Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελλάδα; Δεν έχω πληρώσει ποτέ για δώρο στο H&M.

Νομίζω ότι το κάνουν για λόγους οικολογίας.

Γερμανία

Σε κανονική σακούλα ήταν, όχι κάποια ειδική δώρου οπότε φαντάζομαι ότι την πληρώνεις γενικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα τα ελληνικα σουπερ μαρκετ εχουν βιοδιασπωμενες σακουλες, εχουν χαρακτηριστικη υφη (δεν ειναι γυαλιστερες, ειναι καπως θαμπες) και πραγματικα δουλευουν, στις αρχες αποθηκευα πραγματα σε τετοιες σακουλες και τις εβρισκα χαρτοπολεμο μετα απο λιγο καιρο.

Οσοι ενδιαφερονται για τα παπουτσια του Lidl πρεπει να βιαστουν, πηγα σε δυο καταστηματα για να βρω αυτα που ηθελα, ολος ο κοσμος που ηταν μεσα στο μαγαζι ηταν μαζεμενος γυρω απο τα παπουτσια. Ο κωδικος του ειναι παρακατω.

post-45226-0-61769800-1462001736_thumb.jpg

Επεξ/σία από orck
  • Like 2
Δημοσ.

Σήμερα που πήρα ένα δώρο από το H&M πλήρωσα και τη σακούλα, trololo

Στα supermarket εννοείται παντού τις πληρώνεις, είτε χάρτινη είτε νάυλον

Γερμανία

Πήγες Γερμανία;

Ελλάδα; Δεν έχω πληρώσει ποτέ για δώρο στο H&M.

Νομίζω ότι το κάνουν για λόγους οικολογίας.

Είναι η επίσημη εκδοχή! Νομίζω ότι το κάνουν και για λόγους οικολογίας (μαζί με λόγους οικονομίας!).

Δημοσ.

Στη Γερμανία στα μαγαζιά δεν είναι αυτονόητο να σου δώσουν σακούλα,πρέπει να τη ζητήσεις "άϊνε τούτε μπίτε".

Δημοσ.

απο τις 1 περιπου σημερα το μεσημερι τα Lidl εβαλαν -30% έκπτωση ολα τα κρεατικά, στις ηδη χαμηλωμενες τιμες του αρνιού, που ηταν 4,99.

Οποτε οποιος πηγε σημερα το μεσημερι (κι οποιος παει πριν τις 7 που θα κλεισουν) για τον οβελια των ημερων, θα τον αγορασει στα 3,5€/κιλό.

Εμεις πηραμε ενα μπουτακι κι ενα ολοκληρο βρηκαμε του γαλακτος στα 6 κιλά

Δημοσ.

Οποτε οποιος πηγε σημερα το μεσημερι (κι οποιος παει πριν τις 7 που θα κλεισουν) για τον οβελια των ημερων, θα τον αγορασει στα 3,5€/κιλό.

Στις 8 δε κλεινουν?

Παντως πολλοι κτηνοτροφοι αναρωτιουνται πως γινεται καποιοι να πουλανε ελληνικα με 5€ το κιλο, οταν τοσα τους χρεωνει το σφαγειο που τα πανε...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τέτοιες μέρες γίνεται χαμός με τα αρνιά και τα κατσίκια...δύσκολο να ξέρεις από που είναι αυτό που παίρνεις!

Δημοσ.

Τα φθηνα δεν ειναι ελληνικα παιδια. Τα εισαγουν απο εξω μεγαλεμποροι και καποια σουπερμαρκετ. Τωρα αν το κρεας ειναι νοστιμοτερο ή καλυτερο απο τα ακριβα ελληνικα, θα μας το γραψετε αυριο που θα φατε.

Περυσι πηρα απο καρφουρ με 6€ και δεν τρωγοταν ευκολα. Φετος πηρα απο μικρο χασαπη 9,5€/κ. Πληρωσα 17€ για 2 μπουτια αρνιου βαρους 1,8 περιπου. Σιγουρα σε αυτη την τιμη δε συμφερει και για την ποιοτητα θα ξερω αυριο που θα το φαω.

Δημοσ.

Τα 9,5€ είναι εξωφρενικό ποσό πάντως. Και σίγουρα η ποιότητα δεν πάει πάντα με την υψηλή τιμή. Πολλές φορές πληρώνεις φουλ ντ@β@τζιλίκι.

Δημοσ.

Και φυσικά αυτά που θα μείνουν δεν θα αγοραστουν τόσο εύκολα από την Τετάρτη που θα ξανανοιξουν τα καταστήματα, γι αυτό και η εκπτωση ;)

Δημοσ.

Πάντα το είχα απορία γιατί τα ξένα θεωρούνται χειρότερα... τι διαφορετικό έχουν; Δεν μιλάμε τώρα να μεγάλωσε δίπλα στο Τσερνομπίλ ή κάτι τέτοιο, λολ.

Δημοσ.

Θεωρούνται καλύτερα τα ελληνικά γιατί η τροφή από τις χωματερές που τρώνε δίνει άλλη γεύση στο κρέας.  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Στις 8 δε κλεινουν?

Παντως πολλοι κτηνοτροφοι αναρωτιουνται πως γινεται καποιοι να πουλανε ελληνικα με 5€ το κιλο, οταν τοσα τους χρεωνει το σφαγειο που τα πανε...

Ξεκινησε απο υψηλοτερα η τιμή και επεσε...τωρα. που κλεινουν και για καποιες μερες και θα τους χαλασουν τα κρεατα, τα δινουν μισοτιμης

Εγω ακουω απο ντοπιους οτι κλεινουν 1 χρονο νωριτερα τις αγορες τους τα σουπερμαρκετ σε τετοια εορταστικα προιοντα (προπαραγγελνουν σε κτηνοτροφους δλδ, προσφεροντας εξασφαλισμενη πωληση) και μαζι με τις παραγγελιες μεγαλων ποσοτητων πετυχαινουν χαμηλες τιμες.

Ας μην το δεσουμε και κομπο οτι τα ακριβοτερα ειναι και ελληνικα...

Και βουλγαρικα ή αλβανικα να ειναι, με 3,5€/κιλο δεν θα κλαψω κι ολας

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...