Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα σημερα τα σιροπιαστα ροξακια "γλυκανθη". Ηταν εκπληξη η διαπιστωση οτι ειναι σουπερ νοστιμα, και τα δοκιμασαν και άλλοι στο σπιτι.

Πολύ νόστιμα πράγματι, έχω πάρει αρκετές φορές. Μια ένσταση μόνο, νομίζω είναι τίγκα στη ζάχαρη -γενικά τα γλυκά / μπισκότα / κεικ κτλ του lidl είναι λίγο τσιμπιμένα στη ζάχαρη και σε λιγώνουν.

Επίσης τα μουστοκούλουρα (κτ. 0,99ε, τα είχε προσφορά 0,80 πριν 2 εβδομάδες) είναι πολύ καλά. Οχι σαν τα παλιά εκείνα του φούρνου, αλλά είναι τίμια.

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολα τα προιοντα λενε πχ στα 100γρ τοσο πρωτεινη τοσο υδατάνθρακες κλπ.

Πηρα μακαρονια ολικης μονο σε αυτα ειδα οτι τα συστατικα τους αναφερονται σε μαγειρεμενο προιον.

Πχ εγω ζυγιζω 100γρ ωμα μακαρονια, αλλα οταν τα βρασω θα απορροφησουν νερο, μπορει να γινουν 150γρ. Ποια ειναι η σωστη μέτρηση;

Δημοσ.

Πηρα μακαρονια ολικης μονο σε αυτα ειδα οτι τα συστατικα τους αναφερονται σε μαγειρεμενο προιον.

Πχ εγω ζυγιζω 100γρ ωμα μακαρονια, αλλα οταν τα βρασω θα απορροφησουν νερο, μπορει να γινουν 150γρ. Ποια ειναι η σωστη μέτρηση;

Αν κοιτάξεις καλύτερα στο συγκεκριμένο πακέτο, θα δεις ότι ακριβώς από κάτω γράφει 100 -> 220.

Δημοσ.

Για τα Combino λες? Τι ακριβως γραφουν?

Δημοσ.

Αν κοιτάξεις καλύτερα στο συγκεκριμένο πακέτο, θα δεις ότι ακριβώς από κάτω γράφει 100 -> 220.

Εχεις δικιο το λεει. Ωμα 100γρ αντιστοιχουν σε 220 μαγειρεμενα.

Για τα Combino λες? Τι ακριβως γραφουν?

Ναι αυτα λεω.

Δημοσ.

Δοκιμασα σημερα τα σιροπιαστα ροξακια "γλυκανθη". Ηταν εκπληξη η διαπιστωση οτι ειναι σουπερ νοστιμα, και τα δοκιμασαν και άλλοι στο σπιτι.

Κριμα που δεν πηρα παραπανω και ηθελα και τουλουμπακια αλλα ειχαν τελειωσει.

Στο lidl της περιοχης μου εφεραν παστελακια της Γλυκανθης με ξηρους καρπους και μελι, ελπιζω να τα κρατησουν γιατι θα τα  παιρνω πεντε-πεντε.

Επισης εφεραν σοκολατες Ελβετιας με φυστικι(και μαυρες 74%, οι οποιες με ενδιαφερουν) προς 1,11€ τα 100g.

Aυτες τις ειχα δει και περυσι, αλλα δεν τις ειχαν ξαναβαλει.

Και παρατηρω οτι δυστυχως δεν φερνουν αλλους  μακεδονικους χαλβαδες με μελι στα 3,5€.

Δημοσ.

Δοκιμασα σημερα τα τουλουμπακια γλυκανθη αλλα δεν εντυπωσιαστηκα. Τρωγονται κανονικα αλλα ειναι λιγο σκληρα και γενικα αδιαφορα.

Συντομα η 3η και τελευταια δοκιμη μπακλαβα/κανταιφι (τα βαζουν μαζι).

Δημοσ.

Απο Δευτερα, φερνουν στο Lidl το πιστολι θερμοκολλησης pnkp 105 a1 και το ηλεκτρικό καρφωτικό PHET 15 A1.

parkside-heissklebepistole-pnkp-105-a1--

270715_01_f.jpg

Τα εχει δοκιμασει κανεις ? Αξίζουν ? Καπου διαβασα οτι ειναι μονο για χειροτεχνιες..... Να περιμενω καλυτερα για τα PARKSIDE PET 25 B1 και πιστολι θερμοκολλησης PHP 500 B2 ? Το καρφωτικο απ' οτι διαβασα σε καποιο φορουμ το ειχαν φερει στην ιδια τιμη.

168204_PARKSIDE-Elektrotacker-PET-25-A1_

main.jpeg

Δημοσ.

Ακομα και οι πιο φτηνες(πρασινες απλες, κοκκινες κερατο) κανουν τωρα πανω απο 3€. Καποιος λογος θα υπαρχει, ετσι ξαφνικα.

Δημοσ.

Ειχα αγορασει τον φεβρουαριο ενα φορητο ραδιο silvercrest στα 9,99€. Παρουσιαζει προβλημα εκανα κ αλλαγη μπαταριων αλλα παραμενει η βλαβη. Στο βιβλιαρακι γραφει να καλεσω το νουμερο 021-11985557 και να τους δωσω το ΙΑΝ. Γνωριζει κανεις που βρισκεται αυτος ο αριθμος; Μην καλεσω και βγει καμια Γερμανια και χρεωθω το τηλεφωνο 2πλο απο το κοστος της συσκευης.

Δινουν και ενα email, λετε να απαντανε;

Και κατι τελευταιο.. Εαν μου πουν να τους το στειλω χρεωνομαι τα κουριερ εγω;

Δημοσ.

Δεν ειναι η εποχη τους, σε ολα τα σ/μ τοσο εχουν.

Ναι για ολα τα s/m μιλαω.

Περα απο την εποχη, εχουν ακριβυνει ξαφνικα και σε πρωτογνωρο υψος. Οσοι τις ψωνιζουμε το ξερουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...