Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια πηρα το ηλιακο φαναρακι 3 σε 1(φως-ραδιο-usb). Για να φορτισει το κινητο πρεπει να κανω συνεχεια μανιβελα.. αλλιως σταματαει η φορτιση!

Ειναι ελλατωματικο???img%5D

Δοκιμασε και με το ηλιακο πανελ (αλλα τωρα θα μου πεις εχει συννεφια)...

αρα το πας για αλλαγη για να δοκιμασεις κανα αλλο αν και το πιθανοτερο ειναι να μη σηκωνει για το κινητο σου

(Θα το αγοραζα και εγω αλλα σημερα δεν προλαβαινω - αυριο θα δω αμα υπαρχει)

...Τα λεντακια για το φως τι λενε;

Ακομα τα κυαλια τα πηρε κανενας;;; (αν και αυτα απο οτι διαβαζω με την ευθυγραμμιση τους κυριως... ειναι οτι σου κατσει)!

Επεξ/σία από swkhj
Δημοσ.

Το εγχειρίδιο τι λέει;

Πρέπει κάπου να γράφει πως γίνεται η φόρτιση στο κινητό.

Παρόλα αυτά θεωρώ λογικό το να κάνεις συνέχεια μανιβελα, γιατί η μπαταρία του κινητού "ρουφάει" πολύ περισσότερη ενέργεια, απ'ότι η λάμπα ή το ράδιο. Απ'ότι καταλαβαίνω η μπαταρία της λάμπας αυτής πρέπει να είναι μικρή. Ως εκ τούτου δεν προλαβαίνει να αποθηκευσει την ενέργεια προτού την απορροφήσει το κινητό.

Φαντάζομαι πως η κύρια λειτουργία της είναι ως λάμπα.

Γενικα να μιλησω,

εκτος κι αν σου κατσε ελαττωματικο (αλλα μαλλον οχι),

με μανιβελα θα φορτιζεις,

γιατι μεχρι να γεμισει με ηλιακη φορτιση η μπαταρια, φεξε μου και γλυστρισα...

Αργει μεσω ηλιου.

Ενω τραβας μερικες....μανιβελιες, και τα δινει γρηγορα.

Δημοσ.

@gia_nnis

Μην πας να το αλλαξεις αμα ειναι γιαυτο το λογο Μολις πηρα δυο και θελουν μανιβελια για να φορτιζουν οντως!

Αγορασα και τα κυαλια αλλα εχουν υπερμετρωπια!

Εχει μια ροδελιτσα και δοκιμαζω με αυτη αλλα οτι και να κανω μου βγαζει θολουρα (σα να κοιτας μεσα απο τζαμι με λιγο υδρατμο) Αν και δεν ξερω απο αυτα ...Μπορει να θελουν κατι που δεν δοκιμασα ακομα...

Δημοσ.

Τα κιάλια έχουν θολούρα γιατί πρέπει να τα χρησιμοποιείς ανάλογα με την απόσταση .'Έχουν κάτι αριθμούς επάνω πχ 10Χ50. Για τους υδρατμούς δεν έπρεπε να υπάρχουν.

Για δες λίγο εδώ

www.lightgear.gr/blog/pos-na-epileksete-kyalia/

και εδώ

http://www.bigbinoculars.com/faq.htm

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιος! Παω να διαβασω (τα παραπανω αλλα και το προσπεκτους που δεν τουριξα ουτε ματια ακομα)! και ελπιζω ως αυριο με δοκιμες να δω μηπως εχω κανει και καποιο λαθος εγω Εχει δυο ροδελες τελικα και μια νομιζω μονο στο δεξι φακο αλλα μπορει να λεω και μπαρουφες:ρ.. Θα κανω edit αν ειναι

Αυτο που με παραξενεψε σημερα ηταν πως ενω πηγα μεσημερι προς απογευμα υπηρχαν αρκετα φαναρακια και κυαλια ενω αλλες φορες πεφτει ακριδα απο νωρις!..

edit 01 Tα κυαλια εχουν και στραβισμο Πηγα να δω το φεγγαρι και το εβλεπα ποτε διπλο και ποτε που εκανε βολτα μονο στο ενα ματι...

Καλα δεν τα εχει αγορασει και κανενας αλλος να πει;

Εκανα και τη μαλκα που ξεχασα να παρω την αποδειξη ...Να τ΄ αλλαζουν τωρα χωρις αποδειξη  αυτα;

edit 02  ...Τελικα ειναι ΟΚ αλλα θελουν καποιες  ρυθμισεις ...Γραφω παρακατω

Επεξ/σία από swkhj
Δημοσ.

Διπλασιασμό εννοείς;

Το προσοφθαλμιο (στρογγυλό που βάζεις τα μάτια) δε βιδωνει - ξεβιδωνει; Ρυθμίζει την απόσταση του ματιού!

Πρέπει να τα ανοίξεις ωστε να βρεις την απόσταση από μάτι σε μάτι και μετά να τα ρυθμίσεις(απο το στρογγυλό) στο καθε μάτι σου ξεχωριστά

• Like 1
Δημοσ.

Μην πας να το αλλαξεις αμα ειναι γιαυτο το λογο Μολις πηρα δυο και θελουν μανιβελια για να φορτιζουν οντως!

Ρε παιδιά μια απορία: Εχω ένα τέτοιο παρόμοιο μανιβελιάρικο φακό με ενσωματωμένη μπαταρία όχι όμως αυτό του lidl . Υπάρχει κανένας τρόπος (χακιά ενδεχομένως) να το φορτίσουμε σε πρίζα όταν βρίσκουμε; :unsure:

Δημοσ.

...Τα λεντακια για το φως τι λενε;

Πολυ καλο φως και ραδιοφωνο(ενταση-καλη ληψη). Με προβληματισε γιατι ειχα και τα δυο ανοιχτα(φως-ραδιο)

και τα led φωτιζανε σταθερα χωρις πτωση τασης.. και λεω για να μην φορτιζει το usb παρα μονο με μανιβελα θα

εχει προβλημα... Το επεστρεψα(πηρα τα χρηματα). Πολυ καλη η πολιτικη του lidl που δεχονται επιστροφη ανωδυνα.. αλλα

και γω κυριος.. το πηγα οπως το πηρα!

Γενικα να μιλησω,

εκτος κι αν σου κατσε ελαττωματικο (αλλα μαλλον οχι),

με μανιβελα θα φορτιζεις,

γιατι μεχρι να γεμισει με ηλιακη φορτιση η μπαταρια, φεξε μου και γλυστρισα...

Αργει μεσω ηλιου.

Ενω τραβας μερικες....μανιβελιες, και τα δινει γρηγορα.

Θα το κρατουσα αν τραβαγα μερικες μανιβελιες και φορτιζε εστω για 10λεπτα. Αυτο χωρις να

κανεις μανιβελα δεν φορτιζει! Δεν ειναι χρηστικο..

Πηρα το ραδιοφωνο με τα 18ε.Πολυ καλο! Μεγαλη οθονη ευαναγνωστη με ωραιο και εντονο φωτισμο.Και μου

εκανε εντυπωση γιατι το δουλευω με επαναφορτιζομενες μπαταριες που συνηθως σε αλλες συσκευες τα δειχνει αχνα και με χαμηλη ενταση

φωτισμου..

• Like 1
Δημοσ.

α... ειπα μηπως δε σε ενοιαζε και τοσο και το πηρες μονο για χαβαλε και για λιγο απο ραδιο η και φακο στο χρηστικο του κομματι  

Το θεμα ειναι πως και μονο για φακο/λαμπα που το ηθελα εγω θελει αρκετες μανιβελιες και ειναι σπαστικο αρα καλα εκανες που το πηγες πισω (Με τον ηλιο δε δοκιμασα ακομα  γιατι μας τα χαλαει και σημερα ο καιρος)

Ρε παιδιά μια απορία: Εχω ένα τέτοιο παρόμοιο μανιβελιάρικο φακό με ενσωματωμένη μπαταρία όχι όμως αυτό του lidl . Υπάρχει κανένας τρόπος (χακιά ενδεχομένως) να το φορτίσουμε σε πρίζα όταν βρίσκουμε; :unsure:

Καλη ερωτηση!! Ετσι αντι ναδινει αυτο στο κινητο για να το φορτισει θα του δινουμε εμεις απο το κινητο ρευμα (με κανα καλωδιο usb male to usb male ισως) γιανα το φορτιζει  αυτο απο το κινητο!!!  :P 

Διπλασιασμό εννοείς;
Το προσοφθαλμιο (στρογγυλό που βάζεις τα μάτια) δε βιδωνει - ξεβιδωνει; Ρυθμίζει την απόσταση του ματιού!

