Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι τετοιο πιστευω και εγω, πως θα ακολουθησουν την πορεια του Aldi

$58 billion μεικτα εσοδα?

Δημοσ.

Τα υποκαταστηματα Aldi λοκιγο ηταν να κλεισουν, δε γινεται μεσα στην ιδια μικρη πολη πχ να εχεις δυο σ/μ που να εχουν τα ιδια (ας πουμε ανωνυμα) προιοντα. Ηταν υπερβολικο, και λογικο ηταν να επικρατησουν τα lidl που πλεον κλεινουν μια εικοσαετια στην ελλαδα, και εχουν κανει μεγαλες αλλαγες απο τα πρωτα χρονια.

Πλεον εχει πολλες γνωστες μας μαρκες, οποτε δεν υστερει απο τα αλλα.

Οσον αφορα την ποιοτητα... μηπως να μετρησουμε τα κρουσματα σε αλλα σ/μ και να τα μετρησουμε με του lidl;

Δημοσ.

λοκιγο

Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεσκιστεί στα ορθογραφικά λέμε. Κάτι τρέχει...

....από ποιό σουπερμάρκετ ψωνίζεις...;

Δημοσ.

Οχι να φυγουν απο ελλαδα δεν προκειται, τους βλεπω να ανοιγουν καταστηματα και στο τελευταιο χωριο της χωρας.

Γιατι καθε πολη, θελει το lidl της, οπως θελει και τον 'γερμανο' της.

Κυλικείο στη Βουλή θα ανοίξουνε :lol:

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεσκιστεί στα ορθογραφικά λέμε. Κάτι τρέχει...

....από ποιό σουπερμάρκετ ψωνίζεις...;

Τρωω εξω, εχω κανει τους πιτογυραδες πλουσιους :rolleyes:

Δημοσ.

Τρωω εξω, εχω κανει τους πιτογυραδες πλουσιους :rolleyes:

αν συνεχίσεις να τρως πιτογυρα θα κάνεις και τους γιατρούς πλουσιους

Δημοσ.

αν συνεχίσεις να τρως πιτογυρα θα κάνεις και τους γιατρούς πλουσιους

Αν τρως από τα lidl γλιτώνεις τους γιατρούς......πας συστημένος κατευθείαν στην αγκαλιά του undertaker :P

Δημοσ.

Αν τρως από τα lidl γλιτώνεις τους γιατρούς......πας συστημένος κατευθείαν στην αγκαλιά του undertaker :P

επικ ποστ ιζ επικ! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ξερω ανθρωπο που μενει Πανοραμα (σαν εκαλη αθηνας ενα πραμα) κ ψωνιζει τα παντα απο τα λιντλ.

Αλλα το ιδιωτικο σχολειο του παιδιου με τα διδακτρα παραμενει κ η αμαξαρα BMW επεισης...

ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ...

Προσωπικα το μονο που ψωνιζω ειναι χαρτια.Χαρτια υγειας, χαρτομαντηλα, χαρτι κουζινας, τα οποια κ σα ποιοτιτα κ σα τιμη ειναι πολυ καλα...

Δημοσ.

Προσωπικα το μονο που ψωνιζω ειναι χαρτια.Χαρτια υγειας, χαρτομαντηλα, χαρτι κουζινας, τα οποια κ σα ποιοτιτα κ σα τιμη ειναι πολυ καλα...

συμφέρει! ;)

Δημοσ.

Ξερω ανθρωπο που μενει Πανοραμα (σαν εκαλη αθηνας ενα πραμα) κ ψωνιζει τα παντα απο τα λιντλ.

Αλλα το ιδιωτικο σχολειο του παιδιου με τα διδακτρα παραμενει κ η αμαξαρα BMW επεισης...

ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ...

Τι σχέση έχει η μούρη με το πού ψωνίζει ο καθένας για το σπίτι του; Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει, να αγοράσει lada επειδή ψωνίζει από το lidl; :rolleyes:

Δημοσ.

το λιντλ περισσοτερο για παζαρι μου κανει παρα για σουπερ μαρκετ. και δεν εχει μεγαλη ποικιλια.τα απορρυπαντικα ειναι απλα μαπα.ο αδερφος μου ειχε βγαλει αλλεργια απο αυτα των ρουχων. τωρα τα χαρτικα ισως ειναι καλα. τα τροφιμα τα βρισκω μετρια.κατι ρουχα και παπουτσια που πουλανε σε καλαθια ε ενταξει. λαικη αγορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...