Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα αγορασει τον φεβρουαριο ενα φορητο ραδιο silvercrest στα 9,99€. Παρουσιαζει προβλημα εκανα κ αλλαγη μπαταριων αλλα παραμενει η βλαβη. Στο βιβλιαρακι γραφει να καλεσω το νουμερο 021-11985557 και να τους δωσω το ΙΑΝ. Γνωριζει κανεις που βρισκεται αυτος ο αριθμος; Μην καλεσω και βγει καμια Γερμανια και χρεωθω το τηλεφωνο 2πλο απο το κοστος της συσκευης.

Δινουν και ενα email, λετε να απαντανε;

Και κατι τελευταιο.. Εαν μου πουν να τους το στειλω χρεωνομαι τα κουριερ εγω;

Απαντάνε και στα email.

Δημοσ.

Ορισμενα προιοντα που δοκιμασα και συνιστω:

1) Βαση για πιτσα με τον ακυρο τιτλο πιτσα μαργαριτα Alfredo.Επισης περιερχει ιχνη απο τυρι και σαλτσα.3 τμχ στα 2€ αν θυμαμαι καλα.

2) Κουλουρακια με μελι και αμυγδαλο μαρκας ΕΥ.Γευστικα και δεν εχουν να ζηλεψουν σε τιποτα τα κουλουρουκια και λοιπα εδεσμετα   που συνοδευουν τον καφε στις κηδειες.

3) Σοδες FREEWAY.H συνταγη ηταν ευκολη,οποτε τις πετυχαν.Δεν νομιζω να βρειτε φθηνοτερες.VFM

4) Ζυμαρικα Combino(αυτα που δοκιμασα τουλαχιστον).VFΜ

5) Σφολιατοειδη απο τους "φουρνους" που λειτουργουν μεσα στα LIDL.Δεν εχουν να ζηλεψουν σε τιποτα τους κατεψυγμενους υδατανθρακες που πουλανε οι φουρνοι,κυλικεια κτλ.VFM

6) Γκοφρετες milch κατι..hassel...δεν θυμαμαι ονομα.Aντιγραφη knopers-hanuta σε χαμηλη τιμη.

7) Εργαλεια,ρουχισμος εργασιας,υλικα και αναλωσιμα(διαφορες μαρκες).Με εξαιρεση τα ηλεκτρικα εργαλεια που δεν εχω αποψη,οσα εχω αγορασει τα εχουν βγαλει τα λεφτα τους με το παραπανω.Απλως πρεπει να γινεται μια ερευνα αγορας γιατι πολλα προιοντα υπαρχουν σε καλυτερες τιμες.

8) Χαρτι υγειας,χαρτοπετσετες,χαρτι κουζινας και χαρομαντηλα  μαρκας Floralys,iseeree, και Frotto.VFM και Ελληνικα αν δεν κανω λαθος.

9) Κρεμοσαπουνο Cien. VFM

10) Kετσαπ σε διαφανο δοχειο με ασπρη ετικετα(δεν θυμαμαι ονομασια).Γευστικα απαισια οπως ολες τις κετσαπ,αλλα σε καλυτερη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 2 εβδομάδες είχε κατι καλάμια ψαρέματος.

Εχει παρατηρήσει κανεις καθε πότε τα βάζει?

Βρήκα μόνο το ακριβό στα 25 ευρώ με μοτερακι και set αγκίστρια κλπ που γραφει για ψάρεμα περκας και πέστροφας.

Αξιζει την διαφορά χρημάτων με το απλό που είχε κανα 10ευρώ?

Δημοσ.

Θα γραψω και εγω σαν τον μουτσατσο, τα δικα μου κορυφαια προιοντα του lidl, μιας και ψωνιζω 3 φορες τη βδομαδα, τουλαχιστο.

Μουσταρδα micado hot, φετα γαλπο vacuum, τυροκαυτερη-χτυπητη-κηπουρου, γκουντα φετες μακριας ωριμανσης, παξιμαδακια με ελαιολαδο & ελιες, φετες γαλοπουλα αγροικια, cordon blue πακετο, μωρομαντηλα, γραβιερα κρητης πακετο, τονος σε νερο κ λαδι, σουβλακια, χαρτικα υγειας-κουζινας, ζυμαρικα combino, μαρμελαδα φραουλα, τσιπουρα/λαβρακι συσκευασμενο, πιπερακια τουρσι σε βαζακι, δημητριακα special flakes & crunchy muesli, μπανανες, καποια λαχανικα, τσουρεκι, αφρος styling cien, παγοσακουλες αυτοματες, cottage cheese linessa, κετσαπ kania, ζωμος βοδινος, ρουμι captain cook, αρκετα σοκολατοειδη.

• Like 1
Δημοσ.

Ξηρους καρπους

Ταχινι απλο

Γιαούρτι 2% γαλπο

Γαλατα 2% γαλπο

Αλλαντικα (γαλοπουλα, μπριζολα) οχι συνεχεια, παω και γαλαξια για αυτα

ελληνικο καφε του λιντλ

Φυστικοβουτυρο αν το φερουν.

Ψωμια ολικης

Αλλα θα το κοψω σιγσ σιγα γιατι ανεβαζει συνεχεία τις τιμες του, μαζι με την βενζινη έρχεται στα ισια

Δημοσ.

Οριστε και καποια που προτιμω και εγω.

Χρυσος μυλος ψωμακια τοστ, μακροστενα και τσουρεκακια.
Κρουασαν (οχι τα mr chock, τα αλλα ομονυμα).
Sondey fior di grano μπισκοτα ιταλικα.
Κουλουρια γλυκανθη βανιλια, κανελλα, πορτοκαλι.
Καφες φιλτρου gold.
Βελγικα σοκολατακια κοχυλια.
Σακουλες με σοκολατακια mr choc πρασινα, γαλαζια και μπλε.
Φυστικοβουτυρο οταν φερνει το smooth (με μπλε καπακι)
Αγγουρακια πικλες τουρσι (cornichons, οχι perkins).
Κρεμες γαλακτος milbona 30%, τρελο vfm.
Κετσαπ kania.
Hamburger σως, οταν φερνει τις αμερικανικες εβδομαδες.
Σιροπι σφενδαμου, επισης.
El tequito τορτιγιες, σαλτσα taco και chilly beans.
Ετοιμη σαλατα italiana και tricolore.
Λουκανικα φρανκφουρτης
Σαλαμι αερος Cabarosi ή καπως ετσι.
Παριζακι, παριζα φετες, ζαμπον κλπ αγροικια.
Φετες gouda edam milbona.
Φυσικο νερο με ανθρακικο 6χ500ml, κοψοχρονια σε σχεση με σοδες.
Ουισκακι, τζιν, βοτκα.
Οδοντοκρεμες dentalux mint ή herbal, τρελο vfm, οπως επισης και στοματικο διαλυμα mint.
Αφρολουτρα cien, οταν βγαινουν σε xl εκδοση και διαφορα αρωματα.
Σακουλες απορριματων frotto με κορδονι.

Δημοσ.

Ορισμενα προιοντα που δοκιμασα και συνιστω:

1) Βαση για πιτσα με τον ακυρο τιτλο πιτσα μαργαριτα Alfredo.Επισης περιερχει ιχνη απο τυρι και σαλτσα.3 τμχ στα 2€ αν θυμαμαι καλα.

2) Κουλουρακια με μελι και αμυγδαλο μαρκας ΕΥ.Γευστικα και δεν εχουν να ζηλεψουν σε τιποτα τα κουλουρουκια και λοιπα εδεσμετα   που συνοδευουν τον καφε στις κηδειες.

3) Σοδες FREEWAY.H συνταγη ηταν ευκολη,οποτε τις πετυχαν.Δεν νομιζω να βρειτε φθηνοτερες.VFM

4) Ζυμαρικα Combino(αυτα που δοκιμασα τουλαχιστον).VFΜ

5) Σφολιατοειδη απο τους "φουρνους" που λειτουργουν μεσα στα LIDL.Δεν εχουν να ζηλεψουν σε τιποτα τους κατεψυγμενους υδατανθρακες που πουλανε οι φουρνοι,κυλικεια κτλ.VFM

6) Γκοφρετες milch κατι..hassel...δεν θυμαμαι ονομα.Aντιγραφη knopers-hanuta σε χαμηλη τιμη.

7) Εργαλεια,ρουχισμος εργασιας,υλικα και αναλωσιμα(διαφορες μαρκες).Με εξαιρεση τα ηλεκτρικα εργαλεια που δεν εχω αποψη,οσα εχω αγορασει τα εχουν βγαλει τα λεφτα τους με το παραπανω.Απλως πρεπει να γινεται μια ερευνα αγορας γιατι πολλα προιοντα υπαρχουν σε καλυτερες τιμες.

8) Χαρτι υγειας,χαρτοπετσετες,χαρτι κουζινας και χαρομαντηλα  μαρκας Floralys,iseeree, και Frotto.VFM και Ελληνικα αν δεν κανω λαθος.

9) Κρεμοσαπουνο Cien. VFM

10) Kετσαπ σε διαφανο δοχειο με ασπρη ετικετα(δεν θυμαμαι ονομασια).Γευστικα απαισια οπως ολες τις κετσαπ,αλλα σε καλυτερη τιμη.

Πρώτα το 10 και μετά το 8

Δημοσ.

Προσωπικα απο το γαλαξια παιρνω και ειναι και δικο μας.

Ποια ειναι η διαφορά αν το χρημα παει σε ελληνα βιομηχανο αντι για γερμανο?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...