Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη θα βλεπουν τις αγορες με πλαστικο χρημα αθροιζοντας τις χαρτινες πληροφοριακες αποδειξεις που κοβουν τα μηχανηματα; Και οχι απλα κοιτωντας ηλεκτρονικα τις κινησεις της καρτας; Μηπως τρομοκρατουμαστε μεταξυ μας χωρις λογο;

Μεταξυ μας οχι, αλλα οι φοροτεχνικοι λενε να κραταμε πλεον τις αποδειξεις του πλαστικου χρηματος δια παν ενδεχομενο.

και στα media markt που πήγα να παρω ένα usb καλώδιο πάνω στο παραστατικό ταμείου γραφει παράνομη απόδειξη.

Πληρωσες με καρτα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μεταξυ μας οχι, αλλα οι φοροτεχνικοι λενε να κραταμε πλεον τις αποδειξεις του πλαστικου χρηματος δια παν ενδεχομενο.

ποιο ειναι το παν ενδεχόμενο;

Δημοσ.

ποιο ειναι το παν ενδεχόμενο;

Φιλοσοφια θελει? να σου πει το κρατος οτι θα μετρανε οι αποδειξεις απο 1/1/16.

Δημοσ.

Τι αλλο θα ακουσω πια σε αυτη τη χωρα. Οι πιστωτικες καρτες δεν θελουν καμια αποδειξη, ας ξεστραβωθουν να δουν τις κινησεις ηλεκτρονικα. Υποτιθεται οτι ειναι ενα απο τα πλεονεκτηματα τους, οτι ολα καταγραφονται ηλεκτρονικα και δεν μπορεις να χασεις τιποτα, ποτε.

Κοιταξτε εργαλεια που φερνει το Lidl, με εκπλησουν καθε φορα. Για να κανετε τα κοριτσια σχεδιακια στο μπικινι σας.
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=53233

• Like 1
Δημοσ.

To ειδα και δακρυσα μπρο...

Δάκρυσες γιατί; Ήθελες κι εσύ πάντα να κάνεις σχεδιάκια στο μπικίνι σου, ε; :P

• Like 1
Δημοσ.

Η φραση "παρανομη αποδειξη" για τις ταμειακες και τα pos δηλωνει απλα οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως αποδειξη (που μπορει να σου ζητηθει, που μπορει να μαζευεις κλπ), και ειναι απλα και μονο πληροφοριες για δικη σου χρηση. Δεν ειναι παρανομη με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης, απλα ειναι αχρηστη.

Δημοσ.

Στο νέο κατάλογό τους γράφουν "από Δευτέρα 20/6" κάποιες προσφορές... 
θα είναι όντως ανοιχτά αύριο, ημέρα Α.Πνεύματος; 

Δημοσ.

Στο νέο κατάλογό τους γράφουν "από Δευτέρα 20/6" κάποιες προσφορές... 

θα είναι όντως ανοιχτά αύριο, ημέρα Α.Πνεύματος; 

Νομίζω είναι ανοιχτά αύριο, οι δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να είναι κλειστές.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω είναι ανοιχτά αύριο, οι δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να είναι κλειστές.

Βγήκε απόφαση Παρασκευή βράδυ να ναι κλειστά και τα μαγαζιά ! 

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε απόφαση Παρασκευή βράδυ να ναι κλειστά και τα μαγαζιά ! 

Εγώ το Σάββατο πάντως που πήγα στο τοπικό σούπερ μάρκετ (όχι αλυσίδας) μου είπαν ότι θα είναι κανονικά ανοιχτά την Δευτέρα. Μα καλά αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι, με κάθε ευκαιρία να μην δουλέψουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...