Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

- Μικροκυματων και μετα στο τηγανι να ψηθει και η ζυμη

- Αν δεν εχεις/θελεις ουτε μικροκυματων, αφου ξεπαγωσει απο μονη της, βαλτη στο τηγανι με λιγο λαδι η βουτυρο σε χαμηλη "φωτια" και σκεπασε το με κανα καπακι ...(Λογικα θα λιωσουν και τα τυρια απο πανω - το εχω κανει;ρ)

- Προσεχεις σε τακτα διαστηματα μη σου αρπαξει!

επίσης σε ρομποτάκι φτιάχνεται υπέροχα, σύντομα και ελεγχόμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να δημιουργησεις καβγα, και κυριως, γιατι παριστανεις τον εξυπνο αφου εμφανως δεν εισαι?

Αυτη τη στιγμη τρωω μια κονσερβα nixe σαρδελλες, με συνοδεια τοματας, κρεμυδιου και καροτου.

Αρκετα μεγαλυτερες απο τις ελληνικες. Αυτο βεβαια βοηθαει στον ευκολο καθαρισμο απ το κοκκαλακι.

Οσο για γευση, ε τρωγεται.

Σε τέτοια μικρά ψάρια δεν βγάζω τα αγκάθια...:)

• Like 1
Δημοσ.

Το μπέικον είναι πολύ καλό και vfm όταν είναι προσφορά, αλλά όπως και τα υπόλοιπα κρεατικά/ αλλαντικά με προβληματίζει ο σύντομος χρόνος λήξης. 4 μέρες μετά το άνοιγμα για το μπέικον, 1 μέρα για τα φρέσκα κρέατα (βασικά λέει ότι από τη στιγμή που θα βγει από το ψυγείο τους πρέπει να καταναλωθεί άμεσα). Είναι υπερβολικοί για να είναι καλυμμένοι ή κάτι παίζει;

Δημοσ.

Τις ψητές πάντα με το κόκκαλο. Στις κονσερβοποιημένες είναι λίγο σκληρό και χαλάει λίγο τη γεύση, αλλά και εγώ συνήθως με το κόκκαλο τις τρώω, εκτός και αν έχει διαλυθεί κανένα κομματάκι και βγαίνει εύκολα.

Δημοσ.

επίσης σε ρομποτάκι φτιάχνεται υπέροχα, σύντομα και ελεγχόμενα.

Εχω ρομποτακι ...αλλα πως θα ψηθει με αυτο σωστα και η ζυμη;

Ασχετο:

Ζηλεψα που ειπε για πιτσα (εστω ετοιμη) και πηγα και αγορασα (στο Βασιλοπουλο καποια με το ΑΒ μπραντ του) Ηταν μια σπεσιαλ συν μια μαργαριτα στην ιδια συσκευασια

Η μαργαριτα ειχε τυρι και υλικο και πανω και κατω τοσο που δεν ηξερα που ειναι το πανω και που το κατω τελικα

...Θα τους επεσε το υλικο και θα πασαλειφτηκε παντου προτου την βαλουν στην ψυξη - Μια χαρα! :ρ

Δημοσ.

Εχω ρομποτακι ...αλλα πως θα ψηθει με αυτο σωστα και η ζυμη;

εγώ βάζω μέσα ένα στρογγυλο σχαράκι και ακουμπάω πάνω την πίτσα. Μια χαρά ψήνονται και η ζύμη και τα υλικά.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ βάζω μέσα ένα στρογγυλο σχαράκι και ακουμπάω πάνω την πίτσα. Μια χαρά ψήνονται και η ζύμη και τα υλικά.

χμμ δεν το εχω δοκιμασει ετσι ...θα το δω! θενκς

Δημοσ.

χμμ δεν το εχω δοκιμασει ετσι ...θα το δω! θενκς

Εγώ χρησιμοποιώ το σχαράκι που είχε το ρομποτάκι μαζί στη συσκευασία. Αν το δικό σου δεν είχε, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε στρογγυλή βάση κατσαρόλας που είναι ακριβώς σαν σχάρα. Στα 1€ shops ένα ευρώ κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Για τον σολομό είχα ακούσει ότι θεωρείται «βρώμικο» ψάρι και δεν κάνει και τόσο καλό, παρόλο που είναι νόστιμος! Ισχύει; Αυτός που έχουν τα lidl τι λέει;

• Like 1
Δημοσ.

Για τον σολομό είχα ακούσει ότι θεωρείται «βρώμικο» ψάρι και δεν κάνει και τόσο καλό, παρόλο που είναι νόστιμος! Ισχύει; Αυτός που έχουν τα lidl τι λέει;

Βασικά για τον εκτροφής έχουν ακουστεί διάφορα. Άλλοι πάλι λένε ότι τα ψάρια από ιχθυοκαλλιέργειες ελέγχονται συνεχώς και είναι πιο ασφαλή από της θάλασσας (οι οποίες δυστυχώς έχουν καταντήσει χαβούζες).

Γενικά ο κανόνας είναι όσο πιο μικρό το ψάρι, τόσο πιο ασφαλές. Ο τόνος τρώει χιλιάδες μικρά ψαράκια και έτσι μαζεύει υδράργυρο όσο μεγαλώνει. Το ίδιο και ο ξιφίας και άλλα μεγάλα ψάρια.

Είναι σαν τις ακτινογραφίες... έχουν μια χρησιμότητα και μικρό ρίσκο, αρκεί να γίνονται αραιά. Όχι καθημερινή χρήση. Κάποιοι έχουν πάθει δηλητηρίαση από υδράργυρο επειδή έτρωγαν κάθε μέρα sushi (ψάξε για mercury poisoning).

• Like 1
Δημοσ.

O νωπός-καπνιστός είναι πολύ καλός, τουλάχιστον εμένα μου αρέσει. Φυσικά πρόκειται για κλασικό σολωμό υδατοκαλλιέργειας, δεν θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς, όπως σε όλα τα μεγάλα σούπερμάρκετ άλλωστε. Είναι ιδανικός για σάντουιτς, για συνταγές με πένες, ακόμα και τελείως σκέτος καταναλώνεται ΑΝΕΤΑ. Μάλιστα το πρόβλημα είναι ότι αν ξεκινήσεις, υπάρχει κίνδυνος να γονατίσεις ολόκληρη την συσκευασία. Κάποτε έφερνε μια μικρή τετράγωνη συσκευασία των 2 ευρώ, που συνδυασμό με ένα ψωμάκι από τον φούρνο του έκανε ένα άμεσο επιτόπιο σάντουιτς, έξτρα χορταστικό και θερμιδογόνο.

Τον κατεψυγμένο του δεν τον έχω δοκιμάσει και δεν εχω άποψη. Βρίσκω ότι δεν συμφέρει, ίσως επειδή σ' αντίθεση με τον άλλο, δεν τον βάζει συχνά σε προσφορά - αν τον έχει βάλει ποτέ. Με τα ίδια περίπου λεφτά παίρνω και "φρέσκο" από το ψυγείο.

Για την κονσέρβα του όπως είπα, την δοκίμασα και την βρήκα απαίσια.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη η σκουπα αξιζει;
103804_01_f.jpg

Ειχα παει πριν απο αρκετα χρονια σε καταστημα με ηλεκτρικα και η κυρια που ηταν πωλητρια προσπαθουσε να πεισει την γυναικα μου να αγορασει μια κυκλωνικη Dyson με τιμη καπου 500ευρω, εγω εφυγα, πηγα λιγο παρακατω για να γελασω πιο ανετα. Τελικα δεν εβγαινε και δεν την πηραμε, επρεπε να κοψουμε το φαγητο για αρκετες εβδομαδες για να μπορεσουμε να την παρουμε.

Μου εχει μεινει απο τοτε οτι οι κυκλωνικες ειναι καλυτερες, δεν ξερω που ομως.

Υπαρχει καποιος που να την εχει παρει απο την προηγουμενη φορα που την ειχε φερει;

Δημοσ.

την έχω τρία χρόνια την σκούπα και είναι μια χαρά.

Ρουφάει καλά και δε θέλει σακούλες που είναι μακροπρόθεσμο όφελος σε σχέση με τις κλασσικές.

σχετικά με τον σολομό του λιντλ, επίσης είναι πολύ καλός!

οικογενειακώς είμαστε φαν του σολομού και τρώμε τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα.

Σκλαβενίτη και λιντλ είναι πολύ καλοί, ΑΒ είναι επίσης καλός αλλά διαφορετικός από των άλλων δύο. Προτιμώ λιντλ, σκλαβενίτη και τον ψαρά της γειτονιάς φυσικά.

Δημοσ.

Λεπον, χτες πήγα και πήρα πίτσες.είχε 4 των 300γρ στα 2,30. Μαργαρίτες, με δύο χορταίνεις άνετα και έχουν ωραία γεύση Ούτε φέρνουν καούρα στο στομάχι.εξαρτάται και τι άνθρωπος είσαι βέβαια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...