Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιοι δεν ειχαν προλαβει τη ζυγαρια πριν κανα μηνα. Ξαναφερνει την επομενη πέμπτη παλληκάρια:

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=55869

ελα ρε, δειχνει ολα αυτα;

Ένδειξη βάρους, θερμίδων, ποσοστό λίπους, νερού, μυϊκής μάζας και μάζας οστών

και πως τα υπολογιζει; ειναι αξιοπιστο;

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηρα τα πτυσσομενα τραπεζια.

Πραγματικα τρομερα.

Μακαρι να χα λεφτα να περνα...κι αλλα!

Παντως αξιζουν.

Κι εγω εκανα την κινηση, γιατι το lidl δεν φερνει π@@ριες.

Προς ωρας δεν θα τα χρησιμοποιησω αμεσα, αλλα τα εχω εφεδρεια και με την πρωτη ευκαιρια θα μπουν σε χρηση.

Αξιζουν ομως περα για περα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις αλλά μάλλον (για τους λόγους σου) παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

Αλλά ας παίξω το παιχνιδάκι σου και να προσπαθήσω να το κάνω "λιανά".

Σαφώς και δεν μπορώ να εξετάσω το χωράφι του κάθε Μήτσου, Γιώργου ή Κώστα.

Αλλά εξετάζω το προϊόν τους στον πάγκο της λαϊκής (στην λαϊκή, σε αντίθεση με τα supermarket που έχει το καθένα πχ μήλα από μία πηγή ανάλογα με την περίοδο, υπάρχουν όμοια προϊόντα από πολλές περιοχές και παραγωγούς). Και άρα βρίσκεις μήλα "στάρκιν" καλύτερα ή χειρότερα, με άρωμα ή χωρίς, με γεύση μήλου ή...αγγουριού.

Και βέβαια αυτοί οι διαφορετικοί παραφωγοί δεν έχουν το ίδιο χωράφι, στην ίδια περιοχή, κλπ. Γι' αυτό και η διαφορετικότητα στο τελικό προϊόν.

Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις το σκεπτικό μου αφού τόσο σε είχα μπερδέψει

Eσυ δε μιλησες για συσταση εδαφους, τοποθεσια χωραφιου και  καιρικες συνθηκες? τα λογια σου επανελαβα, και θυμωνεις?

Προσεχε λοιπον την επομενη φορα τι θα γραψεις, ωστε να μην ερθεις παλι σε δυσκολη θεση.

Δημοσ.

Έχω ένα φίλο που με έκραζε που πηγαίνω λαϊκή, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν παραγωγοί στις λαϊκές, και πως όλοι εκεί προμηθεύονται τα πάντα από τη Λαχαναγορά, επειδή έτσι είχε εκούσει, χωρίς να έχει πάει ποτέ του σε λαϊκή.

Πλέον έχει αρχίσει να αλλάζει γνώμη, και δεν άρχισε καλά-καλά να πηγαίνει.

Δημοσ.

Πηρα τα πτυσσομενα τραπεζια.

Πραγματικα τρομερα.

Μακαρι να χα λεφτα να περνα...κι αλλα!

Παντως αξιζουν.

Κι εγω εκανα την κινηση, γιατι το lidl δεν φερνει π@@ριες.

Προς ωρας δεν θα τα χρησιμοποιησω αμεσα, αλλα τα εχω εφεδρεια και με την πρωτη ευκαιρια θα μπουν σε χρηση.

Αξιζουν ομως περα για περα.

θα υπάρχουν άραγε αύριο ? , ποσο και πως ειναι :) 

Δημοσ.

ελα ρε, δειχνει ολα αυτα;

Ένδειξη βάρους, θερμίδων, ποσοστό λίπους, νερού, μυϊκής μάζας και μάζας οστών

και πως τα υπολογιζει; ειναι αξιοπιστο;

Αυτο με ενδιαφερει και εμενα, για την αξιοπιστικα του λιπους, νερου και μυικης μαζας. Δινει ποσοστο αποκλισης;

Δημοσ.

