souz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Eχουν φερει μια κατσαρολα για ζυκαρικα, με τρυπες στο καπακι, δηλ. για αμεσο σουρωμα. Στα 18€. Μηπως τη πηρε κανεις? Τι νερο, επιτραπεζιο? Τα μικρα λες ή τα μεγαλα? τα μεγάλα τα παστελια με σουσαμι και μέλι μόνο τα μικρά με σταφίδα μελι και ξηρούς καροπούς βρηκα μονο ενα δεν ξέρω τι τα έκαναν πραγματικά
iordanis77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ναι Το επιτραπεζιο ειναι λογικο να ειναι φτηνοτερο, αφου βασει νομου μπορει να ειναι απο τη βρυση. Το γνωριζες?
Alx1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το επιτραπεζιο ειναι λογικο να ειναι φτηνοτερο, αφου βασει νομου μπορει να ειναι απο τη βρυση. Το γνωριζες? Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες εσύ μ' αυτό που έγραψα εγώ. Κι αν είναι το ένα και όχι το άλλο, τι σημασία έχει? Η ουσία είναι ότι το ίδιο πράγμα πέρυσι έκανε τόσο και φέτος κάνει τόσο +19 cents. Βέβαια όπως είναι τα πράγματα δεν το λέω σαν έκπληξη αλλά σαν διαπίστωση, απευθυνόμενος στα παιδιά που παραπονίονταν για τις ακριβότερες μπύρες. Και το νερό είναι ακριβότερο, δυστυχώς.
iordanis77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες εσύ μ' αυτό που έγραψα εγώ. Κι αν είναι το ένα και όχι το άλλο, τι σημασία έχει? Η ουσία είναι ότι το ίδιο πράγμα πέρυσι έκανε τόσο και φέτος κάνει τόσο +19 cents. Τι σχεση θα επρεπε να εχει? Για εμφιαλωμενα μιλαμε. Απλα ηθελα να σε ρωτησω γιατι επιμενεις να αγοραζεις εμφιαλωμενο νερο βρυσης.
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Τι σχεση θα επρεπε να εχει? Για εμφιαλωμενα μιλαμε. Απλα ηθελα να σε ρωτησω γιατι επιμενεις να αγοραζεις εμφιαλωμενο νερο βρυσης. Πολλοί δεν ξέρουν καν τη διαφορά. Άλλοι την ξέρουν αλλά τους αρκεί που δεν μυρίζει χλώριο κλπ.
iordanis77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Πολλοί δεν ξέρουν καν τη διαφορά. Άλλοι την ξέρουν αλλά τους αρκεί που δεν μυρίζει χλώριο κλπ. Aφου θα ειναι της βρυσης δε θα εχει και το χλωριο του?
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Aφου θα ειναι της βρυσης δε θα εχει και το χλωριο του? Κάπως πρέπει να τα φιλτράρουν γιατί όσα επιτραπέζια έχω πιει κανένα δεν μυρίζει πάντως!
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μαλλον ειναι οι σωληνωσεις που σου μυριζουν. Δεν ξέρω, πάντως επειδή επιτραπέζιο πίνω αυτόν τον καιρό είναι οκ από γεύση.
iordanis77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω, πάντως επειδή επιτραπέζιο πίνω αυτόν τον καιρό είναι οκ από γεύση. Γιατι επιλεγεις επιτραπεζιο και οχι φυσικο μεταλλικο?
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Γιατι επιλεγεις επιτραπεζιο και οχι φυσικο μεταλλικο? Εδώ που είμαι αυτό έχουμε...
swkhj Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Γιατι επιλεγεις επιτραπεζιο και οχι φυσικο μεταλλικο? Γιατι; απαξ και το ακουμπησει στο τραπεζι τι θα γινει νομιζεις!; Οff topic: Το λιντλ οταν καλοκαιριαζει φθηνει στα παραγματα που φερνει;;; ...γιατι δεν το εχω παρακολουθησει 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Κάποτε δεν φέρνανε κάτι βιταμίνες; Τις φέρνουν ακόμα;
nickmanak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 http://www.capital.gr/epixeiriseis/3140316/lidl-ta-sxedia-i-agora-kai-o-marinopoulos
Προτεινόμενες αναρτήσεις