Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντού τα λιντλ (και τα άλντι) χρησιμοποιούν τους τοπικούς παραγωγούς για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, για αυτό και οι μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις χώρες όχι μόνο στην γκάμα αλλά και στην ποιότητα.

• Like 1
Δημοσ.

θέρμη παράκληση όποιος πάει αύριο στα lidl μπορεί να δεί την dirt devil σκούπα και να μου πεί ποιο μοντέλο είναι?

λογικά είναι κάποια centec αλλά με ενδιαφέρει να μάθω αν είναι η M2830 ή M2831.

ευχαριστώ!

Η σκουπα ειναι η M2830-0 και ειναι centec οπως εγραψες.

• Like 3
Δημοσ.

Παντού τα λιντλ (και τα άλντι) χρησιμοποιούν τους τοπικούς παραγωγούς για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, για αυτό και οι μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις χώρες όχι μόνο στην γκάμα αλλά και στην ποιότητα.

Παρα πολλα ειναι και τα προιοντα ιδιωτικης ετικετας με αλλοδαπους παραγωγους, συνηθως απο Γερμανια.

σαν το παστέλι του Lidl δεν έχει πάντως... :P

Αν εννοεις αυτο με μελι της Μελανθη καλο, αλλα το εχουν παει στα 0.65€.

Για ενα μικρο διαστημα φερανε και κατι μικρα με φυστικια, κολοκυθοσπορο κλπ που ηταν μουρλια αλλα δεν τα ξαναφερανε, υπαρχουν μονο με το σιροπι γλυκοζης, δηλ. σκληρα για να σπασεις τη μασελα σου...

Δημοσ.

Η σκουπα ειναι η M2830-0 και ειναι centec οπως εγραψες.

ευχαριστώ πολύ!!

δυστυχώς δεν αξίζει η αγορά της καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μεγάλη επανεκπομπή σκόνης! http://www.dirtdevil.de/centec-bagless-vacuum-cleaner-m2830?___store=dirtdevil_de_english

η M2831 που είναι ουσιαστικά η centec 2 κοστίζει το ίδιο με την centec και είναι άψογη!

http://www.dirtdevil.de/centec-2-bagless-vacuum-cleaner-m2831

Η διαφορά των 2 είναι επανεκπομπή σκόνης G η centec, A η centec 2 και απόδοση σε δάπεδο Β / A αντίστοιχα.

ελπίζω να βοήθησα τους ενδιαφερόμενους.

• Like 4
Δημοσ.

Εχεις δικιο, το αυτοκολλητο αποδοσης δινει επανεκπομπη G. Αυτο ειναι το χειροτερο δυνατο.

Δημοσ.

Εχεις δικιο, το αυτοκολλητο αποδοσης δινει επανεκπομπη G. Αυτο ειναι το χειροτερο δυνατο.

Η χαρά των αλεργικών :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

ξέρει κανείς αν αξίζουν τα ηλιακά φωτιστικά που βλέπω στο σαιτ τους?

επισης

έπαιρνα και εγώ τόνο τους ! αλλά  μια φορά ο καπνιστός με πείραξε πολύ άσχημα και απο τότε τον έκοψα εντελώς.

+1  

καλή τιμή και εξαιρετική γεύση.  Με τον καπνιστό έχει τρελαθεί και η μικρή (<12χρ)

Τα ίδια καλά λόγια και για τους καπνιστούς σολομούς.

η σαλατα μου θυμιζει  την αντιστοιχη  rio mare που ειναι λιγο πικαντικη με λιγα παραπανω φασολια..

επισης με συγχωρείς αλλα τωρα τελευταια  η Geisha πολυ καλυτερη απο Rio Mare

το ηλιελαιο το πεταω και εγω. :-)

για τους Αμερικάνους τα καπνιστά κρέατα είναι Θρησκεία...ειδικά στον νότο

γι αυτο και οι πολλές προειδοποιήσεις για την υπερβολική κατανάλωση...

Ποιος απ ολους, δεν εχει μονο εναν.

Εγω συνηθως παιρνω μια τονοσαλατα που εχει με καλαμποκι και αλλα ζαρζαβατικα. Δυο τεμαχια στα 3€ ειναι πολυ καλη τιμη.

Η θεωρητικα καλυτερη τονοκονσερβα, ο Rio Mare, εχει μονο... 6,33€ η δυαδα.

Γιατι να παρεις τονο σε ηλιελαιο? Παρε σε νερο και προσθεσε του εσυ το λαδι(ελαιολαδο, φυσικα).

Κι εμενα μου αρεσαν παλια το καπνιστα, μεχρι που εμαθα πόσο βλαπτικα ειναι οποτε τα εκοψα :)

Επεξ/σία από booka
Δημοσ.

Κάποιος εδώ πριν λίγες μέρες νομίζω είχε αναφέρει τη μεμβράνη και ότι δεν είναι καλή...επιβεβαιώνω κι εγώ, αν και δυστυχώς θυμήθηκα το μήνυμα αφού την είχα πάρει :)

Δημοσ.

Βγηκε το φυλλαδιο της επομενης βδομαδας στο app. Ξεχωρισα την σπαθοσεγα, τον αναδευτηρα χρωματων και τις καστανιες. Εχω απο περυσι την καστανια 1/2" και τη δουλευω επαγγελματικα χωρις να παθει τπτ ως σημερα. Θα φερουν και 1/4 & 3/8 που μου ελειπαν.

Επισης εχει μπολικα ρουχα για ολους.

• Like 3
Δημοσ.

Πριν κανά μήνα είχε φέρει εξαιρετικά καλοκαιρινά ρούχα, λινοβάμβακα...υπερβολικά καλά....όχι φτήνιες, όχι "τίμια"...πολύ καλά ρούχα...

Κι εγώ "σνόμπαρα" τα ρούχα από σουπερμαρκετ, αλλά και σε γνωστά καταστήματα ανάλογα του κιλού πουλάνε (πλέον), αλλά σε πολλαπλάσιες τιμές....κι αναθεώρησα...

Δεν είναι πάντα καλά, οπωσδήποτε...εγώ 2/3 φορές που έχω ψωνίσει τα έχω γυρίσει...είτε λόγω ποιότητας είτε λόγω περίεργων επιλογών μεγέθους/κοψίματος που δεν ταίριαζαν στη γραμμή μου.

Αλλά βαμβακερά μπλουζάκια πόλο που πήρα ήταν πολύ καλά και τα λινοβάμβακα (πουκάμισα, σορτσάκια, παντελόνια) του Μαΐου (θαρρώ) ήταν εξαιρετικά.

Και κάτι κάμβινα παππούτσια ήταν πολύ καλά, αλλά δυστυχώς φέρνει μόνο μέχρι 45 νούμερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...