Για Πρωτη φορα στ ζωη μ λεω να παω πουρνο πουρνο μπας κ προλαβω την ζυγαρια...σούπερ τιμη και το σετ πετσετες...

Η κουρευτικη που εχει το σαββατο αξιζει τα 20ευρω της??την εχει κανεις να πει γνωμη?

Δημοσ.

Oποιος παρει τη ζυγαρια να τσεκαρει αν οντως κανει αυτα που λεει...

Πχ. να βαλει ενα γαλα light 1,5% και να δει αν οντως η ζυγαρια του λεει 1,5%

(δεν υπαρχει περιπτωση, αλλα λεμε:))

• Like 4
Δημοσ.

Για Πρωτη φορα στ ζωη μ λεω να παω πουρνο πουρνο μπας κ προλαβω την ζυγαρια...σούπερ τιμη και το σετ πετσετες...

Η κουρευτικη που εχει το σαββατο αξιζει τα 20ευρω της??την εχει κανεις να πει γνωμη?

την είχα πάρει έγω και τελικώς πήρα και μία άλλη μετά από μήνες που έβγαλε, καθώς ήταν καλλίτερη από αυτήν που έχει τωρα. η συγκεκριμένη δεν είναι καθόλου άνετη και σου τραβάει έντονα τα γένια με αποτέλεσμα πόνο. θέλει πολύ συγκεκριμένη γωνία για να παίρνεις τα γένια και φυσικά πρέπει να είναι ήδη αρκετά κοντά προκειμένου να μην πονάς. ένα άλλο είναι πως η μηχανή δεν έχει σταθερή θέση ύψους λεπιδών αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα χρήσης και εφοσον έχει ρυθμίσει την πιο κοντή ρύθμιση κοπής , θα αλλάξει θέση επειδή ζορίζεται και θα «πεταχτεί» ο διακόπτης κάτω στην αμέσως μεγαλύτερη θέση. οι υπόλοιπες θέσεις δεν επηρεάζονται. μόνο αυτή που κόβει πιο κοντά τα γένια. κατά τα άλλα η μπαταρία της φαίνεται αστείρευτη και ειλικρινά έχω ξεχάσει πότε την έιχα φορτίσει. την ίδια όμως απόδοση έχει και η άλλη μάρκα που είχε φέρει.

Δημοσ.

θα υπάρχουν άραγε αύριο ? , ποσο και πως ειναι :)

45€.

Δεν ειδα να εχουν φυγει, αλλα δεν ειχε και καμια μεγαλη ποσοτητα.

Αν πας σημερα πιστευω θα βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Eσυ δε μιλησες για συσταση εδαφους, τοποθεσια χωραφιου και  καιρικες συνθηκες? τα λογια σου επανελαβα, και θυμωνεις?

Προσεχε λοιπον την επομενη φορα τι θα γραψεις, ωστε να μην ερθεις παλι σε δυσκολη θεση.

Έγινε φίλε μου. Θα ακουλουθήσω τις συστάσεις σου

Παράκληση

302p8hh.jpg

:-D

(και ακόμα περισσότερο του mr.Vox, που τελικά είχε τόσο δίκιο)

• Like 2
Δημοσ.

Απορώ που ασχολείστε με το troll... το λίπος το μετράει με συγκεκριμένες ηλεκτρικές μετρήσεις. Το κουτί από το γάλα δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμο, σε αντίθεση με το ανθρώπινο σώμα.

Δημοσ.

Προφανος και μετραει αγωγιμοτητα του σωματος για να βγαλει αποτελεσματα. Αυτες οι μεθοδοι δεν ειναι συνηθως πολυ ακριβεις καθως επηρεαζεται απο παραγοντες οπως: εαν ηπιες νερο η εχεις φαει, εαν εχει κοιμηθει, εαν εχει κανει γυμναστικη κλπ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...