washcloud Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ^ Επειδή το πήρα το του Σαββάτου κι εγώ και ο διακόπτης (αυτουνού, όχι του προηγούμενου που είπες ότι είχε πρόβλημα) μου φάνηκε από ύποπτος έως μαλακία : πριν κάνω την 24ωρη φόρτιση που απαιτείται σύμφωνα με τις οδηγίες δοκίμασα να τον μετακινήσω αλλά μου φάνηκε ότι "δεν πήγαινε πουθενά" - μετά την φόρτιση δούλεψε, αλλά μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που είναι φτιαγμένος, γιατί ίσα-ίσα που τον ακουμπάς/σπρώχνεις για να δουλέψει (δεν έχει "περιθώριο για να κουμπώσει", να σου δώσει τεσπα την αίσθηση ότι σύρεται σε κάποια σωστή θέση) και αναρωτιέμαι αν είναι έτσι από κατασκευής του ή έπεσα σε ελλατωματικό. Πρώτη μου φορά πάντως πετυχαίνω τέτοιο διακόπτη και φοβάμαι μήπως δεν θα κρατήσει πολύ, είναι-δεν είναι ελλατωματικός. Για πες, είναι και σε εσένα έτσι; (...κατά τ' άλλα πάντως, όπως είπε κι η δικιά μου, σκουπάκι της προκοπής αν δεν σκάσεις 50άρικο, δεν παίρνεις από την υπόλοιπη αγορά, και με βάση τα όσα τσέκαρα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, πρέπει να 'χει δίκιο, διότι σκουπάκι στα 7.2V μπαταρίας Λιθίου = ελαφριά και γρήγορης φόρτισης = 5 ώρες όπως αυτό του Λιντλ, δεν βρήκα που να μην ήταν γύρω στο 50άρικο. Συν το ότι η εγγύησή του δεν είναι 2 αλλά 3 χρόνια και η διάρκεια συνεχόμενης λειτουργίας τα 12 (και όχι 10) λεπτά....)
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Για όσους ενδιαφέρονται, αυτήν την εβδομάδα επιστρέφει και ο περιβόητος αρτοπαρασκευαστής. Κάπου πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστό νήμα.
beatshooter Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δλδ το προτεινεται το σκουπακι? Αν το εχει με τα λεφτα των ρουχων να το παρω χεχε
mr.Vox Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ^ Επειδή το πήρα το του Σαββάτου κι εγώ και ο διακόπτης (αυτουνού, όχι του προηγούμενου που είπες ότι είχε πρόβλημα) μου φάνηκε από ύποπτος έως μαλακία : πριν κάνω την 24ωρη φόρτιση που απαιτείται σύμφωνα με τις οδηγίες δοκίμασα να τον μετακινήσω αλλά μου φάνηκε ότι "δεν πήγαινε πουθενά" - μετά την φόρτιση δούλεψε, αλλά μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που είναι φτιαγμένος, γιατί ίσα-ίσα που τον ακουμπάς/σπρώχνεις για να δουλέψει (δεν έχει "περιθώριο για να κουμπώσει", να σου δώσει τεσπα την αίσθηση ότι σύρεται σε κάποια σωστή θέση) και αναρωτιέμαι αν είναι έτσι από κατασκευής του ή έπεσα σε ελλατωματικό. Πρώτη μου φορά πάντως πετυχαίνω τέτοιο διακόπτη και φοβάμαι μήπως δεν θα κρατήσει πολύ, είναι-δεν είναι ελλατωματικός. Για πες, είναι και σε εσένα έτσι; (...κατά τ' άλλα πάντως, όπως είπε κι η δικιά μου, σκουπάκι της προκοπής αν δεν σκάσεις 50άρικο, δεν παίρνεις από την υπόλοιπη αγορά, και με βάση τα όσα τσέκαρα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, πρέπει να 'χει δίκιο, διότι σκουπάκι στα 7.2V μπαταρίας Λιθίου = ελαφριά και γρήγορης φόρτισης = 5 ώρες όπως αυτό του Λιντλ, δεν βρήκα που να μην ήταν γύρω στο 50άρικο. Συν το ότι η εγγύησή του δεν είναι 2 αλλά 3 χρόνια και η διάρκεια συνεχόμενης λειτουργίας τα 12 (και όχι 10) λεπτά....) Τα έχουμε πει αυτά παλαιότερα. Το σκουπάκι είναι περίπου της κατηγορίας των 40 Ευρώ σε άλλη μάρκα. Η άποψη νου είναι ότι θες 80 τουλάχιστον ευρώ για κάτι που να αξίζει οπότε ΟΚ είναι για μένα. Αντικατέστησε ένα black & decker. Η αίσθηση του διακόπτη δεν είναι η καλύτερη αλλά δεν θα έλεγα προβληματική. Έχει την αίσθηση του on off. πάντως. Το τσέκαρα μόλις τώρα πάλι.Το προηγούμενο είχε καλύτερη αίσθηση {αυτό που επέστρεψα} αλλά δεν ανταποκρινόταν. Μετά από μερικές φορές δεν ξαναλειτούργησε καθόλου. Είμαι της άποψης πάντως αν κάτι δεν σου πάει καλά στο μάτι, στην αφή γύρισέ το πίσω. Αν έχει άλλο άνοιξε την συσκευασία. Δοκίμασε την αίσθησή του διακόπτη και πάρτο. Ούτως ή άλλως κατά διαστήματα το ξαναφέρνουν. Άσχετο αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι και αθόρυβοι.Τους ανεμιστήρες Box έχουν να φέρουν εδώ και τρία χρόνια.
swkhj Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Προχθες αγόρασα το ηλεκτρικό σκουπάκι της προσφοράς το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό που αναφερόταν στο φυλλάδιο προσφορών. Το αγόρασα από το κατάστημα της Μεσσήνης.Διαφορετικό ως αναφορά το σχέδιο και το χρώμα και πιο κακόγουστο. Σαν κατασκευή είναι το ίδιο. Υπενθυμίζω όπως είχα αναφέρει παλαιότερα είχα αγοράσει αυτό της προοηγούμενης προσφοράς το οποίο όμως επέστρεψα επειδή είχε πρόβλημα ο διακόπτης. Αυτο ηταν σιγουρα? η ενα παρομοιο με διαφανη μυτη ... αν και δεν θα προλαβαινω αγορα και αλλαγη τωρα Εχω τωρα δυο και εγω με θεμα στον διακοπτη
mr.Vox Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αυτό ακριβώς. Στο κατάστημα που το αγόρασα τουλάχιστον. Όπως είπα επαρχία Κωδικός προϊόντος IAN 109560 Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τον διακόπτη. Θα δείξει με τον καιρό. Άλλωστε έχει εγγύηση 3 χρόνια.
washcloud Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δλδ το προτεινεται το σκουπακι? Αν το εχει με τα λεφτα των ρουχων να το παρω χεχε Το σκουπάκι είπαμε είναι κατηγορίας (με βάση τα Βολτ λειτουργίας του = έμμεσα η ισχύς του + το ότι η μπαταρία του είναι Λιθίου και όχι Νικελίου = ελαφρύτερη/αποδοτικότεη/ανθεκτικότερη/φορτίζει στον μισό χρόνο) το λιγότερο 50άρικου (εκτοξεύεται η αξία του και λόγω της 3χρονης εγγύησης, έναντι των συνήθων 2). Συνεπώς ναι αξίζει (και παρα-αξίζει). Η τιμή του είναι στα 20 Ε. Το θέμα είναι να βρεις, διότι ήταν "προσφορά Σαββάτου". Σε κάποια καταστήματα μένουν πράγματα για καιρό μετά την προσφορά τους - σε κάπια άλλα πάλι, είτε τα "αρπάξουν" είτε όχι, τα αποσύρουν (προσωρινά στην αποθήκη για καμμιά βδομάδα τουλάχιστον, οπότε ρωτάς τον υπέυθυνο κι όχι ταμίες). Τα έχουμε πει αυτά παλαιότερα. Το σκουπάκι είναι περίπου της κατηγορίας των 40 Ευρώ σε άλλη μάρκα. Η άποψη νου είναι ότι θες 80 τουλάχιστον ευρώ για κάτι που να αξίζει οπότε ΟΚ είναι για μένα. Αντικατέστησε ένα black & decker. Η αίσθηση του διακόπτη δεν είναι η καλύτερη αλλά δεν θα έλεγα προβληματική. Έχει την αίσθηση του on off. πάντως. Το τσέκαρα μόλις τώρα πάλι.Το προηγούμενο είχε καλύτερη αίσθηση {αυτό που επέστρεψα} αλλά δεν ανταποκρινόταν. Μετά από μερικές φορές δεν ξαναλειτούργησε καθόλου. Είμαι της άποψης πάντως αν κάτι δεν σου πάει καλά στο μάτι, στην αφή γύρισέ το πίσω. Αν έχει άλλο άνοιξε την συσκευασία. Δοκίμασε την αίσθησή του διακόπτη και πάρτο. Ούτως ή άλλως κατά διαστήματα το ξαναφέρνουν. Σε σκρουτζάρισμα που έκανα πάντως, αν θυμάμαι καλά το φθηνότερο (B&D νομίζω) ήταν στα 47 και φυσικά τίθεται και θέμα μεταφορικών. Συν το ότι έχει (το λιντλίσιο) έναν επιπλέον χρόνο εγγύησης (που αν το πάρεις στεγνά μαθηματικά, ένας χρόνος B&D = πες γύρω στο 25άρι, άρα 3x25= 75 - άντε πες θα το δίνανε 70... Θενκς για την αναφορά περί "αίσθησης αφής" του διακόπτη, αλλά θα το κρατήσω όπως και να 'χει (διότι δεν το βλέπω να βρίσκω άλλο να δοκιμάσω μέχρι να ξαναπάω) μια και χρειάζεται άμεσα (κι αφού δουλεύει) κι ας ελπίσω πως δε θα με κρεμάσει και θα με βάλει στη διαδικασία του σέρβις. Αυτο ηταν σιγουρα? η ενα παρομοιο με διαφανη μυτη ... αν και δεν θα προλαβαινω αγορα και αλλαγη τωρα Εχω τωρα δυο και εγω με θεμα στον διακοπτη .....όταν λες "θέμα στους διακόπτες", τί εννοείς; Ότι μοιάζουν "ψόφιοι" όπως είπα εγώ, αλλά δουλεύουν παρ' ολ' αυτά; Ή έχουν χαλάσει μετά από πόσο; Ή δεν δούλεψαν ποτέ; (παίρνω σαν δεδομένο ότι τα είχες πάρει από Λιντλ ε) (Και ναι ήταν αυτό που λέει κι ο Vox - χωρίς διάφανη μύτη δηλαδή)
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πέτυχα κάτι τσουρεκάκια χρυσός μύλος, τα είχε και σε προσφορά 35 λεπτά. Πολύ τίμια!
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Εκεινα τα παστελακια που λεγαμε παλι δε τα ξαναφερε. Εφερε ομως φυστικια αραπικα απο Αργεντινη, 1€ το σακουλι 200g με μόνο 1,6% αλατι. Μαλιστα γραφει πανω "αν ανοιξει να καταναλωθει εντος 3 ημερων", πραγμα που τα υπολοπα φυστικα δεν αναφερουν. Δε ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο. Επισης εφερε εναν απαιχτο μη συμπ/νο χυμο απο κοκκινα σταφυλια, ροδι & φραγκοσταφυλο, 1,7€ σε πλαστικο μπουκαλι των 750ml. Αυτός ο τόνος (με ηλιέλαιο) λέει; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=55155 900γρ, 5.99€ Δεν θα τον επαιρνα. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2016 από iordanis77
swkhj Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) .....όταν λες "θέμα στους διακόπτες", τί εννοείς; Ότι μοιάζουν "ψόφιοι" όπως είπα εγώ, αλλά δουλεύουν παρ' ολ' αυτά; Ή έχουν χαλάσει μετά από πόσο; Ή δεν δούλεψαν ποτέ; (παίρνω σαν δεδομένο ότι τα είχες πάρει από Λιντλ ε) (Και ναι ήταν αυτό που λέει κι ο Vox - χωρίς διάφανη μύτη δηλαδή) Δεν δουλευουν καθολου ...καμια φορα -και ενω εχω συρει τον διακοπτη τους- (και στα δυο που εχω) και αρχιζουν να δουλευουν μονο με μια μικρη σφαλιαρα στον πισινο τους! ...(Με πληρη φορτιση ειναι καλυτερα τα πραγματα) Στην αρχη ηταν οκ ...μετα απο κανα εξαμηνο αρχισε αυτο το βιολι και στα δυο Και ναι απο το λιντλ ...Γιατι το πουλανε και αλλου; edit ...Αν και τωρα που το λεω αυτο δεν θα ειναι απλα προβλημα στον διακοπτη... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2016 από swkhj
mr.Vox Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αυτό ακριβώς συνέβει στο προηγούμενο σκουπάκι που επέστρεψα από την πρώτη μέρα. Την δεύτερη μέρα ήθελε σφαλιάρα. Αλλά μετά δεν ξανά πήρε μπροστά. Πάρτους τηλέφωνο στο service. Μπορεί να σου στείλουν άλλο. Είναι γενικότερο φαίνεται το θέμα με τους διακόπτες. Μακάρι να το διόρθωσαν στο τελευταίο.
idomeneas26 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εμενα δεν μου αρεσει το νεο σχετικα συστημα με τις κουταλες που πρεπει να ψαρεψεις το αρτοσκευασμα που θες. Εχω δει να κανεις αρκετες κουτσουκελες εκει και εχω μια αμφιβολια οτι ειναι καθαρα. Προτιμουσα το παλιο συστημα καλαθια με το καθε προιον συσκευασμενο και με αυτοκολλητο με τον γραμμωτο κωδικα του. Δυστυχώς προχθες ήμουν μπροστά σε περιστατικό όπου κάποιος πελάτης στην προσπαθεια του να βγάλει με το φτυαρακι κάποια αρτοσκευασματα του έπεσαν γύρω στα 10 κομμάτια στο πάτωμα τα οποία ανενόχλητος τα έβαλε πίσω στην θέση τους.
DYEL Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν θα τον επαιρνα. γιατι οχι? σκευτικα να τον παρω,αλλα τι γινεται οταν ανοιξεις την συσκευασια? μετα τι κανεις το υπολοιπο που θα μείνει? πως το συσκευαζεις για να παραμείνει ασφαλες
Alx1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αν η σάρκα του τόνου είναι σκεπασμένη με ηλιέλαιο, θα διατηρηθεί κανονικά και για αρκετές ημέρες. Το ηλιέλαιο είναι φυσικό συντηρητικό. Αν ήταν σε νερό, μετά το άνοιγμα θα έπρεπε να καταναλωθεί σχετικά σύντομα. μπορείς πάντως να τον σφραγίσεις κάπως με μία μεμβράνη για να μην έρχεται πολύ σε επαφή με τον αέρα του ψυγείου, ή απλά να τον μεταφέρεις σε άλλο δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. 1
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αν η σάρκα του τόνου είναι σκεπασμένη με ηλιέλαιο, θα διατηρηθεί κανονικά και για αρκετές ημέρες. Το ηλιέλαιο είναι φυσικό συντηρητικό. Αν ήταν σε νερό, μετά το άνοιγμα θα έπρεπε να καταναλωθεί σχετικά σύντομα. μπορείς πάντως να τον σφραγίσεις κάπως με μία μεμβράνη για να μην έρχεται πολύ σε επαφή με τον αέρα του ψυγείου, ή απλά να τον μεταφέρεις σε άλλο δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Αυτό είναι το καλύτερο νομίζω, ταπεράκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις