Alx1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς η τιμή αυξήθηκε και στο νερό. Πέρυσι την εξάδα την έβρισκα στο 1 € (και όχι λόγω προσφοράς) κάποια στιγμή το φθινόπωρο πήγε 1,09 και αυτήν την στιγμή είναι στο 1,19. 1
gia_nnis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 αχαχα! ...Παπαγαλακι εισαι; Σε τι ειμαι παπαγαλακι? ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ... Ειπα κατι που δεν ισχυει????
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ολα ακριβηναν και ολα αλλαξαν.. οφφ τοπικ. Ακομα και τα πακετα καρτοκινητης. Πχ vodafonecu. Αππο εξι πακετα τα κανανε τρια και αυτα αυξηθηκα, τι μου το κάνεις 5,04/7,04€ παπαρες
swkhj Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Σε τι ειμαι παπαγαλακι? ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ... Ειπα κατι που δεν ισχυει???? Γιατι ουρολογος ειμαι? Απο τι φωτο στο αβαταρ σου βρε μου ηρθε -Κανω πλακα! ...Δε θελει παραπανω αναλυση αφου εβαλα και το νομιζω... 2
iordanis77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Koιταγα το φυλλαδιο... Μηλα 2,3€ το κιλο, ακτινιδια Αργεντινης 3€. Εχει καλο μαναβικο το lidl, αλλα καποια φρουτα πανακριβα. Τουλαχιστον ξαναεφερε εκεινα τα απαιχτα παστελακια με μελι, κολυκυθοσπορο και λοιπους ξηρους. ο μαρλον μπραντο λαζαρου παιρνει και λεφτα για να τον βαζουν στα φυλλαδια? αλλοι για τοση δημοσιοτητα πληρωνουν μυρια Μα καποια στιγμη πρεπει να εξαργυρωνεις τη δημοσιοτητα. Το φυλλαδιο δεν εχει μονο τις φωτος του. Υπαρχουν και συνταγες που προτεινει.
souz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Τουλαχιστον ξαναεφερε εκεινα τα απαιχτα παστελακια με μελι, κολυκυθοσπορο και λοιπους ξηρους. ξέρεις πόσο καιρό τα έψαχνα μήπως τα ξαναέφεραν? δεν ξέρω γιατί τα έκοψαν και ήταν τόοοοοσο τελεια θα παω αυριο να δω αμα τα έχουν ελπίζω!!!!!!!!!!!!!!
vgiozo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Τα είχαν ήδη από το Σάββατο το απόγευμα, καθώς φόρτωναν στα ράφια τις προσφορές της Δευτέρας.
iordanis77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 ξέρεις πόσο καιρό τα έψαχνα μήπως τα ξαναέφεραν? δεν ξέρω γιατί τα έκοψαν και ήταν τόοοοοσο τελεια θα παω αυριο να δω αμα τα έχουν ελπίζω!!!!!!!!!!!!!! Διοτι ο πολυς κοσμος λογω αγνοιας παιρνει τα συνηθισμενα (με το σιροπι γλυκοζης, αυτα τα σκληρα που σπας τη μασελα σου). Αυτο εδω ειναι Εσεις εκει στο lidl ακουτε? Να φερνετε συνεχεια τετοια. Eπισης να ξαναφερετε το μακεδονικο χαλβα με μελι στα 3,5€ 1
souz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σημερα οιυ οηγα βρηκα μονο ενα!!!! Που τα πήγαμε!!!!??? ελεος Εγω δεν παιρνω με τηνγλυκοζη!!! Παίρνω αυτο που εχει μονο ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ ... Αυτο να παίρνεις !!! Χωρις γλυκόζη...τα μαλακα δηλαδη ειναι τέλεια
beatshooter Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πάντως τα μπλουζάκια κ μποξερακια μαρκας livergy ειναι πολύ καλα ποιοτικά... Μιας και δεν εχω παρει πότε και θα χρειαστεί τώρα που ειμαι μονος: απορυπαντικα έχει καλα? Αν ναι ποια προτείνετε?
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πάντως τα μπλουζάκια κ μποξερακια μαρκας livergy ειναι πολύ καλα ποιοτικά... Απο φορμα/μεγεθος, πως ειναι; Μεγαλα, στενα κλπ
washcloud Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πάντως τα μπλουζάκια κ μποξερακια μαρκας livergy ειναι πολύ καλα ποιοτικά... Μιας και δεν εχω παρει πότε και θα χρειαστεί τώρα που ειμαι μονος: απορυπαντικα έχει καλα? Αν ναι ποια προτείνετε? Σε γενικές γραμμές "τα δικά του" δεν είναι πολύ "δυνατά" (που σημαίνει ότι στην καλύτερη θες μεγαλύτερη ποσότητα), συν το ότι αυτά που είναι σε σκόνη ("Maxitrat" πχ) έχουν την τάση να αφήνουν λευκά στίγματα/"σκιές" σκόνης, και δη στα μαύρα. Ίσως όμως να εξαρτάται και από το πλυντήριο/κατάστασή του και τα προγράμματα που θα χρησιμοποιήσεις. Φυσικά παίζουν και οι προσωπικές σου "απαιτήσεις" από ένα προϊόν. Αν η οικονομία είναι must για εσένα όμως, πάρε και δοκίμασε και κρίνε μόνος (αν δεν μείνεις ευχαριστημένος μπορείς να χρησιμοποιείς σταδιακά το υπόλοιπο προϊόν σε μείξη με κάποιο "επώνυμο" μέχρι να το τελειώσεις). Tα καλύτερά του πάντως είναι τα Formil "με σαπούνι Μασσαλίας", σε υγρό και σκόνη (η σκόνη πιο "δυνατή" και το υγρό για αν μην μένουν στίγματα απορρυπαντικού), σε τιμές σχεδόν στο μισό από τα "επώνυμα". Επίσης παίζουν ενίοτε και προσφορές σε "επώνυμα" - υπάρχει σχετικό ράφι προσφορών διαφόρων προϊόντων (από φαγώσιμα μέχρι απορρυπαντικά) σε κάθε Lidl, όπου συνήθως βρίσκεις πχ Essex σκόνη στα 5-6Kg ή Ariel υγρό στα 3.5Lt ή και Neomat. Απο φορμα/μεγεθος, πως ειναι; Μεγαλα, στενα κλπ Τα Livergy προϊόντα είναι κατά βάση "φαρδιάς γραμμής". Αλλά αυτό το βλέπεις και επί τόπου - και μπορείς και να φορέσεις/δοκιμάσεις αν πας φορώντας ένα μακό. 1
swkhj Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τα Livergy προϊόντα είναι κατά βάση "φαρδιάς γραμμής". Αλλά αυτό το βλέπεις και επί τόπου - και μπορείς και να φορέσεις/δοκιμάσεις αν πας φορώντας ένα μακό. και αν πας γυμνος το βαζεις και φευγεις! Αμα τωρα σε καταλαβουνε να αρνηθεις να το βγαλεις και να πεις να σε χτυπησουν στη μηχανη ολοκληρο μαζι με αυτο Ασχετο: Δεν εχει και τιποτα της προκοπης το νεο φυλλαδιο ε;
iordanis77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Eχουν φερει μια κατσαρολα για ζυκαρικα, με τρυπες στο καπακι, δηλ. για αμεσο σουρωμα. Στα 18€. Μηπως τη πηρε κανεις? Δυστυχώς η τιμή αυξήθηκε και στο νερό. Πέρυσι την εξάδα την έβρισκα στο 1 € (και όχι λόγω προσφοράς) κάποια στιγμή το φθινόπωρο πήγε 1,09 και αυτήν την στιγμή είναι στο 1,19. Τι νερο, επιτραπεζιο? Σημερα οιυ οηγα βρηκα μονο ενα!!!! Που τα πήγαμε!!!!??? ελεοςΕγω δεν παιρνω με τηνγλυκοζη!!! Παίρνω αυτο που εχει μονο ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ ...Αυτο να παίρνεις !!! Χωρις γλυκόζη...τα μαλακα δηλαδη ειναι τέλεια Τα μικρα λες ή τα μεγαλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις