Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μαγκες παντως που τρελενομαι για  τηγανια με τετοιο πιασιμο το τσιμπησα το συγκεκριμενο

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=52763

Εκ πρωτης οψεως φενεται ''πανακριβο'' και βαρυ κατι που λογικα θα φανει και στην χρηση.

Για 15 ευρω για 28αρι μεγεθος δεν νομιζω οτι θελει πολυ σκεψη το θεμα.Το παιρνεις αν σε βολευει κ οσο αντεξει(που αν το προσεξεις και δεν το χαραξεις με τιποτα πιρουνια ή κατι τετοιο θ αντεξει).Γενικα σε μαγειρικη μηχανη ή σκευος δεν εχω παρει κατι απο λιντλ και να μην εχει κρατησει.Η καλυτερη αγορα μακραν ηταν μια τοστιερα που χε βαλει περυσι.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρώτη φορά μού συνέβη αυτό ,πολλά χρόνια παίρνω διάφανη μεμβράνη διαφόρων εταιριών π.χ. sanitas - carrefour κλπ ,γιά νά σκεπάζω μπολάκια - πιάτα κλπ γιά νά τά τοποθετήσω  π.χ. στό ψυγείο  οπου εχουν μιά κολλητική επιφάνεια κ αγκαλιάζουν τό πιάτο κ κολλάει πάνω του ομορφα κ ωραία , πήρα γιά πρώτη κ τελευταία φορά  από lidl μεμβράνη μάρκας aromata  cling film κ γράφει μάλιστα  στό κουτί τής συσκευασίας μεμβράνη διάφανη  πού κολλάει από  μόνη της  .... ελα ομως πού δέν κολλάει μέ τίποτα  κ  τό δοκίμασα κ από τίς 2 πλευρές κ τζίφος   η μεμβράνη  ,απλά  τό αγκαλιάζει τό πιάτο κ μετά βάζεις λαστιχάκι γιά νά τό συγκρατεί ...μιλάμε γιά  τό πιό αχρηστο προιόν πού εχω πάρει από lidl ... προσέξτε μήν τήν πατήσετε κ εσείς ...

• Like 2
Δημοσ.

Σε λιγο τα λιντλ θα καταληξουν να πουλανε αποκλειστικα και μονο προιοντα εφαμιλλα της ποιοτητας τουρμπο χ!!!

Εγω μαγκες παντως που τρελενομαι για  τηγανια με τετοιο πιασιμο το τσιμπησα το συγκεκριμενο

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=52763

Εκ πρωτης οψεως φενεται ''πανακριβο'' και βαρυ κατι που λογικα θα φανει και στην χρηση.

Για 15 ευρω για 28αρι μεγεθος δεν νομιζω οτι θελει πολυ σκεψη το θεμα.Το παιρνεις αν σε βολευει κ οσο αντεξει(που αν το προσεξεις και δεν το χαραξεις με τιποτα πιρουνια ή κατι τετοιο θ αντεξει).Γενικα σε μαγειρικη μηχανη ή σκευος δεν εχω παρει κατι απο λιντλ και να μην εχει κρατησει.Η καλυτερη αγορα μακραν ηταν μια τοστιερα που χε βαλει περυσι.

Χαραζει ευκολα αυτο; Τι εννοεις με τετοιο πιασιμο;

Ψηστιερα αμα λες για αυτη http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-9C274E77-2D0CA45A/lsp/hs.xsl/product.html?id=106513361&rdeLocaleAttr=el&title=%CE%A8%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1 δυστυχως εχουνε κανει τσιγκουνιες να βαζαν καλυτερες αποσπωμενες πλακες Κατα τα αλλα οκ!

Δημοσ.

Tefal meteor παιδια, μεταλλο με πετρα. Ουτε χημικα ουτε καρκινικο τεφλον, δεν κολλαει με τπτ. Παρτε απο σκρουτζομαγαζα γιατι εξω βαρουν τις τιμες στο κεφαλι.

Συμφωνώ. Και εμείς πήραμε ένα τέτοιο πριν 2-3 μήνες . Πολύ καλό, δεν κολλάει τίποτα. Κάνω και κρέπες εκεί μέσα.
  • Like 2
Δημοσ.
Ποια να ειναι καλυτερα; Αυτα με επένδυση από πυρόλιθο η αυτα με Στρώση TITANIUM Hard Base?

(Καλα ο κωτσος βαραει ασχημα στις τιμες αλλα το εβαλα ενδεικτικα)

Περισυ ο Βασιλοπουλος τα ειχε για ενα διαστημα 30% κατω αλλα δεν τα ξαναβλεπω σε προσφορα απο τοτε.

Δημοσ.

Παιδια οι σιτες του LIDL τι λενε;; αγορασε κανενας;; εχω αναγκη να βαλω σε ενα παραθυρο που ειναι στην αποθηκη να μην μπουν μεσα κατσαριδες απο τον κηπο του γειτονα.  ειναι καλυτερες απο αυτες που πουλουσαν ταβπροηγουμενα χρονια στην τηλεοραση;;

Τηλεσκοπική σήτα παραθύρου 29,99

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=52806

Τηλεσκοπικη τι ακριβως σημαινει κ τι ακριβως ειναι καλυτερο νομιζετε;

Μαγνητική σήτα παραθύρου 14,99

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=52807

Δημοσ.

Κατ΄αρχας εχουν κανει ορθογραφικο σιτα και οχι σητα αλλα θα μου πεις και τα κουνουπια που θα το καταλαβουν, αλλα και να το καταλαβουν σκοτιστηκαν!

Τηλεσκοπικη ειναι να μπαινοβγαινουν τα κονταρια ωστε να την προσαρμοζεις αναλογα με το μηκος η το πλατος του παραθυρου σου ωρε συ!

Μαγνητικη σκετο δεν θα θελει κονταρια και αηδιες αλλα πως μπαινει μονο ο Γκουσκγκουνης θα ξερει!

• Like 1
Δημοσ.

Κατ΄αρχας εχουν κανει ορθογραφικο σιτα και οχι σητα αλλα θα μου πεις και τα κουνουπια που θα το καταλαβουν, αλλα και να το καταλαβουν σκοτιστηκαν!

Τηλεσκοπικη ειναι να μπαινοβγαινουν τα κονταρια ωστε να την προσαρμοζεις αναλογα με το μηκος η το πλατος του παραθυρου σου ωρε συ!

Μαγνητικη σκετο δεν θα θελει κονταρια και αηδιες αλλα πως μπαινει μονο ο Γκουσκγκουνης θα ξερει!

Ναι, οκ, το ειδα το ορθογραφικο μετα αφου το εκανα copy paste, το μαγνητικο θαναι γτπ σιγουρα.

Αλλα οπως βλεπω σε σαιτ με σιτες τα 30 ευρω δεν ειναι λιγα, μαλλον λιγο ακριβο φαινεται! Την ιδια τιμη εχουν κ αλλου παντου θαλεγα.

• Like 1
Δημοσ.

Για το εμαγιε που λες μηπως το εχει τωρα το Lidl και αυτο?

...απντέητ : αν είσαι Αττική, στο Lidl του Village Ρέντη έχει 6-7 από αυτά (όπως με διόρθωσα και χθες, κεραμικής επίστρωσης και όχι "εμαγιέ". 14 Ευρώ, 28 εκατοστά διάμετρο, μάρκα "Ernesto").

Έλα, υπερβολές. Απλώς έχει μαγνητάκια πάνω της.

το μαγνητικο θαναι γτπ σιγουρα.

Η διαφορά από το τηλεσκοπικό είναι μόνο η δυνατότητα του 2ου να προσαρμόζεται ανάλογα με τις διαστάσεις του παραθύρου, ενώ το πρώτο είναι απλά δεδομένων διαστάσεων. Δεν τίθεται θέμα ποιότητας της σίτας.

• Like 1
Δημοσ.

Βρηκa σε ειδικο σαιτ γα σιτες, να κανω παραγγελια οτι ποιοτητα θελω κ οτι διαστασεις θελω, σε τιμες πανω κ κατω (για μικρα κομματια) απο τις τιμες του lidl. 

Δημοσ.

Βρηκa σε ειδικο σαιτ γα σιτες, να κανω παραγγελια οτι ποιοτητα θελω κ οτι διαστασεις θελω, σε τιμες πανω κ κατω (για μικρα κομματια) απο τις τιμες του lidl. 

??

Δημοσ.

το δραπανοκατσάβιδο αξίζει?σκέφτομαι να το πάρω.

Με κλειστα ματια παρτο. Εχω την παλιοτερη εκδοση του και ειναι μακραν το καλυτερο εργαλειο που εχω παρει ποτε μου.

Υποψην οτι εχω και ποιοτικοτερα DeWalt αλλα με μεγαλυτερο απο το διπλασιο κοστος.

DSC08843_zpsc77669ed.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίες αντζούγιες έχουν!

Πού; Εγώ μόνο το δραπανοκατσάβιδο και το φορτιστή βλέπω στο βαλιτσάκι.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...