zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Οι πιτσες που εγραψα? Αν και θα παρω αυριο οπως και να εχει για να δοκιμασω... Οι πίτσες λογικά με λίγη ενίσχυση θα είναι καλύτερες...
washcloud Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 έχει κανείς άποψη; ειναι καλος? [....] γνωμες? ...παιδιά, όταν πρόκειται για γεύση, αν δεν πάρετε οι ίδιοι να δοκιμάσετε, δεν γίνεται δουλειά. Μπορεί κάποιος να γουστάρει αλλά εσείς όχι. Ή και το ανάποδο. Τεσπα, Ζίο, τα ελαιόλαδά τους είναι (όπως σχεδόν τα πάντα τους) μια μέση κατάσταση : ούτε από τα σχεδόν νερωμένα είναι - ούτε από τα πανάκριβα τα πιο παρθένα κι από Την Παρθένο. Αλλέως πως, μια χαρά για όσους ψάχνονται για οικονομία και καταναλώνουν, ε, ας πούμε "πολύ". Προσωπικά ούτε καν το πυρηνέλαιό τους δεν με χαλάει πάντως (ενώ η δικιά μου στραβώνει όποτε τύχει και παίρνω - μόνο και με την ιδέα ότι "δεν είναι καλά λάδια αυτά!" - εξ' ου και ενίοτε το μεταγγίζω σε άλλο μπουκάλι, "κανονικού ελαιόλαδου" και ω του θαύματος δεν το παίρνει πρέφα..... ). Ο δε τόνος της Νίξε-Μπήξε-πωστηνλένε, Οβερπάουερ, απλά γαμεί. Ειδικά ο "ιν μπράιμ", που είναι σαφώς ελαφρύτερος από τον λαδωμένο.. Μούρλια λέμε. Αλλά ό,τι και να λέω εγώ (που στο κάτω-κάτω δεν είμαι "καλομαθημένος"), αν δεν δοκιμάσεις... Πάντως, συμβουλή, δοκίμασε...εντός του μαγαζιού (αν δεν κολλάς :ρ). Διότι, ΑΝ βρεις (μιας και είναι από τα στάνταρ προϊόντα τους που όταν παίζει προσφορά, εξαφανίζονται πιτσφιτίλικα), κατά πάσα πιθανότητα θα θελήσεις να κάνεις σοβαρή καβάτζα αν είσαι τονολάτρης, μιας και η τιμή-προσφοράς είναι ΣΚΟ-ΤΩ-ΜΑ για τόνο (εδώ που έχουμε φτάσει βεβαίως). Δοκίμασε το λοιπόν, έστω έξω από το μαγαζί γαμώτο, κι αν γουστάρεις και θες να καβατζωθείς, ξαναμπές καπάκι και πάρε καμμιά 10άρα συσκευασίες ξερωγώ. Εγώ πάντως δεν θα το διακινδύνευα να το καθυστερήσω ούτε καν τόσο (μπορεί να μπει κάποιος μπαγλαμάς όσο εσύ είσαι ταμείο και να τους κάνει εξαφανιζόλ, καθώς πχ πολλοί -αλλοδαποί κυρίως- παίρνουνε για μικρομάγαζα που έχουνε και τους μεταπουλάνε), αν βρω, συνεπώς, πλαστικό πηρουνάκι από το σπίτι, άνοιγμα, και ενημέρωση στο ταμείο ότι "δεν κρατήθηκα και δοκίμασα" ξερωγώ :ρ (ΔΕΝ κάνουν μανούρα στα Λιντλ, για άνοιγμα/ψιλοκατανάλωση προϊόντων), ώστε να μην γεμίσετε ζουμιά. Έχε υπ' όψη να πας όσο πιο νωρίς μπορείς, γιατί σε γενικές δεν είναι προϊόν που έρχεται σε τρελλή ποσότητα (μια-δυο κούτες συνήθως έχει σε όσα έχω βρεθεί) και όπως είπα, συνήθως γίνεται ανάρπαστο (έχω βρίσει άπειρες φορές που δεν έχω προλάβει). Κάπου μεσημέρι προς απόγευμα, έχει τελειώσει συνήθως το πανηγύρι. Τώρα με τους καύσωνες κτλ βέβαια δεν ξέρω τί κίνηση θα έχουν τα συγκεκριμένα που πας, αλλά ούτως ή άλλως οι σαββατοπροσφορές είναι αυτές που τελειώνουν πιο γρήγορα από τις των υπόλοιπων ημερών (μιας και ο περισσότερος κόσμος τότε ψωνίζει λόγω δουλειάς κτλ). Τα ίδια ισχύουν και για τις πίτσες. Κι όπως τόνισε ο Ζίος, οι περισσότερές του θέλουν τα συμπληρωματάκια τους. Μόνο οι μεγάλες "Καρδίς" είναι χορταστικές as it is και δεν χρειάζονται...παρεμβάσεις. (....τις "Ιταλιάμο" δεν τις λες και φτηνές btw...) 3
nickmanak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Το ερωτημα ειναι: πως σε αντεχει η "δικιά σου"!
overpower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 [...] Thx! Θα προσπαθησω να παω αυριο πρωι. Ετσι και αλλιως Συρο ειμαι, δυσκολα να φυγουν ολα μεσα σε μια μερα. Ισως παρω κανα μπεικον για την πιτσα και ριξω και απο πανω λιγο φρεσκο πιπερι να τους δωσω γευση.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ολες τι λεμε τωρα. Μονο την καλοκαιρινη σεζον
vrwmiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω, επειδή ς σήμερα λόγω μπάλας λέω να φάω σαβούρα, άμα πάρω αυτές τις πίτσες από τα λιντ, εκτός φούρνου Πως μπορώ να τις ψήσω;
xpapias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Την Κυριακή μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα; Ναι αλλά ας απαντήσει κάποιος στον Liverpool. Με ενδιαφέρει και εμένα.
swkhj Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω, επειδή ς σήμερα λόγω μπάλας λέω να φάω σαβούρα, άμα πάρω αυτές τις πίτσες από τα λιντ, εκτός φούρνου Πως μπορώ να τις ψήσω; - Μικροκυματων και μετα στο τηγανι να ψηθει και η ζυμη - Αν δεν εχεις/θελεις ουτε μικροκυματων, αφου ξεπαγωσει απο μονη της, βαλτη στο τηγανι με λιγο λαδι η βουτυρο σε χαμηλη "φωτια" και σκεπασε το με κανα καπακι ...(Λογικα θα λιωσουν και τα τυρια απο πανω - το εχω κανει;ρ) - Προσεχεις σε τακτα διαστηματα μη σου αρπαξει! 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ολες τι λεμε τωρα. Μονο την καλοκαιρινη σεζον Μόνο μερικά καταστήματα ανοίγουν και τις Κυριακές, όχι όλα. Στο site τους μπορείς να δεις το ωράριο για κάθε κατάστημα ξεχωριστά, ψάξε για αυτό που σε ενδιαφέρει: http://www.lidl-hellas.gr/el/anazitisi-katastimatos.htm πχ 1 Lidl Perea Απόσταση: 2.1 km Διεύθυνση:20. km Thessalonikis-N.Michanionas 570 19 Perea 2.1km Ωράριο καταστημάτωνΔευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 21:00 Σάββατο: 08:00 - 20:00 Κυριακή: 10:00 - 16:00 (κατά τους μήνες Μάϊο & Οκτώβριο) 10:00 - 18:00 (κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο & Σεπτέμβριο
diplo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Thx! Θα προσπαθησω να παω αυριο πρωι. Ετσι και αλλιως Συρο ειμαι, δυσκολα να φυγουν ολα μεσα σε μια μερα. Ισως παρω κανα μπεικον για την πιτσα και ριξω και απο πανω λιγο φρεσκο πιπερι να τους δωσω γευση. πρόσεξε να την "θωρακίσεις" πρώτα σε υψηλή θερμοκρασία για να έχει "ένταση" το μπέικον και να "ακούσεις" το φρέσκο πιπέρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις