Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δε γίνεται

Με το φτυαράκι τα βγάζεις από "γυάλα" τους προς τα δεξιά που έχει ένα ραφάκι, πώς γίνεται να πέσουν στο πάτωμα?

Και δέκα κομμάτια κιόλας, αποκλείεται

Επίσης πίσω στη θέση τους(τη "γυάλα"), δε μπορεί να τα βάλει εύκολα γιατί ανοίγει μόνο προς τα έξω, μόνο στο ράφι μπορεί να τα αφήσει

....βουλγ...ΕΕΕ παόκι μου, γίνεται : κάποια (ίσως και όλα) τα μπροστινά τζαμάκια, ανοίγουν (ίσως λόγω ελλατώματος, ίσως και από ντηφόλτ - δεν ξέρω).

ΠΙΘΑΝΩΣ λοιπόν, να του πέσανε του σκουντούφλη από εμπρός. Ίσως λόγω αμπαλοσύνης να προσπάθησε κι όλας να τα βγάλει επιτούτου από μπροστά. Η όλη φάση άλλωστε, όταν πας να την κάνεις πρώτη φορά, ενδέχεται να έχει τραγελαφικά αποτελέσματα, κι ας μην είναι πυρηνική φυσική, καθώς μπερδεύει πολύ το μάτι σχετικά με το πώς λειτουργεί...

(...εγώ ας πούμε, αλληλοκοιταζόμουνα με το ράφι για κα'να 5λεπτο  :ρ)

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η απάντηση από Rio Mare είναι Yellowfin από το FAO 51. (Area 51, τώρα και με τόνους [εκτός από εξωγηίνους]  :P  )

Βέβαια αυτό ισχύει για το συγκεκριμένο κουτάκι/παρτίδα.

attachicon.giftuna2.png

Εγώ πέρασα από έναν Βερο΄πουλο και το Rio Mare σε ελαιόλαδο και naturale είχε τόνο Albacore (θεωρείται ο καλύτερος, απ' ότι διάβασα πρόχειρα τουλάχιστον)

Το καθαρό βάρος τελικά είναι 650 γραμμάρια. Δεν είναι άσχημα. Ακόμα και έτσι βγαίνει περίπου τα 3/5 της τιμής του ίδιου βάρους σε μικρά κονσερβάκια. Αυτό βγαίνει 6,33€ το κιλό, τα μικρά κονσερβάκια βγαίνουν 11,5 με 12.

Στο Λιντλ που πήγα είχε μεγάλο απόθεμα, οπότε πιθανολογώ ότι παντού έτσι θα είναι, εφόσον μιλάμε για Τετάρτη. Εγώ πήρα ένα δοκιμαστικά, δεν είναι καθόλου κακός ο συγκεκριμένος τόνος. Λόγω και μεγάλης ημερομηνίας λήξης (2022), σκέφτομαι να πάρω περισσότερα.

Σίγουρα είναι συγκριτικά καλή τιμή, αν κάποιου του αρέσει ο τόνος, συμφέρει...προσωπικά ως μη φοβερός οπαδός, προτιμώ άλλα ψάρια στην αναλογία χλγ/€

Δημοσ.

....βουλγ...ΕΕΕ παόκι μου, γίνεται : κάποια (ίσως και όλα) τα μπροστινά τζαμάκια, ανοίγουν (ίσως λόγω ελλατώματος, ίσως και από ντηφόλτ - δεν ξέρω).

ΠΙΘΑΝΩΣ λοιπόν, να του πέσανε του σκουντούφλη από εμπρός. Ίσως λόγω αμπαλοσύνης να προσπάθησε κι όλας να τα βγάλει επιτούτου από μπροστά. Η όλη φάση άλλωστε, όταν πας να την κάνεις πρώτη φορά, ενδέχεται να έχει τραγελαφικά αποτελέσματα, κι ας μην είναι πυρηνική φυσική, καθώς μπερδεύει πολύ το μάτι σχετικά με το πώς λειτουργεί...

Με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να ξέρω τι σχέση έχεις με τον φίλο Pa0ki, αυτό που λες στην αρχή μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί...:)

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα με το θεμα τραπεζια που ρωτησα δεν ξερει κανεις μαλλον.

Θα πρεπε να βρουμε κανενα ξενο site με mini reviews/user opinions για προιοντα(περα απο τροφιμα) που φερνει σε τακτικα χρονικα διαστηματα το lidl....

Δεν ξερω τι να κανω με τα τραπεζια, θα ειναι σταθερα ή οχι;

Δημοσ.

παόκι μου, γίνεται : κάποια (ίσως και όλα) τα μπροστινά τζαμάκια, ανοίγουν (ίσως λόγω ελλατώματος, ίσως και από ντηφόλτ - δεν ξέρω).

lol, ποιό το νόημα του ψαρέματος αν ανοίγουν από μπροστά?

