Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα αυτα τα ηλεκτρονικα απο τα λιντλ οσο παει και κατι "παθαινουν"!..

Παλιοτερα νομιζω δε βγαζαν τετοια θεματα

Σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι πολυ καλα και δεν μπορουμε να τα κατηγορησουμε οταν σου επιστρεφουν

τα χρηματα χωρις να μπαινεις σε περιπετειες..!

Πχ ο Κοτσοβολος δεν μου εδεινε τα χρηματα σε ενα ελλατωματικο προιον και με εβαλε να παρω

αλλο προιον 2πλασιας αξιας!

Επισης να αναφερω οτι για το φαναρακι ειχα κανει κληση στην Γερμανια(δωρεαν κληση).Αφησα τα στοιχεια μου για να με καλεσουν και

την επομενη μερα με πηραν με σκοπο να μου στειλουν καινουργιο αλλα τους ειπα οτι το επεστρεψα και με

μαρεσει που με ρωτησε αν πηρα πισω τα χρηματα μου..!!!

Μακαρι ολα τα μαγαζια στην Ελλαδα να ειχαν την πολιτικη του lidl!

Προσωπικη μου αποψη θεωρω οτι υποστηριζει πολυ τον καταναλωτη.

Κωτσ.. εδινε..

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην πολιτική επιστροφής χρημάτων έχεις δίκιο. 

Φοβάμαι όμως με αυτά που διαβάζω από εδώ και από εκεί,  ότι ίσως αλλάξουν τακτική στο θέμα αυτό.

Ο λόγος είναι ότι πολλοί πελάτες αγοράζουν για πλάκα κάποια προϊόντα και αφού κάνουν τον χαβαλέ τους τα επιστρέφουν. Μετά την άλλη εβδομάδα πάλι τα ίδια με άλλα προϊόντα.

Το ποσοστό επιστροφών  στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερο του μέσου όρου σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως μου είπε εργαζόμενος των lidl.

Αν συνεχιστεί οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται αλλά όχι με τόσο ευκολία. 

• Like 1
Δημοσ.

διότι είμαστε και λίγο γύφτοι και κάνουμε κατάχρηση.

όπως με τις σακούλες που είχε αναφερθεί.

και ειδικά στα ρούχα, εφόσον ξέρει ο άλλος ότι θα πάρει τα λεφτά του πίσω, μπαίνει στο κατάστημα παίρνει 2-3 νούμερα σε όλα τα χρώματα και μετά επιστρέφει αυτά που δε του κάνουν/θέλει.

• Like 1
Δημοσ.

Ο λόγος είναι ότι πολλοί πελάτες αγοράζουν για πλάκα κάποια προϊόντα και αφού κάνουν τον χαβαλέ τους τα επιστρέφουν. Μετά την άλλη εβδομάδα πάλι τα ίδια με άλλα προϊόντα.

Αυτο γινεται γιατι δεν εχουν προσωπικο.. Εγω πηγα πισω το ραδιο και δεν το ανοιξε καν να το δει..

γιατι ειχε μεγαλη ουρα..! Να παρουν εναν τεχνικο και να δινει αυτος το οκ..

Προφανως αυτοι που κανουν χαβαλε δεν θα συμπληρωνουν τα πραγματικα στοιχεια τους στο χαρτι που τους βαζουν να υπογραψουν..

Δημοσ.

Την τελευταία φορά και μοναδική που επέστρεψα προϊόν όπως έχει προαναφέρει σε άλλο post, ένα σκουπάκι με προβληματικό διακόπτη έγινε ταυτοποίηση των στοιχείων μου με ταυτότητα που μου ζητήθηκε.

Δημοσ.

προσωπικό δεν έχουν αρκετό για τον κόσμο που δέχονται.

προχθές είχα πάει σε ένα κατάστημα τους προς το μεσημέρι και περιέργως δεν είχε και πολύ κόσμο.  συνήθως πετυχαίνω περισσότερο.

παρόλο αυτά ένας τυπάς 50+ φώναζε και πολύ έντονα μάλιστα διότι είχαν μόνο ένα ταμείο.

απλά μου την έδωσε ο τρόπος του συν το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δε γίνοταν ο χαμός.

μου ήρθε να του πω... ρε καραγκιόζη το γεγονός ότι αγοράζεις φθηνά οφείλεται και στο ότι δεν πληρώνουν αρκετό προσωπικό.

αν κάθε στιγμή δουλεύαν και τα 4 ταμεία, δε θα πλήρωνες τα προϊόντα στην τιμή που τα πληρώνεις τώρα.

βλέπω μερικούς κόβουν βόλτες σα χαμένοι στους διαδρόμους και μόλις φτάνουν στο ταμείο δε μπορούν να περιμένουν λίγο.

λες και θα πάθουν κάτι αν περιμένουν λίγο παραπάνω.

αν βέβαια αυξηθεί το προσωπικό και αυξηθούν οι τιμές πάλι θα γκρινιάζουν.

ρε μάγκες βάλτε το να δουλέψει. δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.

προσωπικά δε με πειράζει αν περιμένω λίγο παραπάνω. περισσότερο χρόνο σπαταλώ κάνοντας βόλτες να δω μήπως βρω κάτι που ίσως χρειαστώ. δε πειράζει αν περιμένουμε και 3-5 λεπτά.

• Like 2
Δημοσ.

το γεγονός ότι αγοράζεις φθηνά

Τα τροφημα του δεν ειναι φθηνα.. πρεπει να κυνηγας τις εβδομαδιαιες προσφορες.. Ετσι σου ερχεται φθηνα!
  • Like 3
Δημοσ.

γενικά όμως ακόμα και με κυνήγι προσφορών είναι φθηνότεροι σε σχέση με άλλους.

δε ξέρω για όλα τα προϊόντα τους γιατί κι εγώ αγοράζω συγκεκριμένα που έχουν ή αν μπει καμιά καλή προσφορά.

τώρα αν οι συνήθειές μου ήταν διαφορετικές μπορεί να μη σε συνέφερε  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και ειδικά στα ρούχα, εφόσον ξέρει ο άλλος ότι θα πάρει τα λεφτά του πίσω, μπαίνει στο κατάστημα παίρνει 2-3 νούμερα σε όλα τα χρώματα και μετά επιστρέφει αυτά που δε του κάνουν/θέλει.

Το πόσο γύφτοι και καρμίρηδες είναι μερικοί δεν περιγράφεται. Άσχετο με τα lidl

off topic

Σήμερα το πρωί στο cafe που πηγαίνω έρχεται και ένας τύπος και καυχιέται για τέτοιου είδους κατορθώματα που κάνει στο lidl και αλλού ονόματι Κώστας.

Ο τύπος το πρωί έψαχνε  απεγνωσμένα να πει χρόνια πολλά σε άλλο Κώστα για να τον κεράσει. Άλλες μέρες κάνει αλχημείες με το στοίχημα και μαζεύει σεντς από εδώ και από εκεί για να βγάλει τον καφέ. Και δεν είναι και άφραγκος. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι επινοούν τέτοια άτομα για ένα σεντς.

Αλλά πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα για την καρμιριά.

:-D

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 3
Δημοσ.

Και που το βλεπεις το περιεργο Απο τη στιγμη που ενω πουλανε ρουχα και παπουτσια και δεν εχουν καποιο χωρο για δοκιμαστηριο

Εσενα σου αρεσει περισσοτερο να ανοιγεις συσκευασιες και να δοκιμαζεις (ακομα και τα παπουτσια) στους διαδρομους;

Στα παντελονια τι πρεπει να κανεις απο τη στιγμη που το λιντλ φερνει λιγα κομματια και δεν μπορεις να γνωριζεις εκ΄ των προτερων αμα σου κανει; (αρκετες φορες τα νουμερα διαφερουν ακομα και της ιδιας φιρμας)...

Να αγορασεις καποιο και μετα που θα το πας για αλλαγη να μην υπαρχει το νουμερο σου;

...Ουδεμια ευθυνη  λες/νομιζεις πως φερει το λιντλ γιαυτη την κατασταση ε;

Και ομως Βαζει κατι για κραχτη (σε λιγα κομματια) για να πας και μονο αμα παρατηρησεις καλυτερα... Συμπερασμα: Κατ΄αυτη την εννοια γυφτοι... ειναι αυτοι που το εχουνε και ολο τους το "σοι"!

• Like 1
Δημοσ.

Σε πόσα supermarket που δεν διαθέτουν αποκλειστικό τμήμα ενδυμάτων βλέπεις δοκιμαστήρια;

Εδώ μιλάμε οι κυρίες παίρνουν πέντε καλσόν και αλλάζουν στο σπίτι τους και μετά  τα γυρίζουν πίσω. Μη μπω τίποτα άλλες αλλαγές που κάνουν. Το έχω δει με τα μάτια μου.

Αυτά δεν γίνονται αλλού!

Τέτοια φαινόμενα όπως και του κατά φαντασία πλούσιου αγοραστή καταναλωτή που ανοίγουν συσκευασίες γεμίζουν καρότσια με τις ώρες και μετά τα παρατάνε στις γωνίες και εξαφανίζονται έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα στην ανεκτικότητα που δίνεται.

Θα πάμε στο τέλος στο άλλο άκρο τύπου jumbo που κάθε λίγο και λιγάκι ακούς από τα μεγάφωνα. "Παρακαλείσθε να μην ανοίγεται τις συσκευασίες γιατί ενδέχεται να χρεωθείτε και να υποχρεωθείτε αγοράσετε το προϊόν".

Μιλάμε για κατάχρηση της ευκολίας που παρέχει το κατάστημα που στο τέλος θα γυρίσει μπούμερανγκ στο σωστό και ευσυνείδητο καταναλωτή. 

Δημοσ.

Τα τροφημα του δεν ειναι φθηνα.. πρεπει να κυνηγας τις εβδομαδιαιες προσφορες.. Ετσι σου ερχεται φθηνα!

Αυτό ακριβώς

Δημοσ.

Σε πόσα supermarket που δεν διαθέτουν αποκλειστικό τμήμα ενδυμάτων βλέπεις δοκιμαστήρια;

Εδώ μιλάμε οι κυρίες παίρνουν πέντε καλσόν και αλλάζουν στο σπίτι τους και μετά  τα γυρίζουν πίσω. Μη μπω τίποτα άλλες αλλαγές που κάνουν. Το έχω δει με τα μάτια μου.

Αυτά δεν γίνονται αλλού!

Τέτοια φαινόμενα όπως και του κατά φαντασία πλούσιου αγοραστή καταναλωτή που ανοίγουν συσκευασίες γεμίζουν καρότσια με τις ώρες και μετά τα παρατάνε στις γωνίες και εξαφανίζονται έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα στην ανεκτικότητα που δίνεται.

Θα πάμε στο τέλος στο άλλο άκρο τύπου jumbo που κάθε λίγο και λιγάκι ακούς από τα μεγάφωνα. "Παρακαλείσθε να μην ανοίγεται τις συσκευασίες γιατί ενδέχεται να χρεωθείτε και να υποχρεωθείτε αγοράσετε το προϊόν".

Μιλάμε για κατάχρηση της ευκολίας που παρέχει το κατάστημα που στο τέλος θα γυρίσει μπούμερανγκ στο σωστό και ευσυνείδητο καταναλωτή. 

Η δεν αγοραζεις η το ρισκαρεις στα υπολοιπα σουπερμαρκετς Εδω λεμε πως βαζουνε λιγα προιοντα για κραχτη, ενω σου δινουνε και το οκ για την αλλαγη για να τσιμπησεις!

Ποια αλλαγη αφου δεν εχουνε στοκ και το πιθανοτερο ειναι ακομα και λιγη ωρα μετα που θα πας να μη  βρεις να το αλλαξεις

Ακομα αμα θελουνε σεβασμο απο τους πελατες ας βαλουν περισσοτερο προσωπικο και να φτιαξουν τους αναλογους χωρους στα καταστηματα τους (ελαχιστα τετραγωνικα  θελει αυτο)

Τωρα οσο για το πως "δε βγαινουν αλλιως καλυτερες τιμες"! αρκει να δει καποιος τι κερδη εχουνε και να μην πεταει (σορι κιολας) τετοιου ειδους μπαρουφες!..

• Like 2
Δημοσ.

έλεος με αυτό το στοκ ρε παιδιά. ξεκολλάτε

σε μερικά προϊόντα οι προσφορές είναι πολύ καλές. πχ οι προσφορές που είχανε κάνει με τα είδη σκι αν θυμάστε.

έπαιρνες το παντελόνι με ~20€ αν θυμάμαι καλά ενώ αλλού θέλει 70€, παρομοίως και το μπουφάν.

ε λογικό είναι να γίνει χαμός. είχα πάει και νωρίς κιόλας και ήταν όλοι σαν τις μέλισσες.

τα κομμάτια ήταν αρκετά αλλά πόσα να φέρουνε;

με τέτοιες τιμές ο άλλος αγόραζε το παντελόνι για αδιάβροχο κι ας μην είχε δει ποτέ του χιόνι στη ζωή.

ο καθένας που δε προλαβαίνει μια προσφορά αμέσως το έχει καραμέλα... φέρνουν λίγα για κράχτη.

απλά υπάρχει τρελή ζήτηση σε μερικά προϊόντα.

συμβαίνουν και αυτά που λέτε με τους κράχτες αλλά μη το ξεφτυλίζετε

Δημοσ.

προσωπικό δεν έχουν αρκετό για τον κόσμο που δέχονται.

προχθές είχα πάει σε ένα κατάστημα τους προς το μεσημέρι και περιέργως δεν είχε και πολύ κόσμο.  συνήθως πετυχαίνω περισσότερο.

παρόλο αυτά ένας τυπάς 50+ φώναζε και πολύ έντονα μάλιστα διότι είχαν μόνο ένα ταμείο.

απλά μου την έδωσε ο τρόπος του συν το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δε γίνοταν ο χαμός.

μου ήρθε να του πω... ρε καραγκιόζη το γεγονός ότι αγοράζεις φθηνά οφείλεται και στο ότι δεν πληρώνουν αρκετό προσωπικό.

αν κάθε στιγμή δουλεύαν και τα 4 ταμεία, δε θα πλήρωνες τα προϊόντα στην τιμή που τα πληρώνεις τώρα.

βλέπω μερικούς κόβουν βόλτες σα χαμένοι στους διαδρόμους και μόλις φτάνουν στο ταμείο δε μπορούν να περιμένουν λίγο.

λες και θα πάθουν κάτι αν περιμένουν λίγο παραπάνω.

αν βέβαια αυξηθεί το προσωπικό και αυξηθούν οι τιμές πάλι θα γκρινιάζουν.

ρε μάγκες βάλτε το να δουλέψει. δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.

προσωπικά δε με πειράζει αν περιμένω λίγο παραπάνω. περισσότερο χρόνο σπαταλώ κάνοντας βόλτες να δω μήπως βρω κάτι που ίσως χρειαστώ. δε πειράζει αν περιμένουμε και 3-5 λεπτά.

Δεν το ήξερα ότι οι τιμές πρέπει να διαμορφώνονται (και) βάσει των ταμείων που λειτουργούν ταυτόχρονα.

Άμα είναι έτσι, να ανεβαίνουν τις ημέρες που έχει κόσμο (π.χ. Σάββατα ή όταν έχει καλές προσφορές). Και την άλλη μέρα ξέρω 'γω που θα έχει λιγότερο κόσμο, να έχει χαμηλότερες τιμές, αφού θα έχει λιγότερα ταμεία ανοιχτά.

Ή να αλλάζουν ακόμα και σε επίπεδο ώρας, π.χ. λίγο πριν κλείσουν που εμείς ως κλασικοί ελληνάρες σκάμε τελευταία στιγμή να ψωνίσουμε, να τις αυξάνουν.

Ή όταν έχει προσφορές και περιμένουν τα κοράκια σαν τους παππούδες στο ΙΚΑ απ' τις έξι το πρωί απ' έξω, να βαράνε στο κεφάλι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...