Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου θυμιζει καποιος αν φερνουν αντισηπτικο gel χεριων;

Για αντισηπτικό τζελ χεριών μόνο στο Jumbo αν πρόκειται για ποσότητα και προσιτή τιμή.

βασικά έχω την απορία, αυτά κάνουν δουλειά;

Δημοσ.

Αφήνουν μια ωραία αίσθηση πάντως, τώρα αν κάνουν σοβαρή δουλειά δεν ξέρω! Πιστεύω ότι κάτι κάνουν με τόσο οινόπνευμα, Εγώ πάντα έχω μερικά μπουκαλάκια σπίτι και στο αμάξι. (Από jumbo τα παίρνω).

Δημοσ.

Kι εγώ έχω την απορία πώς και δεν έχεις την απορία αν τα "άλλα" κάνουν δουλειά...

Δημοσ.

Τα παπούτσια που χουν αυτη την εβδομαδα τα χει πάρει κανεις; αξιζουν;

Τωρα σε ειδα αλλα να πω κατι γενικο

livergy μποτακια πλαστικα χειμωνιατικα σκιστηκαν (η σολα στο ενα) σα σαρδελοκουτι μετα απο ενα μηνα

Ενω και τα μεταλλικα που εχει στο επανω μερος για τα κορδονια τα τρια απο τα τεσσερα φυγαν σε κατι μερες Το ενα μονο αντεξε!

...Παλι καλα που αφησαν τρυπες για να περασουν τα κορδονια για να φτασει τελικα η ζωη τους εναν ολοκληρο μηνα και οχι λιγες μερες!

Να προσθεσω πως το πλαστικο επικαλυμμα ειχε ηδη αρχισει να μαδαει οπως κατι φτηνες μπαλες ποδοσφαιρου

livergy μποτακια πλαστικα χειμωνιατικα -αλλο ζευγαρι αυτο- αντεξε δυο βδομαδες μεχρι να σπαει και οχι να βγει το ενα απο τα μεταλλικα τσερκια  σαν αυτα που λεω παραπανω

Δεν ξερω τωρα Θα θελει πενσα να το τραβηξω να βγει γιατι δεν βγαινει ευκολα ...Ειναι πιο μπαμπατσικο μοντελο αυτο Τα πρωτα που ειπα  ηταν πιο βουτυρενια!

Α ρε Lidl, τοσα χρονια ησουν το αποκουμπι του φτωχου.

Ακριβυνες κι εσυ.

:(

Και οχι μονο...

Δημοσ.

Οι μισθοι πεφτουν, οι τιμες ανεβαινουν. Ωραια...

Ναι, τελικα θα τα αγοραζουν μονοι τους, αστους...

Δημοσ.

Παιδια τα τηγανια του Lidl αυτη την εβδομαδα λενε? Γιατι εδωσα 30 ευρω για επωνυμο και μετα απο 1.5 χρονο αποδειχθηκε μαπα.

Δημοσ.

Τι επαθαν με τις μπυρες και τις ανεβασαν 50%??

Σπασιμο νευρων μας κανουν τωρα που εχει και Euro??

Πως θα δουμε μπαλα χωρις 4-5 Perlembacher καθε βραδυ??

Δημοσ.

Παιδια τα τηγανια του Lidl αυτη την εβδομαδα λενε? Γιατι εδωσα 30 ευρω για επωνυμο και μετα απο 1.5 χρονο αποδειχθηκε μαπα.

...όλα σχετικά είναι. Και όσον αφορά αυτά που λες, και όσον αφορά αυτά που ρωτάς...

Γενικά πάντως, ό,τι παίρνεις από Λιντλ, πχ σε φάση "15 Ευρώ" (καλή ώρα τα τηγάνια που είδες), το σε ανάλογη ποιότητα (κι "επώνυμο") το παίρνεις γύρω στα 25 με 30 από αλλού. Συμπέρασμα, το 30άρι που λες ότι έδωσες για "επώνυμο", δεν είναι κάτι μη-νορμάλ. Και ακόμη πιο συμπερασματικά, επώνυμο-ξεπώνυμο, το τηγάνι του 30αριού ΔΕΝ είναι κάτι "σούπερ". Για να πεις ότι παίρνεις κάτι αρκετά καλό, πρέπει χαλαρά να σκάσεις 50άρι (κι ίσως και πιο πάνω). Το οποίο σημαίνει ότι για τον 1.5 χρόνο που λες, μάλλον τα έβγαλε τα λεφτά του. Το οποίο επίσης σημαίνει ότι κάπου εκεί να περιμένεις και την "αντοχή" από του Λιντλ.

...βέβαια μπαίνουν ένα σωρό παράγοντες τώρα : τί χρήση έκανες (πόσο συχνά και σε τί εστία); Πώς το καθάριζες (το πρόσεχες ή του.....) ; Για αλουμινένιο μιλάμε, ή άλλο υλικό (το "επώνυμο");

Κοντολογίς, αν το τηγάνι το χρησιμοποιούσες ξερωγώ 1-2 φορές το μήνα και χωρίς να το ξεσκίζεις με σύρματα (και χωρίς να το καις κατά το τηγάνισμα), τότε δικαίως σου φαίνεται "λίγος" ο 1.5 χρόνος. Αν όμως όχι (και είναι αλουμίνιο), τότε κακώς σου φαίνεται τέτοιος.

Στην πράξη : ναι, πάρε από του Λιντλ. Αξίζουν τα λεφτά τους (είπαμε, και "επώνυμο" να πάρεις, παραπάνω απλά θα πληρώσεις, και σε γενικές δεν θα σου κρατήσει πολύ παραπάνω, με φουλ χρήση και κακή συντήρηση).  Μην περιμένεις όμως να βγάλεις πχ πενταετία χωρίς γρατζουνιές και κολλήματα με τηγάνι του 15αριού από Λιντλ (όσο και να το προσέχεις) ή με 30αριού από αλλού.

Btw, κατά καιρούς φέρνει εμαγιέ τηγάνια το Λιντλ. Είχε πάρει η δικιά μου πριν μερικούς μήνες και μάλιστα σε τιμή όπως αυτά του αλουμινίου (γύρω στο 15άρι). Ένα τέτοιο, σίγουρα θα σου κρατήσει αρκετά περισσότερο (και αυτό κι αν αξίζει τα λεφτά του, όντας πραγματικά αντικολλητικό). Ό,ποτε δεις, τσιμπάς ένα τέτοιο. Μέχρι τότε, την βγάζεις με ένα νέο από τα απλά αυτής της εβδομάδας.

Καλοκαιρι ειναι, (λογικο)να τις ανεβασουν, συν το ποδοσφαιρο, ολυμπιακοί αγωνες

...αφού ρε παιδιά ήταν να τις ανεβάσουν στο θεό, μετά τα !$!#&!&&%@ που υπογράφτηκαν πρόσφατα...

• Like 1
Δημοσ.

...όλα σχετικά είναι. Και όσον αφορά αυτά που λες, και όσον αφορά αυτά που ρωτάς...

Γενικά πάντως, ό,τι παίρνεις από Λιντλ, πχ σε φάση "15 Ευρώ" (καλή ώρα τα τηγάνια που είδες), το σε ανάλογη ποιότητα (κι "επώνυμο") το παίρνεις γύρω στα 25 με 30 από αλλού. Συμπέρασμα, το 30άρι που λες ότι έδωσες για "επώνυμο", δεν είναι κάτι μη-νορμάλ. Και ακόμη πιο συμπερασματικά, επώνυμο-ξεπώνυμο, το τηγάνι του 30αριού ΔΕΝ είναι κάτι "σούπερ". Για να πεις ότι παίρνεις κάτι αρκετά καλό, πρέπει χαλαρά να σκάσεις 50άρι (κι ίσως και πιο πάνω). Το οποίο σημαίνει ότι για τον 1.5 χρόνο που λες, μάλλον τα έβγαλε τα λεφτά του. Το οποίο επίσης σημαίνει ότι κάπου εκεί να περιμένεις και την "αντοχή" από του Λιντλ.

...βέβαια μπαίνουν ένα σωρό παράγοντες τώρα : τί χρήση έκανες (πόσο συχνά και σε τί εστία); Πώς το καθάριζες (το πρόσεχες ή του.....) ; Για αλουμινένιο μιλάμε, ή άλλο υλικό (το "επώνυμο");

Κοντολογίς, αν το τηγάνι το χρησιμοποιούσες ξερωγώ 1-2 φορές το μήνα και χωρίς να το ξεσκίζεις με σύρματα (και χωρίς να το καις κατά το τηγάνισμα), τότε δικαίως σου φαίνεται "λίγος" ο 1.5 χρόνος. Αν όμως όχι (και είναι αλουμίνιο), τότε κακώς σου φαίνεται τέτοιος.

Στην πράξη : ναι, πάρε από του Λιντλ. Αξίζουν τα λεφτά τους (είπαμε, και "επώνυμο" να πάρεις, παραπάνω απλά θα πληρώσεις, και σε γενικές δεν θα σου κρατήσει πολύ παραπάνω, με φουλ χρήση και κακή συντήρηση).  Μην περιμένεις όμως να βγάλεις πχ πενταετία χωρίς γρατζουνιές και κολλήματα με τηγάνι του 15αριού από Λιντλ (όσο και να το προσέχεις) ή με 30αριού από αλλού.

Btw, κατά καιρούς φέρνει εμαγιέ τηγάνια το Λιντλ. Είχε πάρει η δικιά μου πριν μερικούς μήνες και μάλιστα σε τιμή όπως αυτά του αλουμινίου (γύρω στο 15άρι). Ένα τέτοιο, σίγουρα θα σου κρατήσει αρκετά περισσότερο (και αυτό κι αν αξίζει τα λεφτά του, όντας πραγματικά αντικολλητικό). Ό,ποτε δεις, τσιμπάς ένα τέτοιο. Μέχρι τότε, την βγάζεις με ένα νέο από τα απλά αυτής της εβδομάδας.

...αφού ρε παιδιά ήταν να τις ανεβάσουν στο θεό, μετά τα !$!#&!&&%@ που υπογράφτηκαν πρόσφατα...

Το τηγανι αγορινα το χρησιμοποιουμε 1 φορα την εβδομαδα,και ειναι κεραμικο της Pyramis. Σκεψου οτι το πηρα κεραμικο γιατι δεν θελω να εχει την τεφαλ επιστρωση η οποια απο οτι εχω διαβασει ειναι σκετος καρκινος. Το προσεχω αρκετα ουτε συρματα ουτε τπτ αλλα νταξ εχει χασει ενα πραμα την επιστρωση του. Για το εμαγιε που λες μηπως το εχει τωρα το Lidl και αυτο? Αλλιως τι προτεινεις απο αντικολλητικο?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Tefal meteor παιδια, μεταλλο με πετρα. Ουτε χημικα ουτε καρκινικο τεφλον, δεν κολλαει με τπτ. Παρτε απο σκρουτζομαγαζα γιατι εξω βαρουν τις τιμες στο κεφαλι.

• Like 1
Δημοσ.

Το τηγανι αγορινα το χρησιμοποιουμε 1 φορα την εβδομαδα,και ειναι κεραμικο της Pyramis. Σκεψου οτι το πηρα κεραμικο γιατι δεν θελω να εχει την τεφαλ επιστρωση η οποια απο οτι εχω διαβασει ειναι σκετος καρκινος. Το προσεχω αρκετα ουτε συρματα ουτε τπτ αλλα νταξ εχει χασει ενα πραμα την επιστρωση του. Για το εμαγιε που λες μηπως το εχει τωρα το Lidl και αυτο? Αλλιως τι προτεινεις απο αντικολλητικο?

Ευχαριστω πολυ

...δεν είμαι πάντως ο ειδικός του σπιτιού στα κατσαρολικά κτλ - συνεπώς δεν έχω "κάτι καλύτερο να προτείνω".

Πάντως, από όσο μου κόβει, αν όπως λες χρησιμοποιείται λίγο και με προσοχή, τότε το πυραμίδικο βγήκε μάλλον μούφα για 30 και 1.5 χρόνο...

Μόλις μάλιστα πρόσεξα ότι τα τηγάνια που έχει το Λιντλ πάνε με...3χρονη εγγύηση (ντόιννγκ), οπότε δεν έχεις νομίζω να χάσεις να τσιμπήσεις το χυτού αλουμινίου στα 17 που διαφημίζει...Ρώτησα και την δικιά μου τί ρόλο βαράει η εγγύηση σε τηγάνι (και δη ΤΡΙΧΡΟΝΗ) και μετά από μια heated convo που είχαμε (ως συνήθως...), το συμπέρασμα ήταν ότι μάλλον εννοούν ότι αν τους παρουσιάσεις (στα 2.5 χρόνια ξερωγώ), τηγάνι το οποίο φαίνεται να έχει προσεχθεί (να μην του έχεις πχ σκάψει τον πάτο με κρουστικό δράπανο), αλλά να έχει "ξεθωριάσει" η επίστρωσή του όπως είπες παρ' ολ' αυτά, στο αλλάζουνε...

Πάντως, λογικά μιλάμε για τεφλόν επίστρωση (αυτή με τον αιγόκερω) στα αυτής της εβδομάδας. Οπότε, δική σου η απόφαση για δοκιμή....*

Ον ε σάιντνόουτ, το τηγάνι που αποκάλεσα "εμαγιέ" πριν, είναι κεραμικής επίστρωσης τελικά (όπως το δικό σου). Δεν νομίζω να βρεις σε Λιντλ αυτόν τον καιρό, έχει τουλάχιστον 2-3 μήνες που το πήρε (με μεγάλη χαρά) η δικιά μου.

*εντιτ : .....τώρα που είδα την ανάλυσή του, μιλάει για "κεραμική ενίσχυση". Σάουντς γκουντ...; 

• Like 1
Δημοσ.

Το τηγανι που ανεφερα το εχω απο ιανουαριο κ το χρησιμοποιω 3 φορες τη βδομαδα. Δεν επαθε τπτ.

Για τις τιμες, 42€ στα μαγαζια, ενω απο 25 στο σκρουτζ το μοντελο των 28cm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...