Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κοιταξτε ολα τα κατεψυγμενα πιτοειδη οπως πιτσες σφολιάτες με ζαμπον, τυροπιτες. Δεν τις βγαζουμε απο την συσκευασια και κατευθειαν ψήνουμε. Ετσι η ζυμη δεν ξεκουραζεται. Πρεπει αν πχ θελουμε να φαμε το βραδυ πιτσα,να την αφησουμε στην συντηρηση το μεσιμερι. Μια με δυο ωρες μετα να την βαλουμε εξω,βαζουμε οτι θελουμε απο πανω και την ξαναφηνουμε εξω να φουσκώσει.ετσ θελει το πολυ 15/20 λεπτα ψήσιμο. Οταν την βγαζουμε κατευθειαν απο την καταψυξη και μπαινει στο φουρνο, η ζύμη κυριως παθαινει σοκ και η μαγια δεν κανει την δουλεια που θα επρεπε. Δοκιμαστε το. Οι χρονοι ψησίματος και ξεκουρασης ποικιλουν 1
orck Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Νομιζω οτι εχεις δικιο σε αυτο που λες, ειχα παρει οταν πρωτοβγηκαν οι πιτσες pillsbury (οχι σκετη ζυμη, πιτσα ολοκληρη) και μου εβγαιναν πολυ επιπεδες, ενω στην φωτογραφια εδειχναν πολυ πιο φουσκωτες. Ισως επειδη τις εβγαζα απο την καταψυξη και κατευθειαν στον φουρνο.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δουλευω σε μια τετοια εταιρια και παιζει πολυ σημαντικο ρολο η αποψυξη του προιοντος, το ψησιμο, ακομα και το ταψι να χει επιπεδο πατο μην εχει κάνει κοιλια, παντα για τις πιτσες, γιατι δεν θα ψηνεται ο πατος. Η λαδοκολλα πρεπει να ειναι καλης ποιοτητας, αλλιως παλι εχεις πιθανοτητες να μην ψηθει καλα. Δεν ειναι μονο το προιον να ειναι καλης ποιοτητας. Θελει καλη προετοιμασία και σωστο ψησιμο, αναλογα το φουρνο Σκεψου οτι κρες κατεψυγμένο πρεπει πρωτα να το αποψυξεις για να το μαγειρεψεις, το ιδιο ειναι
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κοιταξτε ολα τα κατεψυγμενα πιτοειδη οπως πιτσες σφολιάτες με ζαμπον, τυροπιτες. Δεν τις βγαζουμε απο την συσκευασια και κατευθειαν ψήνουμε. Ετσι η ζυμη δεν ξεκουραζεται. Πρεπει αν πχ θελουμε να φαμε το βραδυ πιτσα,να την αφησουμε στην συντηρηση το μεσιμερι. Μια με δυο ωρες μετα να την βαλουμε εξω,βαζουμε οτι θελουμε απο πανω και την ξαναφηνουμε εξω να φουσκώσει.ετσ θελει το πολυ 15/20 λεπτα ψήσιμο. Οταν την βγαζουμε κατευθειαν απο την καταψυξη και μπαινει στο φουρνο, η ζύμη κυριως παθαινει σοκ και η μαγια δεν κανει την δουλεια που θα επρεπε. Δοκιμαστε το. Οι χρονοι ψησίματος και ξεκουρασης ποικιλουν Δεν θα έπρεπε να το γράφει στη συσκευασία όμως; Πολλές δεν γράφουν τίποτα για απόψυξη, απλά λένε ψήστε για τόση ώρα στους τόσους βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κανονικα πρεπει να το λεει. Οπως τα κατεψυγμενα κρουασαν βουτηρου. Αν τα παρεις οπως ειναι και τα βαλεις στο φουρνο δεν θα φουσκωσουν οπως πρεπει, θα ψηθουν απεξω, απο μεσα δεν ειμαι και σιγουρος, αν ομως τα βγαλεις απο την καταψυξη, τα αφησεις για τρεις ωρες εξω τωρα το καλοκαιρι και φουσκωσουν, στο ψησιμο θα γινουν διπλασια. Θα ναι σαν να τα εφτιαξες εκεινη την ωρα. 1
swkhj Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 την έχω τρία χρόνια την σκούπα και είναι μια χαρά. Ρουφάει καλά και δε θέλει σακούλες που είναι μακροπρόθεσμο όφελος σε σχέση με τις κλασσικές. Καπου διαβασα ...α! να εδω πως δεν βρισκεις ανταλλακτικα και πως με τον καιρο χανει αρκετα σε αποδοση Αυτο το "ανταλλακτικό κεντρικό φίλτρο περσίδων" που λεει πως εχει μεσα για να ειναι ανταλλακτικο σε καποια φαση θα θελει αλλαγη... ετσι; - Καθε ποτε στο περιπου το αλλαζεις και αμα το βρισκεις ευκολα σε κανα μαγαζι απο Ελλαδα πες μας αμα ξερεις... @Alx1 Ναι εχει (την ειχα εως τωρα μονο για βαση να βαζω ταψακι επανω) Τελικα εγινε οκ με το ρομποτακι μονο που πηγε να μου πεσει η μιση μεσα στο μπολ και μου αρπαξε καπως στα 8 λεπτα στους 250 βαθμους που την ειχα - (Να βρω κανα μεγαλυτερο και κοντο σχαρακι και να το βαζω 180~200 βαθμους θα ειναι καλυτερα νομιζω)... Το καλο του παντως ειναι πως εκτος απο νοστιμη την φτιαχνει και αμεσως
swkhj Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ...αυτο εδω: https://www.google.gr/search?q=%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9&rlz=1C1SAVU_enGR568GR568&oq=%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8
haris013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 θέρμη παράκληση όποιος πάει αύριο στα lidl μπορεί να δεί την dirt devil σκούπα και να μου πεί ποιο μοντέλο είναι? λογικά είναι κάποια centec αλλά με ενδιαφέρει να μάθω αν είναι η M2830 ή M2831. ευχαριστώ!
notist Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Σήμερα διαπίστωσα ότι μου λείπει ο ένας αναδευτήρας του αρτοπαρασκευαστή που είχα πάρει από το lidl. Προφανώς πετάχτηκε μαζί με υπόλοιπο ξεραμένου ψωμιού και δεν το πήρα χαμπάρι. Ξέρετε όταν ψήνεται το ψωμί και το βγάζεις από το σκαφάκι οι αναδευτήρες είναι μέσα στο ψωμί στον πάτο. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν σετ ανταλλακτικών? Κάτι μου είχαν πει παλιά για ένα service των συσκευών τους στη νέα Ιωνία αλλά δεν θυμάμαι όνομα.
orck Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 θέρμη παράκληση όποιος πάει αύριο στα lidl μπορεί να δεί την dirt devil σκούπα και να μου πεί ποιο μοντέλο είναι? λογικά είναι κάποια centec αλλά με ενδιαφέρει να μάθω αν είναι η M2830 ή M2831. ευχαριστώ! Επειδη θα παω εγω τωρα σε λιγο, εχεις βρει κατι αξιο αναφορας; Τι μας νοιαζει το ακριβες μοντελο;
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εχει τι λιντ μυζήθρα ή μανουρι; γιατι δεν εχω βρει. Γιατι τοση μεγαλη διαφορά στα προιοντα, φυλλαδια του λιντλ της ελλαδας με τις γερμανιας;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εχει τι λιντ μυζήθρα ή μανουρι; γιατι δεν εχω βρει. Γιατι τοση μεγαλη διαφορά στα προιοντα, φυλλαδια του λιντλ της ελλαδας με τις γερμανιας; Γιατί στην Ελλάδα ακολουθούν άλλη πολιτική με συνεργασία με Ελληνικές εταιρείες και προϊόντα, ώστε να αντιμετωπίσουν τη "γκρίνια" και την "εχθρικότητα" που έχουν κάποιοι σε οτιδήποτε ...Γερμανικό! 3
diplo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καπου διαβασα ...α! να εδω πως δεν βρισκεις ανταλλακτικα και πως με τον καιρο χανει αρκετα σε αποδοση Αυτο το "ανταλλακτικό κεντρικό φίλτρο περσίδων" που λεει πως εχει μεσα για να ειναι ανταλλακτικο σε καποια φαση θα θελει αλλαγη... ετσι; - Καθε ποτε στο περιπου το αλλαζεις και αμα το βρισκεις ευκολα σε κανα μαγαζι απο Ελλαδα πες μας αμα ξερεις... ανταλακτικά βρίσκεις στο σερβις του λιντλ, κάνε ενα τηλέφωνο και θα βρεις άκρη εύκολα. 1
bedazzled Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Γιατί στην Ελλάδα ακολουθούν άλλη πολιτική με συνεργασία με Ελληνικές εταιρείες και προϊόντα, ώστε να αντιμετωπίσουν τη "γκρίνια" και την "εχθρικότητα" που έχουν κάποιοι σε οτιδήποτε ...Γερμανικό! Δεν νομίζω ότι πάει έτσι, 50/50 είναι μοιρασμένα. π.χ. λαχανικά/φρούτα κυρίως από Ελλάδα, κρεατικά κυρίως από Γαλλία/Γερμανία. Ό,τι παράγει η κάθε χώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις