Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δάκρυσες γιατί; Ήθελες κι εσύ πάντα να κάνεις σχεδιάκια στο μπικίνι σου, ε; :P

Εγω θα το παρω για να κανω σχεδιακια στο στηθος μου, κλαρινογραμπος αλλου επιπεδου... :)

• Like 3
Δημοσ.

Ποιά είναι η έκπληξη ρε παιδιά;;;

Τα καταστήματα ΠΑΝΤΑ ήταν ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος (τουλάχιστον στην Αθήνα). Άσχετα αν σχεδόν κανείς, πέραν από τους εργαζόμενους, δεν το έπαιρνε χαμπάρι και όλοι μιλάνε για το "3ήμερο". Μόνη εξαίρεση τα βιβλιοπωλεία για τα οποία σχετικά πρόσφατα καθιερώθηκε η αργία.

Δημοσ.

Ποιά είναι η έκπληξη ρε παιδιά;;;

Τα καταστήματα ΠΑΝΤΑ ήταν ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος (τουλάχιστον στην Αθήνα). Άσχετα αν σχεδόν κανείς, πέραν από τους εργαζόμενους, δεν το έπαιρνε χαμπάρι και όλοι μιλάνε για το "3ήμερο". Μόνη εξαίρεση τα βιβλιοπωλεία για τα οποία σχετικά πρόσφατα καθιερώθηκε η αργία.

Επαιξε ενα μπαχαλο http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/111697/se-poies-poleis-ta-magazia-tha-einai-kleista-tin-deftera-tou-agiou-pneymatos

Γιαυτο και ειπα για Αθηνα! ...(για αλλου δεν ξερω)...

Δημοσ.

Καλησπερα :)

Έχει πάρει κανείς ηλεκτρικά εργαλεία από τα lidl?

Τροχό κτλ?

Έχει ένα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο σε καλή τιμή κ το σκεφτόμουν!

Δημοσ.
Μια που θα πας παρε και το σουρωτηρι thumbsup1.gif

Πρωτο πραμα!

Εγω πηγα με τη μηχανη 1:30 η ωρα περιπου αλλα στο γυρισμο δεν την παλευα με αυτη τη ζεστη να φορεσω το κρανος και εβαλα αυτο στο κεφαλι (Μια χαρα)!

...(Αυτο το γυαλιστερο πηρα :)):  271037_04_f.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ομοθρησκος βλεπω εισαι φιλε swkhj και εγω πασταφαριστης ειμαι, δεν το λεω ομως γιατι "τι θα πει η γειτονια".
Δεν το πηρα ειδηση το σουροτηρη, θα παω αυριο να το παρω γιατι με αυτο που εχουμε το διχτακι μας βγαινει η ψυχη οταν κανουμε τελετη μακαρονια.

Τα ηλεκτρικα εργαλεια του ειναι κατι παραπανω απο τιμια Love Mac, με 3 χρονια εγγυηση πραγματικη εγγυηση. Σαν ποιοτητα μην περιμενεις το τελειο αλλα για περιστασιακη χρηση η σαν χομπυ μια χαρα θα σε βγαλουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθαριζει ρε συ ευκολοτερα απο τις πλαστικουρες αυτο... Να το παρεις!   

Αλλα τωρα... αμα εσυ τα κανονιζεις με διχτακι!! Απλα respekt.gif  respekt.gif  respekt.gif

:P 

Επεξ/σία από swkhj
Δημοσ.

Η φραση "παρανομη αποδειξη" για τις ταμειακες και τα pos δηλωνει απλα οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως αποδειξη (που μπορει να σου ζητηθει, που μπορει να μαζευεις κλπ), και ειναι απλα και μονο πληροφοριες για δικη σου χρηση. Δεν ειναι παρανομη με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης, απλα ειναι αχρηστη.

Αρα δε θα μπορω να τη χρησιμοποιησω του χρονου στη δηλωση αν ζητηθει.

Γιατι ομως το ιδιο καταστημα αλλοτε βγαζει αποδειξη με αυτη τη φραση και αλλοτε χωρις?

Δημοσ.

Αρα δε θα μπορω να τη χρησιμοποιησω του χρονου στη δηλωση αν ζητηθει.

Γιατι ομως το ιδιο καταστημα αλλοτε βγαζει αποδειξη με αυτη τη φραση και αλλοτε χωρις?

Στο εξήγησαν παραπάνω, το κομμάτι της απόδειξης που ενδιαφέρει την εφορία ξεκινά με "ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ - ΕΝΑΡΞΗ" και τελειώνει με "ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ - ΛΗΞΗ", τα υπόλοιπα είναι διάφορες πληροφορίες άσχετες με την εφορία, τι δεν καταλαβαίνεις?

7f64dc2c8308f52e19cdca9acee4fa31.jpg

Δημοσ.

Ομοθρησκος βλεπω εισαι φιλε swkhj και εγω πασταφαριστης ειμαι, δεν το λεω ομως γιατι "τι θα πει η γειτονια".

Δεν το πηρα ειδηση το σουροτηρη, θα παω αυριο να το παρω γιατι με αυτο που εχουμε το διχτακι μας βγαινει η ψυχη οταν κανουμε τελετη μακαρονια.

Τα ηλεκτρικα εργαλεια του ειναι κατι παραπανω απο τιμια Love Mac, με 3 χρονια εγγυηση πραγματικη εγγυηση. Σαν ποιοτητα μην περιμενεις το τελειο αλλα για περιστασιακη χρηση η σαν χομπυ μια χαρα θα σε βγαλουν.

Το πήρα εχτές τελικά! !!

Δραπανοκατσαβιδο κρουστικο 18v στα 59.9!

Στιβαρό φαίνεται κ δυνατό! !

Τα αντίστοιχα bosch κτλ έχουν πάνω από 120€!!

Έχω ένα μη κρουστικο δραπανοκατσαβιδο bosch 12v -το είχα πάρει από praktiker στα 80€ -αλλά έχουν πέσει οι μπαταρίες! !Μιας κ είδα αυτό του lidl είπα να το δοκιμάσω :)

Από μηχανηματα έχω πάρει 2 νεφελοποιητες για τον πατέρα μου που έχει χαπ! !έχουν αποδειχτει πολύ καλά!όταν του χάλασε το ένα πήραμε τηλέφωνο το σέρβις κ σε λιγότερο από βδομάδαείχαν στειλει καινούργιο από Γερμανία! !!!!

Δημοσ.

Πάντως, κατά τη γνώμη μου, κακώς παίρνετε εργαλεία επαναφορτιζόμενα. Ειδικά αν μιλάμε για σοβαρά εργαλεία και όχι για απλό κατσαβίδι.

Αν υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα (πχ το θέλω για το εξοχικό κι εκεί είμαστε με πετρογκάζ) οκ. Αλλά για το σπίτι ή όπου αλλού υπάρχει ρεύμα είναι κρίμα για πολλούς λόγους.

Αρχικά γιατί σπανίως (για να μην πω ποτέ) το "μπαταρίας" έχει την ίδια δύναμη με το "ρεύματος".

Μετά γιατί και σε θέμα κόστους τα αντίστοιχα (ίδιων δυνατοτήτων) ρεύματος έχουν συνήθως χαμηλότερη τιμή αγοράς.

Και τέλος το θέμα της αντικατάστασης μπαταρίας όταν με το καλό "τα παίξουν" είναι ιδιαίτερα οδυνηρό ($$$) με αποτέλεσμα πολλοί να τα πετάνε και να παίρνουν καινούργια (συνήθως είναι πιο συμφέρον).

Αν κάνετε μια βόλτα σε παζάρια και παλιατζίδικα θα δείτε ουκ ολίγα τέτοια εργαλεία σε άψογη κατάσταση με μόνο τους μείον ότι δεν "σηκώνει" πια η μπαταρία. Και γι' αυτό καταλήγουν στα σκουπίδια (και στην ρομά "ανακύκλωση")

• Like 4
Δημοσ.

Το ταχινι γιατι το ακριβυναν;
Ακριβυνε το ... σουσαμι;;;;

Το απλο, το ειχαν 1,80€, και τωρα νομιζω εχει σταθεροποιηθει στο 2,20€.

Καλα, για μαυρη σοκολατα, που ειχε 0,49€ και εχει παει 0,65€ το εχω ξαναπει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...