freedubus Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αστειεύεσαι; Είχα μέθοδο. Έτρωγα ένα-ένα κομμάτι την πρώτη σειρά και την τελευταία. Έσπαγα την προτελευταία από κάθε μεριά, που είχε το διπλό κομμάτι με το λόγκο και το άφηνα στην άκρη. Μετά έσπαγα διπλή σειρά κατά μήκος και έτρωγα 2-2 τα κομμάτια. Ύστερα την τριπλή που 'χε μείνει, αντίστοιχα 3-3. Ύστερα απ' αυτά που 'χα αφήσει απ' την αρχή, ένωνα τα 2 λόγκο και έτρωγα 4 μαζί και ύστερα τις 2 τριάδες και έτρωγα 6 μαζί. Δεν έχω φάει ποτέ 5 κομμάτια λάκτα μαζί. Θέλω να τελειώσεις μέσα μου και να γεννήσω το παιδί σου.
leftermann Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 πού να τελειώσει αυτός ρε. Δεν διάβασες πώς τρώει την σοκολάτα;
De@th L0rd Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αστειεύεσαι; Είχα μέθοδο. Έτρωγα ένα-ένα κομμάτι την πρώτη σειρά και την τελευταία. Έσπαγα την προτελευταία από κάθε μεριά, που είχε το διπλό κομμάτι με το λόγκο και το άφηνα στην άκρη. Μετά έσπαγα διπλή σειρά κατά μήκος και έτρωγα 2-2 τα κομμάτια. Ύστερα την τριπλή που 'χε μείνει, αντίστοιχα 3-3. Ύστερα απ' αυτά που 'χα αφήσει απ' την αρχή, ένωνα τα 2 λόγκο και έτρωγα 4 μαζί και ύστερα τις 2 τριάδες και έτρωγα 6 μαζί. Δεν έχω φάει ποτέ 5 κομμάτια λάκτα μαζί. Ακριβώς το ίδιο πράγμα έκανα κι εγώ με τη Lacta. Mέχρι που σταμάτησα να την τρώω επειδή μου φαίνεται πλέον πολύ γλυκιά.
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αστειεύεσαι; Είχα μέθοδο. Έτρωγα ένα-ένα κομμάτι την πρώτη σειρά και την τελευταία. Έσπαγα την προτελευταία από κάθε μεριά, που είχε το διπλό κομμάτι με το λόγκο και το άφηνα στην άκρη. Μετά έσπαγα διπλή σειρά κατά μήκος και έτρωγα 2-2 τα κομμάτια. Ύστερα την τριπλή που 'χε μείνει, αντίστοιχα 3-3. Ύστερα απ' αυτά που 'χα αφήσει απ' την αρχή, ένωνα τα 2 λόγκο και έτρωγα 4 μαζί και ύστερα τις 2 τριάδες και έτρωγα 6 μαζί. Δεν έχω φάει ποτέ 5 κομμάτια λάκτα μαζί. Πες μου οτι δεν πατας τις γραμμες στα πλακακια πεζοδρομιου.
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ντεθλο, χάη φάηβ!!! πουρνάρα όχι, δεν έχω γενικά ψυχαναγκασμούς. Έναν χοντρό με τα στραβά κάδρα έχω, με τα φιλτράκια των τσιγάρων και που και που κάνω τα δάχτυλά μου ανθρωπάκι στις κυλιόμενες που πρέπει να πηδάει πάνω από όλες τις γραμμές στα αλουμίνια. Παλιότερα έπρεπε να πάω από δωμάτιο σε δωμάτιο πλακάκι παρά πλακάκι (στις 3 φορές δικαιούμουν να πάω ένα διαγώνιο) και να έχω κατέβει/ανέβει τη σκάλα πριν κλείσει η πόρτα πίσω μου.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μου αρέσουν πάρα πολύ οι σοκολάτες του lidl ειδικά εκείνη στην πράσινη συσκευασία με ολόκληρα φουντούκια...
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μου αρέσουν πάρα πολύ οι σοκολάτες του lidl ειδικά εκείνη στην πράσινη συσκευασία με ολόκληρα φουντούκια... Θέλω εκείνη στο πράσινο χαρτόνι με τη διαφανή ζελατίνα μπροστά και τα ολόκληρα φουντούκια. Θα τη φάω με όποια σειρά θες
IOSTEFO Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Αν κυκλοφορεί αυτό το τυρί και στα Lidl στην Ελλάδα μην το πάρετε. http://translate.google.nl/translate?js=n&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=nl&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.ad.nl%2Fad%2Fnl%2F1100%2FConsument%2Farticle%2Fdetail%2F583843%2F2011%2F05%2F14%2FPlakjes-kaas-Lidl-teruggehaald.dhtml&act=url
ThanosA Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εγω αγοραζω συνηθως εποχιακα πραγματα που εχουν πολυ καλη σχεση value/money . Πολλες φορες δημητριακα...Οντως ψωνισε μια 2 φορες για ολο σου το ψυγειο απο τα lidl και μετα θα εχεις μια καθαρη εικονα για το τι συμβαινει.
pournaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Γαμησε η μεταφραση... "Υπάρχουν διάφορα είδη τυριών υπενθύμισε. Στις Κάτω Χώρες, μόνο στη μνήμη του Αγίου Maarten Classic κομμένο σε φέτες τυρί σε συσκευασία των 200 γραμμαρίων."
sheik Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Γαμησε η μεταφραση... "Υπάρχουν διάφορα είδη τυριών υπενθύμισε. Στις Κάτω Χώρες, μόνο στη μνήμη του Αγίου Maarten Classic κομμένο σε φέτες τυρί σε συσκευασία των 200 γραμμαρίων." Γιατι το "De βακτήριο" που το πας :lol:
evabb Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ακριβώς το ίδιο πράγμα έκανα κι εγώ με τη Lacta. Mέχρι που σταμάτησα να την τρώω επειδή μου φαίνεται πλέον πολύ γλυκιά. η λακτα δεν ειναι σοκολατα ποσες φορες θα το επαναλαβω;
IOSTEFO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μετά το τυρί και σοκολάτες. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=298343
pournaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Υπαρχουν αμυγδαλα που ειναι αλεργιογονα και αλλα που δεν ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις