Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω αυτές δεν ήταν στον "στανταρ" εξοπλισμό ^^ του

τις έφερνε σε φάση "γερμανική εβδομάδα" και τέτοια.

πάρε κανονική μπυρίτσα και τσόνταρε λεμονάδα ανάλογα με το γούστο σου και είσαι αρχηγός.

Τις έπαιρνα για κανα μηνα  , οπότε δεν ήταν σε προσφορά εβδομάδας / φυλλαδιου 

Καλύτερα στημένο λεμόνι ή και Lime .... 

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιρνει κανεις γιαουρτι απο κει το ελληνικο? Ειναι καλο?

Μιλας για το παραδοσιακο ελληνικο γιαουρτι?

Αν δεν κανω λαθος, τους το δινει η εβροφαρμα.

Ειναι πολυ καλο, αλλα το παραπονο μου ειναι οτι πολλες φορες βλεπω να πιανει καποια...μουχλα στην 'πετσα', πριν ακομη ληξουν!

Απαραδεκτο.

Κι ηθελα να το πω κι εδω.

Συμβαινει συχνα.

Καλο το γιαουρτι, αλλα καποια, πριν ληξουν, ξεκινουν τη μουχλα. Τρομερη τιμη παντως.

Ειναι δυνατον καθε δεκα μερες να πηγαινω στο lidl με το προβληματικο γιαουρτι για ..αλλαγη;

Ασε που μπορει να σου πουν πχ οτι 'το αφηνεις εκτος ψυγειου για να χαλασει' ή οτιδηποτε.

Δεν ξερω τι να κανω γι'αυτο. Ιδεες;

Δημοσ.

Εγώ παίρνω το ΓΑΛΠΟ συνέχεια, ποτέ δεν μου έχει τύχει να έχει μούχλα, να μυρίζει ή να χαλάει πριν της ώρας του...το αντίθετο μάλιστα, επειδή έχω πάρει διπλές συσκευασίες λόγω προσφοράς, έχει τύχει να ξοδέψω ένα γιαούρτι μέχρι 7 μέρες μετά τη λήξη του, χωρίς να έχει αναπτυχθεί μούχλα.

Έχω διαβάσει για τέτοια περίπτωση εδώ στο νήμα από τυπικό επίσημο έλεγχο στα προϊόντα ΓΑΛΠΟ του Lidl, αλλά δεν το έχω συναντήσει.

Αν σου συμβαίνει, όπως λες, συχνά, μήπως υπάρχει πρόβλημα ψύξης στο συγκεκριμένο κατάστημα που συνηθίζεις να ψωνίζεις;

Εγώ έχω εμπειρία από 2 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, 1 στα Γιάννενα και 1 στη Πρέβεζα....όπως είπα, παρότι καταναλώνω πολύ γιαούρτι κάθε μήνα, δεν έχω συναντήσει πρόβλημα μούχλας.

Δημοσ.

Ειδη καμπινγκ http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1307  Δεν βλεπω τη σκηνη που εχει στη φωτο αλλα ισως αργοτερα που θα μπει ολοκληρωμενο το φυλλαδιο

edit ...Μπα δεν τη βλεπω και στο Βουλγαρικο http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1071

Μπραβο, με θυμηθηκες που ρωτουσα πριν κατι μηνες για το αν φερνει σκηνες στο lidl!

Αλλα δεν βλεπω παλι να φερνει, μαλλον για ντεκορ στο φυλλαδιο

:(

Δημοσ.

Μιλας για το παραδοσιακο ελληνικο γιαουρτι?

Αν δεν κανω λαθος, τους το δινει η εβροφαρμα.

Ειναι πολυ καλο, αλλα το παραπονο μου ειναι οτι πολλες φορες βλεπω να πιανει καποια...μουχλα στην 'πετσα', πριν ακομη ληξουν!

Απαραδεκτο.

Κι ηθελα να το πω κι εδω.

Συμβαινει συχνα.

Καλο το γιαουρτι, αλλα καποια, πριν ληξουν, ξεκινουν τη μουχλα. Τρομερη τιμη παντως.

Ειναι δυνατον καθε δεκα μερες να πηγαινω στο lidl με το προβληματικο γιαουρτι για ..αλλαγη;

Ασε που μπορει να σου πουν πχ οτι 'το αφηνεις εκτος ψυγειου για να χαλασει' ή οτιδηποτε.

Δεν ξερω τι να κανω γι'αυτο. Ιδεες;

Έχω ακούσει ότι αν τα βάλεις στο ψυγείο χωρίς το καπάκι δεν εμφανίζεται μούχλα (νωρίς)! Δοκίμασέ το αν θες.

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι αν τα βάλεις στο ψυγείο χωρίς το καπάκι δεν εμφανίζεται μούχλα (νωρίς)! Δοκίμασέ το αν θες.

Λιγο κουλο αυτο...να τα αφησω μονο με τη μεμβρανη δηλαδη? Δεν το καταλαβαινω...

Τεσπα, θα το δοκιμασω κι αυτο...thanks

Αυτο ειναι...

25jc9qq.jpg

Δημοσ.

Χωρίς τη μεμβράνη, αλλοιώς αναπτύσσεται υγρασία στην επιφάνεια του γιαουρτιού με επακόλουθο τη μούχλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεσκέπαστα ή τα καλύπτεις με καθαρό πανί βαμβακερό ή πετσέτα, κι ένα λαστιχάκι γύρω. Γιαγιά-style ;)

Κανονικά το καλό γιαούρτι κάνει πέτσα και δεν περνάει τίποτε.

Αυτό που έγραψες για τη μούχλα μου έχει συμβεί πολλές φορές, τόσες που σταμάτησα να παίρνω στραγγιστό από lidl. Φταίει το κατάστημα, μάλλον κι εκεί βγάζουν τα γιαούρτια και τα αφήνουν αρκετή ωρα έξω από το ψυγείο-καμπίνα πριν τα βάλουν στα ψυγεία των πελατών.

Δημοσ.

Λιγο κουλο αυτο...να τα αφησω μονο με τη μεμβρανη δηλαδη? Δεν το καταλαβαινω...

Τεσπα, θα το δοκιμασω κι αυτο...thanks

Αυτο ειναι...

25jc9qq.jpg

Εντελώς ξεσκέπαστα. Χωρίς καπάκι και χωρίς μεμβράνη.

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι φίλος των γαλακτομικών για κοιτάξτε και λίγο τις θερμοκρασίες των ψυγείων σας. 

Αν και για να το λένε τόσα άτομα σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει θέμα. Όσοι έχουν το πρόβλημα γιατί δεν τηλεφωνούν  στην γραμμή επικοινωνίας του lidl ενημερώνοντας τους σχετικά,

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για προϊόντα lidl προσωπικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τις οδοντόκρεμες dentalux οι οποίες κάποιες από αυτές έχουν και  σήμα  με ένδειξη profesional dental care. Δεν καθαρίζουν σχεδόν καθόλου τα δόντια. Σημειώνω ότι δεν έχω πρόβλημα με τα δόντια προσωπικά.

Απαράδεκτα είναι και τα αναψυκτικά freeway.

Value for money θεωρώ το bourbon που φέρνει κατά διαστήματα. Τα άλλα ουίσκι είναι για τον νεροχύτη και πρέπει να αποφεύγονται.

Κάποια κρασιά είναι καλά. Οι απόψεις είναι προσωπικές.

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανεις τα καρπούζια που έφερε το Lidl;

Είναι Κρητικά, που συνήθως είναι καλά (της Σούδας με τον παλιο-τοπικο σπορο είναι απλά κορυφαια, αξεπεραστα) αλλα δεν μπορεσα να δω ποιος είναι ακριβώς ο προμηθευτής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...