σέ σπηλιές ......

• Like 1
Δημοσ.

Τα ιδια κι εγώ σε Σκλαβενίτη όμως που τον θεωρώ αξιόπιστο και ψυγείο της ΕΒΓΑ.. Ποιος φταίει δεν γνωρίζω. Πάντως το παγωτό δεν φαινόταν λιωμένο ξαναπαγωμένο.

Μίλησα με την ΕΒΓΑ και θα πάρουν το παγωτό για έλεγχο.

Μήπως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να απεθυνόμαστε υγειονομικό απευθείας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...