Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι εφερε το δισκοπριονο μπαταριας πριν απο 1-1,5μηνες. Δεν θυμαμαι καποιο αλλο, αλλα δεν το πολυπροσεχα γιατι δεν με ενδιεφερε.

• Like 2
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορασα lucky bamboo αυτα που είναι 6 μικρούλια μαζί, 3,5 ευρώ. Το ένα σκέτο έχει 2 ευρώ, τόσο έχει και στα ανθοπωλεία να ξέρετε.(και ίσως και πιο μεγάλο εκτος LIDL)

Πριν λίγο καιρό αγόρασα prosciutto ολοκληρο κομμάτι, ξέρετε πως μπορω να το κοψω;

Δημοσ.

Αχ βρε παιδια αυτα τα μπισκοτα που εχουν τα λιντλ με την τρουφα τα βουτηματακια ειναι απλα υπεροχα!!!! Κ απο χυμους αυτος με το ροδακινο μ αρεσει πολυ!!!! Ο καφες τους παλι, το γαλα και το τυρι τους τελιως μπλιαχ για μενα!!!

Δημοσ.

Αχ βρε παιδια αυτα τα μπισκοτα που εχουν τα λιντλ με την τρουφα τα βουτηματακια ειναι απλα υπεροχα!!!! Κ απο χυμους αυτος με το ροδακινο μ αρεσει πολυ!!!! Ο καφες τους παλι, το γαλα και το τυρι τους τελιως μπλιαχ για μενα!!!

Τον χυμό ροδάκινο δυστυχώς τον χάλασε πολύ. Ήταν στο 50% περιεκτικότητα σε πολτό φρούτου, τον έριξε στο 33%. Το υπόλοιπο νεράκι.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει περίπου μήνα που στο κατάστημα της περιοχής μου δεν βρίσκω τα παγωτά ξυλάκι gelatelli με γέμιση σοκολάτα, επικάλυψη σοκολάτα και κομμάτια σοκολάτας. :D

Ξέρει κανείς αν τα έχουν καταργήσει; τα έχετε δει στο δικό σας κατάστημα;

Δημοσ.

Τα παπούτσια που χουν αυτη την εβδομαδα τα χει πάρει κανεις; αξιζουν;

Με ενδιαφέρει κι εμένα αν ξέρει κάποιος, τα πρότεινα σε έναν συνάδελφο, να μη με κυνηγάει! :D

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει κι εμένα αν ξέρει κάποιος, τα πρότεινα σε έναν συνάδελφο, να μη με κυνηγάει! :D

Αν βρει νούμερο μια χαρά, πολύ καλά είναι...δυστυχώς εγώ φοράω 46 κι έχει μέχρι 45 και μου ήταν στενά.

• Like 1
Δημοσ.

Τα παπούτσια είναι σαν από αφρολέξ. Και το σχέδιο είναι ζωγραφιστό. Δεν αξίζουν κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Μια χαρά μαλακά, αυτός ήταν ο στόχος για καλοκαιρινά παππούτσια...σόλα από καουτσούκ όπως πάμπολλα ακριβά επώνυμα...

Αφού τα επέστρεψα - λόγω περιορισμού μεγέθους μέχρι 45 νούμερο - έκανα μια βόλτα σε παππουτσάδικα και δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει εξίσου και να συνδυάζει:

- ωραία γραμμή

- άνεση σόλας/υφάσματος (είχα μικρότερο νούμερο βέβαια, αλλά φαινόταν ιδιαίτερα ευκολοφόρετα)

- επαρκώς ωραία γραμμή και όψη για να φορεθούν με casual βερμούδα/παντελόνι ένα βράδυ σε έξοδο

- λόγω υφής και όψης ταιριαστά/καλοκαιρινά να φορεθούν για τη παραλία με το μαγιό (για τα μπεζ μιλάω).

Πρέπει να ανεβείς πάνω από 50€ για να αρχίσεις να βρίσκεις υποψηφιότητες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...