zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αν είχανε πάντα τα πάντα καλύτερα θα ήταν πάντως...αυτό το μοντέλο με το κυνήγι των προσφορών προσωπικά δεν το μπορώ. 1
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αν είχανε πάντα τα πάντα καλύτερα θα ήταν πάντως...αυτό το μοντέλο με το κυνήγι των προσφορών προσωπικά δεν το μπορώ. Ουτε κι εγω... Πχ περιμενα ενα ολοκληρο χρονο, για να ξαναφερουν και να αγορασω, τα walkie talkie, που οντως καρα-αξιζαν... Αλλα πλεον μπορω να το κανω για ελαχιστα πραγματα, δεν εχω την πολυτελεια, να πηγαινω και να μην βρισκω κλπ... 1
orck Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα, απλα την ημερα που θα τα βγαλει πας απο το πρωι. Εαν μενεις στο λεκανοπεδιο της Αττικης σιγουρα 10 λεπτα με το αυτοκινητο θα εχεις κοντα σου καταστημα, εαν εισαι καπου πολυ μακρια και απομονομενος εκει ισως εχεις θεμα.Εγω δεν μπορω αυτο το κυνηγητο των κουπονιων, ειδικα αυτη η σαχλα που εχει βαλει ο ΑΒ να εκτυπωνεις κουπονια. Τουλαχιστον το Lidl δεν εχει τετοια κολπα.Αυριο εχει μια πολυ ενδιαφερουσα σεγα, διαφορετικο πιασημο, νομιζω καλυτερο απο το παραδοσιακο σχημα.
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα, απλα την ημερα που θα τα βγαλει πας απο το πρωι. Εαν μενεις στο λεκανοπεδιο της Αττικης σιγουρα 10 λεπτα με το αυτοκινητο θα εχεις κοντα σου καταστημα, εαν εισαι καπου πολυ μακρια και απομονομενος εκει ισως εχεις θεμα. Εγω δεν μπορω αυτο το κυνηγητο των κουπονιων, ειδικα αυτη η σαχλα που εχει βαλει ο ΑΒ να εκτυπωνεις κουπονια. Τουλαχιστον το Lidl δεν εχει τετοια κολπα. Αυριο εχει μια πολυ ενδιαφερουσα σεγα, διαφορετικο πιασημο, νομιζω καλυτερο απο το παραδοσιακο σχημα. Σε 10 λεπτά μπορεί να είσαι εκεί αλλά προϋποθέτει να μη δουλεύεις και πρωί!
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ειχα παρει ενα τριμμενο light τυρι απο τo Lidi (ενα μονο εχουν) το οποιο αρχισε να μυριζει απο την αλλη μερα. Πηρα και ενα αλλο απο τα ΑΒ (επισης μονο ενα εχουν) το οποιο κρατηθηκε μια βδομαδα χωρις να μυριζει. Βεβαια το πρωτο εγραφε "μετα το ανοιγμα να καταναλωθει αμεσως" ενω το δευτερο "να καταναλωθει εντος ολιγων ημερων". Τα τυρια που σου τα τριβουν απο το παγκο διαρκουν περισσοτερο. Στο Lidl της περιοχης μου δεν εχουν παγκο με τυρια-αλλαντικα. Στο δικο σας?
notist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Κανένα δεν έχει πάγκο για κοπή τυριών και αλλαντικών.Μόνο συσκευασμένα. 1
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Κανένα δεν έχει πάγκο για κοπή τυριών και αλλαντικών.Μόνο συσκευασμένα. Και πως το ξερεις εσυ?
notist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δουλεύει ένας φίλος μου και τον έχω ρωτήσει,γιατί και εγώ είχα την ίδια απορία.Επίσης έχω πάει ο ίδιος στο Γέρακα-Σπάτα-Γλυκά Νερά-Παιανία-Νέα Μάκρη-Αγία Παρασκευή-Πατησίων-Αλιβέρι το καλοκαίρι και δεν είχαν.
gdriver Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Σε 10 λεπτά μπορεί να είσαι εκεί αλλά προϋποθέτει να μη δουλεύεις και πρωί! εκτός και το ωράριο σου είναι από 9 και μέτα και μερικοί που ξεκινούν 10 και μετα. συν αυτοί που έχουν απογευματινές βάρδιες. 1
mr.Vox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Για το θέμα αυτό προσέχουμε πάντα και τις θερμοκρασίες των ψυγείων μας. Η Θερμοκρασία συντήρησης πρέπει να είναι στους 4 βαθμούς Κελσίου. Ορισμένα έχουν και θάλαμο διατήρησης στους 0 βαθμούς. Η μέτρηση επιτυγχάνεται με κατάλληλα θερμόμετρα.
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Για το θέμα αυτό προσέχουμε πάντα και τις θερμοκρασίες των ψυγείων μας. Η Θερμοκρασία συντήρησης πρέπει να είναι στους 4 βαθμούς Κελσίου. Το δικο μου χτες που το μετρησα ηταν 6οC. Που εχει πιο πολυ ψυξη, στα πανω ραφια ή στα κατω?
mr.Vox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πιό κάτω δεν πάει; Στα κάτω έχει χαμηλότερη θερμοκρασία. Βέβαια πρέπει να παίζει ρόλο και ο τύπος του ψυγείου.Σε αυτό που έχω έχει και ζώνη anti-bacteria κάπου στην μέση είναι και έχει δυο σύμβολα αντίθετης κατεύθυνσης. Τα τυριά τα βάζω μέσα σε γυάλινο δοχείο και κρατάνε πάνω από εβδομάδα. Του lidl δεν έχω δοκιμάσει
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Eιναι λιγο χαλασμενο... Πρεπει να παρω αλλο λες?
mr.Vox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω κόλα για τα τυριά του lidl τι ποιότητας είναι Το ψυγείο Μπορεί και να μην είναι χαλασμένο. Μπορεί να έχει απώλειες από τα λάστιχα. Πιστεύω ότι καλύτερα είναι αυτά που έχουν την δυνατότητα επιλογής της θερμοκρασίας με βαθμούς και όχι αυτά που έχουν ένα διακόπτη περιστρεφόμενο min-max. Εξυπακούεται ότι πρέπει η ρυθμιζόμενη θερμοκρασία πρέπει να ανταποκρίνεται με αυτή εντός του ψυγείου. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 εφερε φετος εργαλειά μπαταρίας; Σέγα - Δισκοπρίονο όπως περισυ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις