Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθολου γυφτια δεν ειναι. Ειναι ενα σωστο μετρο για να χαλαρωσουν ολοι με τις σακουλες. Η λογικη ειναι να κανουμε την δουλεια μας με οσο το δυνατον λιγοτερες. Ζουμε σε ενα πλανητη που τον εχουμε καταστρεψει και κατι πρεπει να κανουμε για αυτο σε ολα τα επιπεδα.

Σοβαρα νομιζεις οτι οι αγιογδυτες του lidl ενδιαφερθηκαν για τον πλανητη?

• Like 2
Δημοσ.

Να καταργήσουν και το ρόλο χαρτιού της ταμειακής αν είναι έτσι (να χρεώνουν 10 σεντς την απόδειξη) και όποιος θέλει δωρεάν, να δίνει το email του! :D

• Like 1
Δημοσ.

Eχει πλάκα να βλέπεις γέρους και γριές κυρίως να βγαίνουν από τα lidl με τα πράγματα στην αγκαλιά τους (όσοι δεν πήραν καρότσι) για να μην πληρώσουν τις σακκούλες. Πάντως είναι μέγιστη γυφτιά από μέρους του σούπερ μάρκετ να σε χρεώνει την σακκούλα. Δεν φτάνει που το προτιμάς σε τιμωρεί και από πάνω. 

Lidl=Ryanair 

Σε λίγο θα βάλουν χρονοχρέωση και στα καρότσια. 

Δημοσ.

Να καταργήσουν και το ρόλο χαρτιού της ταμειακής αν είναι έτσι (να χρεώνουν 10 σεντς την απόδειξη) και όποιος θέλει δωρεάν, να δίνει το email του! :D

Να μια καλη ιδεα.

Αυτο με την σακουλα εαν βγει κανεις απο τα συνορα της υπερλαμπρης, μοναδικης και καλυτεροτερης πατριδας μας θα καταλαβει οτι ειναι παγκοσμια ταση, δεν υπαρχουν καταστηματα με δωρεαν χυμα σακουλες. Γιατι οταν σου λενε "ειναι δωρεαν" στην ουσια στην ενσωματωνουν στις τιμες των προιοντων και δεν υπαρχει αναιτια υπερκαταναλωση.

Προσπαθω να περνω τις σακουλες πολλαπλων χρησεων και οταν εχω λιγα πραγματα δεν περνω καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

Στα άλλα σούπερ μάρκετ δεν είναι δωρεάν. Προπληρωμένη είναι. Η τιμή της σακούλας είναι ενσωματωμένη στην τιμή των προϊόντων που μόλις αγόρασες. Είναι ακριβώς όπως το είχα πει και σε εκείνη την κυράτσα που έκπληκτη έμαθε ότι δεν είναι «δωρεάν»: και οι άλλοι τις χρεώνουν, απλά δεν σου το λένε.

Για δώσε λεπτομέρειες, πως/πόσο έχει επιβαρυθνεί η αξία ενός προϊόντος με την τιμή της σακούλας? Πόσο είχαν επιβαρυνθεί τα 3 προϊόντα αξίας 15€ που αγόρασα χτες από τον Βασιλόπουλο, τα οποία μπήκαν σε μια σακούλα? Πόσο είχε επιβαρυνθεί το 1 προϊόν των 0.98€ που αγόρασε η κυράτσα που ήταν μπροστά από εμένα, η οποία έχωσε μέσα στη σακούλα με το 1 προϊόν άλλες 20(χωρίς υπερβολή) σακούλες? Επίσης όταν η ίδια κυράτσα μου είπε "γιατί δεν βάζεις κι άλλες σακούλες μέσα, αφού είναι δωρεάν?", είχε άδικο? Θα με χρέωναν κάτι παραπάνω?

Καθολου γυφτια δεν ειναι. Ειναι ενα σωστο μετρο για να χαλαρωσουν ολοι με τις σακουλες. Η λογικη ειναι να κανουμε την δουλεια μας με οσο το δυνατον λιγοτερες. Ζουμε σε ενα πλανητη που τον εχουμε καταστρεψει και κατι πρεπει να κανουμε για αυτο σε ολα τα επιπεδα.

Θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, πχ όπως το έχει κάνει το jumbo. Τις σακούλες δεν τις χρεώνει, αλλά αν πάρεις έξτρα σακούλα την πληρώνεις κανονικά. Ομοίως όταν ζητάς μεγαλύτερη σακούλα από όσο χρειάζεται για να χωρέσει το προϊόν.

Αυτό που κάνουν πάντως τα lidl, ΕΙΝΑΙ γυφτιά. Αν είχαν ενδιαφερθεί για τον πλανήτη θα τις έκαναν βιοδιασπώμενες, όπως ο Βασιλόπουλος πχ. Το να ανεβάζουν συνεχώς την τιμή της σακούλας(την είχαν ξεκινήσει με 1, την πήγαν 2, την πήγαν 3, και τώρα πλέον την χρεώνουν 4 λεπτά), μόνο την τσέπη τους βοηθάει.

Δημοσ.

Καλα κι αυτο να παρεις αλλες πεντε δεκα σακουλες επιπλεον ειναι μεγαλη γυφτια.

Χαρτινες να βαλουν να τελειωνουμε κι με αυτο.

Ειναι οι ιδιοι που στο λιντ παιρνουν κιβωτια αντι για σακουλα.

Πάντα ειδικά η τρίτη γενια της χωρας μας ητααν οτι αρπάξει ο κωλος μας στην κυριολεξια.

Πανε παιρνουν οτι πιο φθηνο υπαρχει, θελουν ποιοτητα κι αν γινει καποιο λαθος εκει να δεις τι γινεται. Απλα το λαθος να μην εχει γίνει απο τους ιδιους σε κεινη την περιπτωση ελα μωρέ συμβαινουν αυτα.

Την κυρατσα που λες αν την χρεωνε τις σακουλες επι τόπου να δεις πως θα αλλαζε δεκα χρωματα, καταστηματα ειναι, οχι φιλανθρωπικά ιδρυματα

• Like 1
Δημοσ.

Για δώσε λεπτομέρειες, πως/πόσο έχει επιβαρυθνεί η αξία ενός προϊόντος με την τιμή της σακούλας? Πόσο είχαν επιβαρυνθεί τα 3 προϊόντα αξίας 15€ που αγόρασα χτες από τον Βασιλόπουλο, τα οποία μπήκαν σε μια σακούλα? Πόσο είχε επιβαρυνθεί το 1 προϊόν των 0.98€ που αγόρασε η κυράτσα που ήταν μπροστά από εμένα, η οποία έχωσε μέσα στη σακούλα με το 1 προϊόν άλλες 20(χωρίς υπερβολή) σακούλες? Επίσης όταν η ίδια κυράτσα μου είπε "γιατί δεν βάζεις κι άλλες σακούλες μέσα, αφού είναι δωρεάν?", είχε άδικο? Θα με χρέωναν κάτι παραπάνω?

Θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, πχ όπως το έχει κάνει το jumbo. Τις σακούλες δεν τις χρεώνει, αλλά αν πάρεις έξτρα σακούλα την πληρώνεις κανονικά. Ομοίως όταν ζητάς μεγαλύτερη σακούλα από όσο χρειάζεται για να χωρέσει το προϊόν.

Αυτό που κάνουν πάντως τα lidl, ΕΙΝΑΙ γυφτιά. Αν είχαν ενδιαφερθεί για τον πλανήτη θα τις έκαναν βιοδιασπώμενες, όπως ο Βασιλόπουλος πχ. Το να ανεβάζουν συνεχώς την τιμή της σακούλας(την είχαν ξεκινήσει με 1, την πήγαν 2, την πήγαν 3, και τώρα πλέον την χρεώνουν 4 λεπτά), μόνο την τσέπη τους βοηθάει.

Στα jumbo δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό, δεν το ήξερα! (Δεν παίρνω σακούλες χωρίς λόγο αλλά δεν έχω δει να συμβαίνει ποτέ).

Στα praktiker τον τελευταίο χρόνο περίπου είδα ότι κάνουν το ίδιο και δεν δίνουν σακούλες. Αυτό που τρυπάνε εύκολα μήπως έχει να κάνει με το υλικό; Τις κάνουν βιοδιασπώμενες για να είναι πιο οικολογικές νομίζω.

Δημοσ.

Στα jumbo δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό, δεν το ήξερα! (Δεν παίρνω σακούλες χωρίς λόγο αλλά δεν έχω δει να συμβαίνει ποτέ).

Ούτε εγώ παίρνω σακούλες χωρίς λόγο, μια φορά έτυχε να χρειαστώ τη μεγάλη(για να μαζέψω τα πράγματα ασθενή που έπαιρνε εξιτήριο) και μου τη χρέωσαν 0,20€.

Στα praktiker τον τελευταίο χρόνο περίπου είδα ότι κάνουν το ίδιο και δεν δίνουν σακούλες. Αυτό που τρυπάνε εύκολα μήπως έχει να κάνει με το υλικό; Τις κάνουν βιοδιασπώμενες για να είναι πιο οικολογικές νομίζω.

Πριν 2 χρόνια περίπου στο praktiker ξεκίνησαν να χρεώνουν κανονικά τις σακούλες, αλλά το σταμάτησαν. Τις τελευταίες φορές έχω προσέξει πως αν πάρεις 1-2 πραγματάκια δεν σου δίνουν σακούλα, αλλά αν ζητήσεις σου δίνουν χωρίς χρέωση.

Αυτό που τρυπάνε εύκολα έχει να κάνει με το πάχος(micron) του υλικού, άλλη αντοχή έχουν αυτές που βγαίνουν 200 τεμάχια/κιλό, άλλη αυτές στα 100, και άλλες αυτές στα 50/kg.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλεπω να ειναι κανενα απο αυτα. Οπως και να εχει εαν βρω στο νουμερο μου θα παρω για το γυμναστηριο.

Δημοσ.

Eχετε μπλέξει σε μια αντιπαράθεση με μηδενική ουσία. Σας χρεώνουν κανονικά τις σακούλες, εσείς που νομίζεται οτι σας τις δίνουν δωρεάν στις ακριβότερες τιμές των προϊόντων. Στο εξωτερικό έχουν βιοδιασπόμενες, καποια στιγμή αντε και στο Ελλάντα.

Τώρα σε σχέση με τα υπόλοιπα super market το lidl δίνει καλύτερης ποιότητας σακούλες και τις παίρνεις αμα θες. Ή παίρνεις τις οικολογικές και τις έχεις για καιρό.

Επίσης κατι ελαφρώς ασχετο, κανείς την δουλειά σου πολύ γρήγορα στο ταμείο του lidl όταν πληρώνεις με κάρτα. Τα αλλα super market έχουν λογισμικό που αργεί και πρέπει να βάλει ο πωλητής το ποσο.

Δημοσ.

Eχετε μπλέξει σε μια αντιπαράθεση με μηδενική ουσία. Σας χρεώνουν κανονικά τις σακούλες, εσείς που νομίζεται οτι σας τις δίνουν δωρεάν στις ακριβότερες τιμές των προϊόντων. Στο εξωτερικό έχουν βιοδιασπόμενες, καποια στιγμή αντε και στο Ελλάντα.

Τώρα σε σχέση με τα υπόλοιπα super market το lidl δίνει καλύτερης ποιότητας σακούλες και τις παίρνεις αμα θες. Ή παίρνεις τις οικολογικές και τις έχεις για καιρό.

Επίσης κατι ελαφρώς ασχετο, κανείς την δουλειά σου πολύ γρήγορα στο ταμείο του lidl όταν πληρώνεις με κάρτα. Τα αλλα super market έχουν λογισμικό που αργεί και πρέπει να βάλει ο πωλητής το ποσο.

Βιοδιασπώμενες έχω δει και στην Ελλάδα, δεν θυμάμαι σε ποιο σούπερ μάρκετ όμως. Για το άλλο που λες, το θέμα είναι να φτάσεις μέχρι τον υπάλληλο στο ταμείο...:)

Δημοσ.

Σήμερα που πήρα ένα δώρο από το H&M πλήρωσα και τη σακούλα, trololo

Στα supermarket εννοείται παντού τις πληρώνεις, είτε χάρτινη είτε νάυλον

Γερμανία

Δημοσ.

Σήμερα που πήρα ένα δώρο από το H&M πλήρωσα και τη σακούλα, trololo

Στα supermarket εννοείται παντού τις πληρώνεις, είτε χάρτινη είτε νάυλον

Γερμανία

Ελλάδα; Δεν έχω πληρώσει ποτέ για δώρο στο H&M.

Νομίζω ότι το κάνουν για λόγους οικολογίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...