terry308 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 νομίζω αυτές δεν ήταν στον "στανταρ" εξοπλισμό ^^ του τις έφερνε σε φάση "γερμανική εβδομάδα" και τέτοια. πάρε κανονική μπυρίτσα και τσόνταρε λεμονάδα ανάλογα με το γούστο σου και είσαι αρχηγός. Τις έπαιρνα για κανα μηνα , οπότε δεν ήταν σε προσφορά εβδομάδας / φυλλαδιου Καλύτερα στημένο λεμόνι ή και Lime .... 1
Deathy Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιρνει κανεις γιαουρτι απο κει το ελληνικο? Ειναι καλο?
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιρνει κανεις γιαουρτι απο κει το ελληνικο? Ειναι καλο? Μιλας για το παραδοσιακο ελληνικο γιαουρτι? Αν δεν κανω λαθος, τους το δινει η εβροφαρμα. Ειναι πολυ καλο, αλλα το παραπονο μου ειναι οτι πολλες φορες βλεπω να πιανει καποια...μουχλα στην 'πετσα', πριν ακομη ληξουν! Απαραδεκτο. Κι ηθελα να το πω κι εδω. Συμβαινει συχνα. Καλο το γιαουρτι, αλλα καποια, πριν ληξουν, ξεκινουν τη μουχλα. Τρομερη τιμη παντως. Ειναι δυνατον καθε δεκα μερες να πηγαινω στο lidl με το προβληματικο γιαουρτι για ..αλλαγη; Ασε που μπορει να σου πουν πχ οτι 'το αφηνεις εκτος ψυγειου για να χαλασει' ή οτιδηποτε. Δεν ξερω τι να κανω γι'αυτο. Ιδεες;
vgiozo Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εγώ παίρνω το ΓΑΛΠΟ συνέχεια, ποτέ δεν μου έχει τύχει να έχει μούχλα, να μυρίζει ή να χαλάει πριν της ώρας του...το αντίθετο μάλιστα, επειδή έχω πάρει διπλές συσκευασίες λόγω προσφοράς, έχει τύχει να ξοδέψω ένα γιαούρτι μέχρι 7 μέρες μετά τη λήξη του, χωρίς να έχει αναπτυχθεί μούχλα. Έχω διαβάσει για τέτοια περίπτωση εδώ στο νήμα από τυπικό επίσημο έλεγχο στα προϊόντα ΓΑΛΠΟ του Lidl, αλλά δεν το έχω συναντήσει. Αν σου συμβαίνει, όπως λες, συχνά, μήπως υπάρχει πρόβλημα ψύξης στο συγκεκριμένο κατάστημα που συνηθίζεις να ψωνίζεις; Εγώ έχω εμπειρία από 2 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, 1 στα Γιάννενα και 1 στη Πρέβεζα....όπως είπα, παρότι καταναλώνω πολύ γιαούρτι κάθε μήνα, δεν έχω συναντήσει πρόβλημα μούχλας.
swkhj Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ειδη καμπινγκ http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1307 Δεν βλεπω τη σκηνη που εχει στη φωτο αλλα ισως αργοτερα που θα μπει ολοκληρωμενο το φυλλαδιο edit ...Μπα δεν τη βλεπω και στο Βουλγαρικο http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1071
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ειδη καμπινγκ http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1307 Δεν βλεπω τη σκηνη που εχει στη φωτο αλλα ισως αργοτερα που θα μπει ολοκληρωμενο το φυλλαδιο edit ...Μπα δεν τη βλεπω και στο Βουλγαρικο http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1071 Μπραβο, με θυμηθηκες που ρωτουσα πριν κατι μηνες για το αν φερνει σκηνες στο lidl! Αλλα δεν βλεπω παλι να φερνει, μαλλον για ντεκορ στο φυλλαδιο
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μιλας για το παραδοσιακο ελληνικο γιαουρτι? Αν δεν κανω λαθος, τους το δινει η εβροφαρμα. Ειναι πολυ καλο, αλλα το παραπονο μου ειναι οτι πολλες φορες βλεπω να πιανει καποια...μουχλα στην 'πετσα', πριν ακομη ληξουν! Απαραδεκτο. Κι ηθελα να το πω κι εδω. Συμβαινει συχνα. Καλο το γιαουρτι, αλλα καποια, πριν ληξουν, ξεκινουν τη μουχλα. Τρομερη τιμη παντως. Ειναι δυνατον καθε δεκα μερες να πηγαινω στο lidl με το προβληματικο γιαουρτι για ..αλλαγη; Ασε που μπορει να σου πουν πχ οτι 'το αφηνεις εκτος ψυγειου για να χαλασει' ή οτιδηποτε. Δεν ξερω τι να κανω γι'αυτο. Ιδεες; Έχω ακούσει ότι αν τα βάλεις στο ψυγείο χωρίς το καπάκι δεν εμφανίζεται μούχλα (νωρίς)! Δοκίμασέ το αν θες.