Πρέπει να τα ανοίξεις ωστε να βρεις την απόσταση από μάτι σε μάτι και μετά να τα ρυθμίσεις(απο το στρογγυλό) στο καθε μάτι σου ξεχωριστά

Ναι ειναι λιγο μπερδεμα Καταφερα και το ρυθμισα να μην ειναι θολα και στο 98% περιπου να μην βλεπω διπλα ειδωλα (Εννοουσα πως ο καθε φακος προβαλλε το φεγγαρι ανεξαρτητα και σε διαφορετικο υψος γιαυτο και το εχανα απο το ενα ματι σε καποιες φασεις)

Δημοσ.

"crivit" - "auriol" δεν ξερω αμα ειναι το ιδιο αλλα το ΙΑΝ και το προσπεκτους ειναι το αυτο.

Τα εφερα τελικα σε ενα σχετικα καλο σημειο αλλα θα ηθελα να εχουν και ζουμ ιν ζουμ αουτ που δεν εχουνε

Ακομα ειναι καπως βαρια λιγο λιγοτερο απο κιλο τα υπολογιζω αρα για παιδακια ισως ειναι καπως κουραστικα, αλλα για ενα εικοσαρικο που κοστιζουν και αφου καταφερα να τα ρυθμισω ικανοποιητικα τελικα ειναι οκ

Δημοσ.

Πηρα το ραδιοφωνο με τα 18ε.Πολυ καλο! Μεγαλη οθονη ευαναγνωστη με ωραιο και εντονο φωτισμο.Και μου

εκανε εντυπωση γιατι το δουλευω με επαναφορτιζομενες μπαταριες που συνηθως σε αλλες συσκευες τα δειχνει αχνα και με χαμηλη ενταση

φωτισμου..

Τελικα πηγε και αυτο επιστροφη.Ηθελα να παρω αλλο αλλα τα πηραν ολα!

Εβγαζε στη χαμηλη ενταση παρασιτο μονιμα σε ολους τους σταθμους.. συν οτι που και που το - της εντασης κολλαγε

καμια φορα,το παταγα 1-2 φορες παραπανω για να δωσει την εντολη

post-269103-0-20312900-1463759538_thumb.jpg

Δημοσ.
(...) θα του δινουμε εμεις απο το κινητο ρευμα (με κανα καλωδιο usb male to usb male ισως) γιανα το φορτιζει  αυτο απο το κινητο!!!  :P

Βασικά από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ή το φορτιστή του κινητού. To γεμίζεις κ το παίρνεις μαζι. Αλλά θέλει χακιά, δεν γίνεται, ίσως αυτός του lidl που έχει ηλιακό πάνελ να πειράζεται πιο εύκολα. :unsure:

Δημοσ.

Για αστειο το ειπα... Αμα διαβαζει κανας ηλεκτρονικος η εστω και χομπιστας ας μας πει

Τελικα πηγε και αυτο επιστροφη.Ηθελα να παρω αλλο αλλα τα πηραν ολα!
Εβγαζε στη χαμηλη ενταση παρασιτο μονιμα σε ολους τους σταθμους.. συν οτι που και που το - της εντασης κολλαγε
καμια φορα,το παταγα 1-2 φορες παραπανω για να δωσει την εντολη

Τελικα αυτα τα ηλεκτρονικα απο τα λιντλ οσο παει και κατι "παθαινουν"!..

Παλιοτερα νομιζω δε βγαζαν τετοια θεματα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να δίνουν τις παραγγελίες σε εργοστάσια που δεν έχουν καθόλου ποιοτικούς ελέγχους πράγμα που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...