Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι δουλεύει και με ρεύμα.

χμμ η αληθεια ειναι οτι οταν την ειδα,το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν θα παω στο insomnia να δω τι λενε για αυτην χαχαχα

αν μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος θα ήμουν ευγνωμων

θυμαμαι ελεγε 90 λεπτα φωρτιση και 60 λεπτα λειτουργίας αλλα δεν θυμαμαι κατι για ρευμα,εριξα μια πολυ γρηγορη ματια μονο ομως.

Δημοσ.

χμμ η αληθεια ειναι οτι οταν την ειδα,το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν θα παω στο insomnia να δω τι λενε για αυτην χαχαχα

αν μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος θα ήμουν ευγνωμων

θυμαμαι ελεγε 90 λεπτα φωρτιση και 60 λεπτα λειτουργίας αλλα δεν θυμαμαι κατι για ρευμα,εριξα μια πολυ γρηγορη ματια μονο ομως.

Δες εδώ στη σελίδα 28:

http://flyer.lidl-hellas.gr/fa4cd78a-652d-4003-a2f1-49deeee4e8d4/#/28

Λέει δυνατότητα επιλογής μπαταρία ή ρεύμα.

Δημοσ.

η μηχανή κουρέματος προσωπικά δε μου άρεσε.

δε βολεύει καθόλου το ότι έχει όλα τα νούμερα σε ένα χτένι και δεν είναι αρκετά δυνατή.

με ελάχιστα ευρό παραπάνω πάρε μία wahl και κουρεύεις και αρνιά άμα λάχει :)

• Like 2
Δημοσ.

Ο τόνος του είναι οκ;

Ποιος απ ολους, δεν εχει μονο εναν.

Εγω συνηθως παιρνω μια τονοσαλατα που εχει με καλαμποκι και αλλα ζαρζαβατικα. Δυο τεμαχια στα 3€ ειναι πολυ καλη τιμη.

Η θεωρητικα καλυτερη τονοκονσερβα, ο Rio Mare, εχει μονο... 6,33€ η δυαδα.

Ναι, όλοι του οι τόνοι (ηλιέλαιο, άλμη, καπνιστός) είναι εξαιρετικοί και VFM τέζα.

Γιατι να παρεις τονο σε ηλιελαιο? Παρε σε νερο και προσθεσε του εσυ το λαδι(ελαιολαδο, φυσικα).

+1  

καλή τιμή και εξαιρετική γεύση.  Με τον καπνιστό έχει τρελαθεί και η μικρή (<12χρ)

Τα ίδια καλά λόγια και για τους καπνιστούς σολομούς.

Κι εμενα μου αρεσαν παλια το καπνιστα, μεχρι που εμαθα πόσο βλαπτικα ειναι οποτε τα εκοψα:)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω συνηθως παιρνω μια τονοσαλατα που εχει με καλαμποκι και αλλα ζαρζαβατικα. Δυο τεμαχια στα 3€ ειναι πολυ καλη τιμη.

Γιατι να παρεις τονο σε ηλιελαιο? Παρε σε νερο και προσθεσε του εσυ το λαδι(ελαιολαδο, φυσικα).

Κι εμενα μου αρεσαν παλια το καπνιστα, μεχρι που εμαθα πόσο βλαπτικα ειναι οποτε τα εκοψα :)

Ευχαριστώ, οι σκέτοι με ενδιαφέρουν σε νερό. Θα πάρω να δοκιμάσω!

Τα καπνιστά τι έχουν;

Δημοσ.

Το ταχινι γιατι το ακριβυναν;

Ακριβυνε το ... σουσαμι;;;;

Το απλο, το ειχαν 1,80€, και τωρα νομιζω εχει σταθεροποιηθει στο 2,20€.

Μαλλον ακριβυνε γενικως. Σημερα που πηγα στο Καρφουρ το ειχαν 5-6€...

Τα καπνιστά τι έχουν;

Δειγμα αναζητησης: 7 λιχουδιες του s/m που πρεπει να αποφευγουμε (λινκ)

Ειδικοτερα για τα καπνιστα:

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ερευνών για τον Καρκίνο, τα καπνιστά και παστά κρέατα και εκείνα που περιέχουν χημικές προσθήκες και συντηρητικά, είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, οπότε καλύτερα να τα αποφεύγετε. Αυτά τα προϊόντα επίσης, τείνουν να έχουν αυξημένη ποσότητα αλατιού και ελάχιστα θρεπτικά συστατικά όπως πχ. Φυτικές ίνες.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εμενα μου αρεσαν παλια το καπνιστα, μεχρι που εμαθα πόσο βλαπτικα ειναι οποτε τα εκοψα :)

Μιας και σου αρέσει να μαθαίνεις, ο τόνος περιέχει υδράργυρο... ασχέτως καπνίσματος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να βρεις οποιαδήποτε τροφή σήμερα που να μην περιέχει βλαπτικά συστατικά ή/και βαρέα μέταλλα έτσι ή αλλιώς.

Δημοσ.

Νομίζω οι γεμιστές ελιές μάρκας ευ που έχει είναι ωραίες και σε καλή τιμή! Το λάδι της ίδιας εταιρείας δεν το έχω δοκιμάσει, έχει κανείς άποψη;

Δημοσ.

Μιας και σου αρέσει να μαθαίνεις, ο τόνος περιέχει υδράργυρο... ασχέτως καπνίσματος.

Ολα τα ψαρια ανοιχτης θαλασσης οπως ο σολωμος ειναι υποπτα για υδραργυρο.

Φυσικα αυτο το γνωριζω απο τοτε που εσυ πηγαινες νηπιαγωγειο.

Νομίζω οι γεμιστές ελιές μάρκας ευ που έχει είναι ωραίες και σε καλή τιμή! Το λάδι της ίδιας εταιρείας δεν το έχω δοκιμάσει, έχει κανείς άποψη;

Τωρα τελευταια το εφερε ε? Ειναι λεει κρητικο εξτρα παρθενο με σημα κατατεθεν. Τιμη 5,70€ και 11 το διλιτρο.

Απο γευση δε μπορω να σου πω αφου ολα πανω-κατω ιδια εχουν. Εχει ομως μεγαλο στομιο, δηλαδη πεφτει πολυ αν δε προσεξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ο τονος που εχουν μονο για Σαββατο, μαρκας NiXe, ειναι καλος? (3χ80 στα 1,6 ευρω)

Εντοπισα και 2 πιτσες italiamo (2,6 ευρω εκαστος) με 4 τυρια ή προσουτο. γνωμες?

Δημοσ.

Τωρα τελευταια το εφερε ε? Ειναι λεει κρητικο εξτρα παρθενο με σημα κατατεθεν. Τιμη 5,70€ και 11 το διλιτρο.

Απο γευση δε μπορω να σου πω αφου ολα πανω-κατω ιδια εχουν. Εχει ομως μεγαλο στομιο, δηλαδη πεφτει πολυ αν δε προσεξεις.

Δεν ξέρω αν το έφερνε και πιο παλιά, εγώ τώρα τελευταία το είδα γιατί τώρα τυχαίνει να πηγαίνω πιο συχνά. Δοκίμασε και τις ελιές πάντως, είναι νόστιμες και οι αντίστοιχες έχουν διπλάσια και παραπάνω τιμή αλλού!

Ο τονος που εχουν μονο για Σαββατο, μαρκας NiXe, ειναι καλος? (3χ80 στα 1,6 ευρω)

Εντοπισα και 2 πιτσες italiamo (2,6 ευρω εκαστος) με 4 τυρια ή προσουτο. γνωμες?

Οι άλλες κονσέρβες nixe αξιοπρεπείς είναι πάντως...και ειδικά οι αντζούγιες μια χαρά όπως ξαναέγραψα! :)

Δημοσ.

Ναι, είναι καταπληκτικός. Ιδανική περίπτωση για περιορισμένη ποσότητα για σαλάτες.

Δημοσ.

Όλα; Τι λες φίλτατε kafrikistan;

Ο γαύρος δεν είναι ανοιχτής θάλασσας δηλαδή; Γιατί δεν είναι ύποπτος για υδράργυρο;

Μάθε πρώτα τι είναι η τροφική αλυσίδα (που προφανώς δεν έμαθες στο δημοτικό) και ξαναπέρνα με τον κηδεμόνα σου... μαθήματα αλλού.

http://www.healthyliving.gr/2012/11/27/%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%82-h-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%8E/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...