Μήπως μιλάμε για διαφορετικά κουτιά? Εδώ στη Γερμανία δεν παίζει κάτι τέτοιο 

Δημοσ.

Δεν θα έχουν κανένα δείγμα ανοιχτό; Ή όλο και κάποιος μπορεί να έχει ανοίξει κανένα και να μπορέσεις να το τσεκάρεις!

Τελικα με το θεμα τραπεζια που ρωτησα δεν ξερει κανεις μαλλον.

Θα πρεπε να βρουμε κανενα ξενο site με mini reviews/user opinions για προιοντα(περα απο τροφιμα) που φερνει σε τακτικα χρονικα διαστηματα το lidl....

Φίλος (καλός) παρεξηγήθηκε που έγραψα το παοκτζής με μ μπροστά πάντως! :P :D

...άμα παρεξηγηθεί ο-επί-τούτου-χαβαλές, να πάμε να κρεμαστούμε όλοι μας... -_-

Δημοσ.

Δεν θα έχουν κανένα δείγμα ανοιχτό; Ή όλο και κάποιος μπορεί να έχει ανοίξει κανένα και να μπορέσεις να το τσεκάρεις!

Ζορίζεται βλέπω ο πρωταθλητής, 0-0 με κάποια.....μπερ σεβά  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

...τα παίρνεις, κι αν δεν σου κάνουν τα επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά τους. Από το άτομο που άνοιξε το θρεντ δεν περίμενα τέτοιες απορίες.

Τί ρηβιούζ λες εκεί; Τί θα σου πούνε τα ρηβιούζ; Τα τραπέζια προφανώς και είναι εντάξει για νορμάλ χρήσεις - το θέμα είναι αν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, οπότε τα ρηβιούζ δεν σου λένε τίποτα, εμπίπτοντας στην υποκειμενικότητα.

Εκτός πια κι αν πετύχεις μεγαλόκαρδο υπεύθυνο καταστήματος, του ζητήσεις να σου ανοίξει μια συσκευασία να τα τσεκάρεις επί τόπου (ή τεσπα στην αποθήκη) και δεχτεί.

lol, ποιό το νόημα του ψαρέματος αν ανοίγουν από μπροστά?

Μήπως μιλάμε για διαφορετικά κουτιά? Εδώ στη Γερμανία δεν παίζει κάτι τέτοιο 

....δεν με κατάλαβες μπρο.

Κατ' αρχάς, λογικά (μιας και τα Λιντλ είναι τόσο "φασόν" σαν στήσιμο, όσο δεν πάει), είναι παντού τα ίδια ακριβώς τα ψωμοράφια τους (πόσο μάλλον που είναι σχετικά νέα φάση και δη "εκλεπτυσμένη"). Προς στήριξη αυτού, να πω ότι πριν κάτι μήνες που είχαμε πρωτομιλήσει γι' αυτά εδώ, είχα βρει/ποστάρει φωτό των ραφιών από μπλογκ Αμερικάνας που ζει Γερμανία και ήταν ολόιδια με του μαγαζιού που τα είδα εδώ Ελλάδα.

Κατά δεύτερον, δεν εννοούσα ότι είναι σχεδιασμένα ώστε να τα ανοίγει ο πελάτης. Ότι ανοίγουν, ανοίγουν - μόνο που ο πελάτης "απαγορεύεται" να το κάνει. Ο σκοπός τους παραμένει να "ψαρεύουμε" και όχι να χώνουμε χέρι μέσα. Τώρα αν ο συγκεκριμένος έτυχε να "κατάφερε" καθώς "πάλευε" να ψαρέψει και άνοιξε ένα ράφι από εμπρός, μάλλον κατά λάθος/συγκυριακά το έκανε. 

.....δεν θέλεις τέτοιους "φίλους" / δεν θέλεις τέεεετοιυςςςςς φίιιιλουςςςςςς / να σε κάνουν να πονείς.

• Like 2
Δημοσ.

γιατι οχι?

σκευτικα να τον παρω,αλλα τι γινεται οταν ανοιξεις την συσκευασια? μετα τι κανεις το υπολοιπο που θα μείνει? πως το συσκευαζεις για να παραμείνει ασφαλες

Διαβασα τα συστατικα της και σκεφτηκα οτι δεν κανει, δε θυμαμαι τωρα ποιο λογο ακριβως. Ισως γιατι εχει πολυ ηλιελαιο, ενω εγω προτιμαω ελαιολαδο ή νερο.

Οσο αφορα τη συσκευασια υπαρχουν σαφεις οδηγιες πανω στις κονσερβες: μετα το ανοιγμα μεταφερετε το περιεχομενο σε αλλο περιεκτη, να διατηρηθει στο ψυγειο και να καταναλωθει εντος χ ημερων.

