Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι ενδιαφερονται για τα παπουτσια του Lidl πρεπει να βιαστουν, πηγα σε δυο καταστηματα για να βρω αυτα που ηθελα, ολος ο κοσμος που ηταν μεσα στο μαγαζι ηταν μαζεμενος γυρω απο τα παπουτσια. Ο κωδικος του ειναι παρακατω.

Λογω εορταστικου ωραριου νομιζα οτι ανοιγει 9 και δεν υπηρχε τιποτα... Αν το ηξερα θα ημουν εκει απο τις 8!
Δημοσ.

Ας μην το δεσουμε και κομπο οτι τα ακριβοτερα ειναι και ελληνικα...

Σαφως και ειναι, γιατι εχουν μεγαλυτερη ζητηση

Νομος της αγορας. Μεγαλη ζητηση=αυξηση τιμης.

Δημοσ.

Ένα σκουπάκι που πήρα πριν δυο εβδομάδες δούλεψε δυο φορές και τώρα τέλος είναι νεκρό. Ήταν το σκουπάκι με κωδικό IAN 273028

Για να δούμε τώρα πως θα ανταποκριθεί  το service. 3 χρόνια εγγύηση λένε. 'Άλλο ένα προϊόν που είχα πρόβλημα και το επέστρεψα την ίδια μέρα ήταν ένα powerbank. Δεν άναβαν όλα τα λαμπάκια στην φόρτιση. Μου έδωσαν επιτόπου άλλο το οποίο είναι ΟΚ

Ο διακόπτης στο σκουπάκι φαινόταν προβληματικός από την αρχή  κάπως, πήγαινε πέρα δώθε αλλά δεν έδωσα σημασία.

Δημοσ.

Ένα σκουπάκι που πήρα πριν δυο εβδομάδες δούλεψε δυο φορές και τώρα τέλος είναι νεκρό. Ήταν το σκουπάκι με κωδικό IAN 273028

Για να δούμε τώρα πως θα ανταποκριθεί  το service. 3 χρόνια εγγύηση λένε.

Το ιδιο εχω και γω και στα 2 χρονια τα επαιξε η μπαταρια.. Μου εδωσαν καινουργιο χωρις καμια ταλαιπωρια!!!

Ενημερωτικα για τα σκουπακια(διαφορες μαρκες) δεν δινουν εγγυηση στη μπαταρια ενω ελαχιστες μονο για τον πρωτο χρονο

Δημοσ.

Πως γίνεται να αντικατασταθεί εφόσον δεν είναι διαθέσιμο πλέον στα καταστήματα;

Έχουν κάπου απόθεμα;

Για την ιστορία. Χθες δούλεψε για λίγο και αφού το έκλεισα δεν ξανά λειτούργησε. Οπότε καλά κατάλαβα ότι είχε πρόβλημα ο διακόπτης από την αρχή.

Ίσως μου επιστρέψουν τα χρήματα αλλά θα ήθελα καλύτερα να μου αντικαταστήσουν το σκουπάκι. Θα πάρω τηλέφωνο την Τετάρτη στο service να δω τι θα μου πουν.

Δημοσ.

Εγώ είχα το προηγούμενο σκουπάκι αυτό :http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-90F842E0-6E882836/lsp/hs.xsl/product.html?id=122689473&rdeLocaleAttr=el&title=Σκουπάκι χειρός μπαταρίας λιθίου

Το οποίο χάλασε μέσα σε ένα μήνα και αυτό . Δυο  μήνες κάνανε για να στείλουν αντικατάσταση και τελικά στείλαν αυτό:http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-90F842E0-6E882836/lsp/hs.xsl/product.html?id=5645353&title=%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF+%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BA%CE%B9+%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82&count=1

Που δεν έχει  μπαταρία λιθίου αλλά NiMH.

Φαίνεται ότι τα σκουπάκια του lidl δεν αξίζουν για αγορά.

Δημοσ.

Πως γίνεται να αντικατασταθεί εφόσον δεν είναι διαθέσιμο πλέον στα καταστήματα;

Έχουν κάπου απόθεμα;

Για την ιστορία. Χθες δούλεψε για λίγο και αφού το έκλεισα δεν ξανά λειτούργησε. Οπότε καλά κατάλαβα ότι είχε πρόβλημα ο διακόπτης από την αρχή.

Ίσως μου επιστρέψουν τα χρήματα αλλά θα ήθελα καλύτερα να μου αντικαταστήσουν το σκουπάκι. Θα πάρω τηλέφωνο την Τετάρτη στο service να δω τι θα μου πουν.

Θα σου δωσουν το 2102790865 Πευκακια,Νεα Ιωνια. Θα πας απο κει και θα σου δωσουν καινουργιο.Απο τον ηλεκτρικο ειναι 3 λεπτα!

Εμενα προσωπικα το lidl μου εχει φερθει σπαθι μεχρι στιγμης..!!!!

Οχι ειναι πολυ καλα σε σχεση με την τιμη τους..

Σε izzy αξιας 30ε χαλασε η μπαταρια στο μισο χρονο και η εταιρια ειπε πως η μπαταρια δεν ειναι μεσα στην εγγυηση με κοστος αντικαταστασης 22ε!!!

Εγώ είχα το προηγούμενο σκουπάκι αυτό :http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-90F842E0-6E882836/lsp/hs.xsl/product.html?id=122689473&rdeLocaleAttr=el&title=Σκουπάκι χειρός μπαταρίας λιθίου

Το οποίο χάλασε μέσα σε ένα μήνα και αυτό . Δυο  μήνες κάνανε για να στείλουν αντικατάσταση και τελικά στείλαν αυτό:http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-90F842E0-6E882836/lsp/hs.xsl/product.html?id=5645353&title=Επαναφορτιζόμενο+ηλεκτρικό+σκουπάκι+χειρός&count=1

Που δεν έχει  μπαταρία λιθίου αλλά NiMH.

Και γω ειχα το πρωτο(ασπρο-πρασινο) και στα 2 χρονια που χαλασε η μπαταρια μου εδωσαν αντικατασταση αυτο που πουλουσαν τωρα και μεχρι στιγμης(7 μηνες) ειναι οκ.

Κακος που σου εστειλαν κατωτερο προιον χωρις κιολας να στο αναφερουν εκ των προτερων.

Εγω δεν θα το δεχομουν και θα απαιτουσα επιστροφη χρηματων!

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να πας μονος σου εκει στα Πευκακια η στο Γαλατσι (αναλογα το σερβις), το στελνεις με μεταφορικη και χρεωση δικια τους. Στο επιστρεφουν επισκευασμενο (πιο σπανια) η αντικαταστημενο (το πιο συχνο) με κουριερ και ξανα χρεωση δικια τους.

Δημοσ.

Θα σου δωσουν το 2102790865 Πευκακια,Νεα Ιωνια. Θα πας απο κει και θα σου δωσουν καινουργιο.Απο τον ηλεκτρικο ειναι 3 λεπτα!

Εμενα προσωπικα το lidl μου εχει φερθει σπαθι μεχρι στιγμης..!!!!

Οχι ειναι πολυ καλα σε σχεση με την τιμη τους..

Σε izzy αξιας 30ε χαλασε η μπαταρια στο μισο χρονο και η εταιρια ειπε πως η μπαταρια δεν ειναι μεσα στην εγγυηση με κοστος αντικαταστασης 22ε!!!

Και γω ειχα το πρωτο(ασπρο-πρασινο) και στα 2 χρονια που χαλασε η μπαταρια μου εδωσαν αντικατασταση αυτο που πουλουσαν τωρα και μεχρι στιγμης(7 μηνες) ειναι οκ.

Κακος που σου εστειλαν κατωτερο προιον χωρις κιολας να στο αναφερουν εκ των προτερων.

Εγω δεν θα το δεχομουν και θα απαιτουσα επιστροφη χρηματων!

Γενικά σε πολλές συσκευές η μπαταρία είναι εκτός εγγύησης...θεωρείται αναλώσιμο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Δεν θέλω επιστροφή χρημάτων αλλά αν γίνεται νέο σκουπάκι.

Και εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος γενικότερα με τα προϊόντα τους. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη και διαδικασία αφού πάρω τηλέφωνο την Τετάρτη.

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως πηγα και στα 2 Lidl στο πρωτο κατα τις 8.05 και γινοταν χαμος τσιμπησα 1 ζευγος umbro ...ευτυχως που βρηκα τρολλει και ανεβηκα και στο αλλο και πηρα οτι ακριβως εψαχνα 2 ακομη ζευγη umbro

Δημοσ.

Εγω που πηγα μονο γυναικεια παππουτσια ειχε, τα αντρικα ειχαν τελειωσει μου πε η υπαλληλος

Δυστηχως το συστημα που δουλευει το Lidl τα εχει αυτα, παντα φερνουν λιγα κομματια γιατι στην ουσια ειναι κραχτης, να μπει κοσμος μεσα στο μαγαζι. Δεν ξερω που μενεις αλλα εγω εδω στην Αθηνα παντα πηγαινω σε 1-2 μεγαλα καταστηματα εδω κοντα και σχεδον παντα βρισκω αυτο που θελω. Αυτα τα παπουτσια πιστευω οτι αξιζαν να πας και σε ενα δευτερο καταστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...