Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι το έχω πιάσει και τα πλαστικά του ειναι πολύ ψεύτικα σε κατασκευή. Επίσης απο 30-40 ευρώ ξεκινάνε τα skil και B&D οπότε και τα προτιμας (ειδικά το skil)

Εννοείς αυτό της parkside?

Εγώ πήρα το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο που είχε αυτήν την εβδομάδα!

Μια χαρά φαίνεται αλλά δεν έχει βαλιτσάκι!Αυτο κάπως με χάλασε! !!

Έχω ένα από ένα παλιό της bosch κ θα δω εάν κάνει! !!

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+1  

καλή τιμή και εξαιρετική γεύση.  Με τον καπνιστό έχει τρελαθεί και η μικρή (<12χρ)

Τα ίδια καλά λόγια και για τους καπνιστούς σολομούς.

To πρόβλημα με τους τόνους δεν είναι αν είναι καλοί, αλλά αν θα τους προλάβεις. Δυστυχώς γίνονται ανάρπαστοι.

Μια και είπες για τον σολωμό, να παρατηρήσω ότι πήρα κάποια στιγμή και τον συσκευασμένο (κονσέρβα) που φέρνει και ήταν απαίσιος. Φυσικά όπως με όλα τα προϊόντα του Lidl με το δοκιμαστικό δείγμα, απλά δεν το ξαναπήρα. Αν κάτι δεν μ' αρέσει, ακόμα και σε υπερπροσφορά να το έχει, δεν θα το πάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείς αυτό της parkside?

Εγώ πήρα το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο που είχε αυτήν την εβδομάδα!

Μια χαρά φαίνεται αλλά δεν έχει βαλιτσάκι!Αυτο κάπως με χάλασε! !!

Έχω ένα από ένα παλιό της bosch κ θα δω εάν κάνει! !!

Οχι τα δραπανοκατσάβιδα είτε κρουστικά είτε τα απλά ειναι πολύ καλά και τα προτείνω.

Μιλάω για το δράπανο http://offers.kd2.org/pics/14/27/1427ca174cbe2e9452558d12016f77ce7acfa08d.jpg

Απο κοντά μου είχε φανεί ψεύτικο.

• Like 1
Δημοσ.

από δευτέρα  27/6 εχει πολλές μπύρες ελληνικές .... παρακαλώ τούς γνώστες τού αθλήματος ας μάς πούν ποιές  εχουν δοκιμάσει κ αξίζουν .... κ ποιές ειναι σκέτο νεράκι ...

Δημοσ.

Η Berlin που την ξέρω, εμφιαλώνεται στην Αταλάντη από την γνωστή βιομηχανία εκεί και αξίζει. Πάντως φαντάζομαι δεν είναι τόσο ακριβές ώστε να πάρει κάποιος μία μόνο από την καθεμία και να δοκιμάσει.

Δημοσ.

Οχι τα δραπανοκατσάβιδα είτε κρουστικά είτε τα απλά ειναι πολύ καλά και τα προτείνω.

Μιλάω για το δράπανο http://offers.kd2.org/pics/14/27/1427ca174cbe2e9452558d12016f77ce7acfa08d.jpg

Απο κοντά μου είχε φανεί ψεύτικο.

Α όκ!

Εγώ πήρα αυτό με την μπάταρια της parkside!

Περιμένω να βγάλει κ τροχό κάποια στιγμή :)

Δημοσ.

Α όκ!

ποιό πήρες γιατί έιχε 2 δραπανοκατσάβιδα. και τα 2 18αρια το ένα με ρυθμιση δύναμης το άλλο χωρίς αλλά με πολύ μεγαλύτερη ροπή. το άλλο με ρύθμιση ήταν και τρυπάνι μαζί.

Δημοσ.

Α όκ!

Για τον τροχό έχω ακουσει αρκετά καλά σχόλια. Βέβαια θέλει προσοχή ως εργαλείο .

Εγώ περιμένω σέγα μπαταρίας αλλά ακόμη δεν έχω δεί κάτι.

Δεν ξέρω κι αν φέτος έβγαλε καθόλου σέγα μπαταρίας.

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει αυτά που είχαν και βαλιτσάκι.

Απίστευτα ευχαριστημένος.  Ειδικά το δεξιό το έχω μαζί μου κάθε μέρα και το δουλεύω.

post-206817-0-02471900-1466676237_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή την φορά μόνο το κατσαβίδι ήταν με βαλιτσάκι :(

Δεν πειράζει πιστεύω θα κάνει ένα που έχω !

Αλλά βλακεια που το είχαν χωρίς!

Δημοσ.

Η Berlin που την ξέρω, εμφιαλώνεται στην Αταλάντη από την γνωστή βιομηχανία εκεί και αξίζει. Πάντως φαντάζομαι δεν είναι τόσο ακριβές ώστε να πάρει κάποιος μία μόνο από την καθεμία και να δοκιμάσει.

Η Βerlin που εγώ την ξέρω ακόμη καλύτερα, είναι απλά μια μπύρα Pilsner νερό που είναι λίγο καλύτερη από την Finkbrau. Kάτι σαν Coors light made in Greece. Η Ερμής είναι κάτι παρόμοιο της Pils Hellas η οποία βγαίνει στην ίδια βιομηχανία με την Berlin άλλα είναι μια αξιοπρεπής Pilsner αρκεί να είναι στο μπουκάλι. Αν ψάχνετε για ελληνικές μπύρες προτιμήστε Pils Hellas, Z (eza), Fix, Alpha.

Πάντως το topic γαμάει, πλακωνόμαστε στις μπύρες, αγοράζουμε δράπανα και πλακωνόμαστε να ανοίγουμε τρύπες κ να βιδώνουμε πράγματα όντας στουπί...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια μια μηχανη ξυρίσματος/κουρεματος silvercrest που εχει στα 19,99 πολλαπλων χρησεων αξιζει?

την θελω για ξύρισμα στο κεφαλι,την προηγουμενη βδομαδα ειδα εδω στα σχολια για μια στα 15 ευρω απο αλλη εταιρια αλλα δεν την εφερε το τοπικο lidl.

θα κραταει πιστευεται η μπαταρια μετα απο καιρο ή θα αρχισει να μην κραταει απο νωρις?

δεν μπορω να βρω λινκ στο site,δεν ειναι σε προσφορα.

Δημοσ.

Παιδια μια μηχανη ξυρίσματος/κουρεματος silvercrest που εχει στα 19,99 πολλαπλων χρησεων αξιζει?

την θελω για ξύρισμα στο κεφαλι,την προηγουμενη βδομαδα ειδα εδω στα σχολια για μια στα 15 ευρω απο αλλη εταιρια αλλα δεν την εφερε το τοπικο lidl.

θα κραταει πιστευεται η μπαταρια μετα απο καιρο ή θα αρχισει να μην κραταει απο νωρις?

δεν μπορω να βρω λινκ στο site,δεν ειναι σε προσφορα.

Νομίζω ότι δουλεύει και με ρεύμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...