Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα, αυτα συμβαινουν. Θυμιζω οτι στον ΑΒ μαζι με τη βασιλοπιτα εδιναν δωρο μια... μυγα

1878724.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά την επαγωγική εστία που έχει την Δευτέρα, την έχει δοκιμάσει κανείς; Μου φαίνεται πολύ ογκώδης σε σχέση με αυτήν που είχε φέρει παλαιοτερα.

Δημοσ.

Είχα πάρει την διπλή που έδινε πριν ένα μήνα, αλλά την πήγα πίσω, ήταν τεράστια. Επίσης είχε δυο σημαντικούς για μένα περιορισμούς, από ό,τι έλεγε τουλάχιστον στις οδηγίες: Το σκεύος έπρεπε υποχρεωτικά να είναι ίδια διάμετρο με το μάτι, και το μέγιστο βάρος δεν έπρεπε να ήταν πάνω από 10 κιλά. Άρα μαρμίτες - που θα ήταν και η λογική επιλογή για οικονομία κλίμακας - αποκλείονται. Αυτό όμως που είναι μόνο του και πιο μαζεμένο δεν ξέρω μπορεί να το χτυπήσω.

Δημοσ.

Δεν το εχω παρει, αλλα εαν δεν ειχα πληρωσει τα κερατα μου για το Dremel (την εποχη που δεν υπηρχαν κλωνοι) θα το επερνα με κλειστα ματια. Και πατατα να βγει το στελνεις πισω και ειτε σου δινουν αλλο ειτε σου δινουν τα χρηματα σου πισω, με 3 χρονια εγγυηση.

Εχει την προεκταση που ειναι πολυ βολικη για να μην εχεις κραδασμους στο χερι και να εισαι πιο ανετος στην δουλεια που θες να κανεις.

Αν θυμάμαι καλά (γιατι σβήστηκαν κάποια posts) αναφέρεσαι στο Dremelοειδές που είχε το Σάββατο.

Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις σήμερα που το πήρα. Αν και γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από εργαλεία του Lidl (πάντα σε σχέση με την τιμή) και συνήθως γράφω θετικές εντυπώσεις, αρχικά έχω μια ψιλοαπογοήτευση.

Τα κουμπώματα της κασετίνας είναι πολύ χαλαρά.

Το on-off με δυσκόλεψε στην αρχική εκκίνηση, τόσο που νόμιζα ότι είχε θέμα. Τελικά μετά ήταν οκ.

Η βάση για την στήριξή του είναι απαράδεκτη για μένα. Πλαστική από αρκετά μαλακό πλαστικό που σίγουρα δεν ικανοποιεί (εμένα) σαν αίσθηση. Η βίδα που σφίγγει για να πιάσει στον πάγκο ήρθε στραβή (είναι καμπύλη και όχι ευθεία) ενισχύοντας το όλο αρνητικό αίσθημα.

Για λειτουργία δεν μπορώ να πω αφού ήδη αποφάσισα ότι θα πάει πίσω (τουλάχιστον για την στραβή βίδα). Το αν θα το αντικαταστήσω ή όχι θα το αφήσω στην παρόρμηση της στιγμής.

• Like 1
Δημοσ.

Με 40 ευρω μπορεις να αγορασεις το 1ο μοντελο της dremel να κανεις τη δουλεια σου. Παρε πισω τα λεφτα απο το lidl, η γνωμη μου. Τα ηλεκτρικα του lidl ειναι λαχειο, μερικα αξιζουν και αλλα ειναι για πεταμα. Στον τομεα της κουζινας παντως εχουν ποιοτικοτερες συσκευες σε σχεση με τα εργαλεια, που μας σαβουριαζουν ολη την κινεζια.

http://www.skroutz.gr/c/1424/multitools/m/3065/Dremel.html

Δημοσ.

Ειχα βάλει link για το dremelοειδές, ίσως ήταν αυτό.

Δεν το πρόλαβα -μπορεί να μην έφεραν κιόλας γιατι δεν βρήκα καλάθι με τιμή- .

Κρίμα, απ'αυτα που διαβάζω μάλλον δεν αξίζει. :unsure:

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι.

Μάλιστα δεν έφυγε και γρήγορα αφού εγώ το πήρα τη Δευτέρα (το είχαν βάλει το Σάββατο) και είχε αρκετά ακόμα.

Δημοσ.

Κρεμμύδια χύμα πρέπει να φέρουν... αν ακούει κανείς.

Νομίζω έχω πετύχει και κόκκινα και λευκά κρεμμύδια, δίπλα στις πατάτες

Δημοσ.

Παιδια πηρα το ηλιακο φαναρακι 3 σε 1(φως-ραδιο-usb). Για να φορτισει το κινητο πρεπει να κανω συνεχεια μανιβελα.. αλλιως σταματαει η φορτιση!
Ειναι ελλατωματικο???img%5D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εγχειρίδιο τι λέει;

Πρέπει κάπου να γράφει πως γίνεται η φόρτιση στο κινητό.

Παρόλα αυτά θεωρώ λογικό το να κάνεις συνέχεια μανιβελα, γιατί η μπαταρία του κινητού "ρουφάει" πολύ περισσότερη ενέργεια, απ'ότι η λάμπα ή το ράδιο. Απ'ότι καταλαβαίνω η μπαταρία της λάμπας αυτής πρέπει να είναι μικρή. Ως εκ τούτου δεν προλαβαίνει να αποθηκευσει την ενέργεια προτού την απορροφήσει το κινητό.

Φαντάζομαι πως η κύρια λειτουργία της είναι ως λάμπα.

Επεξ/σία από ANHLIKOS
Δημοσ.

Το εγχειρίδιο τι λέει;

Οτι μπορει να χρειαστει παραπανω μανιβελα για τα 5v. Του εκανα μανιβελα για 2 λεπτα αλλα αυτο δεν φορτιζει καθολου...

Μονο αν κανω εκεινη την στιγμη μανιβελα και οταν σταματησω,σταματαει αυτοματος..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...