dollyyy19 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 οταν εσυ πηγαινες λιντλ ,εγω πηγαινα βασιλοπουλο διοτι δεν ειχε αλτις στο λιντλ σου.πως να το κανουμε,δεν ηθελα την σαβουρα.τωρα,με την καταντια,αναγκαζομαι να παρω σαβουρα.τι δεν καταλαβαινεις;για τα χαμηλης ποιοτητας,ασε,παπουτσια 10ευρου,για ενα μηνα,τυρι λευκο που ληγει σε κανα διμηνο,ηταν χαλασμενο με το που το ανοιξα.ασε,μην το θεοποιεις το μαγαζι σε λεω..... 1
iordanis77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Και ποιος βεβαιωνει οτι το Αλτις ειναι το καλυτερο λαδι? 2
Alx1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 οταν εσυ πηγαινες λιντλ ,εγω πηγαινα βασιλοπουλο διοτι δεν ειχε αλτις στο λιντλ σου.πως να το κανουμε,δεν ηθελα την σαβουρα.τωρα,με την καταντια,αναγκαζομαι να παρω σαβουρα.τι δεν καταλαβαινεις;για τα χαμηλης ποιοτητας,ασε,παπουτσια 10ευρου,για ενα μηνα,τυρι λευκο που ληγει σε κανα διμηνο,ηταν χαλασμενο με το που το ανοιξα.ασε,μην το θεοποιεις το μαγαζι σε λεω..... Ελαιόλαδο δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ από πουθενά. Αν δεν είχα πηγή κι έπρεπε να αγοράσω όμως, σίγουρα δεν θα ήταν με βάση την μάρκα που γράφει το μπουκάλι πάνω. Πώς γίνεται τα παπούτσια του δεκάευρου εσένα να σου κράτησαν ένα μήνα και εμένα δυο χρόνια; Μαύρη μαγεία; Άμα βρήκες τρόφιμο χαλασμένο, θα έπρεπε να το επιστρέψεις και να κάνεις καταγγελία. Έκανες; Εγώ ό,τι έχω πάρει από οποιοδήποτε σουπερ μάρκετ και δεν μου άρεσε, απλά δεν το ξαναπήρα. Το να γράψω το διαπίστωσα, δεν είναι θεοποίηση in my book. Και εξάλλου το lidl δεν είναι η αρχή και το τέλος του λιανεμπορίου, ούτε όλα του τα προϊόντα είναι φτηνά πάντα, ούτε όλα του τα προϊόντα άριστα. Εγώ δεν πάω μόνο στο lidl, εγώ πάω ΚΑΙ στο lidl. Αυτό δυστυχώς δεν μπορούν να το πουν όλοι. Υπάρχουν κι οι κολλημένοι, αλλά κουμάντο δεν κάνω στην τσέπη κανενός. Και ποιος βεβαιωνει οτι το Αλτις ειναι το καλυτερο λαδι? Μα η πληρωμένη τηλεοπτική διαφήμηση φυσικά, και η Μενεγάκη που φωτογραφίζεται δίπλα του, ποιος άλλος; 1
dollyyy19 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 ειστε μικροι ακομη....οταν βγαιναν παγανια οι μικροπωλητες με τα νοθευμενα φθηνα λαδια,που κακο δεν εκαναν αλλα και ελαιολαδα δεν ηταν,το αλτις ηταν αξια.την μενεγακη με το αλτιε,δεν τα εχω δει ποτε μαζι.τα παπουτσια τα αγοραζω για να τα φοραω,οχι για να προσεχω μηπως τα χαλασω. 1
iordanis77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μα η πληρωμένη τηλεοπτική διαφήμηση φυσικά, και η Μενεγάκη που φωτογραφίζεται δίπλα του, ποιος άλλος; Κοιταξε να δεις φιλε, αν το διαφημιζει η Μενεγακη σημαινει οτι ειναι καλο. Συμφωνει ολοκληρος πρωθυπουργικος συμβουλος Καρανίκας. Παντως αν η φιλη μας θελει ντε και καλα Αλτις, ας χρησιμοποιει τον Βασιλοπουλο μονο για το Αλτις, δεν της το απαγορευει κανεις. Σημειωνω πως κι εγω απο τον Βασιλοπουλο παιρνω λαδι, το εξ.παρθενο ΑΒ στα 5,45€(ενω το Αλτις κανει >6,5€).
dollyyy19 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 προβλημα αντιληψης;διοτι ργραψα οτι πλρον δεν μπορω να αγοραζω αλτις,οποταν ,στο λιντλ θα βγαλει ενα με 18/5...
swkhj Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Και ποιος βεβαιωνει οτι το Αλτις ειναι το καλυτερο λαδι? ...Η Λολα! https://www.youtube.com...
Alx1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 ειστε μικροι ακομη....οταν βγαιναν παγανια οι μικροπωλητες με τα νοθευμενα φθηνα λαδια,που κακο δεν εκαναν αλλα και ελαιολαδα δεν ηταν,το αλτις ηταν αξια.την μενεγακη με το αλτιε,δεν τα εχω δει ποτε μαζι.τα παπουτσια τα αγοραζω για να τα φοραω,οχι για να προσεχω μηπως τα χαλασω. Μάλλον εσύ είσαι πιο μικρός από όσο νομίζεις. Αν δεν έχεις μαζί Μενεγάκη και Αλτις, είναι μάλλον επειδή δεν έχεις δει ποτέ εκπομπή της σε όσα κανάλια έχει περάσει. Λέγεται τοποθέτηση προϊόντος για να μαθαίνεις. Όλοι το κάνουν, και πληρώνουν αδρά διότι τα παίρνουν πίσω από την τιμή του προϊόντος στο ράφι, το οποίο εσύ πλέον δεν μπορείς να πάρεις. Πριν λίγο καιρό είχε βάλει μποτάκια Kappa (ναι, η γνωστή Kappa) προς 22 ευρώ (25 κανονικά, με την έκπτωση Κυριακής 22). Έξι μήνες μετά και με καθημερινή χρήση άντε γεια, ακόμα δεν έχουν ξεκολλήσει. Έχει τύχει να πληρώσω τριψήφιο νούμερο για ίδιο σχέδιο επώνυμο μποτάκι και στο ίδιο διάστημα ήταν άχρηστο. Όχι είχε ξεκολλήσει ο πάτος, ήταν άχρηστο, απλά. Παλαιότερα είχε βάλει παπούτσια εργασίας 18 ευρώ. Με εξαίρεση τα κορδόνια που ξέφτισαν στις άκρες, τρία χρόνια μετά φοριούνται κανονικά, και όχι για την δεξίωση του πρέσβη, αλλά για δουλειά. Όταν βλέπω τέτοια πράγματα λοιπόν τι θέλεις να κάνω; Να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και να λέω έλα μωρέ, από τα καλάθια ψωνίζουν οι Αλβανοί; 1
user27 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εγω θελω να σταθω στο εξης σημειο. Πολλα επωνυμα προιοντα στην αγορα κυκλοφορουν με εως εκπτωση 50% ή και 1+1 δωρο και καθε βδομαδα πανε απο το ενα σμ στο αλλο πλην του lidl, το οποιο εχει τα ανωνυμα αντιστοιχα προιοντα σε μονιμα καλη τιμη και χωρις καρτες μελους και πολλα πολλα. Αυτα τα επωνυμα εχουν μεγαλη αρχικη τιμη και βγαινουν τοσο συχνα σε προσφορα που ισως αν ειχαν μονιμα μια τιμη στο 70% της αρχικης, παλι το ιδιο κερδος θα βγαζανε και δε θα χρειαζοταν να πηγαινουμε απο το ενα σμ στο αλλο, παρα μονο σε αυτο της γειτονιας μας. Εγω παντως εχω βαρεθει να τρεχω απο το ενα σμ στο αλλο για να γλυτωνω φραγκα, παω lidl για ευκολια. 1
Ison_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εγω παντως εχω βαρεθει να τρεχω απο το ενα σμ στο αλλο για να γλυτωνω φραγκα, παω lidl για ευκολια. Και με το lidl πάλι τρέχεις γιατί δεν έχει τα πάντα. Εκτός να είσαι συνταξιούχος χωρίς πολλές απαιτήσεις.
user27 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εχεις δικιο, εννοειται δεν τα εχει ολα, για αυτα παω στο σμ της γειτονιας, αλλα ειναι σχετικα λιγα αυτα.
gokuthelegend Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εγω θελω να σταθω στο εξης σημειο. Πολλα επωνυμα προιοντα στην αγορα κυκλοφορουν με εως εκπτωση 50% ή και 1+1 δωρο και καθε βδομαδα πανε απο το ενα σμ στο αλλο πλην του lidl, το οποιο εχει τα ανωνυμα αντιστοιχα προιοντα σε μονιμα καλη τιμη και χωρις καρτες μελους και πολλα πολλα. Αυτα τα επωνυμα εχουν μεγαλη αρχικη τιμη και βγαινουν τοσο συχνα σε προσφορα που ισως αν ειχαν μονιμα μια τιμη στο 70% της αρχικης, παλι το ιδιο κερδος θα βγαζανε και δε θα χρειαζοταν να πηγαινουμε απο το ενα σμ στο αλλο, παρα μονο σε αυτο της γειτονιας μας. Εγω παντως εχω βαρεθει να τρεχω απο το ενα σμ στο αλλο για να γλυτωνω φραγκα, παω lidl για ευκολια. Και τα άλλα σούπερ μάρκετ έχουν ανώνυμα προϊόντα (ή αλλιώς ιδιωτικής ετικέτας όπως λέγονται νομίζω). Αν δεν σε πειράζει αυτό, τότε δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις επώνυμα προϊόντα στα άλλα σούπερ μάρκετ.
user27 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Σε αυτα τα ανωνυμα το lidl εχει ενα σκαλι (μην πω και περισσοτερα) χαμηλοτερες τιμες χοντρικα. Εκτος αυτου κανει και επιπλεον εβδομαδιαιες προσφορες και αυξανει και αλλο τη διαφορα. Πχ ειχε τις προαλλες κατεψυγμενο ελληνικο φυλλο σπανακι 1kg σε τιμη ακομα πιο χωμα απο την ηδη χωμα. Σε καθε περιπτωση απολυτος δεν ειμαι, αναλογως και την ποιοτητα προτιμω και προιοντα απο αλλα σμ και εννοειται ιδιωτικης ετικετας που ανεφερες. Πχ freeway cola κολα δεν πινω οσο και χαμηλη τιμη να τη βαλει ενω mr grand κολα του δινω και καταλαβαινει.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Και αυτη η λαμογια που χωριζουν το ενα συν ενα δωρο. Τα πουλανε ξεχωριστα πολλα σουπερ μαρκετ. Μια φορα πηγα να πεταξω σκουπιδια σε καδο που χρησιμοποιουσε ενα σουπερ μαρκετ και ειδα συσκευασιες 1+1 πεταμενες.
ekkli Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Τι σχέση έχει η θεοποίηση με όλα αυτά; Την θεοποίηση πού την είδες; Μήπως φαντάζεσαι πράγματα; Τώρα για τα περί χαμηλής ποιότητας, αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που το άκουγα αυτό από άτομα που ποτέ δεν έχουν δοκιμάσει τίποτα από τα προϊόντα του, τώρα θα ήμουν ζάπλουτος. Και κυρίως, το γεγονός ότι σε ένα κατάστημα που κοστολογεί φτηνά τα προϊόντα του πάνε μόνο οι συνταξιούχοι (και οι... Αλβανοί) ενώ κανονικά θα έπρεπε να πήγαιναν οι περισσότεροι, είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της παθογένειας στην κοινωνία μας, όσον αφορά την απόλυτη ανυπαρξία καταναλωτικής συνείδησης. Δηλαδή πας στο κάθε lidl επειδή έχεις ανάγκη, αλλά όταν δεν είχες ανάγκη, πήγαινες στον κάθε βασιλόπουλο και σκόρπαγες λεφτά για να δείξεις ότι είσαι κάποιος. Εγώ προσωπικά την παραπάνω λογική την θεωρώ κατάντια, αν και (ευτυχώς) ακόμα δεν έχω ανάγκη που θα μου επιβάλλει να πάω στο lidl όπωσδηποτε, πηγαίνω ξεκάθαρα στην βάση της λογικής «στηρίζω όποιον με στηρίζει». Παθογένεια είναι να μπερδεύεις το συμφέρον σου με το συμφέρον μεγάλων πολυεθνικών και να τις υπερασπίζεσαι σα να είσαι μέτοχος. H χαμηλή ποιότητα φαίνεται από τις ανακοινώσεις για χαλασμένα προϊόντα που 9 στις 10 είναι από το Lidl. Κατά τ'άλλα δεν χρειάζεται σνομπάρισμα τίποτα. Είμαι φανατικός των ειδών μοτοσυκλέτας που βγάζει 2 φορές το χρόνο το Lidl, έχω πάρει και ζυγαριά και άλλα πράγματα, αλλά κάτι κρέατα γαλλικά και διάφορα άλλα φαγώσιμα τα αποφεύγω. Φτηνά γαριδάκια, σοκολάτες κλπ επιβλαβή σνακ, προσπαθώ να τα αποφεύγω και δεν με αφορούν. Γενικά, θα πάω μόνο αν έχει κάποιο προϊόν που θέλω, δεν το προτιμώ να πηγαίνω για μαζικά ψώνια, δεν έχω βρει κάποιο πάγιο αντικείμενο να το έχει στην φτηνότερη τιμή (πχ χαρτοπετσέτες παίρνω με 47Λ από τοπική αλυσίδα όπως και χαρτί κουζίνας με 2,2€/kg). Imho, όποιος κοιτάζει την τσέπη του, χρησιμοποιεί pockee ασύστολα και παρακολουθεί το τεράστιο θέμα στο παραδιπλανό υποφόρουμ για προσφορές σε προϊόντα εκτός τεχνολογίας, στοκάρει κατά καιρούς απορρυπαντικά, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες (πήρα χθες 2 ηλεκτρικές oral b με ~2,5€ την μία), σαμπουάν κλπ σχεδόν τσαμπα. Και πολλά από αυτά από τον κατά τ'άλλα πανάκριβο Βασιλόπουλο. Οπότε, δεν χρειάζονται απολυτότητες, δεν έχουμε παντρευτεί κανένα μαγαζί, πάμε όπου μας συμφέρει και έχουμε γνώση ότι κανένας δεν μας στηρίζει, ο καθένας κοιτάει το κέρδος του που θα βγάλει είτε στην πλάτη των καταναλωτών, είτε στην πλάτη των εργαζομένων. Α, και θυμήθηκα και δυο πάγια προϊόντα που αγοράζω σταθερά από Lidl επειδή είναι φτηνά, ρύζι μπαζμάτι και ξύδι μπαλσάμικο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις