Toufas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Κατι τετοιο πιστευω και εγω, πως θα ακολουθησουν την πορεια του Aldi $58 billion μεικτα εσοδα?
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Τα υποκαταστήματα Aldi στην Ελλάδα έκλεισαν.
pournaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τα υποκαταστηματα Aldi λοκιγο ηταν να κλεισουν, δε γινεται μεσα στην ιδια μικρη πολη πχ να εχεις δυο σ/μ που να εχουν τα ιδια (ας πουμε ανωνυμα) προιοντα. Ηταν υπερβολικο, και λογικο ηταν να επικρατησουν τα lidl που πλεον κλεινουν μια εικοσαετια στην ελλαδα, και εχουν κανει μεγαλες αλλαγες απο τα πρωτα χρονια. Πλεον εχει πολλες γνωστες μας μαρκες, οποτε δεν υστερει απο τα αλλα. Οσον αφορα την ποιοτητα... μηπως να μετρησουμε τα κρουσματα σε αλλα σ/μ και να τα μετρησουμε με του lidl;
washcloud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 λοκιγο Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεσκιστεί στα ορθογραφικά λέμε. Κάτι τρέχει... ....από ποιό σουπερμάρκετ ψωνίζεις...;
McDuck Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Οχι να φυγουν απο ελλαδα δεν προκειται, τους βλεπω να ανοιγουν καταστηματα και στο τελευταιο χωριο της χωρας. Γιατι καθε πολη, θελει το lidl της, οπως θελει και τον 'γερμανο' της. Κυλικείο στη Βουλή θα ανοίξουνε
pournaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεσκιστεί στα ορθογραφικά λέμε. Κάτι τρέχει... ....από ποιό σουπερμάρκετ ψωνίζεις...; Τρωω εξω, εχω κανει τους πιτογυραδες πλουσιους
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τρωω εξω, εχω κανει τους πιτογυραδες πλουσιους αν συνεχίσεις να τρως πιτογυρα θα κάνεις και τους γιατρούς πλουσιους
chill Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 αν συνεχίσεις να τρως πιτογυρα θα κάνεις και τους γιατρούς πλουσιους Αν τρως από τα lidl γλιτώνεις τους γιατρούς......πας συστημένος κατευθείαν στην αγκαλιά του undertaker
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αν τρως από τα lidl γλιτώνεις τους γιατρούς......πας συστημένος κατευθείαν στην αγκαλιά του undertaker επικ ποστ ιζ επικ! :lol:
mary Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ξερω ανθρωπο που μενει Πανοραμα (σαν εκαλη αθηνας ενα πραμα) κ ψωνιζει τα παντα απο τα λιντλ. Αλλα το ιδιωτικο σχολειο του παιδιου με τα διδακτρα παραμενει κ η αμαξαρα BMW επεισης... ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ... Προσωπικα το μονο που ψωνιζω ειναι χαρτια.Χαρτια υγειας, χαρτομαντηλα, χαρτι κουζινας, τα οποια κ σα ποιοτιτα κ σα τιμη ειναι πολυ καλα...
eu@ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Προσωπικα το μονο που ψωνιζω ειναι χαρτια.Χαρτια υγειας, χαρτομαντηλα, χαρτι κουζινας, τα οποια κ σα ποιοτιτα κ σα τιμη ειναι πολυ καλα... συμφέρει!
slygeo87 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ξερω ανθρωπο που μενει Πανοραμα (σαν εκαλη αθηνας ενα πραμα) κ ψωνιζει τα παντα απο τα λιντλ. Αλλα το ιδιωτικο σχολειο του παιδιου με τα διδακτρα παραμενει κ η αμαξαρα BMW επεισης... ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ... Προσωπικα το μονο που ψωνιζω ειναι χαρτια.Χαρτια υγειας, χαρτομαντηλα, χαρτι κουζινας, τα οποια κ σα ποιοτιτα κ σα τιμη ειναι πολυ καλα... Τι σχέση έχει η μούρη με το πού ψωνίζει ο καθένας για το σπίτι του; Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει, να αγοράσει lada επειδή ψωνίζει από το lidl;
pavlinda Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 το λιντλ περισσοτερο για παζαρι μου κανει παρα για σουπερ μαρκετ. και δεν εχει μεγαλη ποικιλια.τα απορρυπαντικα ειναι απλα μαπα.ο αδερφος μου ειχε βγαλει αλλεργια απο αυτα των ρουχων. τωρα τα χαρτικα ισως ειναι καλα. τα τροφιμα τα βρισκω μετρια.κατι ρουχα και παπουτσια που πουλανε σε καλαθια ε ενταξει. λαικη αγορα.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Βγάζουν κάτι εξαρτήματα και συσκευές που και που, μιας που είμαστε και τεχνολογικό φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις