Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες κάθε πρωί παίρνω 6-7 κρουασανάκια(σκέτα-με κασέρι/γαλοπούλα) να τρώω κατά τη διάρκεια της ημέρας :P

Και νόστιμα και vfm

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια ειναι η διαφορά αν το χρημα παει σε ελληνα βιομηχανο αντι για γερμανο?

Περισσότερες πιθανότητες το να παραμείνει στη χώρα το χρήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Με τα capital controls, δεν έχει σημασία η εθνικότητα. Το χρήμα αναγκαστικά εγκλωβίζεται εδώ.

Νομιζεις...

• Like 1
Δημοσ.

Για πες.

Δεν λεω γιατι πας και τα λες :P Ειναι το ιδιο κολπο με το πολιτικο χρημα. Πιστεψε με εχουν δει τα ματακια μου να περνανε πακετα με 500αρικα και το καπιταλ κοντρολ να παραμενει για το ποπολο..

Δημοσ.

Το πόπολο έχει Revolut, μην ανησυχείς.

Καλά σε ποσοστό ελάχιστοι έχουν / ξέρουν τη revolut και τις παρόμοιες νομίζω...

Κι από αυτούς που την ξέρουν δεν έχουν όλοι (πχ εγώ! :) ).

Δημοσ.

Η επιλογή υπάρχει πάντως. Προφανώς το Lidl και το κάθε Lidl δεν μπορεί να βολευτεί με €1000/μήνα.

Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω ποιοί είναι αυτοί που φεύγουν με μωβ τούβλα έξω και δεν τους ελέγχει κανείς...

• Like 1
Δημοσ.

Η επιλογή υπάρχει πάντως. Προφανώς το Lidl και το κάθε Lidl δεν μπορεί να βολευτεί με €1000/μήνα.

Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω ποιοί είναι αυτοί που φεύγουν με μωβ τούβλα έξω και δεν τους ελέγχει κανείς...

Δεν έχουν πιο υψηλά όρια οι επιχειρήσεις;

• Like 1
Δημοσ.

/offtopic

Επειδή είδα να υπάρχει σχετική κίνηση για τον ατμομάγειρα, έχω έναν (σφραγισμένο) που θα επιστρέψω εντός της εβδομάδας αλλά εάν τον θέλει κανείς από Αθήνα/ευρύτερο κέντρο ας μου ρίξει ένα pm...

/offtopic

Δημοσ.

Τι θα γίνει ρε παιδιά με το offtopic?

Οχι του απόπανω φυσικά, λέω την οικονομική ανάλυση και τα πολιτικά.

Σβήνουν συνέχεια άσχετα σχόλια, εκεί εσεις! Δεν έχει άλλα θέματα να σπαμάρετε; :mad:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυριο λογικα (γιατι ειδα το Βουλγαρικο) ...θα εχει στο φυλλαδιο της επομενης τον ατμοκαθαριστη του 20ρικου συν κατι

- Μαπα ειναι Δε λεει Εκτος αμα τον θελεις για μικροδουλειες σε σημεια που δε φτανεις...

edit (μια μερα μετα)

Τελικα δεν τον εχει Εχει κατι αλλα πραγματακια που ειχε το Βουλγαρικο http://flyer.lidl-hellas.gr/d500d84e-d0db-4388-8c4c-df2ced18f759/#/1

Επεξ/σία από swkhj
Δημοσ.

Το lidl εχει κατι κρασια Cimarosa, πηρα ενα  μικρο μπουκαλι, κοκκινο ξηρο, στα 1,05€.

Εβαλα λιγο στο ποτηρι μου και ηπια. Μετα αφησα το ποτηρια κανα δεκαλεπτο. Κατοπιν το πηγα στο νεροχυτη και  ενω το επλενα ειδα ενα μπλε υγρο!

Ειναι λογικο υπολειμματα απο κοκκινο κρασι, λαδι και σαπουναδα να δημιουργουν μπλε?

10600294.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αυριο λογικα (γιατι ειδα το Βουλγαρικο) ...θα εχει στο φυλλαδιο της επομενης τον ατμοκαθαριστη του 20ρικου συν κατι

- Μαπα ειναι Δε λεει Εκτος αμα τον θελεις για μικροδουλειες σε σημεια που δε φτανεις...

edit (μια μερα μετα)

Τελικα δεν τον εχει Εχει κατι αλλα πραγματακια που ειχε το Βουλγαρικο http://flyer.lidl-hellas.gr/d500d84e-d0db-4388-8c4c-df2ced18f759/#/1

Προσπάθησα πέρυσι να βρω το σπαστό τραπεζάκι κάμπινγκ, δυστυχώς είχε γίνει μπουχός παντού. Αν θυμάμαι καλά πάντως δεν το έδινε 44 αλλά λίγο παρακάτω, 35 ή 39.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...