Η μεταφορα σε αλλο δοχειο προφανως λογω της βλαπτικη ουσιας που υπαρχει στα τοιχωματα.

Πέρασα μήπως και το πάρω, μου έκανε αρνητική εντύπωση ότι μόνο το 70% του περιεχομένου είναι ψάρι/τόνος.

...το είδος του τόνου ήταν Katsuwonus (skipjack), που απ' ότι διαβάζω είναι γενικά ασφαλής, με μέτριες ποσότητες υδράργυρου

https://en.wikipedia.org/wiki/Skipjack_tuna

http://seafood.edf.org/tuna

Στη τιμή του κιλού που ήταν όμως (και 70% μόνο), προτίμησα να πάρω κάτι χοιρινές σπαλο-μπριζόλες στα 3,30€ το κιλό από ένα κρεοπωλείο.

Δε θα βρεις καμμια κονσερβα που να λεει οτι περιεχει 100% το βασικο της προϊον.

Δημοσ.

Διαβασα τα συστατικα της και σκεφτηκα οτι δεν κανει, δε θυμαμαι τωρα ποιο λογο ακριβως. Ισως γιατι εχει πολυ ηλιελαιο, ενω εγω προτιμαω ελαιολαδο ή νερο.

Οσο αφορα τη συσκευασια υπαρχουν σαφεις οδηγιες πανω στις κονσερβες: μετα το ανοιγμα μεταφερετε το περιεχομενο σε αλλο περιεκτη, να διατηρηθει στο ψυγειο και να καταναλωθει εντος χ ημερων.

Η μεταφορα σε αλλο δοχειο προφανως λογω της βλαπτικη ουσιας που υπαρχει στα τοιχωματα.

Δε θα βρεις καμμια κονσερβα που να λεει οτι περιεχει 100% το βασικο της προϊον.

Ποιος μίλησε για 100%, πού είδες τέτοια αξίωση;

Αλλά -30% είναι πολύ για να πάει στα πρόσθετα...

...όπως είπα παρότι είναι καλή τιμή συγκριτικά με άλλες κονσέρβες, για μένα που δεν τρελαίνομαι για τόνο δεν είναι συμφέρον στα 6€ τα 650γρ (σε σχέση με άλλα ψάρια που προτιμώ).

Δημοσ.

Ποιος μίλησε για 100%, πού είδες τέτοια αξίωση;

Αλλά -30% είναι πολύ για να πάει στα πρόσθετα...

...όπως είπα παρότι είναι καλή τιμή συγκριτικά με άλλες κονσέρβες, για μένα που δεν τρελαίνομαι για τόνο δεν είναι συμφέρον στα 6€ τα 650γρ (σε σχέση με άλλα ψάρια που προτιμώ).

H τιμή σαν τιμή για αυτό που είναι, δηλαδή ψάρι σε κονσέρβα, είναι πολύ καλή έως άριστη. Σε ποιο άλλο ψάρι σε κονσέρβα βρίσκεις καλύτερη αναλογία τιμής προς βάρος?

Δημοσ.

Ωχ, πώς βαριέμαι τις επαναληπτικές δηλώσεις...ειδικά όταν κάποιος προφανώς δεν διαβάζει προσεκτικά τι γράφεται...

Έγραψα ότι είναι πολύ καλή τιμή για ψάρι σε κονσέρβα και τόνο συγκεκριμένα...εγώ προτιμώ όμως άλλα ψάρια (φρέσκα), όπως τσιπούρα, σαρδέλες, λαβράκι, και τα βρίσκω φτηνότερα από 6 ευρώ τα 650γρ.

...για όποιον θέλει τόνο, είναι καλή προσφορά...εγώ που δεν τρελαίνομαι για τη γεύση του, θα προτιμήσω κάτι πιο συμφέρον σε αναλογία βάρους/κόστους

...μόλις πριν 1-2 βδομάδες το Lidl είχε μείον 20% στα ψάρια (πρέπει να είναι μέρος των προσφορών Ιουλίου, τώρα έχει την ίδια έκπτωση στα φρούτα/λαχανικά, στο κοντινό μου κατάστημα τουλάχιστον) και βρήκα είχα βρει πολύ καλές τιμές - ήταν ήδη μειωμένες στα περισσότερα.

Δημοσ.

Βρηκα μερικες δημοσιευσεις στο google απο καποιους που αγορασαν το σετ με τα 3 πτυσσομενα τραπεζια, δεν ειδα να λεει κανεις κατι αρνητικο...

http://www.ukcampsite.co.uk/chatter/display_topic_threads.asp?ForumID=6&TopicID=299130

http://www.thesewingforum.co.uk/showthread.php?t=63098

http://www.mig-welding.co.uk/forum/threads/airtools-at-lidl-next-thursday.57507/page-3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...