duende Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 ...στον δικό μου ατμομάγειρα (με μόνο δύο σκεύη και μικρότερης χωρητικότητας (όπως τα βλέπω) κάθε "πάτωμα" έχει τον δικό του συλλέκτη υγρών, ανεξάρτητο από το άλλο ποιον εχεις?
vgiozo Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 περαν οσων ανεφερες,στην ουσια γραφει οτι με αγορες απο τα λιντ,κερδιζεις 50% σε κοστολογιο,κατι που φυσικα δεν ισχυει.το κερδος ειναι 10-15-20%,με τιμημα βεβαια στην ποιοτητα,οπως εγραψα για τυρι που επεστρεψα,και περιμενοντας για καμια προσφορα που θα βγαλει.....ειπαμε,ειναι επαγγελματιες,οχι αγιοι..... Στη συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων που ψωνίζω εγώ δεν βλέπω τέτοιο ποσοστό εξοικονόμησης... ...και στα λαχανικά και στα φρούτα και στο κρέας και στο λάδι κ.α. βρίσκεις τις ίδιες τιμές και αλλού, ακόμη και καλύτερες. ...το μόνο βολικό για μένα στα lidl είναι πως επειδή δίνουν εβδομαδιαίες προσφορές (αντί για 2/3ήμερες), μπορώ και προγραμματίζω τις αγορές μου, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάζω κάθε λίγο για καμιά τυχαία προσφορά, όπως στον Μαρινόπουλο, Μασούτη κοκ (βγάζουν κι αυτοι΄φυλλάδια μεγαλύτερης διάρκειας, αλλά δεν βρίσκω εκεί τις προσφορές που χρειάζομαι συνήθως). ποιον εχεις? Έναν Braun MultiGourmet FS20 (δίπατο)
isay Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 ταχίνι με κακάο προσφορά στα 1,99 λογικά μέχρι και το Σάββατο
vgiozo Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 ταχίνι με κακάο προσφορά στα 1,99 λογικά μέχρι και το Σάββατο Πλέον, βέβαια, τη καλύτερη τιμή για ταχίνι στα 300γρ την έχει το Discount Markt (νομίζω θυγατρική του Lidl) στα 2.09€ ("Ο Σαλονικιός" είναι η μάρκα). Για όσους το θέλουν με σοκολάτα, θα πρότεινα αντί της έτοιμης μίξης, πάλι από την ίδια υπεραγορά τη κρέμα φούντουκιού Bambu 400γρ στα 1,39€. ...μια στρώση ταχίνι και μια στρώση σοκολάτα κι εκτοξεύεσαι στην κόλαση/παράδεισο της γεύσης.
insomnia888 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Παιδιά μόλις έφαγα τις χοιρινες μαριναρισμενες μπριζόλες σχάρας που έχει το φυλλάδιο. Εγώ τις τηγάνισα βέβαια, γίνονται αμέσως σε 5 λεπτά επειδή είναι πολύ λεπτές. Σλουρπ!!!! 1
nickmanak Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γαλλικο κρεας γραφει η συσκευασια στις μπριζολες;
orck Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γαλλικο κρεας γραφει η συσκευασια στις μπριζολες; Δεν ειμαστε ρατσιστες... Γιατι το γραφεις αυτο; Παιζει καποιο ρολο;
nickmanak Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Οχι, ρωτησα να δω αν προτιμουν ελληνα παραγωγο.
vgiozo Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γαλλικό είναι συνήθως το χοιρινό κρέας που φέρνουν, δεν θυμάμαι να έχω δει ελληνικό, όποτε έχω κοιτάξει.
iordanis77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οχι, ρωτησα να δω αν προτιμουν ελληνα παραγωγο. Εχει και ελληνικα κρεατα, αλλα ειναι καλυτερο να προτιμαμε τα ελληνικα γιατι τα ξενα ειναι αρκετα υποπτα, αν σκεφτουμε τα βιντεακια που κυκλοφορουν με το τροπο παρασκευης τους και τα υλικα που χρησιμοποιουν, οπως... βενζινόκολλα Δεν ειμαστε ρατσιστες... Γιατι το γραφεις αυτο; Παιζει καποιο ρολο; μαλλον παιζει ρολο στη τσεπη, για τα ξενα ειναι πιο φτηνα.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σχετικά με το χοιρινό πάντως, λένε ότι το ελληνικό είναι καλύτερο, αλλά πιο σκληρό σε σχέση με το ολλανδικό, το γαλλικό κ.ά..
iordanis77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το χοιρινο κρεας γενικως πρεπει να αποφευγεται, εκτος απο τα φιλετακια και το ψαρονεφρι.
iordanis77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 γιατι ο καθένας λέει οτι θέλει Oταν παθεις καποια σοβαρη ασθενεια απο τη καταναλωση χοιρινου δε θα το λες αυτο. Τοτε θα λες, στερνη μου γνωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις