Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρωω εξω, εχω κανει τους πιτογυραδες πλουσιους :rolleyes:

...για δοκίαμασε να drop τη μία τα τζατζίκια, την άλλη τα κρεμμύδια, την παράλλη σαλτσομουστάρδες, να βρούμε τί φταίει...

Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεσκιστεί στα ορθογραφικά λέμε. Κάτι τρέχει...

Ξερω ανθρωπο που μενει Πανοραμα (σαν εκαλη αθηνας ενα πραμα) κ ψωνιζει τα παντα απο τα λιντλ.

Αλλα το ιδιωτικο σχολειο του παιδιου με τα διδακτρα παραμενει κ η αμαξαρα BMW επεισης...

ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ...

Προσωπικα το μονο που ψωνιζω ειναι χαρτια.Χαρτια υγειας, χαρτομαντηλα, χαρτι κουζινας, τα οποια κ σα ποιοτιτα κ σα τιμη ειναι πολυ καλα...

...βρε ΕΛΛΗΝΑΡΟΥ, το ιδιωτικό, το Πανόραμα κι η Μπέμπα (που υποδηλώνουν λεφτά), ΜΗΠΩΣ σημαίνουν ότι ο περί ου ο λόγος άνθρωπας απλά ΔΕΝ είναι ψώνιο (σαν μερικούς-μερικούς και μερικές-μερικές), κι αγοράζει από εκεί που και μια χαρά είναι , και τεσπά γουστάρει κι όλας; ...Και όχι "μόνο χαρτικά". Αφού τα φράγκα τα έχει...

Τεσπα, απίστευτο ποστ.

το λιντλ περισσοτερο για παζαρι μου κανει παρα για σουπερ μαρκετ. και δεν εχει μεγαλη ποικιλια.τα απορρυπαντικα ειναι απλα μαπα.ο αδερφος μου ειχε βγαλει αλλεργια απο αυτα των ρουχων. τωρα τα χαρτικα ισως ειναι καλα. τα τροφιμα τα βρισκω μετρια.κατι ρουχα και παπουτσια που πουλανε σε καλαθια ε ενταξει. λαικη αγορα.

...τα "καλάθια", είναι γιατί το στήσιμο της επιχείρησης είναι βασισμένο στον μέχρι αηδίας μινιμαλισμό (/τσιγκουνισμό). Τουτέστιν βγάζουν κι απ' τη μύγα ξύγκι, έχοντας ξωπετάξει το βιτρινο-μάρκετινγκ - και αυτό (λειτουργικό κόστος) είναι θεωρητικά ένας απ' τους παράγοντες που έχουν να κάνουν με την τελική δυνατότητα να πουλάν τόσο χαμηλά (άλλοι είναι πχ οι συμφωνίες με παραγωγούς για διάθεση μη τυποποιημένων προϊόντων, η γενική παγκόσμια ευρωστία του ομίλου που μπορεί να υποστηρίξει χαμηλές τιμές, κτλ). Τώρα αν το μπλουζάκι για να το πάρεις το θες ντε και καλά κρεμασμένο με κρεμάστρα σε ειδική προθήκη, ε πλήρωνέ το τα διπλά. Το δε πρόβλημα είναι ο αδερφός σου (οι αλλεργικές ευαισθησίες του έστω), κι όχι τα ελεγμένα προϊόντα του Λίντλε, του Καρφουρφούρ, του Ντία, του Μία και όλων των υπόλοιπων φτηνομάγαζων.

....what's wrong with "λαϊκές αγορές" btw; Γαμώ τις ποιότητες έχουν τα τελευταία χρόνια, για τα λεφτά που δίνει κανείς. Αυτό και οι καλές τιμές δεν είναι το ζητούμενο; Ή μας πειράζει που η πωλήτρια είναι από μελαμψή έως γαρύφαλλο στ' αυτί; (...εν τω μεταξύ, μαύρες δεν είναι απ' την απλυσιά, θέμα υπερέκκρισης μελανίνης είναι, λόγω γονιδιώματος. Το λέω μπας και σιχαίνεσαι)

Δημοσ.

...για δοκίαμασε να drop τη μία τα τζατζίκια, την άλλη τα κρεμμύδια, την παράλλη σαλτσομουστάρδες, να βρούμε τί φταίει...

...βρε ΕΛΛΗΝΑΡΟΥ, το ιδιωτικό, το Πανόραμα κι η Μπέμπα (που υποδηλώνουν λεφτά), ΜΗΠΩΣ σημαίνουν ότι ο περί ου ο λόγος άνθρωπας απλά ΔΕΝ είναι ψώνιο (σαν μερικούς-μερικούς και μερικές-μερικές), κι αγοράζει από εκεί που και μια χαρά είναι , και τεσπά γουστάρει κι όλας; ...Και όχι "μόνο χαρτικά". Αφού τα φράγκα τα έχει...

Τεσπα, απίστευτο ποστ.

...τα "καλάθια", είναι γιατί το στήσιμο της επιχείρησης είναι βασισμένο στον μέχρι αηδίας μινιμαλισμό (/τσιγκουνισμό). Τουτέστιν βγάζουν κι απ' τη μύγα ξύγκι, έχοντας ξωπετάξει το βιτρινο-μάρκετινγκ - και αυτό (λειτουργικό κόστος) είναι θεωρητικά ένας απ' τους παράγοντες που έχουν να κάνουν με την τελική δυνατότητα να πουλάν τόσο χαμηλά (άλλοι είναι πχ οι συμφωνίες με παραγωγούς για διάθεση μη τυποποιημένων προϊόντων, η γενική παγκόσμια ευρωστία του ομίλου που μπορεί να υποστηρίξει χαμηλές τιμές, κτλ). Τώρα αν το μπλουζάκι για να το πάρεις το θες ντε και καλά κρεμασμένο με κρεμάστρα σε ειδική προθήκη, ε πλήρωνέ το τα διπλά. Το δε πρόβλημα είναι ο αδερφός σου (οι αλλεργικές ευαισθησίες του έστω), κι όχι τα ελεγμένα προϊόντα του Λίντλε, του Καρφουρφούρ, του Ντία, του Μία και όλων των υπόλοιπων φτηνομάγαζων.

....what's wrong with "λαϊκές αγορές" btw; Γαμώ τις ποιότητες έχουν τα τελευταία χρόνια, για τα λεφτά που δίνει κανείς. Αυτό και οι καλές τιμές δεν είναι το ζητούμενο; Ή μας πειράζει που η πωλήτρια είναι από μελαμψή έως γαρύφαλλο στ' αυτί; (...εν τω μεταξύ, μαύρες δεν είναι απ' την απλυσιά, θέμα υπερέκκρισης μελανίνης είναι, λόγω γονιδιώματος. Το λέω μπας και σιχαίνεσαι)

συμφωνω σε ολα αλλα και στην υπογραφη σου!

Δημοσ.

για την ποιοτητα των απορρυπαντικων που δεν καθαριζουν κιολας ξερω κατι παραπανω μιας και βαζω πλυντηρια και βλεπω. και γιατι με κανενα αλλο απορρυπαντικο δεν εβγαλε αλλεργια?

επισης δεν ειπα πουθενα οτι με πειραζουν οι λαικες,ασχετα αν δε ψωνιζω απο εκει μιας και βρισκω κακογουστα τα ρουχα και τα παπουτσια(δε μιλαω για την ποιοτητα μιας κι εγω απο τα φτηνομαγαζα bershka και zara ψωνιζω).

παντως για τους κατοικους του πανοραματος που ψωνιζουν απο τα φτηνα σουπερ μαρκετ, λογικο το βρισκω. αν εχει να συντηρει βιλα με πισινα, bmw και να εχει να πληρωνει το ιδιωτικο των παιδιων θα πρεπει να κανει και καπου οικονομια.

Δημοσ.

...τόσος άλλος κόσμος που ψωνίζει το συγκεκριμένο απορρυπαντικό, γιατί δεν είχε αλλεργική αντίδραση σε αυτό; Κι αν είχε, γιατί συνεχίζει να το παίρνει; Και τί γίνεται και δεν βλέπουμε άτομα με δερματοπάθειες στα φτηνομάγαζα ή βλέπουμε (για όσους είναι στην επαρχία ή έστω σε "γειτονιά") να έρχονται και να ξανάρχονται φάτσες που έχουμε ξαναδεί - άρα δεν πεθάνανε (που θα φρόντιζαν τα ΜΜΕ να το μαθαίναμε κι όλας);

Λοιπόν ο αδερφός ΜΠΟΡΕΙ όντως να έχει ευαισθησία σε κάτι συγκεκριμένο. Όπως μπορεί και ο οποιοσδήποτε ΑΛΛΟΣ να έχει ευαισθησία σε κάτι που μπορεί να το βρει πχ σε Μασούτη, Βασιλόπουλο κτλ, και να λέγεται Σκιπ, Αριέλ, Τάιντ κτλ.

Τα "φτηνο-μάρκετ", μπορεί να έχουν αρκετή ποσότητα από "Β' κατηγορίας" προϊόντα, αλλά επικίνδυνα δεν έχουν. Όχι τουλάχιστον ούτε στο βαθμό που φοβάται ο κόσμος, ούτε σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ό,τι έχουν και τα υπόλοιπα μαγαζιά.

* ...λες το φύλο μου ή το άβατάρ μου να είναι απαγορευτικά αναφορικά με το να έχω μυηθεί στην τελετουργία χρήσης πλυντηρίου; Και δε μιλάω για "έβαλα ένα πλυντήριο μια φορά και νόμισα πως κάτι έκανα"...Τεσπα, μια χαρά καθαρίζουν κι όλας (μα τί έκπληξη!) (...η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι γυναίκες έχετε πολύ ανεβασμένα τα στάνταρντ, αναφορικά με το "τί κάνει δουλειά - και τί όχι". Μ' άλλα λόγια, μόνο "το καλύτερο" είναι καλό για 'σας - έστω κι αν μιλάμε για λεπτομέρειες. Μόνο που αυτό το "καλύτερο", συνήθως κοστίζει ασ' τα να πάνε....Και το σταματάω εδώ, γιατί σκέφτομαι κάτι δικά μου και....%!$!!&^@#*# )

Δημοσ.

Ξερω ανθρωπο που μενει Πανοραμα (σαν εκαλη αθηνας ενα πραμα) κ ψωνιζει τα παντα απο τα λιντλ.

Αλλα το ιδιωτικο σχολειο του παιδιου με τα διδακτρα παραμενει κ η αμαξαρα BMW επεισης...

ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ...

Στο tro-ma-ktiko βρίσκομαι; :blink: :blink:

* ...λες το φύλο μου ή το άβατάρ μου να είναι απαγορευτικά αναφορικά με το να έχω μυηθεί στην τελετουργία χρήσης πλυντηρίου; Και δε μιλάω για "έβαλα ένα πλυντήριο μια φορά και νόμισα πως κάτι έκανα"...Τεσπα, μια χαρά καθαρίζουν κι όλας (μα τί έκπληξη!) (...η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι γυναίκες έχετε πολύ ανεβασμένα τα στάνταρντ, αναφορικά με το "τί κάνει δουλειά - και τί όχι". Μ' άλλα λόγια, μόνο "το καλύτερο" είναι καλό για 'σας - έστω κι αν μιλάμε για λεπτομέρειες. Μόνο που αυτό το "καλύτερο", συνήθως κοστίζει ασ' τα να πάνε....Και το σταματάω εδώ, γιατί σκέφτομαι κάτι δικά μου και....%!$!!&^@#*# )

εδώ μια μέρα οδηγούσα άλλο αυτοκίνητο και η άλλη δεν το κατάλαβε. Το απορρυπαντικό όμως το καταλαβαίνουν αν καθαρίζει στο 99 ή στο 100%

in other words

How_to_Wash_-_Give_it_to_Your_Wife_-_It_is_Her_Job.jpg

Δημοσ.

Eμεις παντως και απο Lidl ψωνιζουμε και απο Carrefour και μια χαρα εχουν απορρυπαντικα και απο ολα. Απλως μας πιανει μια μανια οτι καθετι που ειναι ιδιωτικης ετικετας δεν ειναι καλο , ενω δεν συμβαινει κατι τετοιο. Και μια χαρα πλενουν και καθαριζουν.

Δημοσ.

εδώ μια μέρα οδηγούσα άλλο αυτοκίνητο και η άλλη δεν το κατάλαβε. Το απορρυπαντικό όμως το καταλαβαίνουν αν καθαρίζει στο 99 ή στο 100%

in other words

How_to_Wash_-_Give_it_to_Your_Wife_-_It_is_Her_Job.jpg

...έτσι, πες τα ρε πόστη μου, πες τα ! :mrgreen:

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η μούρη με το πού ψωνίζει ο καθένας για το σπίτι του; Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει, να αγοράσει lada επειδή ψωνίζει από το lidl; :rolleyes:

Ο κλασικος ελληνας εχει μουρη για να αγοραζει πανακριβο αυτοκινητο, σπιτι κ.α και εχει λεφτα για να τα συντηρει αλλα τα τροφιμα(κ αυτα που τρωει) παει κ τα περνει απο το τελευταιο(τριτοκοσμικο) σουπερμαρκετ που υπαρχει...

Σορυ για το οφ τοπικ αλλα δε συμφωνω καθολου με αυτη τη λογικη.

Τεσπα, απίστευτο ποστ

Ιδια παντηση με απο πανω..

Κ πραγματικα δε μπορω να καταλαβω το "απιστευο ποστ" ^_^

Δημοσ.

Αν το Lidl ήταν τριτοκοσμικό super market, στην Αφρική τα πράγματα θα ήταν μια χαρά.

Δλδ πραγματικα το θεωρεις εσυ το καλυτερο σ/μ;;;Με τις σαλμονελες που εχουν βγαλει κατα καιρους στα τροφιμα...

Δημοσ.

mary1 μην τολμας να αντιμιλας εδω μεσα!οτι λενε οι παλιοι ισχυει!

Αλλιως τρωω μπαν;;; :confused: :confused:

Αν ειναι ετσι,ΟΚ θα συμμορφωθω :wub:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...