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Έχω ακούσει ότι αν τα βάλεις στο ψυγείο χωρίς το καπάκι δεν εμφανίζεται μούχλα (νωρίς)! Δοκίμασέ το αν θες. Λιγο κουλο αυτο...να τα αφησω μονο με τη μεμβρανη δηλαδη? Δεν το καταλαβαινω... Τεσπα, θα το δοκιμασω κι αυτο...thanks Αυτο ειναι...
dimigar Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Χωρίς τη μεμβράνη, αλλοιώς αναπτύσσεται υγρασία στην επιφάνεια του γιαουρτιού με επακόλουθο τη μούχλα. 1
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Με μπερδεψατε. Χωρις καπακι, ή χωρις τη μεμβρανη; Ε μη μου πειτε και τελειως ξεσκεπαστα...
pigeon Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ξεσκέπαστα ή τα καλύπτεις με καθαρό πανί βαμβακερό ή πετσέτα, κι ένα λαστιχάκι γύρω. Γιαγιά-style Κανονικά το καλό γιαούρτι κάνει πέτσα και δεν περνάει τίποτε. Αυτό που έγραψες για τη μούχλα μου έχει συμβεί πολλές φορές, τόσες που σταμάτησα να παίρνω στραγγιστό από lidl. Φταίει το κατάστημα, μάλλον κι εκεί βγάζουν τα γιαούρτια και τα αφήνουν αρκετή ωρα έξω από το ψυγείο-καμπίνα πριν τα βάλουν στα ψυγεία των πελατών.
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Λιγο κουλο αυτο...να τα αφησω μονο με τη μεμβρανη δηλαδη? Δεν το καταλαβαινω... Τεσπα, θα το δοκιμασω κι αυτο...thanks Αυτο ειναι... Εντελώς ξεσκέπαστα. Χωρίς καπάκι και χωρίς μεμβράνη.
mr.Vox Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αν και δεν είμαι φίλος των γαλακτομικών για κοιτάξτε και λίγο τις θερμοκρασίες των ψυγείων σας. Αν και για να το λένε τόσα άτομα σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει θέμα. Όσοι έχουν το πρόβλημα γιατί δεν τηλεφωνούν στην γραμμή επικοινωνίας του lidl ενημερώνοντας τους σχετικά,
mr.Vox Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μιας και μιλάμε για προϊόντα lidl προσωπικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τις οδοντόκρεμες dentalux οι οποίες κάποιες από αυτές έχουν και σήμα με ένδειξη profesional dental care. Δεν καθαρίζουν σχεδόν καθόλου τα δόντια. Σημειώνω ότι δεν έχω πρόβλημα με τα δόντια προσωπικά. Απαράδεκτα είναι και τα αναψυκτικά freeway. Value for money θεωρώ το bourbon που φέρνει κατά διαστήματα. Τα άλλα ουίσκι είναι για τον νεροχύτη και πρέπει να αποφεύγονται. Κάποια κρασιά είναι καλά. Οι απόψεις είναι προσωπικές.
vgiozo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Έχει δοκιμάσει κανεις τα καρπούζια που έφερε το Lidl; Είναι Κρητικά, που συνήθως είναι καλά (της Σούδας με τον παλιο-τοπικο σπορο είναι απλά κορυφαια, αξεπεραστα) αλλα δεν μπορεσα να δω ποιος είναι ακριβώς ο προμηθευτής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις