zio10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πού; Εγώ μόνο το δραπανοκατσάβιδο και το φορτιστή βλέπω στο βαλιτσάκι. Έχει διπλό πάτο το βαλιτσάκι! 3
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πού; Εγώ μόνο το δραπανοκατσάβιδο και το φορτιστή βλέπω στο βαλιτσάκι. Αν αυτός είναι καλός.... Έχει διπλό πάτο το βαλιτσάκι! ...αυτός είναι τρίκαλος! 1
zeys13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Βρηκa σε ειδικο σαιτ γα σιτες, να κανω παραγγελια οτι ποιοτητα θελω κ οτι διαστασεις θελω, σε τιμες πανω κ κατω (για μικρα κομματια) απο τις τιμες του lidl. Για δώσε link στο λαο, και αν δεν επιτρέπεται με pm
swkhj Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μολις βγηκε και της επομενης εβδομαδας Αυτη η κατσαρολα http://www.lidl-hellas.gr/el/kouzina.htm?action=showDetail&id=53164 (κατι αποριες που εχω! ) εχει βιδωτο καπακι; Θελω να πω πως αδειαζεις το νερο απο μεσα γιατι αμα ειναι να το κρατας δεν ειναι ευκολο edit Α το βρηκα! ...Δεν το περιμενα:ρ http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-691721D2-4B18F9E2/lsp/hs.xsl/product.html?id=115668541&rdeLocaleAttr=el&title=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B1%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC Με την βοήθεια του καπακιού φίλτρου μπορείτε να πετάξετε νερό μαγειρέματος χωρίς να καταλήξει το υλικό μαγειρέματος στο νεροχύτη. Τοποθετήστε το καπάκι έτσι, ώστε οι σφιγκτήρες συγκράτησης στο καπάκι να βρίσκονται στις πλευρικές κυρτώσεις του σκεύους. Στρέψτε κατόπιν το καπάκι κατά ένα τέταρτο της στροφής προς τα αριστερά ή τα δεξιά. Το σκεύος είναι τώρα έτοιμο για εκροή. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το καπάκι γίνεται ζεστό! Χρησιμοποιείτε πετσέτα κουζίνας για να προστατευτείτε από εγκαύματα. ...Εχει κατι σφιγκτηρες! που συγκρατουν το καπακι λεει... αλλα αυτο με τα χερουλια (για το καπακι αναφερει στο σποιλερ αλλα ισχυει φυσικα και για τα χερουλια) που ειναι γυμνα και μπορει να παθεις εγκαυμα αμα δεν το πιασεις με πετσετες και ιστοριες δεν μου αρεσει καθολου Αυτο που τις φτιαχνουν ορισμενες με γυμνα χερουλια δεν το καταλαβαινω! ...Παιζει για πχ να την βαλει και στον φουρνο καποιος αυτη; edit 02 Tελικα - Ακυρο βλακεια ειναι... Για να γλυτωσεις πλυσιμο σε σουρωτηρια που ειναι καπως δυσκολα θα πρεπει να καθαριζεις σφιγκτηρες τωρα!
zio10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ωραίο προϊόν φαίνεται επίσης οι κατεψυγμένες φράουλες που έχει! Ερώτηση, έχει το lidl burger sauce; Αν ναι την έχει δοκιμάσει κανείς; Και κάτι off topic για τον washcloud Φίλε ασχολείσαι με το γράψιμο; Βλέπω ότι σε κάθε απάντησή σου το απολαμβάνεις! Πρέπει να σου αρέσει πολύ να γράφεις! 1
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Τι είναι αυτό το larrys.gr , που σου ζητάει το Lidl να γραφτείς για να κερδίσεις το βάρος σου σε μπίρα; Μου φαίνεται πολύ γελοία προωθητική ενέργεια για μεγάλη επιχείρηση πλην Jumbo. Από αυτά που διάβασα, είναι μία σελίδα γύρω από το φαινόμενο "larry", όπου "larry" είναι ένας τύπος άντρα, o οποίος έχει στο μυαλό του μόνο το μνι. Σαν φάρσα φαίνεται. 1
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 washcloud Mπα. Μου αρέσει προφανώς αλλά ακριβώς επειδή δεν συγγράφω, ξεσπάω εδώ :ρ 2
parsifal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Τα σεντονια του washcloud ειναι epic! Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι... 6
phanispal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πω, αναπολώ το παλιό insomnia :/ Όσο για τον γουός, ευτυχώς έχει χαλαρώσει λίγο :Ρ 1
user27 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ερώτηση, έχει το lidl burger sauce; Αν ναι την έχει δοκιμάσει κανείς; Την περασμενη εβδομαδα που πηγα ειχε τις barbeque σως με μελι ή ουισκι αλλα περισσοτερο μου αρεσει η καθαυτου hamburger σως που φερνει τις αμερικανικες εβδομαδες. Αντε καιρο εχουμε να δουμε καμια. 1
zio10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Την περασμενη εβδομαδα που πηγα ειχε τις barbeque σως με μελι ή ουισκι αλλα περισσοτερο μου αρεσει η καθαυτου hamburger σως που φερνει τις αμερικανικες εβδομαδες. Αντε καιρο εχουμε να δουμε καμια. Δηλαδή δεν έχει κάποια στάνταρ ε; Μόνο σε αμερικάνικη βδομάδα;
user27 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αν δεν κανω λαθος, μονο αμερικανικη βδομαδα. Αν ξαναφερει θα πεσει στοκαρισμα μαζι με το σιροπι σφενδαμου (για τηγανιτες). 1
okeanos111 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Για δώσε link στο λαο, και αν δεν επιτρέπεται με pm http://www.sitesonline.gr/eshop/index.php/-.html 1
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι... Όσο για τον γουός, ευτυχώς έχει χαλαρώσει λίγο :Ρ https://www.youtube.com/watch?v=2yS8CW0tN0s
Προτεινόμενες αναρτήσεις