orck Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ναι Θα ειναι σα να φορας την ταμπελα... "Φτηνιαρης" Εαν εισαι 14-18 χρονων αυτο ειναι ενα πραγματικα αβασταχτο προβλημα, οταν μεγαλωσεις λιγο θα καταλαβεις τι σαχλαμαρα ειναι το αγχος "τι θα πει η γειτονια;". Ζησε την ζωη σου οπως εσυ θες και μην σε νοιαζει τι θα πει ο καθενας. Που στο τελος θα δεις οτι κανεις δεν θα πει τιποτα... Δεν καταλαβαινω την λογικη σου φιλε, εχω παρει και εγω κατι λιγα απο ρουχα Lidl, κυριως σορτσακια-μαγιο, καλτσες και ειναι αξιοπρεπεστατα, καποια τζην μου φανηκαν πολυ καγκουρικα και δεν ασχοληθηκα καθολου. Ισως παρω και παντελονι εργασιας την επομενη φορα που θα ξαναφερει εαν φροντισουν να φερουν και μεγεθος που θα χωραει 1,70 ατομο και να μην ειναι υπερβαρο. 1
Alx1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ορισμένα από τα ρούχα που φέρνει το Lidl είναι με μία λέξη καταπληκτικά. Σχεδόν τους κλέβεις όταν τα αγοράζεις στις τιμές που τα πουλάνε σε σύγκριση με το πόσο κοστίζουν χειρότερα ρούχα αλλού... Άλλα από τα ρούχα τους πάλι είναι μέτρια, αλλά πάντως στον μέσο όρο. Χάλια δεν έχω βρει ούτε πάρει τίποτα. 1
swkhj Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγω εχω παρει και χαλια πραμα... Κατι χειμερινα μποτακια οπως ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ ενω και οι μπλουζες που εχει τωρα στα 7€ δεν μπορω να καταλαβω που υπερτερουν απο αυτες που θα βρεις στα καλαθια στην ομονοια με 1.50 η και 2,50 για πχ!.. Αρα δεν εχω θεμα μονο με το που θα φωναζουν λιντλ! αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση που θα φωναζουν και μ@λ@κ@ς!
Alx1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Την διαφορά μάλλον θα την καταλάβεις μετά την πρώτη εβδομάδα που θα τις φορέσεις. Κι εγώ είχα πάρει από πλανόδιο στην ομόνοια 6 ζευγάρια κάλτσες προς 1 € (ολογραφώς: ένα ευρώ). Μετά από ένα μήνα τις είχα πετάξει όλες. Μην πας στο άλλο άκρο άωτο για να συγκρίνεις, είναι μάταιο. 2
swkhj Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 μα και εγω απο τα λιντλ (μποτακια στον ενα μηνα σκιστηκε η σολα σα σαρδες) ...αρα ποια η διαφορα ξαναλεω;
Alx1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ότι θεωρείς πως αν κάτι είναι φθηνότερο, οπωσδήποτε είναι συμφερότερη αγορά. Δεν πάει πάντα έτσι.
mr.Vox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Άσχετο αλλά πολλά από αυτά τα μπλουζάκια και πουκάμισα στην Ομόνοια με 3 ευρώ είναι μεταχειρισμένα. Προσέξτε ότι η συσκευασία αν υπάρχει είναι η ίδια σε όλα, και παρατηρήστε τους γιακάδες που φαίνεται το τσάκισμα και η φθορά. Oπότε καλύτερα Lidl
Miracle Worker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Άσχετο αλλά πολλά από αυτά τα μπλουζάκια και πουκάμισα στην Ομόνοια με 3 ευρώ είναι μεταχειρισμένα. Προσέξτε ότι η συσκευασία αν υπάρχει είναι η ίδια σε όλα, και παρατηρήστε τους γιακάδες που φαίνεται το τσάκισμα και η φθορά. Oπότε καλύτερα Lidl Στην Ιαπωνία ξέρεις πόσο πάνε τα μεταχειρισμένα εσώρουχα; Μην είμεθα και αχάριστοι. Τα μποξεράκια τα livergy πάντως μου έχουν βγει αρκετά καλά. Βέβαια σαν τα sprinter δεν έχει. Α ρε Σάκη τι μας έκανες.
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Οι μπύρες ΕΡΜΗΣ με 75 λεπτά τα 500 ml είναι μια χαρά! 1
swkhj Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εντωμεταξυ ο Βασιλοπουλος ειχε τα σκετα σε χρωμα μπλουζακια εδω και κατι μηνες στα 2,50€ Το λιντλ αυτα τα σκετα τα δινει στα 7 Ακομα τωρα το ΑΒ εχει κατι πολο στα 4,99 ενω το λιντλ τα πολο τα εχει στα 7 και αυτα!
DYEL Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Οι μπύρες ΕΡΜΗΣ με 75 λεπτά τα 500 ml είναι μια χαρά! Ή Argus μαρεσε περισσότερο, ή 75 η 79 λεπτα έχει αν δεν κάνω λάθος.
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ή Argus μαρεσε περισσότερο, ή 75 η 79 λεπτα έχει αν δεν κάνω λάθος. 79 πρέπει να κάνει αλλά η ΕΡΜΗΣ είναι φτηνότερη, ελληνική και έχει και περισσότερο αλκοόλ
Miracle Worker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Η Ερμής δεν έχει 59 λεπτά κανονικά; Για τα lidl 75 λεπτά είναι αρκετά ακριβά. Πριν δύο εβδομάδες είχε την Perlenbacher 49 λεπτά, η οποία είναι πολύ καλή μπύρα. Μπλουζάκια με 7 ευρώ δε λένε. Το Zara τώρα με τις εκπτώσεις τα απλά τα έχει 5.95 και με 7.95 παίρνεις και με σχέδιο.
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Η Ερμής δεν έχει 59 λεπτά κανονικά; Για τα lidl 75 λεπτά είναι αρκετά ακριβά. Πριν δύο εβδομάδες είχε την Perlenbacher 49 λεπτά, η οποία είναι πολύ καλή μπύρα. Μπλουζάκια με 7 ευρώ δε λένε. Το Zara τώρα με τις εκπτώσεις τα απλά τα έχει 5.95 και με 7.95 παίρνεις και με σχέδιο. Το μεγάλο κουτάκι το 500άρι; Τώρα στα 49 πρέπει να έχει την finkbrau, τα 330ml.
Προτεινόμενες αναρτήσεις