washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ...Περιστέρη, κάνεις λες και είπαμε ότι λες στραβά πράγματα. Κι ας το ξεκαθαρίσαμε ότι, ΣΤΡΑΒΑ, ΔΕΝ είναι. Ο Φανς είπε αυτά που είπε (και με βρίσκουν σύμφωνο) σχετικά με το "ναι αλλά έτσι δεν γίνεται να είμαστε παντού" (και στην ουσία συμφωνεί ότι με το να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ΕΜΕΙΣ, χαΐρι ΔΕΝ θα δει όλος ο κόσμος) - εγώ πάλι είχα και τις αντιρρήσεις μου για το πόσο πραγματικά γλυτώνεται η συμφόρηση στα ταμεία, ΟΣΟ κι οργανωμένοι να γίνουν, έστω οι περισσότεροι. Όταν υπάρχουν άλλα ζητήματα, λειτουργικά, και αφορούν το (κάθε) μάρκετ... Σε προσωπικό επίπεδο, παρομοίως (το κατά δύναμιν) "οργανωμένα" λειτουργώ. Ακόμη και σχετικά πχ με τις δημόσιες υπηρεσίες που ειπώθηκε. Το αποτέλεσμα είναι η συμφόρηση υπήρχε, υπάρχει, και ΘΑ υπάρχει, όσο τα σ/μ έχουν το ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΟ προσωπικό, όσο οι δημόσιες υπηρεσίες είναι αποψιλωμένες και μια χούφτα νοματαίοι προσπαθούν να βγάλουν γραφειοκρατία του κερατά κ.ο.κ. ... Τις αγνές/σωστές σου προθέσεις τις καταλαβαίνω, τις εφαρμόζω ήδη από μόνος - απλά θυμίζουν το "αν ψηφίσουμε σωστά", "αν όλοι οι πολίτες λειτουργούν σύμφωνα με τις υποχρεώσεις τους" / γενικά θυμίζουν το ευχολόγιο του "αν κάνουν όλοι όπως εγώ, θα πάνε καλά τα πράγματα". Ε δεν πρόκειται να πάνε. Διότι μιλάμε για μεγάλες πληθυσμιακές μάζες, είτε μπροστά σε γκισέ, είτε μπροστά σε ταμειακές, είτε μπροστά σε κάλπες.... ...πριν λίγο καιρό πέτυχα μια Αρμένισσα -καμμία σχέση με την τραγουδιάρα της Γιουροβύζιον- σε ΙΚΑ όπου επειδή περίμενε, λέει, από το πρωί, άρχισε να γκαρίζει όταν πήγε στο γκισέ και της ζητήσανε ΚΙ ΑΛΛΑ χαρτιά (χεχ...) για την έκδοση βιβλιαρίου. Την πλησίασα και προσπάθησα να της δώσω να καταλάβει ήρεμα/πολιτισμένα/ανθρώπινα ότι ΕΤΣΙ όπως κάνει, και τους υπόλοιπους που περιμένουν ώρες και τσιτώνει, και τους υπαλλήλους τσιτώνει και αποσυντονίζονται -αφορμή ψάχνουν ΚΑΙ αυτοί για να "ξεσπάσουν" ΚΑΙ πιθανώς όταν θα ξανάρθει θα κάνουν οι υπάλληλοι...ό,τι μπορούν για να ΜΗΝ σπιντάρουν. Υποτίθεται ότι με κατάλαβε - πιάσαμε και κουβεντούλα για τα μέρη της κλπκλπ, και την άλλη μέρα που ήμασταν πάλι μαζί εκεί, έκανε μία ΑΚΡΙΒΩΣ από τα ίδια, όταν της ζητήσανε να γράψει με λατινικούς χαρακτήρες κάποια στοιχεία σε αίτηση και αυτή δεν ήξερε πού παν τα 4 και η "λύση" που της προτάθηκε ήταν να ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ με κάποιον δικό της που να ξέρει και πως της το είχανε τονίσει και την προηγούμενη γι' αυτό. Προσφέρθηκα να της το κάνω εγώ, μόνο στα πόδια μου δεν έπεσε να ευχαριστεί, και όταν "έγινε η δουλειά της" την κοπάνησε με συνοπτικές. Και σε ρωτάω εγώ τώρα, εσύ τί πιστεύεις, ότι την επόμενη φορά που θα βρεθεί σε υπηρεσία, θα ΕΧΕΙ φροντίσει να είναι "οργανωμένη"; Ο δε περισσότερος κόσμος, ΕΤΣΙ είναι, έτσι ήταν, και ΘΑ είναι. Να το ξέρεις... 1
zio10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εχουν ξηρή τροφή 2kg ~3ε (ακριβούτσικη) , κονσέρβες με ~0,50ε και κάτι φακελάκια ακριβά gourmet. Ρώτα το γιατρό σου αν έχεις μικρό γατί. Thanks, για αδέσποτες είναι συμπληρωματικό φαγητό. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια γιατρού 1
pigeon Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Thanks, για αδέσποτες είναι συμπληρωματικό φαγητό. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια γιατρού Εισαι μια χαρά, οι δικές μου (6 μεγάλες κ 4 πιτσιρίκια) τόσα χρόνια δεν έχουν κανένα πρόβλημα. @washcloud: Τα τελευταία χρόνια υπάρχει βελτίωση στα περίεργα του lidl . Ο κόσμος βλέπει τους άλλους και μαθαίνει αλλά δεν έχει εκπαιδευτεί να προσαρμόζεται και προσπαθεί να φέρει τα πάντα στα στενά μέτρα του. Ελλειμμα παιδείας λέγεται. 1
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Γατοτροφές έχουν τα lidl; Ναι. Πολλές και διάφορες όμως. Το θέμα είναι για τί ακριβώς ενδιαφέρεσαι εσύ. Κροκέτες; Κονσέρβες; Μικρό ζωντανό ή μεγάλο; Τεσπα, σε γενικές γραμμές τί ισχύει : Έχουν "τις δικές τους" κροκέτες, και μάλιστα εσχάτως σε δύο παραλλαγές : Η μία είναι στα 2.99 που είπε ο Πίτζεον (ανέβηκε από τα 2.69 που ήταν για χρόνια, πριν μερικούς μήνες) το δδίκιλο σακκουλάκι (γεύση είτε κρέας η κόκκινη είτε ψαρικά η μπλε), όχι ακριβή θα έλεγα εγώ σε σχέση με το τί θα βρεις (χύμα) στα πετσοπάδικα (=στην καλύτερη 1Ε/κιλό, αλλά δεν πολυτρώγεται - ενώ μια μέση κατάσταση είναι γύρω στο 1.30/κιλό). Η ποιότητάς της ικανοποιητική και αν σε βολεύει η αγορά από το σ/μ και όχι το πετ-σοπ, αξίζει. Προτείνω την μπλε. Εναλλακτικά έχει εσχάτως και μια άλλη, στα 2.69, αλλά είναι "μονόχρωμες" κροκέτες, και όχι η "τριχρωμία" (που υποδηλώνει ΚΑΙ λαχανικά). Η γάτα είναι μυστήριο τρένο πάντως και μπορεί να γουστάρει την φτηνότερη. Αν θυμάμαι καλά έχει ΚΑΙ συσκευασίες σε χαρτόκουτο (μισό κιλό φάση), της Friskies. Aναλογικά πολύ ακριβότερη, αλλά υποτίθεται πιο εύγευστη/ποιοτική κτλ. Στις κονσέρβες τώρα, έχει το προϊόν Coshida στα 0.53 (3 γεύσεις), που μια απαιτητική γάτα μπορεί μέχρι ούτε που να την φτύσει. ΔΕΝ είναι "κακή" (υπάρχουν αλλού και χειρότερες), αλλά είναι ζήτημα γατιού όπως είπα. Καλύτερα να δεις τις Opticat, στα 0.59, σαφώς καλύτερης ποιότητας και γεύσης. ΑΝ βρεις, πάρε την πράσινη, που είναι "πατέ" (οι προηγούμενες είναι όλες "μπουκιές" = με περισσότερο νερό μέσα) με πάπια. Είναι σχεδόν εγγυημένη η κατανάλωσή της, αλλά το θέμα είναι ότι φέρνουν λίγες και εξαφανίζονται άμεσα (οπότε αν βρεις, κάνε καβάτζα). Έχει επίσης κονσερβάκια "σκαφάκια" των 100γρ. στα 0.34 (αυτόν τον καιρό παίζει έκπτωση στα 0.25), με πατέ, της Coshida, από τα οποία επίσης ΑΝ βρεις (εξαφανίζονται κι αυτά), καβάτζωσε. Είναι ίσως η καλύτερη ποιοτικά γατοτροφή στα Λιντλ (και γι' αυτό κοστίζει τόσο) και σχεδόν όλες οι γάτες την τρώνε ασυητητί. Η καλύτερη γεύση είναι η κόκκινη με κρέας, κι έχει και κίτρινη=πουλερικά και θαλασσί=σολωμό. Λογικά θα βρεις και μπόλικες πράσινες, οι οποίες ΔΕΝ είναι πατέ αλλά μπουκιές και συνεπώς δεν αξίζει το κόστος (καλύτερα μεγάλη των 400γρ.). Τέλος έχει και διάφορα ψιψιψόνια, όπως διάφορα "σνακς" για γάτες, τα οποία προφανώς δεν είναι για....χόρταση, αλλά είτε για να γλυκάνεις το γατί ή μέχρι και με την βοήθειά τους να το εκπαιδεύσεις... Γενικά πάντως πάρε...ένα απ' όλα και δοκίμαζε να δεις τί σου κάνει δουλειά. edit : τώρα το είδα για τις αδέσποτες. Οπότε πάρε την φτηνοκονσέρβα και την φτηνοκροκέτα του Λιντλ και Άγιος ο Θεός...Αν είναι πεινασμένες (αδέσποτες γαρ), τρώνε τα πάντα.. (Δοκίμασε να ανακατέψεις λίγη κονσέρβα με κροκέτα. Την τρώνε καλύτερα μερικές, έτσι. Τις αναλογίες θα τις βρεις. Καλό είναι να βάζεις και σκέτη κροκέτα σε ξέχωρο δοχείο, καθώς δεν χαλάει, ενώ το περιεχόμενο της κονσέρβας, σε μερικές ώρες, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει, ξυνίζει και πάει τζάμπα). Ελλειμμα παιδείας λέγεται. ...στα λόγια μου έρχεσαι στην ουσία. Και καθώς το έλλειμα παιδείας μόνο με σωστή παιδεία για τις άλλες γενιές αντιμετωπίζεται, ΜΗΝ περιμένεις ουσιαστικές αλλαγές... Πιο πολύ νόημα έχει, θεωρώ, να κάνουμε γκρουπς παραπόνων και να πήξουμε τα Λιντλ να βάλουν παραπάνω ταμίες (που κι αυτό δεν το πολυπιστεύω ότι θα έχει αντίκτυπο, αλλά λέμε), παρά να λέμε μεταξύ μας πόσο πιο οργανωμένα μπορούμε να κάνουμε τα ψώνια μας. 1
swkhj Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Γατοτροφές έχουν τα lidl; Για αυτες (αδεσποτες και οχι μονο) υπαρχει και ο σκουπιδοτενεκες μαρκετ! ...Απο ποιοτητα το ιδιο κανει! 1
thant Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Thanks, για αδέσποτες είναι συμπληρωματικό φαγητό. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια γιατρού Αν ειναι για αδέσποτες να αγοράσεις χύμα με περίπου 1€ το κιλο. 1
gia_nnis Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ξηρά Τροφή για γατες με 1ε το κιλο http://www.petmark.gr/index.php/el/cat/cat-food/dry-food/brisk-cat-adult-20kg-gr-detail.html Πολυ καλη για τα λεφτα της και απο 30ε δωρεαν διανομη εντος Αττικης! 2
gia_nnis Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τελικα πηγε και αυτο επιστροφη.Ηθελα να παρω αλλο αλλα τα πηραν ολα! Εβγαζε στη χαμηλη ενταση παρασιτο μονιμα σε ολους τους σταθμους.. συν οτι που και που το - της εντασης κολλαγε καμια φορα,το παταγα 1-2 φορες παραπανω για να δωσει την εντολη Εχω ομως 1 χρονο το ξαδερφακι του που ειναι μικρο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..! http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-4F57D1ED-90712DC7/lsp/hs.xsl/product.html?id=53226642&rdeLocaleAttr=el&title=%CE%94%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85%20%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CF%89%CF%82
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες για τις γατοτροφές! Δεν βόλεψε τελικά και πήρα μία από ΑΒ, 2kg στα 5.30€ περίπου.
orck Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι. Πολλές και διάφορες όμως. Το θέμα είναι για τί ακριβώς ενδιαφέρεσαι εσύ. Κροκέτες; Κονσέρβες; Μικρό ζωντανό ή μεγάλο; Τεσπα, σε γενικές γραμμές τί ισχύει : Έχουν "τις δικές τους" κροκέτες, και μάλιστα εσχάτως σε δύο παραλλαγές : Η μία είναι στα 2.99 που είπε ο Πίτζεον (ανέβηκε από τα 2.69 που ήταν για χρόνια, πριν μερικούς μήνες) το δδίκιλο σακκουλάκι (γεύση είτε κρέας η κόκκινη είτε ψαρικά η μπλε), όχι ακριβή θα έλεγα εγώ σε σχέση με το τί θα βρεις (χύμα) στα πετσοπάδικα (=στην καλύτερη 1Ε/κιλό, αλλά δεν πολυτρώγεται - ενώ μια μέση κατάσταση είναι γύρω στο 1.30/κιλό). Η ποιότητάς της ικανοποιητική και αν σε βολεύει η αγορά από το σ/μ και όχι το πετ-σοπ, αξίζει. Προτείνω την μπλε. Εναλλακτικά έχει εσχάτως και μια άλλη, στα 2.69, αλλά είναι "μονόχρωμες" κροκέτες, και όχι η "τριχρωμία" (που υποδηλώνει ΚΑΙ λαχανικά). Η γάτα είναι μυστήριο τρένο πάντως και μπορεί να γουστάρει την φτηνότερη. Αν θυμάμαι καλά έχει ΚΑΙ συσκευασίες σε χαρτόκουτο (μισό κιλό φάση), της Friskies. Aναλογικά πολύ ακριβότερη, αλλά υποτίθεται πιο εύγευστη/ποιοτική κτλ. Στις κονσέρβες τώρα, έχει το προϊόν Coshida στα 0.53 (3 γεύσεις), που μια απαιτητική γάτα μπορεί μέχρι ούτε που να την φτύσει. ΔΕΝ είναι "κακή" (υπάρχουν αλλού και χειρότερες), αλλά είναι ζήτημα γατιού όπως είπα. Καλύτερα να δεις τις Opticat, στα 0.59, σαφώς καλύτερης ποιότητας και γεύσης. ΑΝ βρεις, πάρε την πράσινη, που είναι "πατέ" (οι προηγούμενες είναι όλες "μπουκιές" = με περισσότερο νερό μέσα) με πάπια. Είναι σχεδόν εγγυημένη η κατανάλωσή της, αλλά το θέμα είναι ότι φέρνουν λίγες και εξαφανίζονται άμεσα (οπότε αν βρεις, κάνε καβάτζα). Έχει επίσης κονσερβάκια "σκαφάκια" των 100γρ. στα 0.34 (αυτόν τον καιρό παίζει έκπτωση στα 0.25), με πατέ, της Coshida, από τα οποία επίσης ΑΝ βρεις (εξαφανίζονται κι αυτά), καβάτζωσε. Είναι ίσως η καλύτερη ποιοτικά γατοτροφή στα Λιντλ (και γι' αυτό κοστίζει τόσο) και σχεδόν όλες οι γάτες την τρώνε ασυητητί. Η καλύτερη γεύση είναι η κόκκινη με κρέας, κι έχει και κίτρινη=πουλερικά και θαλασσί=σολωμό. Λογικά θα βρεις και μπόλικες πράσινες, οι οποίες ΔΕΝ είναι πατέ αλλά μπουκιές και συνεπώς δεν αξίζει το κόστος (καλύτερα μεγάλη των 400γρ.). Τέλος έχει και διάφορα ψιψιψόνια, όπως διάφορα "σνακς" για γάτες, τα οποία προφανώς δεν είναι για....χόρταση, αλλά είτε για να γλυκάνεις το γατί ή μέχρι και με την βοήθειά τους να το εκπαιδεύσεις... Γενικά πάντως πάρε...ένα απ' όλα και δοκίμαζε να δεις τί σου κάνει δουλειά. edit : τώρα το είδα για τις αδέσποτες. Οπότε πάρε την φτηνοκονσέρβα και την φτηνοκροκέτα του Λιντλ και Άγιος ο Θεός...Αν είναι πεινασμένες (αδέσποτες γαρ), τρώνε τα πάντα.. (Δοκίμασε να ανακατέψεις λίγη κονσέρβα με κροκέτα. Την τρώνε καλύτερα μερικές, έτσι. Τις αναλογίες θα τις βρεις. Καλό είναι να βάζεις και σκέτη κροκέτα σε ξέχωρο δοχείο, καθώς δεν χαλάει, ενώ το περιεχόμενο της κονσέρβας, σε μερικές ώρες, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει, ξυνίζει και πάει τζάμπα). ...στα λόγια μου έρχεσαι στην ουσία. Και καθώς το έλλειμα παιδείας μόνο με σωστή παιδεία για τις άλλες γενιές αντιμετωπίζεται, ΜΗΝ περιμένεις ουσιαστικές αλλαγές... Πιο πολύ νόημα έχει, θεωρώ, να κάνουμε γκρουπς παραπόνων και να πήξουμε τα Λιντλ να βάλουν παραπάνω ταμίες (που κι αυτό δεν το πολυπιστεύω ότι θα έχει αντίκτυπο, αλλά λέμε), παρά να λέμε μεταξύ μας πόσο πιο οργανωμένα μπορούμε να κάνουμε τα ψώνια μας. Πολυ αναλυτικο το ποστ σου, να φανταστεις δεν εχω καν γατα (και ουτε προκειται να παρω) αλλα το διαβασα σχεδον ολοκληρο. Μια ερωτηση που με βασανιζει. Πως ξερεις απο τις γευσεις; Μην μου πεις κανεις αυτο που σκεφτομαι. Ηδη τα λουκανικα για ανθρωπινη καταναλωση ειναι εντελως σιχαμενα με αυτα που βαζουν μεσα, δεν θελω να ξερω τι βαζουν στις γατοκονσερβες. Εργαλεια ποτε θα ξαναφερει, γνωριζει κανεις; 2
nickmanak Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1339
washcloud Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ^ ^ ...από γεύσεις εννοείται πως δεν έχω.....γεύση από πρώτο χέρι, απλά παρακολουθώ (εδώ και χρόοονια πολλά) αντιδράσεις από τις (άπειρες) γάτες που έχουν περάσει από τα χέρια μου (και μπορώ να πω "εγγυημένα" πως τα όσα έγραψα ισχύουν στο ακέραιο. Η χρήση λοιπόν πχ του "δεν πολυτρώγεται" που είχα γράψει και αφήνει περιθώρια σκέψης (το ένιωσα κι ο ίδιο όταν το 'γραφα) ότι την πέφτω στις γατοτροφές, αφορά καθαρά τις γαστριμαργικές ΤΟΥΣ προτιμήσεις. ...αλλά λύσε μου κι εσύ μια απορία : αφού γατιά δεν έχεις (κι ούτε πρόκειται να πάρεις), πώς και διάβασες όλο ένα σεντόνι ειδικά περί γατοτροφών......; (....για τα εργαλεία που ρωτάς, σχεδόν πάντα φέρνουν κι από κάτι. Και ο μόνος τρόπος για να ξέρει κανείς σχετικά, είναι να κοιτά τις προσφορές τις επόμενης βδομάδας, που φαίνονται στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας, τονισμένες με ημερομηνίες και κατηγορίες προϊόντων. Καλή ώρα, από βδομάδα θα έχει τα τάδε.) *....με την ευκαιρία, ένα τιπ για όσους τυχόν γατοσυμπάσχουν, σχετικά με την άμμο υγιεινής (για όσους τις έχουν μέσα) : αντικαταστήστε την με πέλλετ (όχι κάτι εξειδικευμένο - το κλασσικό 15κιλο τσουβάλι των πιο φτηνών = 4Ε που είναι για καύση σε πελλετόσομπα) για να σωθείτε και από οικονομικής άποψης, και από όποιας άλλης (πχ η απόρριψή του απλώς στη λεκάνη της τουαλέτας - πράγμα που δεν λέει για την άμμο. Συν το ότι μυρίζει λιγότερο.) Έρχεται κατά 1/4, το λιγότερο, φτηνότερα.* 2
mr.Vox Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Χάρτινα ποτήρια. Γράφουν Monte Santos επάνω και έχουν σχέδιο κόκκους καφέ. Είχα πάρει μία συσκευασία την χρησιμοποίησα και όλα ΟΚ. Στην τελευταία συσκευασία όμως στα πέντε που έχω χρησιμοποιήσει τα τέσσερα έχουν διαρροές από το πάτο με αποτέλεσμα να γεμίζει το γραφείο μου καφέ. Στο πρώτο δεν έδωσα σημασία. Είπα έτυχε. Εδώ όμως φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό στην συγκεκριμένη παρτίδα. φανταστείτε να συνέβαινε το ίδιο στα προφυλακτικά! Αύριο τηλεφωνώ και αναφέρω το θέμα στην γραμμή εξυπηρέτησης. 1
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ^ ^ ...από γεύσεις εννοείται πως δεν έχω.....γεύση από πρώτο χέρι, απλά παρακολουθώ (εδώ και χρόοονια πολλά) αντιδράσεις από τις (άπειρες) γάτες που έχουν περάσει από τα χέρια μου (και μπορώ να πω "εγγυημένα" πως τα όσα έγραψα ισχύουν στο ακέραιο. Η χρήση λοιπόν πχ του "δεν πολυτρώγεται" που είχα γράψει και αφήνει περιθώρια σκέψης (το ένιωσα κι ο ίδιο όταν το 'γραφα) ότι την πέφτω στις γατοτροφές, αφορά καθαρά τις γαστριμαργικές ΤΟΥΣ προτιμήσεις. ...αλλά λύσε μου κι εσύ μια απορία : αφού γατιά δεν έχεις (κι ούτε πρόκειται να πάρεις), πώς και διάβασες όλο ένα σεντόνι ειδικά περί γατοτροφών......; (....για τα εργαλεία που ρωτάς, σχεδόν πάντα φέρνουν κι από κάτι. Και ο μόνος τρόπος για να ξέρει κανείς σχετικά, είναι να κοιτά τις προσφορές τις επόμενης βδομάδας, που φαίνονται στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας, τονισμένες με ημερομηνίες και κατηγορίες προϊόντων. Καλή ώρα, από βδομάδα θα έχει τα τάδε.) *....με την ευκαιρία, ένα τιπ για όσους τυχόν γατοσυμπάσχουν, σχετικά με την άμμο υγιεινής (για όσους τις έχουν μέσα) : αντικαταστήστε την με πέλλετ (όχι κάτι εξειδικευμένο - το κλασσικό 15κιλο τσουβάλι των πιο φτηνών = 4Ε που είναι για καύση σε πελλετόσομπα) για να σωθείτε και από οικονομικής άποψης, και από όποιας άλλης (πχ η απόρριψή του απλώς στη λεκάνη της τουαλέτας - πράγμα που δεν λέει για την άμμο. Συν το ότι μυρίζει λιγότερο.) Έρχεται κατά 1/4, το λιγότερο, φτηνότερα.* off topic, σχετικά με τις γατοτροφές Κι όμως αυτή που πήρα από τον ΑΒ δεν την τρώνε! Θα δοκιμάσω να την ανακατέψω με κονσέρβα όπως είπες, αλλά φοβάμαι ότι θα φάνε μόνο την κονσέρβα γιατί την ανακάτεψα και με ζαμπόν - μπέικον και φάγανε μόνο αυτά!
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν βλεπω να φερνει καμια ηλεκτρικη μικροσυσκευη απο βδομαδα...τις εχει αραιωσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις