Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ θες να επιλεξεις και παραγωγο?

Βλακεία ε;

Αλλα τα μηλα του Αντωνη και αλλα του Βασιλη?

Έτσι νομίζω. Τι, δεν ισχύει;

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Επιλεγεις λεω απο το ιδιο κασονι με τα μηλα. Εσυ θες να επιλεξεις και παραγωγο? Αλλα τα μηλα του Αντωνη και αλλα του Βασιλη?

Ίδια τα μήλα του Αντώνη με του Βασίλη;

Επειδή γίνονται κάτω από τον ίδιο ήλιο φαντάζομαι.

"Λεπτομέρειες" όπως τοποθεσία χωραφιού (με τα παράγωγά της πχ καιρικές συνθήκες, σύσταση εδάφους, κλπ) φαντάζομαι δεν προσθέτουν κάτι

• Like 1
Δημοσ.

Μποξερακια livergy εχει παρει κανεις;

Λενε τιποτε; Φερνει απο βδομαδα.

Ετσι οπως τα δειχνει στη φωτογραφια καπως...ζαρωμενα, δεν μου γεμιζουν το ματι.

Δεν ξερω αν ειναι ανετα και αν στεκονται καλα, και δεν νομιζω κιολας να δεχονται επιστροφη...εσωρουχα...

Δημοσ.

Δεν δέχονται αλλαγή εσώρουχα αλλά έχω δει γυναίκα να αλλάζει καλσόν εκεί στο ταμείο ένα.

Τώρα τι και πως δεν ξέρω!

Δημοσ.

Δεν δέχονται αλλαγή εσώρουχα αλλά έχω δει γυναίκα να αλλάζει καλσόν εκεί στο ταμείο ένα.

Μπορεί να ήταν καλλονή και να έπεσε σε άντρα ταμία...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι ανετα και αν στεκονται καλα, και δεν νομιζω κιολας να δεχονται επιστροφη...εσωρουχα...

Τα βρισκω πολυ καλο vfm... Πηρα κ την τελευταια φορα που εφερε κατι μονοχρωμα κομπλε ειναι κ στο λεω γω που αλλαζω 2 φορες την μερα εσωρουχα το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Τα βρισκω πολυ καλο vfm... Πηρα κ την τελευταια φορα που εφερε κατι μονοχρωμα κομπλε ειναι κ στο λεω γω που αλλαζω 2 φορες την μερα εσωρουχα το καλοκαιρι.

thanks για την πληροφορηση.

Μου λες απο μεγεθος πως ειναι γενικα η αισθηση;

Ειναι γενικως 'στερημενα', νορμαλ, ή μεγαλουτσικα;

Και πως θα συμβουλευες καποιον να διαλεξει μεγεθος;

Δημοσ.

Ίδια τα μήλα του Αντώνη με του Βασίλη;

Επειδή γίνονται κάτω από τον ίδιο ήλιο φαντάζομαι.

"Λεπτομέρειες" όπως τοποθεσία χωραφιού (με τα παράγωγά της πχ καιρικές συνθήκες, σύσταση εδάφους, κλπ) φαντάζομαι δεν προσθέτουν κάτι

Δηλαδη εσυ οταν αγοραζεις φρουτα/λαχανικα εξεταζεις καθε φορα την τοποθεσια χωραφιου, τις καιρικες συνθηκες και τη συσταση εδαφους?

• Like 3
Δημοσ.

thanks για την πληροφορηση.

Μου λες απο μεγεθος πως ειναι γενικα η αισθηση;

Ειναι γενικως 'στερημενα', νορμαλ, ή μεγαλουτσικα;

Και πως θα συμβουλευες καποιον να διαλεξει μεγεθος;

Νορμαλ ειναι τα μεγεθη..Εγω εχω ενα θεμα και εν τα θελω εφαρμοστα πολυ και τα αγοραζω ενα νουμερο μεγαλυτερο,αλλα ειναι ελαστικα και δεν "επιπλεουν" στο ποδι..Οποτε σε λεω παρε ενα νουμερο μεγαλυτερο απ οτι συνηθως αγοραζεις...Ειχα παρει κ πιο παλια παλι livergy τα οποια ειναι ακομα σαν καινουργια...Για την τιμη τους ειναι σουπερ...

Δημοσ.

...αν έχεις πάρει ποτέ μποξεράκια από λαϊκές (2 / 2.5 / 3 Ευρώ ε πις), μάλλον θα έχεις συνειδητοποιήσει 2 πράγματα :

1) Τα νούμερα που προφασίζονται τα ταμπελάκια τους, είναι χαλαρά ένα κλικ πιο κάτω από το "πραγματικό".

2) Του ύφασμα και οι ραφές τους, ληβ ε λοτ του μπη ντηζάιρντ.

...Ράιτ ως εδώ;

Ε τα λίβερτζι καμμία σχέση με το αποπάνω : φθηνά (γύρω στο 3άρι συνήθως), ανθεκτικό/ελαστικό ύφασμα, εφαρμογή ανάλογα με το μέγεθος που ξέρεις ότι φοράς (ούτε μεγάλο θα σου βγει - ούτε μικρό), καλοραμμένο και θα σου πάει 1-2 χρόνια στάνταρ.

[....ενδεικτικά να πω ότι ΚΑΠΟΙΑ από τα ΣΛΙΠΑΚΙΑ της συγκεκριμένης μάρκας, βγαίνουν τρισάθλια λόγω κοψίματος, με αποτέλεσμα τα αποκατινά σου να βγαίνουν άμεσα για σεργιάνι, μετά από μερικές πλύσεις του ρούχου και να πρέπει να το σουτάρεις. Τα μποξεράκια τους όμως, κουλ. Εκτός κι αν παίζουν και σε αυτά διαφοροποιήσεις ποιότητας, όπως στα σλιπ. Eγώ πάντως αυτά που έτυχε να πάρω πέρσι, τέλεια βγήκαν. Και Συμπτωματικά, σε τέτοιο

.....μπαρδόν!

...από τέτοιο φορώντας τώρα, σας γράφω :D]

Επειδή όμως το εσώρουχο είναι κάτι εξαιρετικά προσωπικό, πάρε μια τριάδα, τσέκαρε σπίτι, κι αν θεωρείς ότι η εφαρμογή είναι καλή κι ότι θα σου αντέξει, τρέχα πίσω να τσιμπήσεις κι άλλα...

Όσο για τα νούμερα που ρωτάς, πέραν από το ότι έχει έναν ονλάιν "μετρητή διαστάσεων" η σελίδα τους, δύσκολο να σου πει κάποιος ακριβώς, όταν πρόκειται για εσώρουχο. Κράτα απλά αυτό που σου είπα ότι "σε γενικές γραμμές είναι όπως όλα τα κανονικά νούμερα, τα νούμερά τους". Αλλά και πάλι ρε συ, με το μάτι και το χέρι, θα τα καταλάβεις : βγάλε ένα από την συσκευασία, και πασπάτεψέ το. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι κανένα σουτιέν για να φοβάσαι μη σε πει κανείς ανώμαλο....

(......χμμμμ όχι ότι το να πασπατεύει άντρας αντρικά εσώρουχα θα περάσει στο ντούκου........Tεσπα χέσε τους δίπλα και ψαχούλεψε :ρ)

....για κα'να 5λεπτο είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχες δει γυναίκα να βγάζει /

φοράει άλλο καλσόν, στο ταμείο 1.....

Μπορεί να ήταν καλλονή και να  

έπεσε σε μαλάκα άντρα ταμία ...

...φιξντ

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη εσυ οταν αγοραζεις φρουτα/λαχανικα εξεταζεις καθε φορα την τοποθεσια χωραφιου, τις καιρικες συνθηκες και τη συσταση εδαφους?

Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις αλλά μάλλον (για τους λόγους σου) παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

Αλλά ας παίξω το παιχνιδάκι σου και να προσπαθήσω να το κάνω "λιανά".

Σαφώς και δεν μπορώ να εξετάσω το χωράφι του κάθε Μήτσου, Γιώργου ή Κώστα.

Αλλά εξετάζω το προϊόν τους στον πάγκο της λαϊκής (στην λαϊκή, σε αντίθεση με τα supermarket που έχει το καθένα πχ μήλα από μία πηγή ανάλογα με την περίοδο, υπάρχουν όμοια προϊόντα από πολλές περιοχές και παραγωγούς). Και άρα βρίσκεις μήλα "στάρκιν" καλύτερα ή χειρότερα, με άρωμα ή χωρίς, με γεύση μήλου ή...αγγουριού.

Και βέβαια αυτοί οι διαφορετικοί παραφωγοί δεν έχουν το ίδιο χωράφι, στην ίδια περιοχή, κλπ. Γι' αυτό και η διαφορετικότητα στο τελικό προϊόν.

Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις το σκεπτικό μου αφού τόσο σε είχα μπερδέψει

Δημοσ.

την επόμενη βδομάδα φέρνει κι ένα πολυμιξεράκι στα 19+€ (εγώ το πήρα στα 23€ κι είναι λίγο διαφορετικό στη διάταξη κουμπιών...είναι και ροζ-μωβ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...