Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λιγο τα λιντλ θα καταληξουν να πουλανε αποκλειστικα και μονο προιοντα εφαμιλλα της ποιοτητας τουρμπο χ!!!

Χαραζει ευκολα αυτο; Τι εννοεις με τετοιο πιασιμο;

Ψηστιερα αμα λες για αυτη http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-9C274E77-2D0CA45A/lsp/hs.xsl/product.html?id=106513361&rdeLocaleAttr=el&title=%CE%A8%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1 δυστυχως εχουνε κανει τσιγκουνιες να βαζαν καλυτερες αποσπωμενες πλακες Κατα τα αλλα οκ!

η συγκεκριμένη είναι όντως πολλή καλή ψηστέρια. πριν 3 μήνες πάντως είχε βγάλει μί ααντίστοιχη λίγο μεγαλύτερη με αποσπόμενες. αλλά τί να το κάνεις αν δε μπορείς να βρεις στο εμπόριο συμβατές πλάκες για αλλαγή; 

Δημοσ.

Moλις γυρισα απ το Lidl. Πληρωσα με καρτα. Η αποδειξη της  καρτας ηταν ενωμενη στη κανονικη αποδειξη. Αλλα γραφει πανω πολλες φορες με εντονα γραμματα "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"...

Ειναι φυσιολογικο αυτο? Ετσι δινει τις αποδειξεις οταν πληρωνεις με καρτα? Και μπορουν αυτες οι αποδειξεις με την ενδειξη "παρανομη" να χρησιμοποιηθουν στη φορολογικη δηλωση?

Δημοσ.

Moλις γυρισα απ το Lidl. Πληρωσα με καρτα. Η αποδειξη της  καρτας ηταν ενωμενη στη κανονικη αποδειξη. Αλλα γραφει πανω πολλες φορες με εντονα γραμματα "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"...

Ειναι φυσιολογικο αυτο? Ετσι δινει τις αποδειξεις οταν πληρωνεις με καρτα? Και μπορουν αυτες οι αποδειξεις με την ενδειξη "παρανομη" να χρησιμοποιηθουν στη φορολογικη δηλωση?

Φαίνεται σαν να είναι δύο διαφορετικές αποδείξεις; Τις κόβεις στη μέση και κρατάς την κανονική.

Δημοσ.

Φαίνεται σαν να είναι δύο διαφορετικές αποδείξεις; Τις κόβεις στη μέση και κρατάς την κανονική.

Αυτο το καταλαβα. Αυτι που δε καταλαβαινω ειναι οτι γραφει πολλες φορες "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"

Ειναι φυσιολογικο?

Απο του χρονου θα μετρανε και οι αποδειξεις του πλαστικου χρηματος, αυτη με την ενδειξη "παρανομη " μπορει να χρησιμοποιηθει?

Δημοσ.

Αυτο το καταλαβα. Αυτι που δε καταλαβαινω ειναι οτι γραφει πολλες φορες "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"

Ειναι φυσιολογικο?

Απο του χρονου θα μετρανε και οι αποδειξεις του πλαστικου χρηματος, αυτη με την ενδειξη "παρανομη " μπορει να χρησιμοποιηθει?

Εγώ στον Βασιλόπουλο που ψωνίζω συνήθως, κολλητά με την κανονική απόδειξη μου βγάζει και μια "απόδειξη" με τους πόντους που έχω μαζέψει επειδή χρησιμοποιώ την κάρτα τους για να έχω έκπτωση. Η απόδειξη με τους πόντους είναι απλώς πληροφοριακή για να ξέρω πόσους πόντους έχω μαζέψει μετά από κάθε αγορά, και επίσης γράφει "παράνομη απόδειξη". Εγώ απλώς την σχίζω και κρατάω την κανονική. Λογικά αυτό γίνεται για να μην τις μπερδεύει ο κόσμος με τις κανονικές αποδείξεις. Τώρα σχετικά με του χρόνου και τις κάρτες δεν ξέρω τι θα γίνει να σου πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Εγώ στον Βασιλόπουλο που ψωνίζω συνήθως, κολλητά με την κανονική απόδειξη μου βγάζει και μια "απόδειξη" με τους πόντους που έχω μαζέψει επειδή χρησιμοποιώ την κάρτα τους για να έχω έκπτωση. Η απόδειξη με τους πόντους είναι απλώς πληροφοριακή για να ξέρω πόσους πόντους έχω μαζέψει μετά από κάθε αγορά, και επίσης γράφει "παράνομη απόδειξη".

Δε μιλαω για την αποδειξη των ποντων φιλε μου. Μιλαω για την αποδειξη της χρεωστικης/πιστωτικης καρτας.

Μολις τσεκαρα μια αποδειξη χρεωστικης καρτας απο ψωνια που εκανα στο Βασιλοπουλο τις προαλλες. Αυτη δεν γραφει πανω "παρανομη αποδειξη".

Ας μας πει καποιος φιλος που πληρωνει στο lidl με καρτα, κι αυτουνου οι αποδειξεις της καρτας γραφουν "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"?

Δημοσ.

Δε μιλαω για την αποδειξη των ποντων φιλε μου. Μιλαω για την αποδειξη της χρεωστικης/πιστωτικης καρτας.

Μολις τσεκαρα μια αποδειξη χρεωστικης καρτας απο ψωνια που εκανα στο Βασιλοπουλο τις προαλλες. Αυτη δεν γραφει πανω "παρανομη αποδειξη".

Ας μας πει καποιος φιλος που πληρωνει στο lidl με καρτα, κι αυτουνου οι αποδειξεις της καρτας γραφουν "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"?

Δεν βλέπω το πρόβλημα φίλε Ιορδάνη. Η μισή πάνω απόδειξη που αναγράφει τα ποσά και το σύνολο πληρωμής τελειώνει με το μήνυμα "ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ - ΛΗΞΗ" (μέχρι εδώ είναι δηλαδή η απόδειξη που ενδιαφέρει την εφορία) και αμέσως μετά ξεκινούν τα μηνύματα "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ" καμιά δεκαριά φορές για να δείξει την χρεώση της κάρτας σου (αυτό το τμήμα δεν ενδιαφέρει την εφορία).

• Like 1
Δημοσ.

@iordanis77 

Απλα η αποδειξη ειναι ως εκει που αναγραφει "ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ - ΛΗΞΗ" και μετα στο ιδιο χαρτι αν αρχιζει το τρολ... για πχ "βρειτε μας στο φεισμπουκ"  και τετοια (που λεει αυτη του λιντλ) αντι  να αναγραφει ας πουμε "ακυρο αυτο απο δω και κατω"  γραφει  "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"   

...Ετσι ειναι και η δικια σου;

Δημοσ.

Καλό είναι να κρατάτε ολόκληρη την απόδειξη μιάς και οι δαπάνες που θα δηλώνουμε στην φορολογική μας δήλωση θα συσχετίζονται με "πλαστικό χρήμα"

Δηλ για να γίνονται αποδεκτές απο την εφορία οι δαπάνες αυτές θα πρέπει να εξοφλούνται μεσω καρτών ή εμβασμάτων, καταθέσεων σε λογαριασμό και όχι μέσω μετρητών

Δημοσ.

Το ειδικο νομοσχεδιο για αυτο το ζητημα θα ψηφιστει τον Αυγουστο και τοτε θα ξερουμε τις λεπτομερειες. Αφορα μονο μισθωτους και συνταξιουχους που εχουν αφορολογητο 9550€ ήτοι εκπτωση 2100 στη δηλωση. Για να συνεχισει να εχει καποιος την εκπτωση θα πρεπει να παρουσιαζει αποδειξεις με πλαστικο χρημα. Αλλιως θα φορολογειται με 22% απο το 1ευρω (σφαγη δηλ.).

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=808036

Δημοσ.

Δεν βλέπω το πρόβλημα φίλε Ιορδάνη. Η μισή πάνω απόδειξη που αναγράφει τα ποσά και το σύνολο πληρωμής τελειώνει με το μήνυμα "ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ - ΛΗΞΗ" (μέχρι εδώ είναι δηλαδή η απόδειξη που ενδιαφέρει την εφορία) και αμέσως μετά ξεκινούν τα μηνύματα "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ" καμιά δεκαριά φορές για να δείξει την χρεώση της κάρτας σου (αυτό το τμήμα δεν ενδιαφέρει την εφορία).

Aπο δω και περα την ενδιαφερει. Δε διαβασες οτι ο πολιτης θα χτιζει το αφορολογητο με πλαστικο χρημα και οτι πρεπει να κραταμε τις αποδειξεις και των καρτων?

@iordanis77 

Απλα η αποδειξη ειναι ως εκει που αναγραφει "ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ - ΛΗΞΗ" και μετα στο ιδιο χαρτι αν αρχιζει το τρολ... για πχ "βρειτε μας στο φεισμπουκ"  και τετοια (που λεει αυτη του λιντλ) αντι  να αναγραφει ας πουμε "ακυρο αυτο απο δω και κατω"  γραφει  "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"   

...Ετσι ειναι και η δικια σου;

Δε μιλαω για τροομηνυματα φιλε μου, αλλα για την αποδειξη της πιστωτικης/χρεωστικης καρτας. Βγαινει υποχρεωτικα.

Δημοσ.

Aπο δω και περα την ενδιαφερει. Δε διαβασες οτι ο πολιτης θα χτιζει το αφορολογητο με πλαστικο χρημα και οτι πρεπει να κραταμε τις αποδειξεις και των καρτων?

Δε μιλαω για τροομηνυματα φιλε μου, αλλα για την αποδειξη της πιστωτικης/χρεωστικης καρτας. Βγαινει υποχρεωτικα.

Από όσο γνωρίζω, η απόδειξη της κάρτας δεν περνάει κάπου, την έχεις μόνο για την πάρτη σου για να ξέρεις τι πλήρωσες και να την έχεις σαν αρχείο. Τώρα αν θα ψηφιστεί κάποιος νόμος από τον Αύγουστο, καθώς και τι θα λέει αυτός ο νόμος, αυτή την στιγμή δεν μας απασχολεί. Η απόδειξη της κάρτας δεν περνούσε ποτέ πουθενά, απλώς τώρα λόγω των τωρινών συγκυριών ίσως γίνει κάτι, αλλά θα ισχύει από τον Αύγουστο και μετά που θα ψηφιστεί κάποιος νόμος. 

Δημοσ.

Δηλαδη θα βλεπουν τις αγορες με πλαστικο χρημα αθροιζοντας τις χαρτινες πληροφοριακες αποδειξεις που κοβουν τα μηχανηματα; Και οχι απλα κοιτωντας ηλεκτρονικα τις κινησεις της καρτας; Μηπως τρομοκρατουμαστε μεταξυ μας χωρις λογο;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...