Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προβλημα αντιληψης;διοτι ργραψα οτι πλρον δεν μπορω να αγοραζω αλτις,οποταν ,στο λιντλ θα βγαλει ενα με 18/5...

Ε βεβαια υπαρχει προβλημα αντιληψης, δεν ειναι ευκολο να αντιληφθει κανεις μια φραση σαν την απο πανω...

Δημοσ.

αν διαβαζεις το νημα,και ο μυαλος σου δεν ταξιδευει,μια χαρα βγαινει νοημα...

Υπάρχει όμως κάποιος λόγος να κάνεις τα ματάκια του άλλου να πονάνε?

Δημοσ.

Για ποιο λογο σε κοροιδευανε?

Επειδη χρεωνουν τις σακουλες?

επειδή και καλά θεωρούνε τα lidl χαμηλής κατηγορίας.

ίσως και το στυλ αποθήκης που έχουνε να βοηθάει σ αυτό το χαρακτηρισμό.

όσο για τις σακούλες και τη χρέωση καλά κάνουν.

να ναι καλά κάτι τυρόβλαχοι που αγοράζανε ένα κουτάκι τσίχλες και πέρνανε μια σακούλα και βάζανε άλλες 10 σακούλες μέσα.

τα θυμάστε αυτά; ή μήπως δε τα έχετε δει; γιατί όπου πήγαινα τα ίδια έβλεπα.

τώρα που τα Lidl χρεώνουν τις σακούλες είναι ξεφτίλα κατα κάποιους, όταν αυτοί οι γύφτουλες παίρνανε 10-10 τις σακούλες ήταν οκ.

αλλά γύρισε ο τροχός.

τα ίδια άτομα τώρα στήνονται από τις 8 να ανοίξουν τα lidl και ξεχύνονται μέσα σα πεινασμένα πιράνχας και δεν αφήνουν τίποτα στο διάβα τους.

και ποιο είναι το αποκορύφωμα της ξεφτίλας τους; (ήθελα να ανοίξω Thread γι αυτό αλλά το αμέλησα)

αφού έχουν γεμίσει ένα καρότσι πράγματα φτάνουν στο ταμείο και δε παίρνουν σακούλες.

τους βλέπεις με κιβώτια να βάζουν τα πράγματα μέσα.

ρε λιγούρια έχετε δώσει τόσα για τα ψώνια και τσιγκουνεύεστε να δώσετε λίγα λεπτά του € για να πάρετε σακούλες;

αν ήταν τζάμπα όμως θα παίρνατε ένα καρότσι σακούλες.

Lidl ρε και τρελαίνομαι....

• Like 3
Δημοσ.

Τα παπούτσια Umbro το Σάββατο λέτε να είναι καλά? Λέω να πάρω 2-3. 

Δημοσ.
.......

αφού έχουν γεμίσει ένα καρότσι πράγματα φτάνουν στο ταμείο και δε παίρνουν σακούλες.

τους βλέπεις με κιβώτια να βάζουν τα πράγματα μέσα.

ρε λιγούρια έχετε δώσει τόσα για τα ψώνια και τσιγκουνεύεστε να δώσετε λίγα λεπτά του € για να πάρετε σακούλες;

αν ήταν τζάμπα όμως θα παίρνατε ένα καρότσι σακούλες.

Lidl ρε και τρελαίνομαι....

Αυτό με τις σακούλες συμβαίνει σε όλα τα σούπερμάρκετ της Ευρώπης.Εδώ και 3-4 χρόνια έχουν καταργηθεί οι σακούλες οι νάυλον οι παλιές που ήταν ανθεκτικές και δίνουν (επί πληρωμή βεβαίως) της ανακυκλώμενες...που αν βάλεις μέσα μια συσκευασία με γωνία σκληρή (μακαρόνια πχ..ή κουτί τετράγωνο χάρτινο) σκίζονται επί τόπου.

Ακόμα και οι ταμίες του εκάστοτε σουπερ μάρκετ δεν ξέρουν τί να σου πουν όταν τους συμβαίνει σε δεκάδες πελάτες κάθε μέρα και οι ίδιοι μάλιστα προτείνουν να πάρεις κάποιο κουτί ή να αγοράσεις μια σακούλα που είναι πολλαπλής χρήσης.

Το κουτί που λες που προτιμούν τα "λιγούρια" όπως τους χαρακτηρίζεις δεν είναι θέμα να μην δώσουν 5-10-15 λεπτά παραπάνω ...αλλά τρόπος του να μεταφέρουν τα πράγματα πιο ασφαλή στο σπίτι...

Όποιος πηγαίνει σούπερ μάρκετ...πλέον ή έχει την δικιά του σακούλα πολλών χρήσεων ή έχει ή παίρνει εκείνη την στιγμή κουτί.

Κ εγώ όταν είμαι Ελλάδα και πηγαίνω στα Λίντλ το ίδιο κάνω...αφού ξέρω ότι η σακούλα που θα αγοράσω εκείνη την στιγμή είναι μιας χρήσης...απ το ταμείο εως τ αυτοκίνητο.. λιγούρης ξελιγούρης  πες με όπως θες...πάντως βλάκας δεν είμαι... ;)

Και στον μαρινόπουλο πχ...που τις δίνουν δωρεάν και είναι το ίδιο...κανείς δεν παίρνει ένα καρότσι...αφού όλοι ξέρουν ότι θα σχιστούν...δεν μπορείς να τις φυλάξεις γτ σαπίζουν ....

• Like 3
Δημοσ.

Τα παπούτσια Umbro το Σάββατο λέτε να είναι καλά? Λέω να πάρω 2-3. 

Εφόσον δεν είναι μέσα σε συσκευασία πήγαινε, δες τα από κοντά και εφόσον σου γεμίζουν το μάτι χτύπα τα. Όσα παπούτσια έχω πάρει από εκεί επώνυμα και μη έχω πάρει μου βγήκαν απροσδόκητα καλά, όμως δεν μου φάνηκαν σόι όλα όσα έχω δει κατά καιρούς.

• Like 1
Δημοσ.

Κ εγώ όταν είμαι Ελλάδα και πηγαίνω στα Λίντλ το ίδιο κάνω...αφού ξέρω ότι η σακούλα που θα αγοράσω εκείνη την στιγμή είναι μιας χρήσης...απ το ταμείο εως τ αυτοκίνητο..

Φίλος εδώ είσαι λάθος. Η σακούλα που λιντλ  δεν σκίζεται όπως των άλλων σουπερ μαρκετ που είναι δωρεάν (αν ειναι δωρεάν).

Εγω στην αρχή τους χλεύαζα που χρεώνουν τη σακούλα 2 λεπτα, αλλα οταν ειδα οτι γυρίζω σπιτι και οι σακούλες δεν εχουν σκιστεί ειπα ας μου χρέωνε και ο ΑΒ μερικα λεπτα προκειμένου να φθάσουν τα πράγματα οπως πρεπει στο σπιτι.

Φυσικά δεν ειμαι υπέρ στο να μου χρεώνουν τη σακουλα, αλλα απ το να μου δίνουν κατι σαν σακουλα ας δίνω μερικα λεπτα για να κανω την δουλειά μου...

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματι, οι σακουλες του lidl ειναι καλες. Και του Βασιλοπουλου ειναι καλες. Τραγικες ειναι του Σκλαβενιτη και του Καρφουρ αφου σκιζονται πολυ ευκολα, ή εχουν ηδη τρυπες αρα δε μπορεις να τις χρησιμοποιησεις για σκουπιδια.

Παντα οταν παω στο lidl παιρνω τη μεγαλη σακουλα με τα χερουλια των 12 λεπτων. Ετσι τα βαζω ολα εκει και βολευομαι.

Παντως το να χρεωνουν τις σακουλες ειναι γυφτιά.

Δημοσ.

Φίλος εδώ είσαι λάθος. Η σακούλα που λιντλ  δεν σκίζεται όπως των άλλων σουπερ μαρκετ που είναι δωρεάν (αν ειναι δωρεάν).

Στα άλλα σούπερ μάρκετ δεν είναι δωρεάν. Προπληρωμένη είναι. Η τιμή της σακούλας είναι ενσωματωμένη στην τιμή των προϊόντων που μόλις αγόρασες. Είναι ακριβώς όπως το είχα πει και σε εκείνη την κυράτσα που έκπληκτη έμαθε ότι δεν είναι «δωρεάν»: και οι άλλοι τις χρεώνουν, απλά δεν σου το λένε.

• Like 2
Δημοσ.

Σε μερικα σουπερ μαρκετ μεχρι κι σε αυτο σου βαζουν χερι. Πχ αν εχεις δυο πραγματα και τα βαλεις σε μεγαλη αντι για μικρη σε κοιτανε περιεργα, ή σου λενε να τα βαλεις στην μικρη

Δημοσ.

Στα άλλα σούπερ μάρκετ δεν είναι δωρεάν. Προπληρωμένη είναι. Η τιμή της σακούλας είναι ενσωματωμένη στην τιμή των προϊόντων που μόλις αγόρασες. Είναι ακριβώς όπως το είχα πει και σε εκείνη την κυράτσα που έκπληκτη έμαθε ότι δεν είναι «δωρεάν»: και οι άλλοι τις χρεώνουν, απλά δεν σου το λένε.

Δεν αμφιβάλλω για αυτό που λες, αλλά δεδομένου του γνωστού κύματος ανατιμήσεων στα Lidl, ποιός μου λέει εμένα ότι δεν διπλοχρεώνουν τις σακούλες (μια στην τιμή του προϊόντος και μια ξεχωριστά); :) Τουλάχιστον οι άλλοι τις χρεώνουν μια φορά (στις τιμές των προϊόντων)...

Τεσπά, η καλύτερη λύση IMHO είναι ένα καροτσάκι για ψώνια.

Δημοσ.

Παντως το να χρεωνουν τις σακουλες ειναι γυφτιά.

Καθολου γυφτια δεν ειναι. Ειναι ενα σωστο μετρο για να χαλαρωσουν ολοι με τις σακουλες. Η λογικη ειναι να κανουμε την δουλεια μας με οσο το δυνατον λιγοτερες. Ζουμε σε ενα πλανητη που τον εχουμε καταστρεψει και κατι πρεπει να κανουμε για αυτο σε ολα τα επιπεδα.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...